olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Άλλη μια «δικαίωση» για τον τιτάνα Γιώργο Παπανδρέου: Νόμιμη η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου!

Posted by olympiada στο Ιουλίου 22, 2010

Επιμένετε ακόμα κύριε Πρωθυπουργέ για το «δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού» της μουσουλμανικής μειονότητας;

Εάν νομίζετε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αρκέσθηκε στην κατά συρροήν εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, κάνετε λάθος. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει σύνορα. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα με την απόφαση βόμβα του δικαστηρίου της Χάγης που δικαιώνει …νομικά την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν υποστήριζε τη γενοκτονία των Σέρβων της περιοχής και την ισοπέδωση της χώρας του από το ΝΑΤΟ!

Να θυμίσουμε ότι ο ΓΑΠ είχε αναλάβει το δυσκολότερο έργο από όλες τις «προσωπικότητες» που προώθησαν τα ναζιστικά συμφέροντα στην περιοχή: Να «πείσει» την κοινή γνώμη στην Ελλάδα αλλά και σε Βουλγαρία – Ρουμανία για την αναγκαιότητα της σφαγής. Και πήρε ΑΡΙΣΤΑ! Ως κύρια δικαιολογία προέβαλλε ακριβώς αυτό το επιχείρημα: ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Διαβάστε ΑΥΤΟΥΣΙΟ το απόσπασμα του στην συνέντευξη του Σταύρου «βλέπω μειονότητες» Θεοδωράκη στο  «ΚΛΙΚ» και στον Ρ/Σ Flash στην εκπομπή του Χ. Μαχαιρα το 1999 (!!): Οι αξέχαστες συνεντεύξεις του Γεωργίου Παπανδρέου (ΓΑΠ)

(μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί δηλαδή)
“Ναι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το πρόβλημα στα Βαλκάνια δεν είναι αν ο άλλος τι αισθάνεται ποια είναι η καταγωγή του, αλλά είναι ότι αυτό αν συνδυάζεται με αλλαγές συνόρων και εκεί είναι που η Ελλάδα έχει θέσει ως καθοριστικό όρο να μην αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια. Δώσαμε τη μάχη μας αυτή την περίοδο, αυτούς τους 3 μήνες κατά τη διάρκεια της κρίσης στο Κόσοβο ακριβώς για να μην αλλάξουν τα σύνορα στη Γιουγκοσλαβία… Γιατί το κάναμε αυτό; Το κάναμε γιατί ακριβώς θεωρούσαμε ότι γύρω από την οποιαδήποτε μειονότητα δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές συνόρων. Ασχέτως του πως θα ονομαστεί ο ένας, είτε έτσι, είτε αλλιώς, αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να εγερθεί, η αλλαγή των συνόρων δεν μπορεί να εγερθεί γύρω από το θέμα της μειονότητας.”!!

Το επαναλαμβάνει με ρυθμό πολυβόλου ο ΤΙΤΑΝΑΣ! Το σημαντικό όμως για την Ελλάδα είναι ο λόγος που έγινε αυτή η κουβέντα. Γιατί έγινε; ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΤΟΥΡΚΩΝ κάποιων λαμογιών που τρομοκρατούν την μουσουλμανική μειονότητα! Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης:

(αυτό που λειτούργησε ως casus belli στην Ελλάδα ήταν δυο δηλώσεις στην συνέντευξη σας στο ΚΛΙΚ, η μια είναι η δήλωση σας ότι δεν σας ενδιαφέρει αν η μειονότητα θα λέγεται τουρκική, πομακική, θρακική ή όπως αλλιώς, αρκεί να μην διαταράσσει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και η δεύτερη ήταν η παραδοχή σας ότι υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι στην Ελλάδα τουρκικής καταγωγής)
ΓΠ “Αυτές είναι απλές αλήθειες οι οποίες δεν έχουν ειπωθεί πρώτα από μένα, αλλά βεβαίως δεν έχω και κανένα πρόβλημα να τις υπερασπιστώ έστω και αν ήταν μόνο από μένα, διότι εγώ θεωρώ ότι εθνικό μας συμφέρον είναι να προασπίσουμε τα σύνορα μας, την εδαφική μας ακεραιότητα. Από κει και πέρα τα άλλα είναι για μένα δευτερεύουσας σημασίας.

Με λίγα λόγια, δε μας νοιάζει εάν η μειονότητα ονομαστεί Τουρκική, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα σύνορα… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ!!

Σήμερα λοιπόν, το Κόσσοβο είναι και με τη βούλα ανεξάρτητο και οφείλουν όσοι βουλευτές σέβονται το αξίωμα τους να ρωτήσουν τον κύριο Πρωθυπουργό το απλούστατο: Δέχεστε ακόμα το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού κύριε πρωθυπουργέ;

Εμείς βέβαια αυτά τα είχαμε γράψει αναλυτικά πριν τις εκλογές: Όλο το σχέδιο δράσης του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινές και εφαρμόσιμο.

Οπότε μετά τα κυβερνητικά ψέμματα, την κατα σύρροήν υποστήριξη των Γερμανικών συμφερόντων (Κόσσοβο, μνημόνιο, υποβρύχια, ΟΣΕ, Siemens κλπ), την υποδούλωση της Ελληνικής οικονομίας, είναι σημαντικό να ξέρουμε εάν ο κύριος Παπανδρέου έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. Γνωρίζει τι κάνει ή είναι απλώς η βιτρίνα του Γερμανικού ναζισμού όπως εκδηλώνεται σε οικονομικό επίπεδο; Μία τέτοια επερώτηση στη βουλή, θα δώσει την απάντηση.

Εάν ο κύριος Παπανδρέου αναθεωρήσει τις απόψεις του περί «αυτοπροσδιορισμού», σημαίνει πως κάποιοι τον εξαπατούν κατά συρροή.

Εάν εμμείνει στις απόψεις του μετά και από αυτή την εξέλιξη στη Χάγη, σημαίνει ότι ο άνθρωπος καταλαβαίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνει, οπότε θα πρέπει να εμποδιστεί.

Διαβάστε επίσης: Η αυτονόμηση της Θράκης, ανάχωμα στους Ρωσικούς αγωγούς


49 Σχόλια to “Άλλη μια «δικαίωση» για τον τιτάνα Γιώργο Παπανδρέου: Νόμιμη η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου!”

 1. Γιώργος said

  ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ

  Μου αρέσει!

  • ΖΗΤΩ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ" said

   ΕΙΝΑΙ καταπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης: η επιβολή περιοριστικών όρων στον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή ερμηνεύθηκε ως… πολιτική δίωξη (!!) και σχολιάστηκε με τρόπο που παραπέμπει σε ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. Το χειρότερο όμως είναι η ..
   επιχείρηση απαξίωσης μιας καλής δικαστικής λειτουργού, της ανακρίτριας κ. Καλού που χειρίζεται την υπόθεση του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου, η οποία εμφανίζεται ως εκτελούσα εντολές του ΠΑΣΟΚ ενώ είναι γνωστό ότι η γυναίκα δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

   Είναι για μας αδιανόητο γιατί ο Αντώνης Σαμαράς σπεύδει να υιοθετήσει τόσο άκριτα, και σε τέτοιο βαθμό, το σκάνδαλο. Τον κρατούν κάπου; Και τι μπορεί να είναι αυτο; Σε κάθε περίπτωση, η σπουδή του να υπερασπιστεί τα στελέχη της Ν.Δ. που εμπλέκονται στο σκάνδαλο δημιουργεί μεγάλες απορίες, και ασφαλώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες αποφάσεις του- όπως για παράδειγμα όταν έδειχνε την πόρτα της εξόδου στον Θ. Ρουσόπουλο ή τον Γ. Βουλγαράκη, και δημιουργούσε την εντύπωση ότι είναι αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα. Τώρα τα παίρνει όλα πίσω. Δικαίωμά του ασφαλώς. Αλλά ας γνωρίζει ότι προσφέρει κακές υπηρεσίες στον τόπο που πασχίζει να κάνει τα πρώτα βήματα προς τη διαφάνεια…

   Μου αρέσει!

  • ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ said

   Μου αρέσει!

  • ΧΑΟΣ said

   Πώς τον είπατε;;; ΤΙΤΑΝΑ???
   Εγώ θα τον έλεγα ΠΟΥΤΑΝΑ….!
   Αυτός που όταν ανοίγει το στόμα του μόνο ψέματα λέει, πρώτα τον εαυτό του δε σέβεται και μετά τον ακροατή, αλλά το κάνει για τη θέση και το ΧΡΗΜΑ..!
   Η Πουτάνα μπορεί να μη σέβεται τον εαυτό της και να το κάνει για το ΧΡΗΜΑ, αλλά προσφέρει κοινωνικό έργο…!
   Άρα είναι ποιο ωφέλιμη…

   Μου αρέσει!

 2. ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ said

  Μου αρέσει!

 3. ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ said

  Σιγά σιγά αρχίζουν να ανοίγουν στόματα στη ΝΔ για τον Καραμανλή. Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών ορκίζεται ακόμη στο όνομά του, «ξεμυτάνε» ορισμένοι και καταδικάζουν τον τρόπο λειτουργίας του ως πρωθυπουργού. Ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος είπε χωρίς περιστροφές ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα,όπως
  το Βατοπέδι, θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, ενώ
  ουσιαστικά σημείωσε ότι η λειτουργία του γραφείου του αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Δείτε τί δήλωσε
  «Δεν μπορεί, να το πω έτσι απλά, για ψύλλου πήδημα να ενημερώνεται ο πρωθυπουργός. Ένα όμως τέτοιο θέμα έπρεπε να τύχει της ιδιαίτερης εκτίμησης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και, βεβαίως, είχε την οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη ή θα δινόντουσαν κάποιες οδηγίες. Εάν λειτουργούσε δε το γραφείο του πρωθυπουργού κατ’ αυτόν τον τρόπο άφηναν εκτεθειμένο τον πρωθυπουργό».

  Μου αρέσει!

 4. ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,

  Make sure you have your annual rabies shot!

  Μου αρέσει!

 5. ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ said

  ΒΡΕ ΟΥΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ…

  ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ;

  Μου αρέσει!

 6. Βασίλης Χ. said

  Η δυνατότητα σχολιασμού, που συνοδεύει κάθε ανάρτηση, υπάρχει για να γίνονται σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο της ανάρτησης. «Σχολια» που είναι εντελώς άσχετα και ακόμη ακόμη και υβριστικά, δεν συνιστούν «γόνιμο διάλογο» αλλά spamming. Είναι το ίδιο σαν να μπαίνω εγώ και να «πετάω» σε κάθε ανάρτηση και δέκα σχόλια του στυλ «αγοράστε Viagra…». Τέτοια «σχόλια» ούτε κακό ούτε αντιδημοκρατικό είναι να σβήνονται. Το λέω αυτό, φίλη Olympia, γιατί κάτι καινοφανείς «αηδιασμένοι» τύποι (όλοι με ip address στην Ιπποκράτους… Τυχαίο; Δε νομίζω!!!) που ποστάρουν σωρηδόν τελευταία με εμφανώς εμπρηστική διάθεση κινδυνεύουν να σου κάνουν το blog κ…λο. Μην τους χαρίζεις, στείλ’ τους. Ας φτιάξουν τη δική τους σελίδα κι ας βγάζουν την ψυχοπαθολογία τους εκεί μέσα.

  Αυτά και τις καλημέρες μου.

  Βασίλης Χ.

  Μου αρέσει!

 7. Dr Vellorum said

  Να υποθέσω αηδιασμένε μου ότι έχεις όλες αυτές τις απόψεις τις τόσο αποκρυσταλωμένες επειδή έχεις απόλυτα βεβαιωμένες πληροφορίες και χωρίς δόλο να σε ρωτήσω,παραμένεις ακόμα Νεοδημοκράτης?

  Μου αρέσει!

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ said

   Ε,ναί δεν το κατάλαβες;;;;Φούλ Νεοδημοκράτης !!! Θέλει η π….να να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει.Dr Vellorum,(συνάδελφε υποθέτω),γνωρίζεις πολύ καλά πως περιγράφεται η σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν η κατάσταση σε ΟΛΑ τα βιβλία της ψυχιατρικής.Σαν φάρμακο δε,(στις περιπτώσεις που από την απορρέουσα συμπεριφορά αυτών των ατόμων,δεν κινδυνεύουν άλλοι άνθρωποι ή και τα ίδια τα νοσούντα άτομα),προτείνονται:α)η ε κ τ ό ν ω σ η ,με λόγια ή πράξεις αβλαβείς,(συνεπώς αφού ούτε ΕΣΥ ούτε ΑΥΤΟΙ κινδυνεύουν,,δές το σαν αλτρουιστική πράξη,σαν προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο,την ανάγνωση των λιβελλογραφημάτων τους) β)εργασιοθεραπεία,με κέντημα,ζωγραφική,τοποθέτηση κονσερβών σε χαρτοκιβώτια κ.ο.κ γ)θεραπεία με ψυχοφάρμακα ,αρχικά ήπιας δράσης κι ανάλογα με την περίπτωση,αυξάνονται οι δόσεις δ)σε πιό προχωρημένες καταστάσεις(υπαινικτικές επικινδυνότητας),συνιστάται εγκλεισμός σε ιδρύματα.
   Στην ουσία τώρα: Αν συνυπολογίσεις τον Ο Ρ Υ Μ Α Γ Δ Ο ,από Χατζηχλεμπόνες και άλλα σούργελα,κατά του ΚΚ,του Β΄,τα γραφόμενα των »περιπτώσεων» στα blogs,τα δημοσιεύματα στις φυλλάδες,κλπ, τι προκύπτει Α Β Ι Α Σ Τ Α φίλε μου;;;;;;;;;;;; Οτι τρέμουν και στο άκουσμα,στη σκέψη και μόνον, του ονόματος του Καραμανλή.Πανικοβάλλονται.Τρελλαίνονται.Λερώνουν τα βρακάκια τους.Αναμείνατε οσονούπω και βουντού,έξω απ’το σπίτι του στη Ραφήνα.

   Μου αρέσει!

 8. ΧΑΟΣ said

  φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ᾿ εὐτελείας καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας . . .

  Επειδή το γέλιο κάνει καλό, δείτε αυτό…..

  http://www.lifo.gr/mag/columns/3088

  Μου αρέσει!

 9. Κόριννα said

  ΣΠΑΡΤΑΚΕ,καλημέρα.
  Στήν ἐργασιοθεραπεία θά προσέθετα καί τό πλέξιμο.
  Φαντάσου τον·θά τοῦ πηγαίνη.

  Μου αρέσει!

 10. Κόριννα said

  Nancy,καλημέρα.
  Ὁ ἀηδιαστικός Ἀηδιασμένος,ὅταν ἀπευθύνεται σέ γυναῖκα αὐτό μόνο ξέρει νά πῆ.
  Γιά τίς πατάτες τοῦ ΓΑΠ,ὅσον ἀφορᾶ τό Κοσσυφοπέδιο,μούγκα.
  Τό ἴδιο καί ὁ «Ζήτω ἡ Πολιτική Ἄνοιξη».
  Ἐγώ θά ἤθελα νά μοῦ ἀναλύση κάποιος ἀπό αὐτούς τό «σκάνδαλο» βατοπέδι,γιά νά τό καταλάβω καί ἐγώ ἡ πτωχή κορασίς.

  Μου αρέσει!

  • ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

   Το σκάνδαλο για μένα είναι ότι αρκετά απο τα πιο σημαντικά μέλη της κυβέρνησης

   αντί να ασχολούνται με τα κρίσιμα και ουσιαστικά θεματα (Τουρκία Κύπρο Άμυνα Παιδεία Υγεία)

   ασχολούνταν με τα θέματα ακίνητης περιουσίας των… πνευματικών τους

   ακόμα κι αν παριστάντοντας τον αφελή υποθέσω ότι δεν είχαν οικονομικό κίνητρο

   (κάτι μέσα μου φωνάζει δυνατά στην αντίθετη κατεύθυνση)

   και μόνο που παρατήσαν τις δουλειές τους για να ασχοληθούν με τα κτηματομεσιτικά

   παραβιάζοντας κάθε έννοια προτεραιότητας και ισονομίας, είναι για ντομάτες.

   Επίσης με σκανδαλίζουν οι μοναχοί που αφήνουν τις προσευχές και την

   ακτημοσύνη για να κυνηγήσουν με λύσσα κραδαίνοντας ιερά κειμήλια φιλέτα ιδιοκτησίας και business deal

   Μου αρέσει!

 11. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα said

  Αηδιασμένοι με τη ΝΔ. Για τη Ντόρα τι άποψη έχουν? Έχουν ξαμολυθεί σε όλο το διαδίκτυο.

  Μου αρέσει!

 12. nancy said

  Καλημέρες και σε σένα Κόριννα. Απο τότε που ξεκίνησε το σκάνδαλο(!) ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ εάν υπάρχουν μίζες, εαν κάποιοι έβγαλαν λεφτά (οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων είναι πεντακάθαροι), εαν η μονή αύξησε την περιουσία της και ότι άλλο σκεφτείς. Και αυτό ξεκίνησε απο τον ALPHA του κ. Κοντομηνά, μετα την άρνηση του τέως πρωθυπουργού να καλύψει τις κατηγορίες για την εταιρεία του και θα μας πάει καρότσι μέχρι τις νομαρχιακές εκλογές. Στο μεταξύ θα έχουμε και τα spotάκια των διαφόρων «αηδιασμένων» έμμισθων υπαλληλάκων που θέλουν να χωνέψουμε τα ΔΝΤ και τα κανόιινκ ε καγιάκ των αθληταράδων αρχηγών μας και την απόφαση του ονόματος των Σκοπίων κ.ο.κ. Γκέμπελς και ξερό ψωμί σε λέω.

  Μου αρέσει!

 13. Κόριννα said

  Ἔμ!πέστα εὐλογημένη,νά καταλάβω καί ἐγώ τό πτωχό!

  Μου αρέσει!

 14. ΧΑΟΣ said

  Γεά σου ΦΟΎΦΟΥΤΕ… πότε γιωρτάζεις…?

  Μου αρέσει!

 15. Κόριννα said

  Γιά παρατηρήσετε τά ὄνόματα αὐτῶν πού γράφουν τά lyrics καί αὐτῶν πού λαμβάνουν τά thanks.
  Νομίζουν αὐτά τά ἀπόβλητα ὅτι ἐμεῖς θά πτοηθοῦμε καί θά τούς κάτσουμε.
  Ἀναμένετε εἶς τό ἀκουστικόν σας,scums.

  Μου αρέσει!

 16. Κόριννα said

  διόρθωσις: εἴς

  Μου αρέσει!

 17. […] […]

  Μου αρέσει!

 18. […] θα γραφτούν για την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου να κρίνει νόμιμη την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου. Σωστά επίσης θα γίνουν παραλληλισμοί με την περίπτωση […]

  Μου αρέσει!

 19. […] Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Σεπτεμβρίου 11, 2010 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ Διαβάστε επίσης: Άλλη μια “δικαίωση” για τον τιτάνα Γιώργο Παπανδρέου:… […]

  Μου αρέσει!

 20. […] Άλλη μια “δικαίωση” για τον τιτάνα Γιώργο Παπανδρέου:… […]

  Μου αρέσει!

 21. […] Άλλη μια “δικαίωση” για τον τιτάνα Γιώργο Παπανδρέου:… […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: