olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Το έγγραφο βόμβα για το 1,1 εκ. στον ΟΤΕ από τα μαύρα ταμεία.

Posted by olympiada on Σεπτέμβριος 17, 2010

Κατατέθηκε από τον Πάνο Καμμένο στην εξεταστική για τη Siemens. Θυμάστε τι είχε δηλώσει ο ΟΤΕ όταν έγινε γνωστό το θέμα; Για να θυμηθούμε: Όσον αφορά το έμβασμα των €1.100.000 που φέρεται να έχει κάνει η Siemens το 2001 στην ΟΤΕ International, καλείται οποιοσδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει, με τον ΟΤΕ να επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του.

Να δούμε τώρα ποιές θα είναι οι ενέργειες του οργανισμού που αναλώθηκε σε λεονταρισμούς νομίζοντας ότι έχει να κάνει με επίορκους λειτουργούς της ενημέρωσης, μπουχτισμένους από το μαύρο χρήμα της διαπλοκής.

Να δούμε πόσα κεφάλια θα πέσουν. Θα ακολουθήσουν και άλλα έγραφα φωτιά για να καταλάβετε τον λόγο που ο Παντελής Οικονόμου εγείρει σε όλους τους τόνους θέμα ανάκτησης της διοίκησης από το κράτος.

Να μην ξεχνάμε ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Αυτοί οι πολίτες χρηματοδότησαν και εξουσιοδότησαν την επιχείρηση να φυτεύει πυλώνες και υποβρύχια καλώδια σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Εάν νομίζουν δέκα λομπίστες ότι τον «ιδιωτικοποίησαν» και ξεμπέρδεψαν πλουτίζοντας είναι βαθιά νυχτωμένοι. Μείνετε συντονισμένοι, έχει και άλλο, συνυφασμένο με τις εξελίξεις στην Αμερική που γράψαμε χθες. Από την εξεταστική ξεκίνησαν, αυτά για τώρα.

9 Σχόλια to “Το έγγραφο βόμβα για το 1,1 εκ. στον ΟΤΕ από τα μαύρα ταμεία.”

 1. AnyparktOs said

  ΑΠΟ ΤΟΝ (ΜΠΛΟΓΚΟ)ΤΥΠΟ :

  » ….Στο πιο κρίσιμο στάδιο μπαίνουν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens αφού ξεκινά εντός των ημερών η σύνταξη του σχεδίου πορίσματος. Όμως αρχίζουν ταυτόχρονα και τα «αγκάθια».
  Διότι είναι κοινός τόπος ότι ουσιαστικά κανένα σοβαρό νέο στοιχείο δεν αποκαλύφθηκε όλους αυτούς τους μήνες πέραν όσων έχει ήδη συλλέξει η Δικαιοσύνη. Αυτο σημαίνει πολύ απλά ότι έγινε …μια τρύπα στο νερό.
  Επομένως τι θα λέει το πόρισμα; Το ερώτημα όσο απλό ακούγεται, άλλο τόσο βασανιστικό είναι. Οι βουλευτές-νομικοί της Επιτροπής ήδη δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που, πέρα από τις διαπιστώσεις για πολιτικές ευθύνες, να δικαιολογούν συλλήβδην παραπομπή πρώην υπουργών σε προανακριτική επιτροπή……… »

  Ε, όχι καί «τρύπα στό νερό» !!! Παρήχθη «πολιτιστικό» έργο !!
  Ήταν μιά πανάκριβη θεατρική παράσταση, πού, Κύριος οίδε πόσο στοίχισε στούς …Γερμανούς φορολογουμένους (Πλήν Σλοβάκων, ξύπνιων).
  Αλήθεια, μπορεί κανείς νά μάς δώση τό κόστος τών αποζημιώσεων τών Ηθοποιών τής εν λόγω διακομματικής παραστάσεως ??
  Διακινδυνεύω, εκτιθέμενος, νά υπολογίσω: καμμιά εικοσαριά ηθοποιοί, επί έξη μήνες παραστάσεις επί 10.000 €/μήνα = 1.200.000
  σύν υπερωρίες : ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000.000 €.

  Πάντως, ο Σκηνοθέτης Κος Πρόεδρος, καί οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές, Καμμένος καί Οικονόμου, ώς άριστοι γνώστες τού Σπόρ αυτού, μεθοδεύουν συστηματικώς τήν επόμενη Παράσταση – Κονόμα, πού θά έχει τίτλο : Προανακριτική Επιτροπή….

  Έχω, δέ, ξανα-απαιτήσει : Ούτε φράγκο αποζημίωση στούς διακομματικούς ηθοποιούς τής Παραστάσεως αυτής, εάν δέν συντάξουν ΚΟΙΝΟ, ΟΜΟΦΩΝΟ πόρισμα ….

  Καί επί τών κρεσσέντων τού Καμμένου : Όταν ήταν κυβέρνηση καί υφυπουργάρα, δέν τάξερε αυτά ,περί τών οποίων σήμερα «προσκομίζει» ?? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ, ΤΑΞΕΡΑ, ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ, ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ «ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ» ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ…..

  Καί επί τών κρεσσέντων τού Οικονόμου : όστις ..»εγείρει σε όλους τους τόνους θέμα ανάκτησης της διοίκησης από το κράτος.» :
  Μά τό ΚΡΑΤΟΣ δέν ήταν το 2001 καί χρόνια πρίν καί μετά, ο κουμανταδόρος στόν ΟΤΕ ?? Τί σχιζοφρενικές μπούρδες επιχειρήματα είναι αυτά ? ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ «ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ» ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ…..

  Καί τέλος : Τό παραμύθι, περί » …Να μην ξεχνάμε ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. «…, πρέπει νά τελειώνει, διότι είναι εθνικώς επιζήμιο, γιά τά ήθη τών ποπολάρων :
  Τουλάχιστον τίς τέσσερις τελευταίες δεκαετίες, πού ο περήφανος ψωμοζητουλιάρης «έλλην πολίτης», ζούσε μέ τά (πουστο)δανεικά τών Γερμαναραίων, έέέέέ, απ’ τά 300 δίς χρωστούμενα χρυσοπληρώθηκε καί ο ΟΤΕ καί οι κοράκλες του στήν Γεωργία – Ρουμανία, γιά νά γίνεται τζίρος καί νά τσουλάνε τά κολόκουρα στίς τσέπες τών «στελεχών ΟΤΕ», τού περιούσιου «λαού», ντέ !!!

  • olympiada said

   Εννοείς ότι οι βουλευτές της εξεταστικής για τη Siemens παίρνουν αποζημίωση για τη συμμετοχή και τις συνεδριάσεις της εξεταστικής όπως είθιστε κατά το καταστατικό σε παρόμοιες κοινοβουλευτικές δράσεις;

  • ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ said

   ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΕΜΕΝΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Η ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ………

   • Πυργος said

    ο τύπος είναι γνωστός καραγκιόζης και διαδίδει ψέμματα. Πάνο τα ειλικρινά συγχαρητήρια, χωρίς να ανήκω στο κόμμα σου, για την προσπάθεια σου. Είναι σίγουρο ότι εσύ σέρνεις τον χορό και έχεις ξεφτιλίσει τα λαμόγια. Εαν κάνεις κάποια κίνηση να ξέρεις ότι πολύς κόσμος θα είναι δίπλα σου. Υπερκομματική κίνηση όμως.

  • κριτικόςλόγος said

   Αφου λές τάξερες Ανύπαρκτε και σου έχει απαντήσει, ή έχεις προσωπικά προβλήματα, ή είσαι κοινός ψεύτης. Τέλος.

 2. AROTRIS said

  Άντε…..επιτέλους…..
  Επιτυχία…..απείρου βεληνεκούς…..
  Καί…..κοψοχρονιά…..
  Γμτο…..αδίκως κακολογούσαμε!!!!!!!!

 3. Λεωνιδας said

  kαι ο ΟΤΕ,και ο ΟΣΕ,και η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,και οι ΔΕΚΟ,
  πλιατσικο και βορά στα τζιμανια του παγκοσμιου παραπεοντος συστηματικα συστηματος

  η THYSSEN μεσω της θυγατρικης της στο Ντουμπαι ,εσβησε τις ρητρες (ελεω Μπενι-Ζελιμ ,που ΠΑΡΕΛΑΒΕ τα «γερμενα») και επαναγορασε το ναυπηγειο προς:

  1 (ενα !!!!) ευρω…

  ποιος ηρθε;…..

 4. […] http://olympia.gr/2010/09/17/ote-siemens-3/ Tweet […]

 5. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ said

  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΕΜΕΝΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Η ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ………

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: