Ο Χριστοδουλάκης εργάζεται στην Πειραιώς; Μα ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ «εργάζεται» για την Πειραιώς…

https://olympiada.files.wordpress.com/2010/07/sallas.jpg?w=352&h=925

…και αντίστροφα βέβαια!

Η αποκάλυψη που έκανε ο Πάνος Καμμένος στην εξεταστική για τη Siemens έφερε στην επιφάνεια μία σχέση στοργής που κρατάει χρόνια. Μπορεί ο κύριος Χριστοδουλάκης να είναι το πρόσωπο κλειδί για πολλές υποθέσεις όπως ο ΟΣΕ, τα ναυπηγεια και η ΕΤΒΑ, δεν ήταν ο μόνος όμως ούτε ο πρώτος που συνδέθηκε στενά με την Πειραιώς. Είναι περίεργο όμως πως όλοι «ξεχνούν» να αναφέρουν ότι αμοίβονται σήμερα από την Πειραιώς, όταν επί των καθηκόντων τους το Ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε κολοσσιαία ποσά. Διαβάστε:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να σας το πω πιο απλά. Ο ΟΣΕ και το Υπουργείο Άμυνας χρώσταγαν χρήματα στα ναυπηγεία. Σε κοινοβουλευτικό έλεγχο το Υπουργείο Μεταφορών ισχυρίζεται ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έδινε τα χρήματα να πληρωθούν. Τα χρήματα δε, μαγικά, πληρώθηκαν με το που έγινε η πώληση των ναυπηγείων στους Γερμανούς και μάλιστα το τίμημα ήταν σχεδόν ίδιο με το τίμημα που αγόρασαν οι Γερμανοί από την ΕΤΒΑ τα ναυπηγεία!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ξέρετε γιατί σας ρωτάω; Η ΕΤΒΑ μετά από αυτό πού πουλήθηκε;

ΜΑΡΤΥΣ (Νικόλαος Χριστοδουλάκης): Στην Τράπεζα Πειραιώς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εσείς πού εργάζεστε τώρα;

ΜΑΡΤΥΣ (Νικόλαος Χριστοδουλάκης): Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Στην Τράπεζα Πειραιώς δεν εργάζεστε;

ΜΑΡΤΥΣ (Νικόλαος Χριστοδουλάκης): Είμαι εξωτερικός σύμβουλος με δελτίο παροχής υπηρεσιών, όπως και σε πολλούς άλλους οργανισμούς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν είστε δωρεάν, είστε επί πληρωμή. Εσείς το βλέπετε αυτό νόμιμο και ηθικό; Δηλαδή, έχει γίνει αυτή η μεταβίβαση, πουλήθηκαν τα Ναυπηγεία στους Γερμανούς, η ΕΤΒΑ στην Πειραιώς και τώρα εσείς εργάζεστε, ως πρώην Υπουργός που υπογράψατε αυτά, στην Πειραιώς;

ΜΑΡΤΥΣ (Νικόλαος Χριστοδουλάκης): Σας είπα ότι παρέχω συμβουλές σε θέματα μακροοικονομικής ανάλυσης.

Δείτε τώρα τη διαχρονική σχέση της παρεΐτσας που ρημάζει ακόμα την Ελλάδα:

Ο κύριος Σάλλας είναι και αυτός «αντιστασιακός». Την δεκαετία του 70-80 (έχει φυλακιστεί για την αντιδικτατορική του δράση) που υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και ένας εκ των 149 προσκεκλημένων ενώπιον των οποίων ο Ανδρέας παρουσίασε στις 3 Σεπτέμβρη του 1974 την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.

Ποιός άλλος όμως παρουσιάζεται ως αντιστασιακός; Μα φυσικά το βαποράκι του μαύρου χρήματος του Γεωργίου της Siemens!

Μάρτυς (Παντελεήμων Καράκωστας): Πολύ. Όχι με την πολιτική, ήμουν στον αντιστασιακό αγώνα, ήμουν πρόεδρος των συλλόγων όλης της δυτικής Γερμανίας είχα μια δράση, γι’ αυτό και πέρασα πολλά έξω και εδώ στην Ελλάδα μου είχαν απαγορεύσει την είσοδο….

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Όχι, πού τον ξέρατε τον Λαλιώτη; Εγώ τον Τσοχατζόπουλο κατάλαβα πριν, ξέρατε και τον Λαλιώτη;

ΜΑΡΤΥΣ (Παντελεήμων Καράκωστας): Ναι, μα τον Λαλιώτη τον γνώρισα από τον Τσοχατζόπουλο, δεν ήξερα τον Λαλιώτη. Δεν ήταν μαζί μου στη Γερμανία ο Λαλιώτης, ήταν πιο μικρός, ο Λαλιώτης ήταν μικρότερος, πολύ μικρότερος. Αλλά στη Χαριλάου Τρικούπη, εκεί γνωριστήκαμε, όταν γύρισα εγώ από το εξωτερικό, ο Κώστας Λαλιώτης μου λέει: «Κοίταξε, βοήθησε, σε παρακαλώ, εκεί» και με έστειλε στον Παπανικολάου και ήταν και κάποιος Τρεπεκλής θυμάμαι τότε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Κομπίνες;

ΜΑΡΤΥΣ (Παντελεήμων Καράκωστας): Βέβαια, γίνανε, πάντα γίνονται κομπίνες…

Γινόντουσαν, να σας πω ένα παράδειγμα, το αεροδρόμιο, που έγινε από την HOCHTIEF, δεν έπρεπε να γίνει από την HOCHTIEF. Έπρεπε να γίνει από την Aéroports de Paris. Τα ξέρω, γιατί εγώ αναμείχθηκα στο κονσόρτσιουμ τότε εκείνη την εποχή. Οι Γάλλοι είχαν κάνει μια πολύ πιο φτηνή προσφορά και πιο έξυπνο αεροδρόμιο και πιο λειτουργικό. Και ανετράπη το θέμα τότε, και ανετράπη και η Κυβέρνηση, εξαιτίας της HOCHTIEF και απ’ ό,τι έχω ακούσει και λόγω του Ο.Τ.Ε. τότε, που ήταν το θέμα με τα ψηφιακά, τι ήταν. Θέλω να πω, λοιπόν, ότι ακολούθησε ένας ορυμαγδός σκανδάλων και παρατυπιών, τα οποία εγώ ήμουν στη μέση, με ποια έννοια, εγώ έκανα τη δουλειά μου, πλήρωνα τα ταξίδια μου από την τσέπη μου, να τα λεφτά που ερχόντουσαν στην Τράπεζα Πειραιώς, και δεν είδα στο τέλος δουλειά και έμεινα εγώ να χαλάσω τα λεφτά που είχα βγάλει και να μείνω στη φάση αυτή που είμαι τώρα, που τώρα ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να δει πού βρίσκομαι εγώ.

Όλη η καλή παρέα λοιπόν γύρω από την Πειραιώς. Την Πειραιώς που σήμερα το Ελληνικό κράτος της δίνει κάποια δις για να …έχει το θράσος να προσφέρει 700εκ. Για το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και την Αγροτική.

Διαβάστε λοιπόν  όλο το ιστορικό και το μοντέλο πράσινης συντροφικότητας εδώ: Εξετάζει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση Σάλλα για κρατική ενίσχυσή του μέσω του ΤΤ… λογικό… δικό τους παιδί είναι πρέπει να το στηρίξουν

και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το «που πήγαν τα λεφτά».

55 σκέψεις σχετικά με το “Ο Χριστοδουλάκης εργάζεται στην Πειραιώς; Μα ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ «εργάζεται» για την Πειραιώς…”

   1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΚΑΘ’ΟΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ CHANEL-οφορουσα κ. ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΛΑ…

    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ…

    Μου αρέσει!

 1. Τώρα ξέρεις.Οσο νερό και να πέσει,η μαγιονέζα δεν κόβει.Θα σερβιριστεί,ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.Και θά προκαλέσει διάρροιες,μέχρις αφυδατώσεως.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

  Μου αρέσει!

  1. ΤΩΡΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ…

   Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ…

   ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΛΟ…

   Μου αρέσει!

 2. ΠΡΣΥΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!!!ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ,Ο ΣΑΛΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΖΟ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΑΡΑ?ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

  Μου αρέσει!

   1. ΕΛΛ.ΟΜΟΓΕΝΗ(NEW INSTRUCTIONS)Αγαπητε μας πρωταθλητη λογω της ραγδαιας αυξησης των κερατων του μετωπου σας,παρακαλουμε για την προσοχη σας κατα την εισοδο και εξοδο απο πορτες κτιριων και δωματιων,προς αποφυγην τραυματισμου της κεφαλης σας,λογω προσκρουσης εις το περβαζι της πορτας..(INFORMATION)58+4=62 Εκατοστα το νεο μεγεθος των κερατων του μετωπου σας.Ευχομεθα καλη συνεχεια..From Anticorn Coorporation..

    Μου αρέσει!

   2. $$$$$ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ Σ’ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ BARAONDA, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙΣ, ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΔΙΧΤΥΩΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ…

    ΠΑΠΑΡΟΚΟΡΝ ΤΣΙΜΠΑ ΑΛΛΑ 3….

    Μου αρέσει!

   3. ΕΛΛ.ΟΜΟΓΕΝΗ(ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΟΝ)62+1=63 Εκατοστα το νεο μεγεθος των κερατων της κεφαλης σας,συναγωνιζομενος πλεον τεραστιον ταρανδον.Ευχομεθα αλματωδη αυξηση των κερατων του μετωπου σας,και καλη συνεχεια. From Anticorn Coorporation..

    Μου αρέσει!

   4. ΕΛΛ.ΟΜΟΓΕΝΗ(INFORMATION)Αγαπητε πρωταθλητη μας,δειχνοντας κατανοηση στον μεγαλο αγωνα που δινεται για την κατακτηση του παγκοσμιου ρεκορ κερατα,αποφασισαμε να σας βαθμολογουμε ανα 5 αναρτησεις ,αποφευγοντας ετσι να συμβαλουμε στην περαιτερω κοπωσην σας,δινοντας ομως το συνολο των βαθμων παντα ακριβοδικαια.Συνεχιστε ακαθεκτος.From Anticorn Coorporation..

    Μου αρέσει!

   5. $$$$$,τι δουλειά έχεις εσύ στο Baraonda ? Δεν έχουμε πεί πως αυτά τα μέρη είναι γιά τους nouveaux riches και γιά τους wannabe ‘κάποιους’,με λίγα λόγια γιά τους ψωμισθέντες επι Κινήματος;; Αφού ξέρεις πως οι ‘παληοί’,μαζευόμαστε στα σπίτια γιά βεγγέρες ή μουσική δωματίου,μακρυά από τον χύδην όχλο.Συμμαζέψου λοιπόν $$$$$ κι άσε ήσυχες τις consomatrisses importees de l’exterieur,να λαδώσει τ’αντεράκι τους.

    Μου αρέσει!

  1. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ 12:35.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΕΙΑ?ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΩΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΝ(ΜΑΣΩΝΕ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ)!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ!!!ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΘΑΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΗΣ!!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

   Μου αρέσει!

   1. ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ… «ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ»

    ΤΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;

    ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΑΠΑΡΑ…

    ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΟΥ… ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟΣ…

    Μου αρέσει!

  2. Είδες,το Baraonda???? Καινούργιες consomatrisses.Aυτή τη φορά,Ελληνίδες Ομογενείς.(Ε,να δούνε κι αυτές και λίγη γκλαμουρία version Greque.Τι στον κόρακα;Μιά ζωή δουλάρες;;;)

   Μου αρέσει!

 3. Ο Σαλλας ειναι ασημαντος,ολες οι θεσεις που κατειχε ηταν αποτελεσμα πολιτικης ευνοιας,εκτος απο ασημαντος δεν ειναι και σοβαρος οικονομολογος.Το 2000 προφητευε πομποδως οτι ο δεικτης του ΧΑ θΑ φτασει τις 7300,με αποτελεσμα πολλοι Ελληνες να τον πιστεψουν και να χασουν τα λεφτα τους.Το αστειο ολης αυτης της ιστοριας ,ειναι οτι ο Σαλλα ςπροφητευε λανθασμενα την πορεια του Χρηματιστηριου και τα πιστευε αυτα που ελεγε.
  Τοσο ασχετος και επικινδυνος.

  Αυτο ειναι δημοσιευμενο σχολιο μου στην Καθημερινη της 18-7-10 σε αρθρο του Ν.Γ.ΞΥΔΑΚΗ

  Μου αρέσει!

 4. Ο Σαλλας ειναι ασημαντος,ολες οι θεσεις που κατειχε ηταν αποτελεσμα πολιτικης ευνοιας,εκτος απο ασημαντος δεν ειναι και σοβαρος οικονομολογος.Το 2000 προφητευε πομποδως οτι ο δεικτης του ΧΑ θΑ φτασει τις 7300,με αποτελεσμα πολλοι Ελληνες να τον πιστεψουν και να χασουν τα λεφτα τους.Το αστειο ολης αυτης της ιστοριας ,ειναι οτι ο Σαλλα ςπροφητευε λανθασμενα την πορεια του Χρηματιστηριου και τα πιστευε αυτα που ελεγε.
  Τοσο ασχετος και επικινδυνος.

  Αυτο ειναι δημοσιευμενο σχολιο μου στην Καθημερινη της 18-7-10 σε αρθρο του Ν.Γ.ΞΥΔΑΚΗ ,»Τραπεζικα παραδοξα».

  Υ.Γ.
  Εχω καιρο να διαβασω αρθρο του κ.Καθηγητη,εμαθα απο το no-news οτι ενεφανισθη το πρωι στην εκπομπη του κ.ΑΥΤΙΑ και εξιστορουσε την περιπετεια του, οταν βγηκε στα μαγαζια της Θεσσαλονικης για να αγορασει μποξερακια.

  Μου αρέσει!

 5. Η πλάκα η μεγάλη είναι με το κωλοτουμπαίικο των Καρατζαφέρη-Αιβαλιώτη. Θυμάται κανείς τα ουρλιαχτά του body builder για «Σάλλα-Κωστόπουλο»…. Αιβαλιώτη πες αλεύρι. Το καλαμπόκι του φίλου σου ευρωβουλευτή σε γυρεύει.

  Μου αρέσει!

 6. Να θυμισω την επισημη δηλωση απο το βημα της εκθεσης Θεσσαλονικης του ΤΑΠΕΡΜΑΝ :»Πολυ συντομα το ΧΑΑ θα ξεπερασει στις 7000 μοναδες»!!!!!

  Αρα ποιος Σαλας; εδω ο ιδιος ,ο επισημος πρωθυπουργος της χωρας,προγκαγε τον λαο να παιξει ΧΑΑ τον Σεπτεμβρη και τον Μαρτη ηρθε η μεγαλη ληστεια ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ πληρωσε κοντα 1 ΤΡΙΣ ευρω σε 200 διεθνη λαμογια τυπου Σορρος -ΤΟΥς ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΩ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ…

  Μου αρέσει!

  1. και η αφισούλα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που προηγήθηκε της επίσκεψης Τάπερμαν στην Θεσσαλονίκη … η οποία κατεβάσθηκε … σχεδόν εν ριπή οφθαλμού … ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ … ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ! και φυσικά έγινε το … σύστριγγλο !

   Μου αρέσει!

 7. Γιατί δεν αναρτάτε και το εξώφυλλο του οικονομικου περιοδικού -τότε- «ΑΓΟΡΑ» συμφερόντων Λιακουνάκου με φάτσα κάρτα στο εξώφυλλο
  τον «κ.Σάλλα» να διαφημίζει ο΄τι το χρηματηστήριο θα πιάσει τις
  7000 μονάδες.Και μετά …κλάμα η κυρία…

  Μου αρέσει!

   1. H ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ «ΠΕΡΝΑ» ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ…

    SORRY, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ…

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ BUSINESS ME THN ΠΕΙΡΑΙΩΣ… ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ…

    Μου αρέσει!

 8. Και μην ξεχνάτε τον νόμιμο και ηθικό Βουλγαράκη.

  Αγόραζε με δάνειο από την Πειραιώς καταστήματα και μετά τα νοίκιαζε στην Πειραιώς για υποκαταστήματα της Τράπεζας και με τα νοίκια πλήρωνε το δάνειο. Μετά από 15 χρόνια το ακίνητο δικό του. Βέβαια κάποιος θα έβγαζε και το χαρτζηλίκι του, αλλά ψάξε να τον βρείς.

  Κάπως έτσι νοίκιασε και ο Σάλλας το μέγαρο στην Πανεπιστημίου για να πουλάει κυλότες πολυτελείας, με δανεικά από την Πειραιώς που του τάδωσαν επειδή είναι φερέγγυος !!!!!!!!!

  ΠΑΣΟΚ και πάσης Ελλάδος το κάγκελο.

  Μου αρέσει!

 9. … και ένας φίλος … καλός κοριός … μου σφύριξε ότι ο Χριστοδουλάκης τσιμπάει απο τον Σάλλα 5.000.000 τον χρόνο !!
  Για να δούμε … κόβει για όλα τιμολόγιο ?
  Όσο για τους υπόλοιπους «πολλούς οργανισμούς» που σφάζονται στην ποδιά του Νικολάκη … ποιόν θα πρωτοεξυπηρετήσει … πολύ θάθελα να ξέρω πόσα τσιμπάει απο εκεί !!!
  ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!

  Μου αρέσει!

 10. Σε λίγο ο Σάλλας θα αγοράσει την ΑΤΕ και ΤΤ με τα λεφτά που του δάνεισε το κράτος,, ή μήπως έβγαλε λεφτά πουλώντας κυλότες??
  Επειδή όμως η κυβέρνηση είναι σοσιαλιστική, στο τέλος θα βρεθούμε όλοι με μια κυλότα δώρο..

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s