“Θα βγαίνουμε παρέα – με τον Κορκονέα” είναι πλέον το προεκλογικό σύνθημα των πορτοκαλί φασιστών

Τις τελευταίες ημέρες της ναζιστικής κατοχής θυμίζουν οι περιοδείες των προπομπών της κυβέρνησης Τσολάκογλου καθώς εξαγριωμένοι πολίτες ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές δεν φοβούνται πλέον ούτε τους πολυάριθμους αστυνομικούς που τους προστατεύουν και τους προπηλακίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Η οικονομική κρίση έχει εξαντλήσει τις ανοχές του κόσμου που εξοργίζεται πλέον στις παρελάσεις των κρατικοδίαιτων πάμπλουτων εκλεκτών και των παρακρατικών κρανοφόρων που με σχηματισμό γκεστάπο νομίζουν ότι προκαλούν ακόμα τον φόβο στους δύστυχους υποτελείς.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για “αδράνεια”, πράγμα λογικό αφού τους επιτίθενται από τον περιπτερά μέχρι την συνταξιούχο του ΟΓΑ. Ζητούν μάλιστα σκληρά αντίποινα της αστυνομίας: “Τρώμε ξύλο στις πλατείες, ξύλο στις λαϊκές, βγάλτε τον Κορκονέα από τις φυλακές”

Δώστε πάντως βάση στην καταγγελία της Παπαρήγα στο τέλος του βίντεο ότι “ετοιμάζουν ομάδες κρούσης αλλοδαπών ενάντια στο λαϊκό κίνημα”. Συνδυάστε το: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.

5 thoughts on ““Θα βγαίνουμε παρέα – με τον Κορκονέα” είναι πλέον το προεκλογικό σύνθημα των πορτοκαλί φασιστών”

 1. Στο πείσμα του χρόνου και των αιώνων, η γη αυτή ήταν κι’ έμεινε και θα μείνει ελληνική.

  Οι κατακτητές και οι βάρβαροι ήρθαν και την πάτησαν, μα τι απόμεινε απ’ αυτούς; Το ελληνικό λουλούδι ξανάνθισε κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό. Το ελληνικό θαύμα ξαναθάμπωσε τα μάτια της Οικουμένης. Το ελληνικό πνεύμα σπιθοβολεί ξανά…

  Τόσες φορές ξαναήρθαν οι βάρβαροι. Μα οι Μαραθώνες και οι Σαλαμίνες δε σβήστηκαν. Η παράδοση μεταλαμπαδεύει τη φλόγα τής ελευθερίας από γενιά σε γενιά , τα ξένα πατήματα σβήνουν, τα ερείπια αναστηλώνονται, η φυλή ξαναζεί πιο ωραία, πιο λαμπερή, πιο ηθική, πιο τίμια. Καμάρι των ξένων λαών που ξέρουν να εκτιμούν, καρφί στο μάτι όσων τη ζηλεύουν.

  Τί απόμεινε από τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Καταλανούς, τους Τούρκους (τους Αλαβάνους, τους Μπουτάρηδες Κεμαλολάγνους, τους Μπίστηδες κλπ …) ; Η ελληνική γη τούς χώνεψε σα λίπασμα, για να ξαναφουντώσει η Ελλάδα, με τις αρχαίες αρετές της, με το αθάνατο πνεύμα της.

  Αυτή η γη σφύζει από έναν ελληνισμό τίμιο, ένα λαό δουλευτή που παρατάει το τσαπί και αρπάζει το τουφέκι μόλις τον φωνάξει η πατρίδα. Θα πολεμήσει για την ύπαρξή του, θα σταθεί αντιμέτωπος στη βία. Γρήγορα θα το ιδούν οι επιδρομείς τής Τρόικας πως εδώ δε δρέπονται εύκολα οι δάφνες. Εδώ η δάφνη ποτίστηκε στο αίμα, τη χάιδεψε η Δόξα και θροΐζει μόνο στο φύσημα του αγέρα τής λευτεριάς.

  Η δάφνη αυτή ποτέ δε θα στολίσει μέτωπο βαρβάρων…

  Like

  1. Σε πια Ελλάδα θα γίνουν αυτά??
   Πιο τσαπί θα αφήσει ο Έλληνας και πιο ντουφέκι θα πάρει??
   Αυτός που με την παραμικρή μαλακία στο φανάρι είναι έτοιμος να πνίξει στα μπινελίκια των συνάθρωπο του?
   Αυτός που κορνάει βρίζοντας χριστοπαναγίες κάθε πέντε λεπτά?
   Αυτός που κάνει την πουστιά για να καβατζωθεί πρώτος?
   Που σου πέρνει την σειρά και οι ερωτήσεις δεν έχουν τελειωμό μεγάλε.
   Κάθε μέρα στην Χαμοστέρνας περνάνε χιλιάδες περήφανοι λεβέντες αξιόπιστο δείγμα ελληνικού πολιτισμού.
   Από τα τσιγάρα που πετάνε στο δρόμο,τις βρισιές,τις ροχάλες,τις ψευτομαγκιές κ.α.Αν αυτός ο λαός θα φωτοβολίσει την οικουμένη τότε πάω πάσο.Μέχρι τότε live your myth in internet!!!

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s