Έσφαξαν και κομμάτιασαν οικονομικό μετανάστη…

…αλλά γι’ αυτόν δεν θα δείτε ούτε μία δήλωση διαμαρτυρίας. Ούτε μία κινητοποίηση. Ούτε ένα κροκοδείλιο δάκρυ.

Είναι βλέπετε από τους χιλιάδες σφαγμένους, πνιγμένους, εκτελεσμένους με τον πλέον φρικτό τρόπο, τους οποίους δεν θα τους ακούσετε καν στα κεντρικά δελτία. Σα να μην υπήρξαν ποτέ.

Ήταν βλέπετε πραγματικοί οικονομικοί μετανάστες, πρόσφυγες από εμπόλεμες χώρες, οικογενειάρχες που πραγματικά έψαχναν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ δουλέμποροι, συνεργάτες των Ελληναράδων κεμαλοναζί που θησαυρίζουν από την εμπορία ανθρώπων, όπλων και ναρκωτικών.

Δεν ήταν μουτζαχεντίν ισλαμοφασίστας που αρέσκεται στο να σκοτώνει γυναίκες και απίστους με “θεία” έντολή.

Δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν από αυτον οι διάφορες ΜΚΟ που σε συνεργασία με το κράτος – δουλέμπορο ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΝ τα κονδύλια της ΕΕ που προορίζονται για την υποδοχή των μεταναστών και την προετοιμασία τους ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ! Αυτοί οι πραγματικοί πρόσφυγες δολοφονούνται με την ανοχή του Ελληνικού κράτους μένοντας αβοήθητοι ή έρμαια στα χέρια των δουλεμπόρων.

Αυτός ο μετανάστης δεν άξιζε μία, γιατί απλούστατα άξιζε να ζει εδώ.

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Άνδρες της υπηρεσίας βρήκαν τους ενόχους για τον φόνο του 40χρονου Αιγύπτιου ηλεκτρολόγου στο επάγγελμα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο σε 28 κομμάτια την 21:25 ώρα της 11-05-2010, στην οδό Σαπφούς 44 στην Καλλιθέα, μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων. Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τέσσερις (4) αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο (2) υπήκοοι Παλαιστίνης ηλικίας 30 ετών, ένας (1) υπήκοος Αλγερίας ηλικίας 35 ετών και ένας (1) υπήκοος Ιράκ ηλικίας 25 ετών. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν επαγγελματικές και οικονομικές διαφορές του 35χρονου Αλγερινού με το θύμα, καθόσον ο δολοφονηθείς είχε αναλάβει εργολαβία ηλεκτρολογικών εργασιών σε μία οικοδομή, την οποία ήθελε να αναλάβει και ο Αλγερινός δράστης. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο Αλγερινός με σκοπό να εκδικηθεί το θύμα και να πάρει αυτός τη δουλειά στην οικοδομή, έπεισε έναν εκ των Παλαιστινίων κατηγορουμένων, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα να κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι του. Η συνάντηση έγινε το πρωί της 11-05-2010 στο διαμέρισμα του Παλαιστίνιου, στην οδό Σκρά 82 στην Καλλιθέα, όπου και τον δολοφόνησαν. Στη συνέχεια για να εξαφανίσουν το πτώμα, το τεμάχισαν στην μπανιέρα του διαμερίσματος, το συσκεύασαν και το μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Τρείς δράστες συνελήφθησαν και ένας εξ αυτών ομολόγησε την πράξη του με κάθε λεπτομέρεια ενώ ο τέταρτος (υπήκοος Ιράκ) διέφυγε στο εξωτερικό αμέσως μετά την δολοφονία.

Η είδηση από το εξαιρετικό Crimesonair

4 thoughts on “Έσφαξαν και κομμάτιασαν οικονομικό μετανάστη…”

 1. Αμέ, γιατί να πουν κάτι; Αφού ήταν έντιμος εργαζόμενος. Αν ήταν κανένας ισλαμοφασίστας θα είχε ξεσηκωθεί η Δραγώνα, ο Τσίπρας κι όλο το επιτελείο των κατ’ επάγγελμα αντιρατσισταρχιδίων

  Like

 2. Εγω στεκομαι στο οτι ο ενας δραστης ξεκουμπίστηκε…
  Κατα τα αλλα οι ορδες ειναι εγκλωβισμενες.
  Σε ποιον τα πουλάνε ρε????

  Like

 3. Όλοι τους είναι στυγερότατοι ΔΟΛΟφόνοι κι όχι απλά φονιάδες ή τυχαίοι εγκληματίες. Προφανώς έφυγαν από τις χώρες τους κυνηγημένοι από Ερινίες, κι επανέλαβαν τους εαυτούς στους στην Ελλάδα.

  Παρά τις ευκαιρίες για φρέσκο-καθαρό ξεκίνημα εγκλημάτισαν και πάλι. Διότι το έγκλημα ήταν το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά, και σαυτό κατέφυγαν στην πρώτη αναποδιά. Κι αυτοί είναι οι έντιμα εργαζόμενοι, οι “ειδικευμένοι” λαθρομετανάστες. Φαντάζομαι τι κάνουν εκείνοι (και είναι πολλοί) που δεν έρχονται για εργασία αλλά για αρπαχτές.

  Όσο για τον εξυπνάκια που διέφυγε στο εξωτερικό – ο οποίος θα είναι και ο πιο δικτυωμένος απ’όλους – ασφαλώς κάποτε θα επιστραφεί μέσω Ιντερπολ για να τον χαιρόμαστε εδώ και να πληρώνουμε τις “διακοπές του” στη φυλακή, αφού καμμία άλλη χώρα δεν τον θέλει. Μην μου πείτε πως τέτοια υποκείμενα δεν αξίζουν το Μουσουλμανικό Δίκαιο!

  Κι όλα αυτά επειδή παραμελούν το καθήκον τους οι πολιτικοί που εσκεμμένα παρέλυσαν το Κράτος για να ανταμοιφθούν από τους Διεθνείς Επικυριάρχους.

  Φίλοι μου, όταν ξεσηκωθούμε επείγει όπως όλοι οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν και να σταλθούν να κάνουν τρυφερή παρέα σε όλους τους φυλακισμένους της Ελλάδος μέχρι την ημέρα που θα ψοφίσουν σαν αλυσοδεμένα σκυλιά.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s