Άλλη μια “δικαίωση” για τον τιτάνα Γιώργο Παπανδρέου: Νόμιμη η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 gap nazi 11Επιμένετε ακόμα κύριε Πρωθυπουργέ για το “δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού” της μουσουλμανικής μειονότητας;

Εάν νομίζετε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αρκέσθηκε στην κατά συρροήν εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, κάνετε λάθος. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει σύνορα. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα με την απόφαση βόμβα του δικαστηρίου της Χάγης που δικαιώνει …νομικά την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν υποστήριζε τη γενοκτονία των Σέρβων της περιοχής και την ισοπέδωση της χώρας του από το ΝΑΤΟ!

Να θυμίσουμε ότι ο ΓΑΠ είχε αναλάβει το δυσκολότερο έργο από όλες τις “προσωπικότητες” που προώθησαν τα ναζιστικά συμφέροντα στην περιοχή: Να “πείσει” την κοινή γνώμη στην Ελλάδα αλλά και σε Βουλγαρία – Ρουμανία για την αναγκαιότητα της σφαγής. Και πήρε ΑΡΙΣΤΑ! Ως κύρια δικαιολογία προέβαλλε ακριβώς αυτό το επιχείρημα: ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Διαβάστε ΑΥΤΟΥΣΙΟ το απόσπασμα του στην συνέντευξη του Σταύρου “βλέπω μειονότητες” Θεοδωράκη στο  “ΚΛΙΚ” και στον Ρ/Σ Flash στην εκπομπή του Χ. Μαχαιρα το 1999 (!!): Οι αξέχαστες συνεντεύξεις του Γεωργίου Παπανδρέου (ΓΑΠ)

(μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί δηλαδή)
“Ναι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το πρόβλημα στα Βαλκάνια δεν είναι αν ο άλλος τι αισθάνεται ποια είναι η καταγωγή του, αλλά είναι ότι αυτό αν συνδυάζεται με αλλαγές συνόρων και εκεί είναι που η Ελλάδα έχει θέσει ως καθοριστικό όρο να μην αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια. Δώσαμε τη μάχη μας αυτή την περίοδο, αυτούς τους 3 μήνες κατά τη διάρκεια της κρίσης στο Κόσοβο ακριβώς για να μην αλλάξουν τα σύνορα στη Γιουγκοσλαβία… Γιατί το κάναμε αυτό; Το κάναμε γιατί ακριβώς θεωρούσαμε ότι γύρω από την οποιαδήποτε μειονότητα δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές συνόρων. Ασχέτως του πως θα ονομαστεί ο ένας, είτε έτσι, είτε αλλιώς, αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να εγερθεί, η αλλαγή των συνόρων δεν μπορεί να εγερθεί γύρω από το θέμα της μειονότητας.”!!

Το επαναλαμβάνει με ρυθμό πολυβόλου ο ΤΙΤΑΝΑΣ! Το σημαντικό όμως για την Ελλάδα είναι ο λόγος που έγινε αυτή η κουβέντα. Γιατί έγινε; ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΤΟΥΡΚΩΝ κάποιων λαμογιών που τρομοκρατούν την μουσουλμανική μειονότητα! Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης:

(αυτό που λειτούργησε ως casus belli στην Ελλάδα ήταν δυο δηλώσεις στην συνέντευξη σας στο ΚΛΙΚ, η μια είναι η δήλωση σας ότι δεν σας ενδιαφέρει αν η μειονότητα θα λέγεται τουρκική, πομακική, θρακική ή όπως αλλιώς, αρκεί να μην διαταράσσει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και η δεύτερη ήταν η παραδοχή σας ότι υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι στην Ελλάδα τουρκικής καταγωγής)
ΓΠ “Αυτές είναι απλές αλήθειες οι οποίες δεν έχουν ειπωθεί πρώτα από μένα, αλλά βεβαίως δεν έχω και κανένα πρόβλημα να τις υπερασπιστώ έστω και αν ήταν μόνο από μένα, διότι εγώ θεωρώ ότι εθνικό μας συμφέρον είναι να προασπίσουμε τα σύνορα μας, την εδαφική μας ακεραιότητα. Από κει και πέρα τα άλλα είναι για μένα δευτερεύουσας σημασίας.

Με λίγα λόγια, δε μας νοιάζει εάν η μειονότητα ονομαστεί Τουρκική, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα σύνορα… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ!!

Σήμερα λοιπόν, το Κόσσοβο είναι και με τη βούλα ανεξάρτητο και οφείλουν όσοι βουλευτές σέβονται το αξίωμα τους να ρωτήσουν τον κύριο Πρωθυπουργό το απλούστατο: Δέχεστε ακόμα το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού κύριε πρωθυπουργέ;

Εμείς βέβαια αυτά τα είχαμε γράψει αναλυτικά πριν τις εκλογές: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσιμο.

Οπότε μετά τα κυβερνητικά ψέμματα, την κατα σύρροήν υποστήριξη των Γερμανικών συμφερόντων (Κόσσοβο, μνημόνιο, υποβρύχια, ΟΣΕ, Siemens κλπ), την υποδούλωση της Ελληνικής οικονομίας, είναι σημαντικό να ξέρουμε εάν ο κύριος Παπανδρέου έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. Γνωρίζει τι κάνει ή είναι απλώς η βιτρίνα του Γερμανικού ναζισμού όπως εκδηλώνεται σε οικονομικό επίπεδο; Μία τέτοια επερώτηση στη βουλή, θα δώσει την απάντηση.

Εάν ο κύριος Παπανδρέου αναθεωρήσει τις απόψεις του περί “αυτοπροσδιορισμού”, σημαίνει πως κάποιοι τον εξαπατούν κατά συρροή.

Εάν εμμείνει στις απόψεις του μετά και από αυτή την εξέλιξη στη Χάγη, σημαίνει ότι ο άνθρωπος καταλαβαίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνει, οπότε θα πρέπει να εμποδιστεί.

Διαβάστε επίσης: Η αυτονόμηση της Θράκης, ανάχωμα στους Ρωσικούς αγωγούς


ΔΗΜΟΦΙΛΗ