Ο ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, για τον υπουργό του Padoa Schioppa και την πρόσληψή του ως συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου!

Γράφει ο Γερουσιαστής Fernando Rossi

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ” (μία μεγάλη επιτυχία για το αγαπημένο ιστολόγιο που δείχνει πως πρέπει να είναι η ανεξάρτητη ενημέρωση που οδηγεί στην πραγματική δημοκρατία)

Ο Padoa Schioppa έγινε γνωστός στην κοινή γνώμη της Ιταλίας το 2007, όταν ήταν Υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση του Prodi, για την πρόσκλησή του προς τις ιταλικές οικογένειες να πετάξουν έξω από το σπίτι τα “μαμμόθρεφτα”. Ένας καθόλου εποικοδομητικός όρος, που είχε ως αναφορά τα παιδιά μεταξύ 20 και 30 ετών, που ζουν μαζί με τις οικογένειές τους.
Ήταν υπουργός μιας κεντροαριστερής κυβέρνησης κι αντί ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ανεργίας στη νεολαία και την τεράστια διάδοση της επισφαλούς εργασίας (που αναπτύχθηκε ως επιλογή του, σε συνεργασία με την Ένωση Βιομηχάνων, μιας και είχε θεσμοθετηθεί από τον Υπουργό Εργασίας Tiziano Treu, στην προηγούμενη κυβέρνηση D’Alema), έθεσε τη νεολαία στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.
Ήταν προφανές πως αυτός, όπως και ορισμένοι Υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων, είχαν αποφασίσει να πάρουν αποστάσεις από το “δικαίωμα στην εργασία”, το οποίο κατοχυρώνει το Σύνταγμα της Ιταλίας, αλλά οι συνδικαλιστικές και κοινωνικές κατακτήσεις για “σταθερή εργασία”. Χωρίς να λάβουν υπόψη τους πως θα μπορούσε κάποιος νέος να επιβιώσει ως αυτόνομη οικογένεια με μηνιαίο μισθό 700/800 Ευρώ (για όσους είχαν την τύχη να βρουν μια “περιστασιακή ” και “ασταθή” απασχόληση). Κι όμως, έχοντας πλήρη επίγνωση όλων αυτών, δεν το θεωρούσαν ως πρόβλημα.
Εγώ ήμουν Γερουσιαστής της κυβερνητικής πλειοψηφίας (2006-2008) κι εκείνος ήταν Υπουργός μου, αλλά δεν τον γνώριζα παρά από το γεγονός πως τον εμφάνισαν στην αριστερά ως μεγάλο οικονομολόγο και πως τα ΜΜΕ μιλούσαν γι’ αυτόν ως έναν σημαντικό υποψήφιο για να ηγηθεί -σε περίπτωση νίκης της κεντροαριστεράς-, στην Τράπεζα Ιταλίας.
Κατόπιν, διαμόρφωσα προσωπική άποψη και από τον Οκτώβρη του 2007 ήρθα σε αντιπαράθεση με τον προϋπολογισμό που παρουσίασε για το 2008, όπου μιλούσε για φτωχούς, αλλά μοίραζε χρήματα στους πλουσίους.
Τώρα, με την πρόσληψη του Tomaso Padoa Schioppa ως οικονομικούς συμβούλου της Ελληνικής Κυβέρνησης, οι φίλοι μου Έλληνες μου ζήτησαν ένα σχολιασμό και σκέφθηκα να ανατρέξω σε πηγές του διαδικτύου.
Συνοπτικά αναδύονται τα εξής:
Είναι εξέχων στέλεχος των πιο ισχυρών μασονικών και σιωνιστικών οργανώσεων, όπως: «Ομάδα των 30» (Gruppo dei 30), το Ινστιτούτο Aspen (Aspen Institute), την Τριμερή Επιτροπή και τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (Commissione Trilaterale e il Club Bilderberg). Μάλιστα η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που αποφάσισε, μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, να βάλει την οικονομική θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στην ίδια τη χώρα-θύμα.
Έχει στενές σχέσεις με τους Rothschild (πασιφανές γεγονός μιας και σ’ όλες οι εθνικές Τράπεζες συμμετέχουν οι Rothschild και δεν θα μπορούσαν να ηγηθούν των τραπεζών πρόσωπα που δεν είναι αρεστά στην οικογένεια των σιωνιστών τραπεζιτών).
Υπήρξε υψηλόβαθμός υπάλληλος της τράπεζας Bankitalia, σε μια ευαίσθητη περίοδο, όταν κατόρθωσε να “κοιτάζει αλλού”, ώστε να “μην βλέπει” (μεταξύ των αδιαφανών γεγονότων εκείνης της περιόδου, ήταν το ξεπούλημα των αποθεματικών σε ισχυρά νομίσματα, όταν πρόεδρος της τράπεζας bankitalia ήταν ο Carlo Azeglio Ciampi, ο οποίος κατόπιν έγινε Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας.
Έχει στενούς δεσμούς με τα κέντρα της σιωνιστικής εξουσίας, ώστε η σύζυγός του να δημιουργήσει στην Ιταλία το ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα “Σιωνιστικό Πανεπιστήμιο” και η ίδια να γίνει η Πρύτανης.
Συνεπώς, το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα προώθησε στην Ελλάδα έναν από τους ανθρώπους του. Και, πιστεύω πως η ελληνική κυβέρνηση και τα ελληνικά πολιτικά κόμματα γνωρίζουν πολύ καλά ποιόν έβαλαν μέσα στο σπίτι τους (θέλοντας ή μη θέλοντας).
Θα ήταν μεγαλύτερο το πρόβλημα αν δεν αναζήτησαν καθόλου ορισμένες πληροφορίες, που ένας “ερασιτέχνης” σαν εμένα συγκέντρωσε και από το διαδίκτυο σε ελάχιστο χρόνο. Διαβάζοντας τις ειδήσεις για τον Padoa Schioppa, κι εγώ έμεινα έκπληκτος, αλλά επιπροσθέτως είχα μια ακόμη επιβεβαίωση για την απαξίωση της πολιτικής και την απώλεια ήθους της ιταλικής παραδοσιακής αριστεράς, που είχε μπει στην αγκαλιά, όχι ενός απλού ατόμου, αλλά ενός από τους αρχηγούς του παγκόσμιου πολιτικού και οικονομικού γκαγκστερισμού.

Πηγές διαδικτύου:
1.http://www.disinformazione.it/dimissionifazio.htm
2.http://www.disinformazione.it/bilderberg2008.htm
3.http://www.giornalettismo.com/archives/59049/bilderberg-2010-meeting-segreto/
4.http://www.ariannaeditrice.it/articolo.php?id_articolo=32980

Μήπως ο Γιώργος Παπανδρέου και η ελληνική κυβέρνηση έχει κάτι ν’ απαντήσει σε όσα με σαφήνεια, τεκμηριωμένα και επίσημα, γράφει ένας γερουσιαστής της ιταλικής κυβερνητικής πλειοψηφίας που είχε υπουργό Οικονομίας τον κ. Padoa Schioppa;
Ποια λαϊκή ή κομματική εξουσιοδότηση έχει ο πρωθυπουργός για να εκθέτει με τέτοιες προσλήψεις συμβούλων την χώρα μας;

Νάσος

24 thoughts on “Ο ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, για τον υπουργό του Padoa Schioppa και την πρόσληψή του ως συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου!”

 1. Αν κάποιος από τους πολύ-πολύ κοντινούς ανθρώπους του κ.Πρωθυπουργού διαβάσει το άρθρο (ή ακόμα χειρότερα,άν ΓΝΩΡΙΖΕΙ γιά τον οικονομικό ‘εγκέφαλο’ που κάναμε εισαγωγή )και παραμείνει απαθής,τότε είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.ΚΑΙ να θυμούνται,πως στην πολιτική,δεν υπάρχει το ακαταλόγιστο (με αντιλαμβάνεσθε,ελπίζω).

  Like

  1. Και κόπηκες και δεν ξυρίστηκες.
   Μα γι αυτό τον φέραν
   για να κάνει ΣΣΣιώπα και Σκούπα
   σάρωθρο βρε αδελφε πως να στο πω

   Το θέμα ,θαρρώ, είναι για να πληροφορηθούν ότι γνωρίζουμε
   και ξέρουμε ότι το εξεπίτηδες εγνώσθη και ανεγνώσθη

   απ΄ούλες τσι πάντες πλέον

   Από την μία θειτσένια με Πυρσένιους θρακιώτικους καλημερισμούς

   Like

   1. Ενεργήθηκε λένε, καρντιά μου.Πως πήγε με την ΣΑΜπρέλα;;;ΚΑΡΑκαργάρισε με αγέρα Συριανό; Φιλιά στην ‘παρέα των διακοπών’,ΑΤΛΑΝΤΑ της σκέψης .Φιλάκια από το Πασπαρτού σου.Μούούούττττςςςςςςςς.

    Like

   2. Αργήσαμε να πιάσομε δουλειά σήμερα… τς τς

    έτσι θα πάμε μπροστά ως έθνος, με ράθυμους,

    απογοητευμένους ρουφιάνους; Που είναι ο ενθουσιασμός,

    ο οίστρος, το παλιό γκλάμουρ;

    Μη δεν κοιμάσαι καλά, εκεί στα ξένα;

    Like

   3. Πολύ πεπειραμένη σε βρίσκω.Αλλά….γιατί τόση τσαντίλα γύκα μου;;;;Χάλασε η μανέστρα;

    Like

 2. Φτάνει που είναι μαμόθρεφτο, γιαυτό τον διάλεξε το δικό μας,

  θέλει παρέα για να κουβεντιάζουν για τις μαμάδες τους…

  Like

 3. εγω που μιλαω καθε μερα με ιαλια λογω δουλειας, οι φιλοι μου ιταλοι μου λενε οτι αν δεν ηταν ο μπερλουσκονι θα ειχαν γινει και αυτοι σαν και εμας. ειδικα δε τους εσωσε ο τωρινος υπουργος τους οικονομικων τζουλιο τρεμοντι που εχουν.
  και εκει υπηρχαν πολιτικα τζακια και λαμογια , γιαυτο και εχουν λυσσαξει να φανε τον μπερλοσκουνι αλλα ελα που δεν μπορουνε γιατι τον θελει ο κοσμος.
  για τον σκιοπα δε ακομα τον κραζουν στην ιταλια.μεχρι και επιθεωρηση ειχε γινει στα θεατρα.
  και η ελλαδα σημερα εναν μπερλουσκονι χρειαζεται, μια κυβερνηση απο τεχνοκρατες.αλλωστε τους χορτατους δεν θα πρεπει να τους φοβομαστε, τους πεινασμενους πολιτικους θα πρεπει να φοβομαστε!
  οι πολιτικοι καρριερας θα πρεπει να εξαφανιστουν καλυτερα.

  Like

  1. Δεν νομίζω πως ο GAPείναι ένας απλός ιπποκόμος. Είναι κάτι πολύ χειρότερο! Ένας ιπποκόμος (υπηρέτης) δεν κάνει 40 μέρες διακοπές!
   Έχει μεγαλύτερο ρόλο στην παγκοσμιοποιητική οργάνωση. Δίνει διεθνώς συνεντεύξεις, συναντιέται με τα διεθνή ερπετά της ΕΕ και των συντρόφων.
   Μην τον υποτιμάτε.! Πρέπει να εξαφανισθεί αυτός και η ελληνική συμμορία του. Τώρα! μετά θα είναι πολύ αργά.
   Η φανερή διγλωσσία του, (άλλα στην Ελλάδα και άλλα εκτός), η σιγουριά του στα ψέμματα, (υπάρχουν λεφτά), και η χοντροπετσιά του με κάνουν να θεωρώ τον κίνδυνο επείγοντα.
   γ.κ.

   Like

   1. Η πλήρης προσώνηση για ΟΛΟΥΣ τους ειναι ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΛΕΦΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Οπότε αντιλαμβάνεσαι τον βαθμό επικινδυνότητας για αυτό και συνιστώ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.

    Like

 4. Θαυμάσιο!!
  Είθε να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια.
  Στους πολλούς όμως πώς θα τα προωθήσουμε;
  Υ.Γ. Θερμή παράκληση: Όσοι στο σχολιασμό σας, χρησιμοποιείτε στυλ Λάκη Λαζόπουλου, αλλάξτε το. Χρησιμοποιείστε το προσωπικό σας στυλ. Συγνώμη εκ των προτέρων αν προσβάλλω κάποιον.

  Like

 5. Υπαρχει ενα φαρμακο που λεγεται ΑΦΥΠΝΗΣΗ ακουσα οτι παρασκευαζεται στα εργαστηρια του Βραχου-Σπαρτακου και αλλων επιστημονων κανει καλο στην αποτοξινοση απο ΜΕΓΑ ΑΝΤ ΑΛΤΕΡ ΚΛΠ δηλητηρια

  Like

  1. … και να σε συμπληρώσω, για όσους μπορούν, τα καλά ιστολόγια. Πηγή αμεσότητας, ενημέρωσης και άποψης.

   Like

 6. Πάντως αυτό που ανακοίνωσε το Πατριωτικό Μέτωπο, να ανακυρηχθεί δηλαδή ο ΓΑΠ persona non grata στη Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη, είναι μια κάποια κίνηση, μέσα στην αμπελοφιλοσοφία των ημερών που ζούμε σαν από μια παλιά κακή συνήθεια που λέει και ο Καρυωτάκης.

  Like

 7. Now i’m will no longer favourable the place you increasingly becoming a person’s data, on the other hand superior topic. I must invest some time figuring out a lot more as well as identifying more. Thanks for exceptional details I’m seeking these details for my assignment.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s