Φασιστικό έγκλημα συγκλονίζει την Κατερίνη: Πέταξαν μετανάστη από μπαλκόνι!

https://olympiada.files.wordpress.com/2010/11/00-20.jpg?w=30012 οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, 23 ΜΚΟ, αντιρατσιστικές, αντιναζιστικές, αντιιικές πρωτοβουλίες και οργανώσεις …απλώς δεν θα βγάλουν άχνα, διότι οι σφαγείς ήταν συνεργάτες τους. Ως συνήθως.

Βλέπετε, αυτοί οι σφαγμένοι, βασανισμένοι, κομματιασμένοι μετανάστες είναι μεροκαματιάρηδες και τίμιοι. Γι’ αυτό για πολλοστή φορά (έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα), οι Έλληνες συνεργάτες των δουλεμπόρων και οι οργανώσεις τους δεν θα βγάλουν άχνα, αντίθετα εάν πειραζόταν έστω μία τρίχα από το κεφάλι των Πακιστανών δουλεμπόρων, θα γινόταν εως και παρέμβαση από τον πρωθυπουργό (Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;)

Παράλληλα το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να δολοφονεί οικογένειες προσφύγων, αφού τα ανάλογα κονδύλια που διατίθενται από την ΕΕ για να γίνουν σημεία υποδοχής και προετοιμασίας των οικογενειών στις χώρες καταγωγής τους, διανέμονται σε κάτι απίστευτους Ελληναράδες.

Η είδηση (έτσι για την ιστορία):

Πακιστανοί δουλέμποροι πέταξαν από το… μπαλκόνι έναν συμπατριώτη τους λαθρομετανάστη που οι ίδιοι είχαν μεταφέρει μέσω Έβρου στην Ελλάδα και τον κρατούσαν φυλακισμένο, επειδή αρνιόταν να επικοινωνήσει με τους δικούς του στην πατρίδα του για να πληρώσουν λύτρα ύψους 2.500 ευρώ ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο! Το τραγικό περιστατικό που δείχνει πόσο αδίστακτοι…
είναι οι έμποροι ψεύτικων ελπίδων, συνέβη στην Κατερίνη όπου οι τέσσερις δράστες κρατούσαν τέσσερις ομοεθνείς τους φυλακισμένους σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι από τις 14 Νοεμβρίου, περιμένοντας τα λύτρα.

11 thoughts on “Φασιστικό έγκλημα συγκλονίζει την Κατερίνη: Πέταξαν μετανάστη από μπαλκόνι!”

 1. Σε τέτοιες αναρτήσεις που, δικαιολογημένα, τα σχόλια είναι ελάχιστα, η φρίκη σου κλείνει το στόμα και απλώς αναλογίζεσαι το εγγύς μέλλον. Στο μεταξύ τα χέρια σου είναι δεμένα… Στ΄αλήθεια είχε πεί τη ρήση ο γέρων Παΐσιος για την Ελλάδα;

  Like

   1. Δύσπιστε,

    Θα συμφωνούσες στη δημιουργία μιας “Λευκής Βίβλου για την Άναρχη Μετανάστευση στην Ελλάδα και τις εθνικά καταστρεπτικές συνέπειες για το μέλλον της”;

    Μπορείς να συνεισφέρεις κείμενα, αντικειμενικά κατά το δυνατόν και απαλλαγμένα από στοιχεία που θα τους προσέδιδαν – έστω και υπερβάλλοντας από καλοθελητές – ρατσιστικό προσανατολισμό;

    Ανάλογη Λευκή Βίβλος είχε εκδοθεί πριν μερικές δεκαετίες και άπό
    Σέρβους για τον κινδυνο που ελόχευε στο Κόσοβο, κάτι που φυσικά δεν κατέστη δυνατόν να αποσοβηθεί, όχι μόνο από τις δυσμενείς για τους Σέρβους διεθνείς συγκυρίες, αλλά και γιατί οι ίδιοι έχασαν το μέτρο, στην διαχείριση του πραγματικού και όχι φανταστικού εθνικού τους κινδύνου, που έγινε τελικά πραγματικότητα.

    Like

   1. Θαυμάσιο βίντεο Πιλότε, απόδειξη για κάποιους θερμόαιμους οτι η Εκκλησία μας θα είναι πάντα ο δεσμός της πατρίδας μας με τα Θεία. Πίκο, οι καταξιωμένοι Πατέρες της εκκλησίας το λένε και το γράφουν: Τα σημάδια των καιρών ήδη τα ζούμε.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s