Οι κόνδορες του ισλαμοφασισμού και οι προβλέψεις εν ενεργεία διπλωμάτη.

http://constitutionclub.files.wordpress.com/2010/01/nick-berg-head-cut-off-terrorist-islam.jpgΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Οι παρακάτω πληροφορίες που σας δίνω είναι για ενημερωσή σας και μπορείτε να τις δημοσιεύεστε, αλλά χωρίς το ονομά μου.
1) Η εκτίμηση μου είναι ότι αναμένεται προβοκάτσια, που θα προκαλέσει στην Αθήνα αντιπαράθεση μεταξύ πολιτών και λαθρομεταναστών-Μουσουλμάνων ώστε στις επερχόμενες πρόωρες εκλογές να επικρατήσει το δόγμα «Μετά το ΠΑΣΟΚ το χάος» κα να σχηματιστεί η «περιπόθητη» κυβέρνηση συνεργασίας ΓΑΠ-Μπακογιάννη-ΛΑΟΣ-Κουβέλη και μερικών «προσωπικοτήτων».
2) Είχα κάνει παρόμοια εκτίμηση την οποία είχα αποστείλει στο τέως Υπουργό *********** σε σχέση με τα επεισόδια του Μαίου 2009 (σχισμένο Κοράνι), ΠΡΟΤΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ. Έχω ακόμα τα πρακτικά της συζήτησης. Ταυτόχρονα με άρθρα τον Απρίλιο του ίδιου έτους στο περιοδικό *************** είχα προειδοποιήσει δημοσίως και σχετικώς.
Δεν είμαι «Μάντης». Απλά αναλύω τα δεδομένα που έχω δίχως να επηρρεάζομαί από «έξωθεν πιέσεις».
3) Ο Μουσουλμάνος-Αιγύπτιος πρόεδρος Ελγαντούρ που έχει γίνει περσόνα των ΜΜΕ, σε σχέση με το τζαμί χρησιμοποιείται απο κύκλους που μπορούν να χαρακτηριστούν ως παρακρατικοί. Ο ίδιος δεν είναι άτομο ιδιαίτερης ευφυίας. Μόλις τελειώσει ο ρόλος του, θα τον «αδειάσουν».
4) Η μαζική έλευση Μαροκινών-Αλγερινών στην Ελλάδα, προωθε’ιται με την άμεση στήριξη του Τουρκικού κράτους. Δεν είναι βλάκες οι άνθρωποι να πάνε στο Παρίσι μέσω Αθήνας. Προορίζονται για όσο το δυνατόν «μόνιμη εγκατάσταση». Οι Μαροκινοί-Αλγερινοί είναι δυναμίτης για την Αθήνα και σε σχέση με όσα ανέφερα παραπάνω.
5) Βγήκε η ετήσια έκδοση «θρησκευτικών ελευθεριών» του Αμερικανικού ΥΠΕΞ και το κεφάλαιο για την Ελλάδα μπορείτε να το διαβάσετε εδω:
http://www.drougos.gr/?p=9136
Στις τελευταίες παραγράφους αναφέρονται συγκεκριμένες δραστηριότητες Αμερικανών διπλωματών σε σχέση με την «θρησκευτική ελευθερία» το περασμένο έτος στην Ελλάδα.
Λόγου χάρη
«Embassy officers met regularly with Islamic NGOs….In September 2009 the ambassador and the consul general in Thessaloniki hosted separate iftars (an evening meal during Ramadan) for religious leaders, government officials, and members of the diplomatic community to commemorate the Islamic holy month of Ramadan…..U.S. officials promoted and supported initiatives related to religious freedom and used the International Visitor Program to introduce Muslim community leaders to the United States and their American counterparts«.
Μια απλή δημοσιογραφική έρευνα μπορεί να αποκαλύψει ποιοί «Muslim community leaders» και ποιές «Islamic NGOs» από την Ελλάδα λαμβάνουν βοήθεια και συναντώνται σε τακτική βάση με Αμερικανούς διπλωμάτες. Τα ονόματα που θα βγούν μπορούν να συνδεθούν με οποιεςδήποτε παρελθούσες και μελλοντικές εξελίξεις στη χώρα.
6) Ο μέγας κινδυνος σε μεσο-πρόθεσμο επίπεδο δεν είναι η Αθήνα, αλλά η Βόρεια Ελλάδα. Εάν ακούσετε Έλληνες αξιωματούχους τους επόμενους μήνες να ζητούν να εγκατασταθούν οι λαθραίοι Μουσουλμάνοι σε εγκατελειμένα στρατόπεδα της Βορείου Ελλάδος, δήθεν για να «φύγουν προς τα Βόρεια για να τους ξεφορτωθούμε», να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι, ποιός και γιατί το λέει. Εάν πάνε στο Βορά, θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Καλή ημέρα σας εύχομαι και καλή δύναμη. Είναι από ότι φαίνεται κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες.
Δ.Ε.

32 σκέψεις σχετικά με το “Οι κόνδορες του ισλαμοφασισμού και οι προβλέψεις εν ενεργεία διπλωμάτη.”

   1. ο ποιός????ο στρατός??χαχαχα τα βύσματα και οι φλώροι ή οι αξιωματικοί που βαράνε σούζες στους πολιτικούς?
    Αυτός που θα μας προστατέψει θα είναι ο απεγνωσμένος γονιός που θα αρχήσει σύντομα να ρίχνει φάπες όταν πεινάσει το παιδί του.

    Μου αρέσει!

 1. Τα μάτια μας στη Θράκη. Η Αθήνα είναι αντιπερισπασμός. Οι Έλληνες της Θράκης οφείλουν να είναι οπλισμένοι κι έτοιμοι. Ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να διαταχθεί να μην αντιδράσει, όπως έγινε και στην Κύπρο.

  Μου αρέσει!

  1. Τί θά πῆ νά διαταχθῆ νά μήν ἀντιδράση;
   Ποιό διάβολε εἶναι τό καθῆκον τους;
   Θά βλέπουν τήν μάνα τους(τήν Ἑλλάδα) νά βιάζεται καί θά σφυρᾶνε κλέφτικα;
   Λουλοῦδες!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

   1. Άν ο Ελληνικός Στρατός είχε αντιδράσει στην Κύπρο Korinna, οι τούρκοι δεν θα πατούσαν ποτέ στο νησί. Η πολιτική ηγεσία (είχε ήδη αποφασίσει να δώσει στην Τουρκία ένα μικρό κομμάτι της Κύπρου) αλλά και οι στρατηγοί φοβήθηκαν και δεν πολέμησαν. Οι τούρκοι ήταν τότε κυριολεκτικά ξεβράκωτοι! αλλά τον πόλεμο τον χάσαμε.

    Μου αρέσει!

  2. Ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της Θράκης είναι επαγγελματίες στρατιώτες. Κάθε χωριό έχει νέους που έγιναν επαγγελματίες στρατιώτες ή (υπ)αξιωματικοί, αστυνομικοί και συνοριοφύλακες.
   Οι στρατηγοί μπορούν να ζουν στον κόσμο τους. Αλλά θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι αξιωματικοί, αν δεν το κάνουν σημαίνει ότι τους αρέσει να βλέπουν τήν μάνα τους(τήν γυναίκα που τους γέννησε) νά βιάζεται καί νά σφυρᾶνε κλέφτικα.

   Μου αρέσει!

 2. μεσα επεσες
  αστυνομικοι κατασχεσαν τα εμπορευματα λαθρομεταναστη στην Μαινανδρου

  ο λαθρομεταναστης καταγγελει ο,τι του πηραν παπυρους με το κορανι

  και αρχισαν να μαζευονται ,η αστυνομια σε επιφυλακη

  Μου αρέσει!

  1. Το κρυφό μήνυμα πίσω από την επίδειξη δύναμης του Ισλάμ στο κέντρο και μάλιστα στο χώρο που υποτίθεται πως είναι άσυλο ιδεών (αλλά το χουν κάνει μη πω…) είναι καθίστε καλά γιατί αν δεν κάνετε ότι σας λέμε (Τροικανοί), τότε θα μας φάει ο μπαμπούλας του πολιτικού ισλάμ.

   Επειδή όμως, έχουν γνώση οι φύλακες και ξέρουν ότι αυτός ο εκφοβισμός δεν περνάει έτσι εύκολα σε ευρωπαϊκούς λαούς (το χουνε τσεκάρει σε άλλους…), μπορεί και να χρησιμοποιήσουνε τον άλλο τον μπαμπούλα, τη Τουρκία. Επομένως όχι μόνο θράκη και Κύπρος και Μακεδονία και Ηπειρος και Αιγαίο και Κρήτη παίζουν…

   Το πρόβλημα που έχουν, είναι ότι δε τα έχουν εντελώς βρει μεταξύ τους στο ζήτημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και υπάρχουν αρκετά ανοικτά ζητήματα. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να γενικευτεί μια σύρραξη τοπική με τη Τουρκία.

   Δεδομένου όμως ότι είμαστε στο Νάτο και δε μπορούμε σε ένα γενικευμένο πόλεμο Δύσης-Ανατολής να είμαστε και με την Δύση και συγχρόνως να πολεμάμε τη ναυαρχίδα του Νάτο (Τουρκία), μπορεί το αποτέλεσμα να βγάλει ουδετερότητα

   Αρα ντοντ γουόρι

   Μου αρέσει!

 3. Το εδαφος εχει προετοιμαστει απο πριν με τη χρηση των νεοταξικων συνταγων απο τις κυριαρχες πολιτικες δυναμεις της χωρας(και τους «συμπαραστατες» εξωνυμενους)κατ’εντολη της ντοπιας ολιγαρχιας και των ξενων «επικυριαρχων».
  Στοχος τους τακτικος ητανε να αλλαξη το παλιο αστικο εποικοδομημα μεσω της διαβρωσης του πραγμα οχι και τοσο δυσκολο μιας και ητανε δικο τους κατασκευασμα.
  Επιβληθηκε σχεδον ολοκληρωτικη λογοκρισια στα μεσα ενημερωσης(που ετσι κιαλλοιως τα ελεγχανε απο πριν) και αρχισανε την επιθεση προπαγανδας πρωτα κατα της εννοιας της πατριδας καιτου κρατους με το σημαντικοτερο συνθημα τους τον «αντισταλινισμο» οπου στοχος δεν ηταν βεβαια ο σταλιν η οι «εκκαθαρισεις» του αλλα το ισχυρο κρατος που δημιουργησε και που αποτελεσε και το μεγαλο εμποδιο στην προωθηση των σχεδιων της «νεας ταξης» για πολλα χρονια και κατ’επεκταση καθε ισχυρος κρατικος μηχανισμος(σοσιαλιστικος-καπιταλιστικος το ιδιο) εκτος βεβαια απο την αυτοκρατορια και ενα-δυο απαραιτητα,για την ωρα, κρατη.
  Οποιος ειναι κατα του ξεπουληματος της δημοσιας περιουσιας, υπερ του κοινωνικου κρατους, του ελεγχου των τραπεζων κλπ, χαρακτηριζεται αμεσως «σταλινικος».
  Ακολουθει η επιθεση κατα της κοινωνιας με στοχο τη διασπαση των ιδιων των κοινωνικων ταξεων εσωτερικα σε αλληλοσυγκρουομενες ομαδες περαν των ταξικων συμφεροντων της καθα μιας.
  Εδω χρησιμοποιουνται συνθηματα οπως «ομοφοβια» για την κατασκευη νεας εσωτερικης υπερταξικης κοινωνικης «καταπιεσμενης» ομαδας,ενισχυση η κσι κατασκευη εσωτερικων εθνοτικων «μειονοτητων» και «ξενοφοβια» για την αποδοχη εισαγομενων εθνοτικων ομαδων
  Επειδη ορισμενες απο αυτες ειναι αφομιωσιμες και αργα η γρηγορα θα ενωθουν με την ελληνικη κοινωνια χρησιμοποιειταιξεχωριστα η μεγαλη μη αφομοιωσιμη ομαδα των μουσουλμανων και προστατευεται μεσω της «ισλαμοφοβιας» και τελος ο μαιντανος του «αντιρατσισμου» που προσφερεται για πασα χρηση.
  Ο ισλαμικος φανατισμος αποτελει ενα δοκιμασμενο εργαλειο μαχης και η χρησημοποιηση του μαλλον θα ενταθη.
  Σε καθε περιπτωση παντως ο κυριος στοχος του λαικου κινηματος δεν πρεπεινα ειναι οι μουσουλμανοι σαν ατομα, αυτοι απλα καταπατησανε ενα επιμελως αφυλακτο οικοπεδο στο οποιο μαλλον δεν ηρθανε ακαλεστοι, αλλα οι ντοπιοι υπευθυνοι των οποιων στρατηγικος στοχος ειναι παντα η προστασια του (αναβαθμισμενου σε «νεα ταξη») καπιταλισμου.
  Εδω η λεγομενη «μεσαια» ταξη δεν πρεπει να εχει αυταπατες για το μελλον της γιατι ο ρολος της μαλλον τελειωνει.

  Μου αρέσει!

  1. Η διάσπαση των κοινωνικών τάξεων εσωτερικά σε αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες πέραν των ταξικών συμφερόντων της κάθε μιας δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα.
   Η διάσπαση πήγε να γίνει στην αρχή με το δημόσιοι υπάλληλοι ενάντια στους ιδιωτικούς υπάλληλους ενάντια στους αγρότες. Αλλά με τους φορτηγατζήδες καταλάβαμε ότι όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.
   Η “ισλαμοφοβια” απέτυχε. Τις “ξενοφοβίες” τις στηρίζουν μόνο πληρωμένες μειοψηφίες και οι οπαδοί τους μετά από μήνες πλύσης εγκεφάλου, η οποία αναιρείτε γρήγορα από την πραγματικότητα.

   Μου αρέσει!

   1. Αναφερθηκα στην «ομοφοβια» τους ομοφυλοφυλους, οι οποιοι αν και ανηκουν σε διαφορετικες κοινωνικες ταξεις προσπαθουνε να τους ενωσουνε σε μια υπερταξικη κοινωνικη ομαδα «καταπιεσμενων»που εχει απεναντιτης ολοκληρη την κοινωνια.
    Ο σκοπος τους ειναι να φτιαξουνε την κοινωνια της απολυτης ανοχης για να κουμανταρεται ευκολα.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s