Αυτή την φράση δοσίλογοι του μνημονίου να την θυμάστε…

«Ζητάτε από μια Ελληνίδα μάνα να προδώσει τους συνεργάτες της για την Πατρίδα της με την απειλή του τουφεκισμού των παιδιών της. Έ, λοιπόν, όχι. Μάθετε ότι τα παιδιά μου ανήκουν στην Ελλάδα και το αίμα τους θα πνίξει τους Ούνους και όλη τη Γερμανία σας !….»

Αφιερωμένη σε όλους αυτούς που σήμερα εκτελούν πάλι την Ελληνίδα μάνα και την οικογένεια. Τους Γερμανοτσολιάδες της Siemens, του μνημονίου, της εκποίησης Εθνικής κυριαρχίας που κάποιοι σαν την Λέλα κέρδισαν με αίμα. Να την θυμάστε καλά.

Χαράματα 8 Σεπτέμβρη 1944, η εκτέλεση της Λέλας Καραγιάνη…

H μεγάλη ηρωίδα πολύτεκνη μητέρα της Eθνικής Aντίσταση παράδειγμα στίς μέρες μας, αλλά και μέτρο σύγκρισης…
Aπό τον Δρ. Νίκο Κρεμμύδα

Γεννήθηκε στην Λίμνη Ευβοίας το 1898. Ήταν η ψυχή τής της αντιστάσεως, την περίοδο της Γερμανικής κατοχής. Με κέντρο ένα σπίτι στην οδό Φυλής και το φαρμακείο τού άνδρα της, στην Πατησίων, αρχικά οργάνωσε ένα δίκτυο για την απόκρυψη, περίθαλψη και φυγάδευση Άγγλων στρατιωτικών. Αργότερα, με κέντρο την Μονή τού Αγίου Ιεροθέου στα Μέγαρα, συγκρότησε την παράνομη οργάνωση «Μπουμπουλίνα», με πρώτα μέλη τον συζυγό της και τα 7 παιδιά της…
Η οργάνωση σε συνεργασία της με το Στρατηγείο της Μέσης Ανατολής, τον Αρχηγό της Αστυνομίας Άγγελο Έβερτ, καθώς και διάφορους αντιφασίστες και…
αντιναζιστές που υπηρετούσαν μέσα στις υπηρεσίες των στρατευμάτων των κατακτητών είχε χαρακτήρα κατασκοπευτικό και αποστολής πληροφοριών. Με τη δράση της βυθίστηκαν πολλά πλοία, ανατινάχτηκε το αεροδρόμιο του Τατοϊου και κάηκαν αποθέματα βενζίνης και πυρομαχικών.
Στις 11 Ιουλίου 1944, οι Γερμανοί πληροφορούνται, από τον ‘Εφιάλτη¨ , – Ριζόπουλος λέγονταν, για την δράση της και την συλλαμβάνουν. Την οδηγούν στα κολαστήρια των S.S., στην οδό Μέρλιν, και την βασανίζουν για να ομολογήσει την δράση της. Η Λέλα υποβάλλεται σε φοβερά βασανιστήρια ώς καί απειλές εκτέλεσης των τέκνων της μπροστά στα μάτια της…. Ακλόνητη και ατάραχη με αυταπάρνηση και περιφρόνηση προς τους δημίους της αποκρίνεται: «Ζητάτε από μια Ελληνίδα μάνα να προδώσει τους συνεργάτες της για την Πατρίδα της με την απειλή του τουφεκισμού των παιδιών της. Έ, λοιπόν, όχι. Μάθετε ότι τα παιδιά μου ανήκουν στην Ελλάδα και το αίμα τους θα πνίξει τους Ούνους και όλη τη Γερμανία σας !….»
Τα χαράματα της 8ης Σεπτεμβρίου 1944, οδηγήθηκε μαζί με άλλους πατριώτες στο Δαφνί, όπου εκτελέσθηκε ψάλλοντας με γενναιότητα τον Εθνικό Ύμνο .
Αποσπάσματα από το χρονικό :
“ Ενας Γερμανός, ονόματι Λίντερ, συνεργαζόταν μέ τήν Καραγιάννη καί είχαν καταφέρει νά σώσουν πολλούς πατριώτες. Τόν Λίντερ τόν τουφέκισαν τά ΕΣ-ΕΣ, τό Γενάρη του ’44. Αλλος Γερμανός, ο Μάρκοβιτς τής έδωσε τά σχέδια του αεροδρομίου στό Τατόϊ. Η Λέλα έστειλε τά σχέδια στό Κάϊρο, και η RAF κατέστρεψε τό αεροδρόμιο. Η Λέλα, συνεχίζοντας τή δράση της, στρατολόγησε μία δακτυλογράφο του Γερμανικού Ναυαρχείου καί από πληροφορίες της, έστελνε τά ακριβή δρομολόγια των νηοπομπών στούς Συμμάχους, οι οποίοι τίς περίμεναν καί τίς κατεβύθιζαν “

“ Η Λέλα τουφεκίστηκε ένα μήνα πρίν τήν απελευθέρωση. Είχε συλληφθεί, αυτή μέ τέσσερα από τά παιδιά της, από τήν κατάθεση του συνεργάτη της Ριζόπουλου. Τήν ανάκριση τήν ανέλαβε ο αιμοβόρος Γερμανός ανακριτής Μπαίκε. Οταν ο Ριζόπουλος επανέλαβε τίς κατηγορίες μπροστά της αυτή τόν έφτυσε. Οταν ο Μπέκε τήν κτύπησε του ανταπέδωσε τό κτύπημα, όταν τήν απείλησε ότι θά σκοτώσει τά παιδιά της, του απάντησε ότι δέν είναι δικά της τά παιδιά, αλλά παιδιά της Ελλάδος “

100 σκέψεις σχετικά με το “Αυτή την φράση δοσίλογοι του μνημονίου να την θυμάστε…”

  1. Δεν είναι καθόλου τρελλές φίλε μου…
   απλά είναι Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Ε Σ…
   Που σήμερα όμως αν υπάρχουν, είναι ελάχιστη μιοψηφία…
   Διαφορετικά πως εξηγείται να επιλέγουμε κυβερνήσεις αποτελούμενες απο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ..!;;;

   Μου αρέσει!

  2. Η Λέλα Καραγιάννη είπε

   » Η ΓΥΝΑΙΚΑ το ανοίγει και η ΓΥΝΑΙΚΑ το κλείνει το σπίτι»

   Αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ που βρίσκεται πάντα στα μετόπισθεν
   δεν έλαβαν υπ΄όψιν τους όσοι θέλουν να κάνουν
   παιχνίδια ενάντια στην ανθρωπότητα με ξεκίνημα από την Ελλάδα.

   Μου αρέσει!

 1. Καλημέρα
  Πριν δύο χρόνια σταμάτησα σε ένα minimarket απέναντι από τη Γερμανική πρεσβεία. Έπεσα σε κουβέντα με
  μία γιαγιά 95 χρονών. Ελληνίδα που έμενε στον Καναδά. Μεγάλωσε στο Κολωνάκι. Μου είπε κάτι που με πάγωσε:
  Εδώ μέσα, στα στενά τρέχαμε πίσω από τις μηχανές των Γερμανών για να μη μας σκοτώσουν, αυτοί οι πως τους λένε…… κουμουνιστές.
  Τι λες γιαγιά της λέω. Εδώ δεν μπορούμε να τα πούμε αυτά τα πράγματα.
  Α! εγώ τα λέω όλα μου είπε κι έφυγε με τη μαγκούρα της και με μια βοηθό Φιλιπινέζα, που τη συνόδευε.

  Στην απαγορευμένη από την αριστερά ταινία Γράμμος Βίτσι επαληθεύεται πλήρως το άρθρο της olympiadas.
  Έλληνες είχαν εισχωρήσει στα Γερμανικά στρατεύματα για να βοηθούν πατριώτες.

  Μου αρέσει!

 2. Δε θα μας καθυστερήσουν οι γενίτσαροι για πολύ ακόμα.
  Οι γαλαξιακές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ έρχεται ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΣ χειμώνας (όπως ο 5ετής από το ηφαίστειο Ταμπόρα τού 1815-20, που ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ την Επανάσταση του 1821!):


  Μου αρέσει!

 3. Λέλα Καραγιάννη,σιωπώ.Λόγια δεν μούρχονται να γράψω γιά σένα.Γιατί ότι και να πώ,θ’άναι λίγο.Απλά σκύβω ευλαβικά το γόνυ και κυττάζοντας τους ουρανούς,ψυθιρίζω»αθάνατη».

  Μου αρέσει!

  1. Λέλα Καραγιάννη, ευτυχώς είσαι πολύ μακρυά γιά ν’ακούσεις τα ρυπαρά τα λόγια των άρρωστων ψυχών.Μα ν’άσαι σίγουρη,πως ότι και να κάνουν ,ότι και να πούν,ότι και να γράψουν,η χολή και η κόπρος τους,επιστρέφει στους ίδιους.Στη δυστυχία τους και στον πανικό τους.Στο σαλεμένο τους μυαλό.Εσύ όμως,το αίμα σου το έχυσες και γι αυτούς.Αθάνατη.

   Μου αρέσει!

  2. Ομογενή έχεις καταντήσει αηδία σαν τον εταιρο ομογενή και κολλητό σου ΓΑΠ. Τη μνήμη αυτής της γυναίκας το σινάφι σου την προσβάλει συνεχώς, ανελλιπώς και κατ΄εξακολούθηση.

   Μου αρέσει!

 4. Μια ηρωίδα που δυστυχώς τη γνωρίζουν πολύ λίγοι Έλληνες.
  Πέρα από τον νεοελληνικό παχυδερμισμό μας,οι βαθύτεροι λόγοι είναι οι εξής:
  α.Δεν ήταν κομμουνίστρια.
  β.Τα αστικά κόμματα δεν είχαν κανένα λόγο να προβάλλουν τη θυσία της,ιδίως οι ηγέτες τους,των μεταπολεμικών χρόνων,γιατί οι ίδιοι προτίμησαν να «αντισταθούν» από επιδοτούμενες από τους Εγγλέζους θέσεις στη Μέση Ανατολή και να εξασφαλίσουν το μεταπολεμικό πολιτικό τους μέλλον.

  Υ.Γ Για τούς ίδιους λόγους οι περισσότεροι των Ελλήνων αγνοούν τη θυσία της Πηνελόπης Δέλτα αλλά και του Πρωθυπουργού Αλέξανδρου Κοριζή που ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ την ημέρα εισόδου των Γερμανικών στρατευμάτων στην έρημη Αθήνα.
  Τιμή και δόξα στη μνήμη τους,που ενεργοποίησαν την πάνδημη αντιστασιακή συμπεριφορά των Ελλήνων στον κατακτητή.

  Μου αρέσει!

  1. Οἱ νάνοι αὐτοί δέν προβάλλουν γενικῶς τούς ἄξιους Ἕλληνες-πολλῷ μᾶλλον αὐτούς πού θυσιάζονται γιά τήν Πατρίδα-γιά νά μή γίνεται αἰσθητή ἡ μικρότητά τους.

   Μου αρέσει!

  1. προσλάβανε και την Αλ Σάλεχ στην ΕΡΤ να κάνει εκπομπή για τις Φυλές της Αθήνας και θα την πληρώνουμε εμείς!
   Ελεος πιά. Πού μυαλό ν΄ασχοληθούν με τις ηρωίδες της Ιστορίας μας.
   Προτείνω από την 1η εκπομπή αυτής της πόρνης να κάνουμε διαδήλωση έξω από την ΕΡΤ και οι δικηγόροι φίλοι μας εδώ να εξετάσουν τις δυνατότητες νομικής αντίδρασής μας.
   Με την ευκαιρία, καλημέρες σ΄όλους κι ιδιαίτερα στο Νανσάκι και τον Σπάρτακό μας για τις παρατηρήσεις τους σε τούτο το θέμα.

   Μου αρέσει!

   1. Δύσπιστε, μπορείς να μας πεις ημέρα και ώρα της εκπομπής ώστε να μπορέσουμε να την κράξουμε; Ως ειδική σύμβουλος του Υφυπουργού Βούγια,επί θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής,»ενημέρωνε» τους Διευθυντές Αλλοδαπών επί των θεμάτων αυτών. Και αυτοί καταδέχονταν να ενημερωθούν από την στριπτιζού.

    Μου αρέσει!

 5. Στον καθηγητάκο «ομογενή» απο πάνω εάν δεν ήταν ψυχικά ανισσόροπος, θα έλεγα οτι είναι ενα άθλιο ντροπιασμένο υποκείμενο που δεν μπόρεσε ποτέ να βρεί δύο λέξεις τιμής για όσους ανθρώπους μας έκαναν περήφανους με την δύναμη και την αρετή τους και γίναν το λαμπερό παράδειγμα στην Ιστορία μας. Προφανώς ο εν λόγω έχει εγκαταλειφθεί απο ανθρώπους και θεούς στην τύχη του και συνεχίζει μόνος και έρημος να την ψάχνει μέσα στα μπλόγκς, μηπως ανακαλυφθεί απο κανεναν κορυφαίο επιστήμονα για να καταγραφεί στη βιβλιογραφία του. Καλή του επιτυχία στην προσπάθεια.

  Μου αρέσει!

  1. Nancy
   Το λαμογιο αυτο δεν ειναι παρα ενας εβραιος προβοκατορας (αποφυση/ουρα ενος «παπατζη» ονοματι Κοεν στην Ελλαδα-πιθανως νεολαιος του ΚΙΣ, η και σκουλικι του υπογειου της εβραιοπρεσβειας)
   του οποιου η υπαρξη εδω μεσα ειναι να αποθαρυνει τους επισκεπτες αηδιαζοντες τους με απωτερο σκοπο να κλεισει το μπλογκ της Ολυμπως.
   Το ιδιο λαμογιο βριζει τους παντες και τα παντα με το ψευδωνυμο «Bloopers» στου Καψαμπελη το μπλογκ.

   Μου αρέσει!

   1. Nancy,
    Το κρυψιμο στα «φανερα» ειναι ειδικοτης τους.
    Μην εκλπησεσαι ουδολως. Ειναι «εξπερτς» σ’ αυτα οπως ακριβως οι παπατζηδες. Εδω παπας, εκει παπας που ειναι ο παπας;

    Καλη ωρα αυριο ειναι η επετειος της 11 Σεπτεβριου 2001.
    Ολα εγιναν στο φως της ημερας εκεινη την αποφραδα μερα. Τα ειδαμε με τα ματια μας. Μερικοι απο μας και σε αποσταση μερικων εκατονταδων μετρων.
    Καλη ωρα ο γραφων.

    Και κοιτα ποιοι βρηκαν τον μπελα τους.
    Γι αυτο σου λεω ειναι επιτηδειοι σ’ αυτα.

    Μου αρέσει!

 6. Τήν Λέλα Καραγιάννη,ἐκεῖ πάνω πού βρίσκεται,δέν τήν ἀγγίζουν οἱ μικρότητες τοῦ κάθε τυχάρπαστου ὁμογενη.
  Ἦταν τυχερή·γιά ἐκείνη σήμανε τό «κύκλου λεῖξαι».

  Μου αρέσει!

 7. Έχω την εντύπωση ότι όλοι γνωρίζουν τη Λέλα Καραγιαννη και η οδός Λήμνου στην Κυψέλη έγινε πριν από 20 χρόνια οδός Λέλας Καραγιάννη, τιμής ένεκεν.

  Επίσης όλοι γνωρίζουν, διότι δεν είναι δυνατόν να αποκρυβούν τα στοιχεία, ότι στην Εθνική Αντίσταση συμμετείχαν και αστοί, και μικροαστοί, και αγρότες, μεμονωμένα ή σε ομάδες, ή συνεργαζόμενοι με τον Ελληνικό Στρατό, εκτός των αριστερών και των κομμουνιστών που συμμετείχαν μέσω του εαμ.

  Μου αρέσει!

 8. Ρε γελοίε έλληνα ομογενή, λαμόγιο του κερατά, Μαντέλη του blog, Τσουκάτε της Google και Τσοχατζόπουλε του Internet, πόσο βλαμμένος είσαι αν δεν παίρνεις τα χάπια σου; Πάλι ληγμένα σου έδωσε το Δυ.Να.Το ΠΑΣΟΚ;
  Το παιγνίδι ΠΟΥ έστεισαν οι νταβατζήδες εγχώριοι και εξωχώριοι στον Καραμανλή αποκαλύπτεται σιγά-σιγά παλιοκουράδα που από το γράψιμο σου καταλαβαίνω ότι είσαι πολιτικό σκατό του Λαλιώτη.

  ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ομογενησ

  Μου αρέσει!

 9. Κύριοι και κυρίες καλημέρα.
  Θα σας παρακαλέσω να μην ασχολείστε με ανθρωποειδή που προσπαθούν να αμαυρώσουν με ηλίθια σχόλια, αναρτήσεις που αναφέρονται σε ήρωες και ηρωίδες.
  Δεν το κάνουν από βλακεία μόνο.
  Το κάνουν από φόβο…
  Γνωρίζουν ότι η ώρα τους είναι κοντά και ότι θα ξαναβρεθούν ήρωες και ηρωϊδες, να κάνουν εκείνο που πρέπει, όταν πρέπει, σε εκείνους που πρέπει.
  Κακό πράγμα ο φόβος…Σε τρώει σιγά-σιγά…
  Τιμή και δόξα στους ήρωες.

  ΥΓ: Κουφαλίτσες, καλά κάνετε και φοβάστε…

  Ένας παλαβός.

  Μου αρέσει!

 10. Αιωνία της η Μνήμη. Αθάνατη Μάνα πολύτεκνη Ηρωϊδα. Ολες οι μανάδες είναι ηρωϊδες. Δεν την ήξερα, αλλά πέρυσι στην ΕΤ1 είχε μια εκπομπή αφιέρωμα στη Λέλα Καραγιάννη. Στο ντοκυμανταίρ μιλούσε ο γιός της. Ενας ηλικιωμένος καλοβαλμένος κύριος που μιλούσε για την μητέρα του, τη σχέση της με τα παιδιά της τα οποία υπεραγαπούσε πώς τους τραγουδούσε και τους νανούριζε με μια γερμανική κλασσική μουσική. Ο κύριος έβαζε το δίσκο στο πικ-απ άκουγε τη μουσική και ερχόταν η μητέρα του ολοζώντανη μπροστά του. Τη θυμάται νέα και τη θυμόταν όταν έβγαλε τις πρώτες λευκές τρίχες στα όμορφα μαλλιά της. Θυμόταν την αγάπη της και τη φροντίδα αλλά και την δύναμή της όταν ήταν φυλακισμένη. Δεν έδειχνε ποτέ φόβο μπροστά στα παιδιά της. Δεν γνωρίζω εαν η ΕΤ1 βγάζει σε DVD κάποια προγράμματά της. Αυτό θα πρέπει να το προβάλλουν στα σχολεία και να έχει και από ένα αντίγραφο κάθε ελληνικό σπίτι -και όχι μόνο. Οι ήρωες ξεπερνούν τα όρια της χώρας τους διότι είναι αθάνατοι.

  Μου αρέσει!

   1. Εφροσυνη, σπουδαίες οι λεπτομέρειακές πληροφορίες σου για την ηρωίδα Λέλα Καραγιάννη, με συγκίνησαν αλλά και με χαροποίησαν αφού εσύ, μια νέα Ελληνίδα, ξέρεις να τιμάς εκείνους που μας παρέδωσαν ελεύθερη την πατρίδα μας.
    Κι όσο θα υπάρχουν Ευφροσύνες κι όλοι οι φίλοι οι ακριβοί που συμμετείχαν σε τούτη την ανάρτηση, θα εξακολουθεί νάναι ελεύθερη η πατρίδα μας και περήφανη για τα παιδιά της, ο,τι μα ό,τι κι αν κάνουν.

    Μου αρέσει!

  1. Αξιοσημείωτο συγκρότημα οι Sabaton Λεωνίδα, δεν τους ήξερα. Αλλα, επιτέλους, άκουσα την αντιπροσωπευτική μας λέξη Hellas (αντι Greece), κάτι που χρόνια το προσπαθώ μεσω της αλληλογραφίας μου, για να γίνει συνείδηση και σε ανθρώπους στο εξωτερικό για το όνομά μας. Πολύ καλο βίντεάκι.

   Μου αρέσει!

   1. Νάνσυ καί Λεωνίδα
    συμφωνῶ πώς τό Ἕλλάς ἀκούγεται καλλίτερα,ἀλλά τό Γραικία εἶναι παλαιότερο τοῦ Ἕλλάς,δλδ προκατακλυσμιαῖο.
    Ὁ Ζεύς πλάγιασε μέ τήν Πανδώρα καί γεννήθηκε ὁ Γραικός,ὁ γενάρχης τῶν Γραικῶν,ἐνώ ὁ Ἕλληνας εἶναι ὁ γυιός τοῦ Δευκαλίωνα καί τῆς Πύρρας,καί γενάρχης τῶν Ἕλλήνων.
    Κατεβήκαμε ἕνα σκαλί.
    Ὁ Γραικός ἦταν υἱός Θεοῦ καί ὁ Ἕλλην υἱός θνητοῦ.
    Δέν θά πρέπη λοιπόν νά μᾶς ἐνοχλῆ τό Γραικία.Ἴσα-ἴσα δείχνει πόσο παλαιοί εἴμαστε.

    Μου αρέσει!

   2. Ναι έχεις δίκιο ιστορικά, αλλα απο το 1822 το καθιέρωσαν οι Ελληνες ως επίσημη ονομασία του κράτους, γιατι είχαμε τρία ονόματα. Εξ άλλου το Γραικός έχει παράγωγο το γραικύλος, που ήταν τόσο υποτιμητικό για τους Ελληνες στη Ρωμ. Αυτοκρατορία.

    Μου αρέσει!

 11. Σας ευχαριστώ θερμώς γιά την έμπρακτη κι ειλικρινή σας στάση ως προς την τύχη του προσωπικού μου ιστολογίου!
  Δυστυχώς ένα copypaste κείμενο που φιλοξένησα στις σελίδες μου, από ένα φίλο Κρητικό (ΤΣΙΦ): όπου εξιστορούσε πρόσωπα και καταστάσιεις της ….Νυχτερινής μαφίας της μεγαλονήσου, στάθηκε ως αφορμή γιά τον Matt της WordPress να μου «κατεβάσει» τα MacManus Diaries δίχως καμμία εξήγηση κι αιτιολογία, παρά τα επανειλημμένα μέηλ μου!

  Τέλος πάντων!

  Ευτυχώς υπήρχε ένα blog/καβάτζα… χαχαχαχα

  Και πάλι σας ευχαριστώ διά το ενδιαφέρον σας!

  Μου αρέσει!

 12. From Wikipedia:
  Sabaton is a Grammis-nominated power metal band from Falun, Sweden formed in 1999.
  The band’s main lyrical themes are those of historical wars. This is heard in albums Primo Victoria and Attero Dominatus where all of the songs, except final tracks, take inspiration from historical battles or war, such as the song «Counterstrike» which refers to the Six-Day War.
  Lyrical content drawn from World War II is prevalent and includes songs about Nazi Germany and the Holocaust;
  resistance movements in occupied Poland and Norway, the Battle of Berlin and Winter War in Finland.
  As of later albums, the band has started to incorporate elements of progressive metal.

  Μου αρέσει!

   1. Χιχιχι μου αρέσει που αντί για τον ειδικό, ρωτάτε εμένα τον ατζαμή. Επειδή δεν βλέπω να απαντάει η Αστιλλαϊς, σου γράφω τα δύο βήματα: Κενό απο το τελευταίο σημ.στίξης, δύο τελείες άνω κάτω και λατινικό κεφαλαιο D. 😀

    Μου αρέσει!

 13. Ας ακούσουμε και ένα ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα.

  If Hate is the Gate to Peace, this is the Last Stop, by Dave Mathews

  Fire,
  The sun is well asleep,
  The moon is high above, Fire grows from the east.
  How is this hate so deep To lead us all so blindly killing killing?

  Fools are we,
  If hate’s the gate to peace, This is the last stop
  Raining tears

  War the only way to peace?
  Well I don’t fall for that
  Raining tears
  You’re righteous, so righteous, so righteous, You’re always so right
  Go ahead and dream,
  Go ahead believe that you are the chosen one
  Rain tears, rain tears, rain

  Oh no, Gracious even God Bloodied on the cross,
  Your sins are washed enough.
  A mother’s cry: «Is hate so deep? Must my baby’s bones This hungry fire feed?

  Smoke clouds roll in,
  Symphony of death,
  This is the last stop
  Raining tears
  Right is wrong now,

  Ha! Shut up your big lie,
  The black is white lie
  You comb your hair to hide, Your lying eyes
  You’re righteous, so righteous, so righteous, You’re always so right, oh my
  But why your lie
  Go ahead and dream,
  Go ahead believe that you are the chosen one
  This is the last stop
  Hate is always blowing up, But I hope that we can break it down
  So it’s not so black and white, black and white
  This is the last stop
  Hate is always blowing up, I hope that we can break it down
  So it’s not so black and white, black and white
  You’re righteous, You’re righteous, You’re righteous, You’re always so right
  But there you are nailing God to a tree,
  And then say forgive me, forgive me, and then lie
  Go ahead and dream ,
  Go ahead believe that you are the chosen one

  Tears rain, tears rain, tears rain, This is the last stop
  Hate is more than blowing up, But I hope that we can break it down
  It’s not so black and white, black and white.
  i believe i believe so right

  Μου αρέσει!

 14. Θεία Δίκη, με καθυστέρηση η απάντηση, απολογούμαι. Δεν τόχουν αποφασίσει ακόμα ή τουλάχιστον δε θέλουν προς το παρόν ν΄αποκαλύψουν την ώρα της εκπομπής, αλλά είναι σίγουρο ότι θα τη διαφημίσουν.
  Πιστεύω ότι άφησαν από τώρα να διαρρεύσει η είδηση για να το μάθουν οι λάθρο και να ψηφίσουν κατάλληλα.
  Επανέρχονται δε στην ΕΡΤ κι άλλα λουλούδια όπως ο Κούλογλου και απομακρύνονται κάποιοι που δε θάθελα ν΄αναφέρω μήπως και δεν διωχτούν τελικά. Μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και η κ. Παναγιωταρέα.

  Μου αρέσει!

 15. Η Αντισταση στους «πολυεθνικους» κατακτητες του 40-44(Γερμανους,Ιταλους,Βουλγαρους φασιστες) ηταν εργο ΕΘΝΙΚΟ .
  Σ αυτο το Εθνικο εργο συμμετειχαν ΟΛΟΙ οι Ελληνες(απο διαφορετικη οπτικη ο καθεις) πλην ελαχιστων :Συνεργατες ,Κουκουλοφοροι Μαυραγοριτες !

  Δεν ειναι τυχαιο αυτο .Οι μονοι κατακτημενοι λαοι που αντισταθηκαν στους Ναζι ηταν οι Ελληνες ,οι Γαλλοι και οι Σερβοι.Οχι δεν ηταν τυχαιο!Εχει την Ιστορικη του εξηγηση που δεν ειναι της παρουσης.Οτιδηποτε αλλο που λεγεται και γραφεται σημερα περαν αυτης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ εκτος απο διχαστικο, ειναι και αποτελεσμα των μετα την αποχωρηση των κατακτητων τραγικων γεγονοτων που σημαδεψαν το Εθνος μας.Προσωπικα εμαθα να κλεινω τα ματια σε ενθεν κα κειθεν εμπειριες ,ιστοριες ,εξηγησεις και αποσπασμενα «ιστορικα γεγονοτα» που μπερδευουν το ΠΡΙΝ με το ΜΕΤΑ.

  Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ηταν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ
  ΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

  Μου αρέσει!

 16. Σήμερα ο Πόλεμος κατά της κατοχής απαιτεί πολύ διασβασμα, και ενημέρωση του κόσμου ό οποίος δεν ξέρει τι να φηφίσει. Σκεφθήτε ότι η αποχή 38% σημαίνει, ότι ο κόσμος ενώ είναι απελπισμένος δεν ξέρει τι να ψηφίσει. Εδώ οι μορφωμένοι πρεπει να δώσουν την μάχη τους. Μετά από κλάμα για την εξαθλίωση μας και για τις αυτοκτονίες, αποφάσισα και διάβασα μνημόνια κλπ και διαπίστωσα ότι αυτά που περνούμε είναι παράδεισος, και αυτά θα έρθουν είναι η κόλαση. Μνημόνιο είναι σύμβαση υποδούλωση της Ελλάδος, και όχι δάνειο, σύμβαση βλακείας για τους Έλληνες, αφού δεν πουλάμε έστω και με μικρές τιμές, αλλά χαρίζουμε τα πετρέλαια κλπ και συνεχίζουμε να χρωστάμε 360 δις που είναι το χρέος μας. Οικονομικό πρόβλημα δεν έχουμε. Κυβέρνηση προδοσίας έχουμε και είναι στό χέρι μας να την καταργήσουμε. Πρέπει να γίνονται συζητήσεις για πιό κόμμα μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Εγώ μετά από 1500 ώρες συστηματικά διάβασμα, λαμβάνοντας την γνώμη Οικονομολόγων με νόμπελ, κλπ σχημάτισα γνώμη για την λύση και κατάλαβα ότι μας λέει η Τρόικα το σωστό είναι το αντίθετο. Ετσι το πρόγραμμα του Ε.ΠΑ.Μ. το βρήκα σωστό, διότι λέει αφού το χρέος δεν μπορούμε να το πληρωσουμε, η λύση είναι να το καταργήσουμε σύμφωνα με το Ελληνικό συνταγμα και το ΔΙεθνές δίκαιο, όπως έκανε αρχικά ο Μεταξάς και δικαιώθηκε από το τότε διεθνές δικαστήριο της Χάγης. Και μετά δικαιώθηκαν βάσει αυτού άλλες 36 χώρες. Πιστεύω ότι όπως οι ¨Αργεντίνοι δεν πίστευαν ότι θα σωθούν, άν ψηφίσουμε τον άσημο Νέστορ Κίρχνερ, και σώθηκαν τελικά Έτσι πιστεύω ότι άν ψηφιστεί το Ακομμάτιστο ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που είναι καθαρά Ελληνικό και όχι της Τρόικας, η λύση θα είναι άμμεση.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s