olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Μνημείο ρατσισμού έναντι των Ελλήνων Μουσουλμάνων η απόφαση της Θάλειας Δραγώνα.

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 14, 2010

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Με μία απόφαση πρόκληση, προωθεί το πάγιο αίτημα της φασιστικής Τουρκίας για την προώθηση Τούρκων μετακλητών εκπαιδευτικών σε βάρος των ντόπιων μουσουλμάνων δασκάλων. Η μεθόδευση είναι τραγική και προκαλεί τις αρχές του ανθρωπισμού που χαρακτηρίζουν τον Ελληνικό πολιτισμό και θα έπρεπε να αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο του συστήματος διαπαιδαγώγησης ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

Αυτή η ρατσιστική αυθαιρεσία παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Άπαρτχαιντ όπου οι πολίτες της ίδιας χώρας ελάμβαναν διαφορετική εκπαίδευση με κριτήριο «ποιότητας» το χρώμα τους. Έτσι λοιπόν, εάν εξυπηρετηθούν οι μεθοδεύσεις της Τουρκίας, οι Έλληνες Μουσουλμάνοι σε αντίθεση με τους Έλληνες Χριστιανούς ενδέχεται να απολαμβάνουν παιδεία με φασιστικό – σκοταδιστικό υπόβαθρο αφού στο εκπαιδευτικό σύστημα της Τουρκίας…

 • Απαγορεύεται δια ροπάλου η διδασκαλία του Δαρβίνου και της θεωρίας της εξέλιξης.
 • Παιδιά του δημοτικού υποχρεώνονται να βλέπουν ταινίες με φρικτό περιεχόμενο που απεικονίζουν θηριωδίες των Τούρκων (π.χ. γενοκτονία των Αρμενίων), μόνο που η Τουρκική προπαγάνδα αντιστρέφει την Εθνικότητα θυμάτων και δραστών! (υπόθεση Kaya)
 • «Εκπαιδευτικοί» όπως ο AfşınEfkârlıoğlu. Γενικός Γραμματέας του ιδρύματος εκπαίδευσης και πολιτισμού, προτείνει ανοιχτά την ανάγνωση του βιβλίου του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου»!!
 • 4,000 περιπτώσεις ρατσισμού και φασιστικών ιδεών έχουν καταγραφεί στα «εκπαιδευτικά» βιβλία της Τουρκικής επίσημης εκπαίδευσης!

Η όποια προσπάθεια λοιπόν να έλθει αυτός ο μεσαίωνας σε ένα μέρος του Ελληνικού πληθυσμού με θρησκευτικά κριτήρια, συνιστά εκτός των άλλων, κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου. Είναι υποχρέωση όλων μας αλλά πρωτίστως των πολιτικών να υψώσουν ανάστημα και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ αυτή την πρωτοφανή απόπειρα υποβάθμισης συμπολιτών μας, εκκολάπτοντας το αυγό του φιδιού στις ψυχές μικρών παιδιών.

Σε αυτό το μήκος κλίματος κινείται και η άμεση αντίδραση του Ευριπίδη Στυλιανίδη με επερώτηση του που κατέθεσε στη βουλή και έχει ως ακολούθως:

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:
ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

«ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΘ»

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας (95403/Ζ2 ΑΣ 999/30-07-2010), φέτος για πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας, της η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ) δεν θα δεχθεί πρωτοετείς σπουδαστές. Η περίεργη αυτή απόφαση πάρθηκε αιφνιδιαστικά, ενώ οι εξετάσεις είχαν ήδη προκηρυχθεί και οι περίπου 250 υποψήφιοι είχαν φτάσει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας για το τι μέλλει γενέσθαι σε σχέση με την εκπαίδευση των δασκάλων της \, ενώ η απόφαση της Ειδικού Γραμματέα για τη ματαίωση των εξετάσεων αιτιολογείται από την ίδια: «λόγω της δεδομένης συγκυρίας».

Εκτός από τους υποψηφίους, οι οποίοι με τις παλινωδίες της Κυβέρνησης ανατρέπεται ο οικογενειακός τους προγραμματισμός, για το θέμα έχει εκφράσει τις έντονες διαμαρτυρίες του και ο Σύλλογος Δασκάλων Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου.

Δεδομένης της τεράστιας σημασίας που έχει η ΕΠΑΘ για την μειονοτική εκπαίδευση,

Ε Ρ Ω Τ Α Τ Α Ι
η κ. Υπουργός

1. Προτίθεται το Υπουργείο να ανακαλέσει την απόφαση με την οποία αναστέλλονται οι εισαγωγικές εξετάσεις στην ΕΠΑΘ;

2. Για ποιο λόγο το Υπουργείο προχώρησε στην απόφαση αυτή; Τι σημαίνει «λόγω της δεδομένης συγκυρίας» που επικαλείται η κ. Ειδικός Γραμματέας; Δεν γνωρίζει το Υπουργείο Παιδείας ότι είναι πάγια απαίτηση της τούρκικης πλευράς η κατάργηση της ΕΠΑΘ ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος των Τούρκων μετακλητών εκπαιδευτικών σε βάρος των ντόπιων μουσουλμάνων δασκάλων και της ποιότητας της δίγλωσσης εκπαίδευσης που αυτοί παρέχουν;

3. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. σχεδίαζε την αναβάθμιση και την μετεξέλιξη της ΕΠΑΘ εναρμονίζοντας την στο Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό σύστημα χωρίς όμως να εξουδετερώνει το χρήσιμο ιδιαίτερο χαρακτήρα της ως Ακαδημία εξειδικευμένη στη δίγλωσση εκπαίδευση. Πως προτίθεται η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίσει το θέμα και γιατί δεν ξεκαθαρίζει εξ’ αρχής τις προθέσεις του;

Αθήνα, 13 / 09 / 2010

Ο ερωτών ΒουλευτήςΕυριπίδης Σ. Στυλιανίδης
Βουλευτής Ροδόπης

48 Σχόλια to “Μνημείο ρατσισμού έναντι των Ελλήνων Μουσουλμάνων η απόφαση της Θάλειας Δραγώνα.”

 1. ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

  ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:WWW.SCHIZAS.COM.ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

  Μου αρέσει!

  • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

   ΕΝΝΟΩ ΕΚΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ!!!!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

   Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    ΛΟΙΠΟΝ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΓΩΝΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΕΙΠΑΝ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΛΛΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

  • Παλιότερος Παναγιώτης said

   Φίλε Κώστα, σπανίως γράφω εδώ, αλλά διαβάζω πολύ συχνά.
   Σέβομαι τις απόψεις σου και όλων, αλλά σε παρακαλώ, αν θα ήθελες
   να ακούσεις την συμβουλή μου.
   Το να κραυγάζεις στο τέλος κάθε ποστ σου (κεφαλαία γράμματα και 10 θαυμαστικά)
   το Ελλάς Δίας Ήρα το βρίσκω ίσως το πιο αντιαισθητικό πράγμα εδώ μέσα που διαβάζω.
   Αν θέλεις να μεταλαμπαδεύσεις τις απόψεις σου, πίστεψέ με αυτός είναι ο χειρότερος
   τρόπος. Ακόμα κι αν είσαι 20 χρονών.
   Και άλλοι μοιράζονται ίδια ιδανικά με σένα(αλλά και διαφορετικά)χωρίς να τα υποβιβάζουν
   μέσω λάθος αισθητικής.
   Συγνώμη Ολυμπία για το άσχετο, αλλά θα έσκαγα.

   Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!ΕΤΣΙ ΚΡΑΥΓΑΖΩ ΕΓΩ Ο ΓΑΥΡΟΣ!!!ΓΚΕ-ΓΚΕ;ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΙΑΡΟ ΟΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ,ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!ΔΕΝ ΑΝΗΚΗΣ ΕΔΩ!!!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλας said

    Κώστα, το «ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!» μπορεί να είναι η ιστορία των Ελλήνων για σένα, κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει αλλοιώς το πράγμα. Ο Παναγιώτης δεν έθιξε τον Δία και την Ήρα (αλλοίμονο, να πέσει κεραυνός να τον κάψει), απλώς σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο υπογράφεις, που τον θεωρεί κάπως άκομψο. Προς Θεού (η προς Δία, αν προτιμάς), δεν θα κάτσουμε να σφαχτούμε γι’αυτό. Μην τρελλαθούμε τελείως. Και στο κάτω κάτω αν εσύ απφάσισες ότι ένα σύνθημα που βρήκες είναι η μία και μονάδική αλήθεια, και όποιου δεν του αρέσει είναι ένα μιαρό ον και εβραϊκό σκουλίκι, τότε, πραγματικά, μάλλον εσύ δεν έχεις θέση εδώ.
    Και μην ουρλιάζεις, κανείς δεν είναι πιο πατριώτης από τον άλλο, μόνο και μόνο επειδή βάζει ένα «Ελλάς» μετά από κάθε δεύτερη λέξη. Ούτε είναι κανείς προδότης, Εβραίος, μίασμα επειδή δεν το κάνει.
    γκε-γκε;
    ΕΛΛΑΣ ΜΩΑΜΕΘ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ!!!!!!!!!!!
    ΕΛΛΑΣ ΠΑΣΟΚ ΤΖΕΦΡΥ!!!!!!!!!!!
    ΚΩΣΤΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ!!!!!!!!!!
    vasa inania plurimum sonant!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Φαίδων said

    μεταξύ μας δεν έχoυν και άδικο οι φίλοι Νικόλας & older Παναγιώτης φίλε Κώστα. Ειναι ομολογουμένως λίγο αντιαισθητικός ο τρόπος που επιλεγεις να γράφεις, ολίγον φανατισμενος ας πουμε. Προσωπικά στις περισσοτερες αποψεις σου δεν διαφωνουμε, αλλά πράγματι δεν χρειάζεται να υιοθετούμε κάποιο είδος μετρητή του ελληνισμου και του πατριωτισμου μας, που να ενεργοποιειται από το είδος πχ της γραμματοσειρας ή των κεφαλαίων κλπ κλπ(!). Και συγνώμη αλλά ελληνικη ιστορία δεν ήταν οι θεοτητες του Ολύμπου αλλά τα έργα, το πνεύμα και η παρακαταθηκη των Ελληνων στην μελλοντικό ευρωπαικό γιγνεσθαι. Και οχι φυσικά τα (κατά τα άλλα υπεροχα,διδαχτικά και συχνά αλληγορικα) παραμυθάκια από την μυθολογία. Να ήμαστε δίκαιοι, για κάτι τέτοιες τάσεις κατηγορούμε τους αφελείς χριστιανούς, θυμάσαι;

    Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ!!!ΕΙΠΕΣ «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»,ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ(ΧΑΝΟΥΚΑ ΑΒΡΑΑΜ,ΜΩΗΣΗ,ΠΑΣΧΑ)!!!ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΥΔΟΣ,ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΦΟΣΥΝΑΧΤΗ ΔΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!ΤΕΛΟΣ,ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ!!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!Υ.Γ.:ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΕΓΩ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΒΕΛΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΟΧΙ Σ’ΕΜΕΝΑ!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    ΦΙΛΕ ΦΑΙΔΩΝ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΜΕΤΡΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ;Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ,ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ,Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΗ ΤΑ ΒΕΛΟΙ ΤΟΥ Ο ΚΕΘΕΝΑΣ ΑΣ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Σ’ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ!!!ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!!!ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλας said

    ε, ρε και να σε πετύχαινε σε καμιά γωνία ο Διογένης ο Κυνικός…
    δεν θα σε ξέπλενε ούτε ο Βόσπορος!
    ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΪ-ΜΠΑΜΠΑ!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • κριτικόςλόγος said

    Κώστα, και άλλοι στο έχουνε συμβουλέψει για την βαρύτητα των λόγων σου να μην τα απαξιώνεις με αυτή την ανούσια υπογραφή ,και το λένε για εσένα και μόνο και ξανασκέψου το. Εαν θέλεις να πιστεύεις οτι η ζωή σου είναι κολλημένη στην αρχαία σου πατρίδα, φαντάζομαι οτι και τον προφορικό σου λόγο θα τον κλείνεις με αυτη την χορική κραυγή, οπότε πάμε όλοι πάσο.

    Μου αρέσει!

   • κριτικόςλόγος said

    Α ρε Νικόλα, χαχαχα

    Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ;ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Σ’ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ!ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΡΧΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΝΤΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλας said

    σύνηθες γνώρισμα του νάρκισσου το σύνδρομο καταδίωξης. Κάνει κάποιος ένα σχόλιο και ο ΕΛΛΑΣ ΒΡΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ ΜΕΪΤΡΕΓΙΑ!!!!!! νομίζει ότι τον κηνυγάνε και τον απειλούνε. Λογικό, αφού έχει άλλο ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του νάρκισσου, την «ελληνικότατη» πίστη ότι αυτός κατέχει τη μία και μοναδική αλήθεια, και όποιος διαφωνεί είναι πράκτορας-προδότης-Εβραίος-φίλοςτουΠανούση. Συμπληρώνεται με το τρίτο χαρακτηριστικό γνώρισμα του νάρκισσου, τον χωρισμό του κόσμου σε αυτούς που συμφωνούν μαζί του (δηλαδή ένα ταξί κόσμος) και όλους τους υπόλοιπους που είναι εβραιόπληκτα πρόβατα που σιχαίνονται την ιστορία τους.

    Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    ΝΙΚΟΛΑ,ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΗΣ,ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΗ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ(ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ)ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕΣ!ΣΥΝΕΠΩΣ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ!!!ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ!ΟΚ;ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλας said

    Κώστα χαλαααααρωσε!
    Σου λέει ο Παναγιώτης ότι είναι «κιτς» το να τελειώνεις κάθε ποστ με το σύνθημά σου και απαντάς ότι είναι ένα μιαρό ον που απεχθάνεται την ιστορία κλπ.κλπ. κλπ.
    Σου λέω ότι έχει δίκιο ο Παναγιώτης και λες ότι σε απειλώ(!)και ότι μισώ την ιστορία κλπ. κλπ. κλπ.
    Λέει και ο Φαίδων τη γνώμη του, ότι άλλο ιστορία, άλλο μυθολογία, στη πυρά και αυτός!

    Που τη βρήκες τη διαστρέβλωση;
    Τέλος πάντων, χαλάρωσε και καλή καρδιά.
    ΕΛΛΑΣ ΟΥΦΟ ΕΛΟΧΙΜ!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    ΕΙΠΕΣ:»ε,ρε και σε πετυχαινε σε καμια γωνια ο Διογενηs ο Κυνηκοs»ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ!ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ;ΤΩΡΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ!ΝΙΚΟΛΑ,»ΜΗ ΦΕΙΔΟΥ»!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλας said

    εκτός και αν εξέλαβες ως απειλή το «ε, ρε και να σε πετύχαινε σε καμιά γωνία ο Διογένης ο Κυνικός…», οπότε οφείλω να ζητήσω συγγνώμη. Πάντως μην ανησυχείς, ο Διογένης έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε δεν κινδυνεύεις…
    ΕΛΛΑΣ ΚΘΟΥΛΟΥ ΝΥΑΡΛΑΘΟΤΕΠ!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλας said

    α, εσύ όντως το εξέλαβες ως απειλή!! Ε, δε πιστεύω ένας τέτοιος κλειδοκράτορας και κάτοχος της απόκρυφης συμπαντικής γνώσης, να αγνοεί τον Διογένη!;! Βέβαια, μεταξύ μας, και ο Διογένης δεν ήταν και πολύ θρησκευόμενος, οπότε για σένα θα πρέπει και αυτός να απεχθανόταν την ιστορία του έθνους κλπ. κλπ. κλπ….
    τι να πω; παραιτούμαι…
    ΕΛΛΑΣ ΓΙΟΓΚ-ΣΟΘΟΘ ΑΖΑΘΟΘ!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

    ΝΙΚΟΛΑ,Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!ΤΕΛΟΣ,ΣΤΟ ΕΙΠΑ,»ΜΗ ΦΕΙΔΟΥ»!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • κριτικόςλόγος said

    ΟΚ, Κώστα κέρδισες. Είσαι αήττητος.

    Μου αρέσει!

   • Παλιότερος Παναγιώτης said

    Φίλε Νικόλα, καιρό έχω να γελάσω τόσο με ποστ.
    (Φίλε Κώστα Δεν γέλασα εις βάρος σου).
    Ναι με κατάλαβες, είμαι Εβραίος(Και σκώληξ),
    αλλά παρόλα αυτά αφού το γύρισες στην επίθεση,
    σε πληροφορώ ότι από μεριάς μου τιμώ περισσότερο
    από εσένα το ιερότερο Ελληνικό πράγμα, την Ελληνική
    Γλώσσα.
    Πριν φωνάξεις, διάβασε περισσότερο, και την επόμενη
    φορά πριν αρχίσεις να αγορεύεις για την αρχαία Ελληνική,
    μάθε πρώτα νεοελληνική ορθογραφία.
    Και για να γίνω ακόμα πιο ανθέλληνας, παραθέτω δύο στίχους
    από το ανατολίτικο και ανίερο Τάο Τε Τζινγκ του Λάο Τσε
    «Τα αληθινά λόγια δεν είναι όμορφα
    Τα όμορφα λόγια δεν είναι αληθινά»
    ή κοινώς
    Φίλος είναι αυτός που σου μιλάει για τα ελαττώματά σου.
    Και στο πνέυμα σου και του Νικόλα 🙂
    !!!!!ΝΟΥΜΕΡΟΡ ΜΑΝΓΟΥΕ ΕΛΜΠΕΡΕΘ!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλας said

    Παναγιώτη ευχαριστώ

    ΕΛΛΑΣ BAATEZU ΑΛΦοΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

 2. leks said

  ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ…..

  ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΟΙ ΙΔΟΙΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ …ΒΑΚΟΥΦΙΑ.
  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ …ΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,ΕΤΣΙ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ …ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΙΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΗΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ.
  ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ….ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΛΗΣΟΥΝ.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  Μου αρέσει!

 3. BUTTERFLY said

  Συγνωμη τωρα σοβαρα περιμενετε αντιδραση απο τη Διαμαντοπουλου; Το αλλο με τον Τοτο;
  Δυστυχως, δεν προκειται καμια αντιδραση να υπαρξει, εκτος αν τους περιμενει ο κοσμος τους δασκαλους εκ Τουρκιας στο αεροδρομιο και τους γυρισει πισω σουμπιτους. Τοτε, ισως ΙΣΩΣ να δημιουργηθει αρκετος ντορος και κατι να γινει με το θεμα…αλλα και παλι αμφιβολο ειναι…

  Μου αρέσει!

 4. […] […]

  Μου αρέσει!

 5. ΕΛΛΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ said

  Μπράβο, στον ΓΑΠ για τις επιλογές του.
  να πάψει η προπαγάνδα κατά της κα Υπουργού.

  Μου αρέσει!

 6. Ηνιοχος said

  Σε αντιθεση με τον ‘ ο ανθρωπος μας στην Αβανα’
  του Γκραιηαμ Γκρην

  που αντι για τους εντολεις του ουσιαστικα
  με την δραση του ωφελουσε τους οικοδεσποτες

  ‘ο ανθρωπος μας στην Αθηνα’ παρα την οποια
  δικαιολογημενη οργη και απαγοητευση του για την
  δυσμενη τοποθετηση στην παραμεθοριο, πασχιζει
  και εργαζεται πυρετωδως και με απαραμμιλη αφοσιωση,
  κατα το αγροτικο του με τους ασθενεις,
  ωστε να συγκεντρωσει την υψηλοτερη δυνατη
  βαθμολογια, και απο θεση ισχυος να τυχει πλεον
  απο τα Κεντρικα ευνοικοτερης τοποθετησης για το
  καλο της ανθρωποτητος χωρις ανθρωπους, για να
  μην βλαπτουν τον εαυτον τους, οπως ελεγε και ο
  μακαριτης ο Νιξον για τα εκατομμυρια των
  βομβαρδισμενων, δεν σας σκοτωνω σας σωζω απο τον
  κακο σας εαυτο.

  Για αυτο Γιωργο μου καλο μου παλικαρι δεν μας εμαθες
  τοσα χρονια , ειμαστε αναξιοι δεν σου αξιζουμε ουτε
  στο μικρο σου νυχακι, δεν θεραπευομαστε και δεν
  σωζομαστε με τιποτα, μην χανεις αλλο τον πολυτιμο
  χρονο σου μαζι μας, ζητησε με την διαδικασια του
  κατεπειγοντος μεταθεση απο τα Κεντρικα σε αλλη
  επαρχια του Ιμπεριουμ, και να ξερεις οτι ακομη και
  εμεις οι ελεεινοι εχοντας αναγνωρισει και μετανοησει
  εκ βαθρων για την ασυγχωρητη ταπεινωση που σου
  επιβαλλαμε υποβιβαζοντας σε με την αναληψη της
  διοιηκησης ενος αθλιου και τιποτενιου λαου
  θα συγκεντρωσουμε εκατομμυρια υπογραφες
  υποστηριξης αυτου του αιτηματος σου στη Νεα Ρωμη

  Πρωην αγνωμονες υποτελεις της εν
  ευλογημενω Γιαχβιδιω και πεφωτισμενης ηγεσιας σου και

  νυν σκλαβοι της εν τας ευλογιας της ομοουσιου και
  αδιαιρετου Τραπεζας της Ιερης και Φωτοδοθησαντος
  Πυραμιδος

  G A P Genocide Ante Portas

  Μου αρέσει!

 7. h1 said

  OLYMPIA ΧΑ ΧΑ ΧΑ http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_7389.html

  Μου αρέσει!

 8. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα said

  Εμείς δεν πρέπει να χάσουμε τους Πομάκους. Που είναι Έλληνες στο γένος.Όπως και οι πομάκοι της Βουλγαρίας (250.000 άτομα ).Κάτι πρέπει να κάνουμε.

  Μου αρέσει!

 9. Λεωνιδας said

  – Τι αρχίζει από Π, είναι καμιά δεκαπενταριά εκατοστά και ευχαριστεί όλες τις γυναίκες;
  – Το πεντακοσάευρω….

  Μου αρέσει!

 10. Λεωνιδας said

  Κάποιος ήθελε να γίνει μάγος.Πάει λοιπόν στην Σχολή των Μάγων καί μπαίνει μέσα.Βρίσκεται σε ένα μεγάλο κενό δωμάτιο με μία επιγραφή:
  ‘Βγάλτε το σακάκι και το παντελόνι σας’.
  Τα βγάζει και μπαίνει σε ένα άλλο κενό δωμάτιο με μία επιγραφή που έγραφε:
  ‘Βγάλτε το πουκάμισο και τα εσώρουχά σας’.Τα βγάζει και μπαίνει σε ένα άλλ…ο κενό δωμάτιο χωρίς άλλη πόρτα και περίμενε….
  Μετά από λίγο ανοίγει απότομα η πόρτα και μπαίνουν μέσα πέντε αράπηδες.Αυτός οπισθοχωρεί προς τα πίσω και λέει με σπασμένη φωνή:
  -Δεν…πιστεύω..να…..
  -Μάγος είσαι;

  Μου αρέσει!

 11. $$$$$ said

  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

  Μου αρέσει!

 12. ΒΡΑΧΟΣ said

  Και όποιος αντέξει, ρε.
  Ουστ από εδώ μέσα, ραγιάδες. Δεν είναι facebook εδώ, ρε χαμένα.

  Μου αρέσει!

 13. ΒΡΑΧΟΣ said

  Θα μας κλάσετε μιά μάντρα αρχίδια.Ελάτε με το πίσω σύστημα να μην χάνουν χρόνο να σας γυρίζουμε, χαμένα.

  Μου αρέσει!

 14. κριτικόςλόγος said

  είναι αδύνατο να αλλάξει ο έμφυτος χαρακτήρας της μαυροκίτρινης αλεπούς, του βρυχόμενου λιονταριού και της διεστραμμένης φύσης.

  Μου αρέσει!

 15. […] […]

  Μου αρέσει!

 16. […] […]

  Μου αρέσει!

 17. […] (εξωφρενική) συνέχεια εδώ: https://olympia.gr/2010/09/14/dragona-2/ By pametirakliou, on Σεπτεμβρίου 18, 2010 at 7:47 πμ, under Άρθρα, […]

  Μου αρέσει!

 18. Σοφία said

  Βλαμμένο είσαι πουλάκι μου; αυτοί εκεί στη Ρηγίλλης είναι εκλεκτοί συνάδελφοι και συμπαίκτες μ’ αυτους εκεί στην Ιπποκράτους. Μαζί το παίζουν το παιχνίδι. Τηλεξεκατινιάζονται για το θεαθήναι, για να κρατούν απασχολημένα κάτι ζούδια σαν εσένα κι από κάτω δίνουν ο ένας την πάσα στον άλλο. Δεν σου έχει κάνει εντύπωση βρε βούρλο, ότι ενώ κατηγορούνται και σκυλοβρίζονται, στην πραγματικότητα όλα τελειώνουν χωρίς να ανοίξει μύτη;;; Ξύπνα μόσχεε και ξεκόλλα, αυτοί κάνουν μπίζνα στη ζωή σου κι εσύ κοιτάς αλλού.
  Αλλά τι σου λέω; αν δεν είχες ακατοίκητο τον τελευταίο όροφο θα είχες αναρωτηθεί πώς μπορούν σ’ ένα κόμμα να προκηρύσσονται εκλογές με έναν υποψήφιο. Εκλογές είναι όταν εκλέγεις δηλ. εχείς επιλογή μεταξύ τουλάχιστον δύο. Όταν είναι ένας ο υποψήφιος και πας να τον ψηφίσεις δεν είναι εκλογές, είναι παρωδία και γάμος του καραγκιόζη. Αλλά αν δεν σου είχαν βάλει την ωρολογιακή της μαλακίας στο κεφάλι θα είχες καταφέρει να ψυχανεμισθείς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και να ασχοληθείς με το πόσο σε δουλεύουν και σε εμπαίζουν αυτοί που στηρίζεις με την ψήφο σου και τιμάς με την εμπιστοσύνη σου.
  Βοϊδοκέφαλε που σε είπαν «κυράρχο λαό» και καβάλησες το καλάμι και τρέχεις και το παίζεις θεός, τρομάρα σου.

  Μου αρέσει!

 19. Σοφία said

  Είσαι βλάκας τελειωμένος. Σιγά τα αίματα

  Μου αρέσει!

 20. Σοφία said

  Μπορεί να είναι καραγκίοζης ο Στυλιανίδης αλλά αν θες να δεις ακόμα έναν κοιτάξου στον καθρέπτη

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: