Το παρακράτος στηρίζει την εξουσία. Με 11ήμερη άδεια από τις φυλακές ο “ληστής”.

…και ο αστάθμητος παράγοντας, που πάλι έκανε τη διαφορά.

Η ληστεία της χρονιάς πήγε να γίνει στην Αλόννησο. ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Δηλαδή τις υπόλοιπες 364 ημέρες, τα ποσά που βρίσκονται στο υποκατάστημα της Αλοννήσου είναι απείρως μικρότερα, δεν χρειάζεται ειδική πληροφόρηση κανείς για να το γνωρίζει.

Την ειδική πληροφόρηση την χρειάζεται για να γνωρίζει ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ στις 365 υπάρχει αυτό το ποσό σε ένα μικρό νησί.

Στοιχείο πρώτο λοιπόν: Οι “ιδεολόγοι” φονιάδες είχαν εσωτερική ενημέρωση (τα αφεντικά τους μάλλον). Το ποιοί γνώριζαν μία τέτοια εμπιστευτική πληφορορία, άρα είναι ύποπτοι για συνεργασία με τους παρακρατικούς ληστές, είναι εύκολο να το βρει ο εισαγγελέας (να προτείνουμε τον κύριο Καλούση να επιληφθεί άμεσα).

Στοιχείο δεύτερο: Ο Κώστας Μπ. ήταν έξω με 11ήμερη άδεια από τις φυλακές Αγιάς στην Κρήτη όπου και εκτίει ποινή για το στυγερό έγκλημα της ληστείας του κρατικού Νικαίας όπου την 1η Ιουνίου 1995 εκτέλεσαν τον ταμεία Δημήτρη Μαντούβαλο. Όλως τυχαίως και εκεί είχαν πληφορόρηση διότι την συγκεκριμένη στιγμή της ληστείας το ταμείο είχε 145 εκ. δραχμές. Διαχρονική λοιπόν η πληροφόρηση.

Στοιχείο τρίτο: Ο Μπ. πήρε την ενδεκαήμερη άδεια την συγκεκριμένη περίοδο. Για τις απλές βρωμοδουλειές, εκτελέσεις ή ληστείες στην “ηπειρωτική χώρα” μία πενθήμερη φτάνει. Η συγκεκριμένη επιχείρηση όμως απαιτούσε μέρες μελέτης και προετοιμασίας αφού έπρεπε πρωτίστως να κλαπεί φουσκωτό (και ακόμα ένα πλωτό) και να χαραχθούν οι διαδρομές και τα απάγγεια. ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τόσες ημέρες; Σε άτομο με τέτοιες περγαμηνές; Προφανώς οι ίδιοι που έδωσαν την άδεια και στους βαρυποινίτες που έκαναν το μακελειό στον Βύρωνα. Ακόμα περιμένουμε την ΕΔΕ, ενώ το σενάριο για τον Βύρωνα και την Λάρισα ειναι γνωστά!

Στοιχείο τέταρτο: Κοινή έδρα, τα Εξάρχεια. Όταν οι πράσινοι νεοφασίστες “καθάρισαν” τα Εξάρχεια από τους Αναρχικούς, τα πανκιά και τα τσινάρια, εγκαθιδρύθηκαν οι μελανοχιτώνες της εξουσίας που κάποιοι επέβαλαν στα ΜΜ”Ε” να τους ονομάζουν “Αντεξουσιαστές (χαχαχα)”. Κόκες, έγκλημα, ληστείες και συμβόλαια. Μα πάνω απ’ όλα, στήριξη της εξουσίας και πολύ, μα πάρα πολύ χρήμα. Την πλήρωναν πάντα όσοι αηδίαζαν και έψαχναν έξοδο όπως ο μακαρίτης Χριστόφορος, ο Νίκος, η μακαρίτισα η Πόπη και άλλοι. Το παρακράτος του τρόμου βρήκε το πλέον ειρωνικό στέκι. Εκεί που κάποτε σύχναζαν οι Ελευθεριακοί και οι χορτοφάγοι.

Και βέβαια, ο αστάθμητος παράγοντας. Στους ληστές με τα μαύρα ήταν ο Γιάννης Β. που με ένα απαρχαιωμένο 38άρι τόλμησε και τα έβαλε με τους πάνοπλους “ληστές” και για δώρο έφαγε τρεις σφαίρες εξ επαφής και ξαπλωμένος για εκδίκηση. Έζησε το θηρίο, έλα πες μου πως δεν γίνονται θαύματα. Γίνονται, για τους πραγματικούς πιστούς.

Έτσι και τώρα, ο τρελλός του χωριού με το φορτηγάκι έκανε τη δουλειά. Έπεσε πάνω στο νοικιασμένο Kymco και τους έκανε να τρέχουν πανικόβλητοι αφήνοντας τα χρήματα. Ούτε αστυνομία, ούτε τιποτα. Ο τρελλός του χωριού.

Και σκασίλα μας αν θα έκλεβαν και δέκα τράπεζες. Όμως με το αίμα του Μαντούβαλου στα χέρια τους, με τη ρουφιανιά της εξουσίας και τα συμβόλαια, αφήστε ρε παιδιά τα παραμύθια για αλλού.

Διαβάστε για να μαθαίνετε οι νεώτεροι: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

28 thoughts on “Το παρακράτος στηρίζει την εξουσία. Με 11ήμερη άδεια από τις φυλακές ο “ληστής”.”

 1. Ελάτε, καλε!

  Γίνονται ληστείες σε τράπεζες, και μάλιστα απανωτες (μερικα υποκαταστήματα έχουν …μέλι), για να ΜΗΝ αποκτουν περισσότερο χρήμα κάποια συγκεκριμένα δημόσια προσώπατα;

  Πά-πά-πάαα!!!… Τί πάτε και γράφετε, και παραπλανάτε το διαδικτυακον κοινον! 🙂

  Like

 2. Στηρίζει η εξουσία παλιανθρώπους; Απο κλέφτες και ληστες, έως δολοφόνους; Μα, τί λέτε!!!

  Προφανως θα διαβάσατε το “Παράπονον του νεκροθάπτου” εκείνου του κόπανου, του Ροΐδη, και τρέχει η φαντασία σας!

  Υγ: Εννοω το απόσπασμα: “… Δημάρχους, υπουργους, και άλλους προστάτας δολοφόνων!”

  Like

 3. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΛΗΣΤΗ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ .

  Like

 4. Ο κυριούλης,δεξιά στι φωτογραφία,με το κανελί κοστούμι και την γαλάζια γραβάτα,έχει αδερφό γιατρό;;;Κι άν ναί,τι γίνεται αυτή η ψυχή;Καλά ο μεσαίος,είναι γνωστός από τις πάλαι ποτέ ευκλεείς ημέρες της Μιμίκας,τότε που την ξεσκόνιζε,παρέα με τους μάγους και τους αστρολόγους.

  Like

  1. Αστην τώρα τη Μιμίκα, περνάει μοναξιές και τη συμπονάω. Φούσκωσε και το στομαχάκι πάλι απ τη στεναχώρια. Ναι ναί κακιά είμαι.

   Like

   1. Κανονική γεροντομπεμπέκα,ένα πράγμα.Γιά τις μοναξιές,μην βάζεις και το χέρι σου στο Ευαγγέλιο,γιατί πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

    Like

 5. Μα μόνο άδεια του έδωσαν? Έπρεπε ο Καστανίδης να τον συμπεριλάβει σε εκείνη την απόφαση, που είχε βγάλει και μοίρασε χάρες αβέρτα.

  Like

 6. Μα μόνο άδεια του έδωσαν? Έπρεπε ο Καστανίδης να τον συμπεριλάβει σε εκείνη την απόφαση, που είχε βγάλει και μοίρασε χάρες αβέρτα.

  Like

 7. Μην υποτιμάτε το τρελλό του χωριού

  Στο 4.23 Παναγιώτης Φαρμάκης Ο “Τρελλός” της Ελευσίνας, ο τελευταίος Ελευσίνιος Ιεροφάντης

  Από την ταινία διαμαρτυρίας Αγέλαστος Πέτρα του Φίλιππου Κουτσαφτή

  Like

 8. Ο υποκοσμος παντοτε(και τωρα ακομα περισσοτερο) ειναι ελεγχομενος και καθοδηγουμενος απο “ψηλα”και τα τελευταια χρονια με ιδιαιτερα σημαντικη προπαγανδιστικη υποστηριξη απο “ευαισθητες”” οργανωσεις μεχρι σοβαρα μεσα ενημερωσης((λιγωτερο η περισσοτερο διακριτικα).

  Like

 9. Οι χειρότεροι κλέφτες είναι οι ισοπεδωτές της ιστορικής Μνήμης

  Like

 10. οι απαγωγές Μυλωνά και Παναγόπουλου από την ίδια συμμορία επί ΝΔ δεν έγινε;
  Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

  Like

  1. ΔΙΑ ΤΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ=ΚΚΕ!!!ΒΛΑΚΑ!!!ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ!!!!!!

   Like

   1. Βλάκα να πεις το πρώτο σου παιδί και νάναι του αδερφού σου. Καραγκιοζάκο.Σχιζοφρενή! ΑΡΗΣ.ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!!

    Like

 11. Μου θυμίζει τις ληστείες που έκανε ο Λένιν πριν την Οκτωβριανή επανάσταση.

  Like

 12. Επειδή κοντινό μου πρόσωπο έχει περάσει παλιότερα ως υπάλληλος του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι συνέβαινε και στο παρελθόν κατά τον μήνα Αύγουστο κάποιες μέρες του μήνα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!) να μαζεύει το κατάστημα ποσά περίπου τέτοιου ύψους. Ο λόγος ήταν ότι απλούστατα αφού είναι η μοναδική Τράπεζα του νησιού, είναι φυσικό οι εισπράξεις (που τον Αύγουστο σημειώνεται η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση) από ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ να καταλήγουν στο συγκεκριμένο κατάστημα. Επειδή τα χρήματα στέλνονται με τη συγκοινωνία ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (δεν αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες για λόγους ασφαλείας) και δεν υπάρχουν τακτικά και βολικά δρομολόγια για να πηγαινοέρχονται οι χρηματαποστολές , μαζεύουν τα χρήματα λίγων ημερών και τα στέλνουν μαζεμένα . Αυτό συμβαίνει και τίποτε άλλο. Ίσως (δεν μπορώ όμως να το ξέρω με βεβαιότητα), κάποιος να είχε ενημερώσει ή να είχε ακούσει ότι είχαν μαζευτεί μπόλικα χρήματα τις τελευταίες μέρες και έγινε ότι έγινε.
  Αυτά για τώρα και καλό είναι να μη λέει ο καθένας ότι του “κατεβαίνει” στο κεφάλι του αν δεν ξέρει τι συμβαίνει πραγματικά……..

  Like

  1. Δηλαδή το ΜΙΑ μέρα το χρόνο και το ΚΑΠΟΙΕΣ ημέρες το χρόνο είναι προϊόν σκοπιμότητας Τόλη; Για πες μου να καταλάβω δηλαδή, προφανώς γι’ αυτό πήρε 11 ημέρες άδεια το παλικάρι και όχι πενθήμερη έτσι;
   Δηλαδή μας λες ότι δεν υπήρχε πληροφόρηση από τη ροή του χρήματος; Αυτό μας λες;

   Like

   1. Τον Λένιν τον άφηνε ελεύθερο από τη φυλακή ένας κατευθυνόμενος από το Σιωνισμό, υπερυπουργός της εποχής, ο Κερένσκυ. Κι αυτός έκανε ληστείες. Τον αδερφό του Λένιν τον κρέμασε ο Τσάρος.
    Υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας εκέινη τη εποχή ήταν ένας μορφωμένος Ρώσος πατριώτης, ο οποίος υποστήριζε τις συμμαχίες της Ρωσίας.Ο Πάβελ Μιλιούκοφ.Μετά από ταραχές που οργάνωσαν οι περιούσιοι Μπολσεβίκοι κατάφεραν και τον γκρέμισαν από το αξίωμά του.
    Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Η προσφυγή στο ΔΝΤ είχε αποφασισθεί από το 2008.

    Like

   2. Η παρατήρηση μου έχει να κάνει με τη βεβαιότητα που εμφανίστηκε στο άρθρο ότι ΤΗΝ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΛΗΣΤΕΙΑ. Για όλα τα άλλα (δηλαδή πληροφόρηση και άδεια κατηγορουμένου) ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος μπορεί να ξέρει,απλά εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Απλά 15Αύγουστο η Αλόννησος (όπως και σχεδόν παντού) έχει τον περισσότερο κόσμο, άρα μαζεύονται και τα περισσότερα λεφτά.
    Η Αστυνομία πιστεύω μπορεί να λύσει το κουβάρι της υπόθεσης, μέχρι τότε βλέπουμε…

    Like

 13. Ολυμπιάδα, άδικα χάνεις τον καιρό σου με τον Τόλη. Ο αριθμός 7 που χρησιμοποιεί στο nickname του παραπέμπει στη γνωστή θύρα των οργανωμένων του ΟΣΦΠ, οπότε μην παιδεύεσαι άδικα

  Like

 14. @ εργδημεργ: Απο την εύστοχη παραπομπή σου στον Ροΐδη με ενέπνευσες!
  βλ. http://neospalamedes.blogspot.com/2010/08/blog-post_29.html

  @ olympiada Για άλλη μια φορά συμπίπτουμε!
  Επ’ ευκαιρία, αν σε εμπνέει για αναδημοσίευσι, δές και το χθεσινό κείμενό μου: http://neospalamedes.blogspot.com/2010/08/mr-tommaso-padoa-schioppa.html

  Ευχαριστώ αμφοτέρους!

  Like

 15. Βέβαια η αθλιότητα βρίσκεται κι αλλού. Τα κανάλια δεν σταμάτησαν να επαναλαμβάνουν, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ, ότι τα λεφτά … ΧΑΘΗΚΑΝ! Δηλαδή και να συλλάβουμε τους κλέφτες … ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ τα λεφτά. Και ποιος επιβεβαίωσε στα κανάλια ότι τα λεφτά χάθηκαν; Ποιος επιβεβαίωσε ότι ΔΕΝ τα έχουν οι ληστές; Και ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ακριβώς χάθηκαν σ’ενα μικρό νησί. Και ποιος ήταν αυτός που είδε τον σάκο να φεύγει από τα χέρια των ληστών αλλά μετά δεν είδε που κατέληξε ένας ΤΟΣΟ σπουδαίος σάκος με τόσα λεφτά;
  Γιατί λοιπόν … εφόσον έχασαν τα χρήματα από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν … η αστυνομία ΔΕΝ ερευνά για τους ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ και απλά συνεχίζουν απλά να μας ενημερώνουν ότι τα λεφτά … χάθηκαν.
  Χάθηκαν δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Η αστυνομία έπρεπε να ερευνά ΠΟΙΟΣ τα τσέπωσε. Αλλά επειδή τα τσέπωσε το σύστημα που προστατεύει κι ενημερώνει τους ληστές…δεν δίνεται εντολή να τα ψάξουν και προσπαθούν να μας πείσουν … ότι έτσι απλά … χάθηκαν χωρίς φυσικά να αναφέρουν ΚΑΝ την πιθανότητα να ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ ΑΛΛΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ που βρίσκεται στο νησί.
  Το σύστημα δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.
  Εδώ η είδηση όπου μας περνούν για ηλίθιους και μας ενημερώνουν ότι οι ληστές απλά … έχασαν τα λεφτά… και δεν χρειάζεται να ψάξουμε άλλο το 1.000.000 ευρώ
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4590710

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s