Εκεί που φύτρωναν δέντρα που “τυχαία” κάηκαν, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες.

Καταστρέφουν τη Γη που έθρεψε αμέτρητες γενιές Γηγενών. Η ύψιστη Ύβρις που απαιτεί Νέμεσι.

Συγχρόνως με το “παραμύθι” των φωτοβολταικών σε αγρούς και σπίτια, που θα πιάσει στον κόσμο ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, μιας και καθημερινά το κόστος ζωής αυξάνεται και οι μισθοί μειώνονται, άλλες εταιρείες αθόρυβα έχουν “κατακτήσει” τα βουνά της πατρίδας.
Οσον αφορά τα φωτοβολταικά στα σπίτια θα σας αναφέρουμε ένα απλό δεδομένο. Τα νέα πάνελ τα μονοκρυσταλλικά, ενώ δεν έχουν ακόμα δοκιμαστεί τα πλασσάρουν οι εταιρείες ότι έχουν 30 χρόνια ζωής. Κανένας όμως δε σας εγγυάται, ότι θα παράγουν κατά τη διάρκεια του βίου τους σταθερά, όσο παράγουν στην αρχή. Μάλιστα λένε ότι η παραγωγή θα μειώνεται, το πόσο ούτε αυτοί το ξέρουν.
Στη σύμβαση που υπογράφεις με τη ΔΕΗ για 25 χρόνια, και καλόπιστα παίρνουμε ότι η ΔΕΗ θα την τηρήσει, εσύ δέχεσαι ότι και να παράγεις περισσότερο από 10 KW , της πουλάς το μάξιμουμ 10 KW. Αν πέσει η παραγωγικότητα του συστήματος όμως; Το έψαξε κανείς αυτό; Και αν δεν παράγεις όσο απαιτείται, μήπως η σύμβαση εκπίπτει και σου μένει το δάνειο αμανάτι;

Θα επανέλθουμε με το έκτρωμα που συντελείται στα βουνά και δυστυχώς έχει πολλές προεκτάσεις. Βρωμάει από όπου και να το πιάσεις.

Μην ξεχνάτε ότι οι νόμοι στην Ελλάδα φτιάχνονται για να καταργούνται από άλλους κατά το δοκούν και το συμφέρον της στιγμής. Αυτό δε σημαίνει ότι καταργούνται οι παλιοί.

“Ανώνυμος”

Διαβάστε επίσης: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΑΝ ΔΕΝΤΡΑ, ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ!!!

Σπέρνουν …Φωτοβολταϊκά!

Αντιδρούμε: Έρευνα για το ΠΟΙΟΙ τις στήνουν, με την βοήθεια του όρκ που έχει αναλάβει το υπουργείο. Στείλτε μας πληροφόρηση και εσείς όταν έχετε κάτι εμπεριστατωμένο. Όσοι βιάζουν τη Γη μας θα διασυρθούν όπως πρέπει. Αυτοί, οι επιχειρήσεις τους, οι κοινοπραξίες τους, τα μαγαζάκια τους.

Για να πάρουν μία ιδέα ότι πλέον δε μπορούν να δρουν ατιμώρητοι.

18 thoughts on “Εκεί που φύτρωναν δέντρα που “τυχαία” κάηκαν, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες.”

 1. Tο παρακάτω είναι απόσπασμα από το Μνημόνιο με ΕΕ και ΔΝΤ και ΕΚΤ για την Ενέργεια (σελ.39) , σημειωτέον στην ελληνική έκδοση το έχουν αφαιρέσει.

  “The Greek Government has to adopt measures to strengthen the independence and capacity of the Energy Regulatory Authority by March 2011”

  Ο λόγος είναι ότι ο σημερινός Πρόεδρος και τα περισσότερα μέλη της ΡΑΕ συμμετέχουν σε εταιρείες παραγωγής ενέργειας και συνεπώς έχουν κώλυμα σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.2773/1999.
  Παράνομα έχουν διοριστεί από την Μπιρμπίλη στις κρίσιμες αυτές θέσεις και πρέπει όλοι που έχουν κώλυμα να απομακρυνθούν άμεσα.
  Είναι μαριονέτες για να περάσουν οι νταβατζήδες μας ότι προλάβουν, πριν το Ελλαδιστάν συμμορφωθεί πλήρως με τις εντολές του ΔΝΤ…

  Like

 2. Το προφανές είναι ευκολώτερο ,αρκετές φορές, από το πολύπλοκο.Γιατί κάτω απο τις ανεμογεννήτριες δεν τοποθετούν και φωτοβολταικά έτσι ώστε να υπάρχουν δυό πηγές εναλλακτικής ενέργειας;Που έχουν τοποθετηθεί;Μήπως οι υπογειες εργασίες ;

  Like

 3. Ο Νόμος προβλέπει ανεμογεννήτριες και σε Θαλάσσιες περιοχές.
  Οι εξαιρέσεις είναι περισσότερες από τους κανόνες οι δε ποινές μάμησέ τα.
  ¨ολο τo σχέδιο ο νόμος στο http://www.φωτοβολταικα.com.
  Τον μελετάω τρείς μέρες και ψάχνω ψυχίατρο επειγόντως.
  Η δημόσια διαβούλευση διήρκεσε 10 ημέρες από 15-25 Μαίου.
  Νεώτερα,όταν ηρεμήσω

  Like

 4. Η κρατική σελίδα apografi.gov.gr χρησιμοποιεί το Google Analytics και στέλνει όλα τα προσωπικά δεδομένα σε αμερικάνικη ιδιωτική εταιρεία”

  “Αλήθεια, τι έχει να πει η Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων από κρατική σελίδα προς αμερικάνικη ιδιωτική εταιρεία;

  http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_2975.html#comments

  Like

 5. “Η κρατική σελίδα apografi.gov.gr χρησιμοποιεί το Google Analytics και στέλνει όλα τα προσωπικά δεδομένα σε αμερικάνικη ιδιωτική εταιρεία”

  “Αλήθεια, τι έχει να πει η Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων από κρατική σελίδα προς αμερικάνικη ιδιωτική εταιρεία;

  Αναρωτιέται κανείς εύλογα,… γιατί αυτοί οι ανεκδιήγητοι κομπιναδόροι εγκατέστησαν το Google Analytics σε…
  μια κρατική σελίδα που σκοπό έχει την απογραφή των δημόσιων υπαλλήλων. Μιλάμε για μια υλοποίηση ιδιωτικής, πολυεθνικής εταιρείας, που έχει την έδρα της στις Η.Π.Α., επομένως υπόκειται στο αμερικάνικο δίκαιο και μεταφέρει αυτόματα τα προσωπικά δεδομένα που καταγράφονται μέσα από το Google Analytics σε βάσεις δεδομένων που είναι εγκατεστημένες σε αμερικάνικο έδαφος, ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο έγινε η αρχική συλλογή.

  Μια κρατική σελίδα λοιπόν που τις τελευταίες μέρες προσελκύει το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, είτε για τους σκοπούς της απογραφής είτε για ενημέρωση, χρησιμοποιεί μια ιδιωτική εφαρμογή, που έχει γενική αναφορά στη σελίδα http://www.google.com/analytics/, όπου και μπορεί όποιος δε γνωρίζει σχετικά να ενημερωθεί για τις δυνατότητες αυτού του συστήματος.

  Δεν υπάρχει καμία δημόσια εγγύηση για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, γιατί από τη στιγμή που καταγράφονται από το Google Analytics, η Google μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, να τα αξιοποιήσει, να τα παραχωρήσει ή να τα πουλήσει σε όποιον θέλει, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, υπηρεσία, κράτος, εταιρεία. Από τη στιγμή που υπάρχει η συναίνεση του webmaster μέσω της εγκατάστασης στον server (στην συγκεκριμένη περίπτωση, των κομπιναδόρων της χούντας Παπανδρέου), η Google έχει νομικά το δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει με αυτά τα δεδομένα. Και κανένας δε μπορεί να της πει τίποτα, μιας και η συλλογή των στοιχείων υπόκειται στο αμερικάνικο δίκαιο.

  Και να πει κανείς ότι δεν υπάρχουν υλοποιήσεις ανοιχτού κώδικα που να προσφέρουν λειτουργίες σταστιστικών, ανάλυσης επισκεψιμότητας κ.τ.λ.!

  Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για SSL (https) σύνδεση. Αυτό θα κόστιζε κάποιες δεκάδες Ευρώ (στην κυριολεξία) και θα έπρεπε να στερηθεί ο Λοβέρδος ένα από τα πρωινά του κρουασάν.

  Τελικά, λεφτά για ηλεκτρονικές υποδομές υπάρχουν μόνο όταν είναι να γίνει attack σε κάποια κινηματική σελίδα.”

  http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_2975.html

  Like

  1. Ωπα, τι βόμβα ήταν αυτή;
   Η τοπική κοινωνία πρέπει να αγωνιστεί για να σωθεί από τον κίνδυνο που ελλοχεύουν αυτά τα φαινόμενα, με όσες δυνάμεις διαθέτει.

   Like

 6. Καί τά βουνά γύρω ἀπό τά Δερβενοχώρια κάηκαν γιά νά τοποθετηθοῦν ἀνεμογεννήτριες.
  Δράστις,γνωστή ἑταιρεία·Τέρνα τό ὄνομα αὐτῆς ὅπως μέ πληροφόρησαν οἱ κάτοικοι τοῦ χωριοῦ Σκοῦρτα.

  Like

  1. Κόρρινα,ρομαντική και νεραιδογεννημένη,τι δουλειά έχεις εσύ με τις ανεμογεννήτριες;Ασε το μπίρμπιλο να θαυματουργήσει.Γιά την Ελλάδα βρέ μαμώτο.

   Like

 7. Μέ πῆρες Σπάρτακε καί ἐσύ μυρωδιά τί εἶμαι; Κανένα μυστήριο γύρω μου; Τί πεζό!

  Like

  1. Πυθία,Κασσάνδρα,Κάλχας,Μελχιώρ,Γάσπαρ,Βαλτάσαρ,εκλήθησαν,συνεσκέφθησαν,ανέλυσαν κι απεφάνθησαν:Εσαεί άλυτον,αδιευκρίνιστον,περίπλοκον,αλλά ωστόσο ονειρώδες το μυστήριον Κόρρινα !!!!

   Like

 8. Ὀνειρῶδες δέν γνωρίζω ἄν εἶναι ἀλλά σίγουρα ἄλυτο εἶναι καί γιά μένα ἀκόμη.
  Γι΄αὐτό ἄστο,μή τό ψάχνεις.

  Like

 9. Ο πόνος που νοιώσαμε όταν βλέπαμε τα δάση μας να καίγονται δεν είναι τίποτα σε αυτό που θα νοιώσουμε από εδώ και στο εξής.
  Οι στάχτες θα παραμείνουν στάχτες.
  Ήρθε η ώρα της πληρωμής.
  Κάπου διάβασα ότι στη Ζάκυνθο αν δεν κάνω λάθος έχουν μια φωτιά κάθε μέρα. Σε ένα μήνα 30 φωτιές.
  Γιατί μας καίνε;

  Ο Χρυσοχοίδης δεν είπε ότι οι Γερμανοί ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν εδώ επενδύσεις παραγωγής ενέργειας απο Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που θα εξάγεται στη Γερμανία;
  http://www.prionokordela.gr/diethnh/fysaei-ellhniko-xrhma-gia-tous-germanous/

  Να και τα Ελληνικά περήφανα βουνά στο βωμό του χρήματος, για τη “σωτηρία” του Έλληνα.
  Ποιανού Έλληνα; Αυτού που του είπαν πως τα πράγματα είναι εντάξει τώρα και πήγε και επέστρεψε ανακουφισμένος τις καταθέσεις του πίσω στις τράπεζες.

  Παρεπιμπτόντως, αν και το’χω ξαναπεί. Τότε που είχαμε τις μεγάλες φωτιές, άνθρωπος που ήταν μέσα στα πράγματα μου είχε πει. “Τις φωτιές τις βάζουν οι τράπεζες”. Τον θεώρησα τρελλό. Τώρα έχω αρχίσει να πιστεύω πως είχε δίκιο.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s