olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Oοδεύοντας προς την εξέγερση – Λαός η Κοινοβούλιο

Posted by olympiada στο Ιουλίου 6, 2010

Ποτέ θα έρθει η εξέγερση;

Λαός η Κοινοβούλιο;

Ποιοι θα αναλάβουν τα ηνία της χώρας;

Γράφει ο Ρήσος

Οι απαντήσεις παρακάτω είναι υποκειμενικές αλλά τις γράφω για να αρχίσει μια ζύμωση ιδεών ώστε να υπάρξει ένα πιο αντικειμενικό χρονοδιάγραμμα των μελλοντικών εξελίξεων. Δεν θέλω άλλο να ξυπνώ και να απογοητεύομαι καθημερινά γιατί ο εφιάλτης της Κυβέρνησης Εθνικής Προδοσίας συνεχίζεται.

Η Ελλάδα έχει την μεγαλύτερη μεσαία τάξη στην Ευρώπη σαν ποσοστό του πληθυσμού. Μικρές προσωπικές επιχειρήσεις, τουριστικές εγκαταστάσεις 10 – 20 δωματίων, κτλ.

Το σχέδιο της Νέας Τάξης, από την εποχή Reagan, ήταν να καταστραφεί η μεσαία τάξη, το αμορτισέρ της κοινωνίας, ο χώρος της ελεύθερης σκέψης, οι Ελεύθεροι.

Το πρώτο μεγάλο κτύπημα στην Ελληνική μεσαία τάξη ήταν το Χρηματιστήριο. Δεν τα κατάφεραν γιατί τα  Ελληνικά νοικοκυριά δεν ήταν υπερχρεωμένα στις Τράπεζες. 80% των νοικοκυριών είχαν ιδιόκτητα σπίτια.

Το δεύτερο κτύπημα είναι το τωρινό. Αφού άνοιξαν τις κάνουλες των τραπεζών -ακόμα και δάνεια για γιορτές δοθήκαν- με υπερχρεωμένα νοικοκυριά έφεραν το ΔΝΤ με σκοπό να αφαιρέσουν τα τελευταία αποθέματα προσωπικού ιδιωτικού πλούτου από την μεσαία τάξη.

Θα αναγκάσουν τον πληθυσμό να ξοδέψει  και το τελευταίο εύρο κεφαλαίου που έχει ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙ. Έτσι θα γίνουν Δούλοι. Ποια ελευθερία υπάρχει όταν το σπίτι σου το έχει η τράπεζα και δεν έχεις εισόδημα; «Φτωχή χώρα πλούσιοι πολίτες». Και μας ζήλευαν. Σε τρία χρόνια θέλουν να έχουμε φτωχούς πολίτες σε μια πιο πολύ φτωχή χώρα.

Όταν καταστραφεί η μεσαία τάξη η κοινωνία θα βρεθεί  σε απόγνωση. Και αυτή θα είναι η κρίσιμη στιγμή. Η στιγμή της κοινωνικής επανάστασης. Του Λαού.

Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν δυο σανίδες σωτηρίας για ένα ποσοστό του πληθυσμού – το χωριό και η οικογένεια– που θα επιμηκύνουν το χρόνο που θα χρειαστεί  πριν μια οικογένεια φτάσει στο σημείο της απόγνωσης.

Μέχρι τότε επανάσταση δεν θα γίνει (ο κόσμος δεν θα έχει πεινάσει ακόμα). Πότε θα είναι αυτή η στιγμή; Σε 6 μήνες, σε 12 μήνες, σε18 μήνες.

Εάν η υπόθεση είναι σωστή η Κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας (ΚΕΠ) φαινεται ότι θα παραμείνει στην εξουσία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλοίμονο μας. Μόνο καμένη γη θα βρούμε.

Ίσως και λέω ίσως υπάρχει μια ακτίνα ελπίδας – να υπάρξει ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Εάν βουλευτές από το Πασοκ ενωθούν και βάλουν την χώρα πάνω από το πετσί τους μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση της προδοσίας με το να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Σίγουρα κάτι φοβούνται αυτή την εβδομάδα στην ΚΕΠ

Ο Ρέππας χθες θυμήθηκε τους εργαζομένους – ξαφνικά

Ο Παγκαλος  ο χυδαίος μίλησε για το ΚΚΕ με χυδαίο τρόπο

Ο Πολυζογόπουλος θυμήθηκε ότι είναι συνδικαλιστής.

Είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο; Απαιτεί παντελόνια.  Ίσως να θέλω να ξυπνήσω από τον εφιάλτη και δημιουργώ άλλα όνειρα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Ποιοι θα αναλάβουν τα ηνία της χώρας μετά την αλλαγή;

Εξαρτάται πως θα έρθει αυτή η αλλαγή.

Νομίζω ότι πολύ κάνουν όνειρα θερινής νύχτας όταν ελπίζουν ότι αυτοί θα αναλάβουν την εξουσία εάν η αλλαγή έρθει από τον Λαό.

Είτε λέγονται Ντόρες, Βάσω, καρατζαφερης, Σαμαράς Χρυσοχοιδης, Διαμαντοπούλου, Βγενόπουλος κτλ.

Ο κόσμος θα ζήσει ένα τρομερό εφιάλτη. Όλοι όσοι είναι στο προσκήνιο θα είναι οι σκιές που έπαιξαν σ’ αυτό τον εφιάλτη. Δεν μπορούν οι σκιές να παίξουν ρόλους όταν θα έρθει το φως (κρίμα για τον Σαμαρά γιατί έπρεπε να έχει έρθει αργότερα – τώρα είναι ηθοποιός στον εφιάλτη).

Σ’ αυτή την περίπτωση η καινούργια εξουσία θα γεννηθεί μέσα από τα ίδια τα γεγονότα όταν και όπου συμβούν. Κάποτε ένας ιστορικός είπε η επανάσταση γεννά τον αρχηγό της και όχι ο αρχηγός την επανάσταση.

Αυτή η αβεβαιότητα όμως το ποιος θα αναλάβει θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την κρίσιμη ώρα της επανάστασης από τον Λαό.

Εάν τώρα η αλλαγή έρθει από το κοινοβούλιο τότε όλα είναι ανοιχτά (εξαιρούνται οι προδότες και οι κολοτουμπάκιδες )  Απλώς αυτοί που θα αναλάβουν μην ξεχάσουν τους αυτούς που θυσίασαν το πετσί τους για την χώρα και έδιωξαν μια ώρα νωρίτερα την Κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας.

Εντούτοις μιας και οι πιθανότητες για ένα τέτοιο σενάριο είναι ελάχιστες φαίνεται ότι η ώρα της λύτρωσης θα αργήσει. Δυστυχώς.

Θα έρθει όμως!

32 Σχόλια to “Oοδεύοντας προς την εξέγερση – Λαός η Κοινοβούλιο”

 1. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ said

  Ποιός Ρέπας;Ποιός Πολυζωγόπουλος;Ποιά Βασούλα;Αυτοί είναι ούτως ή άλλως …ILLUMINATI.Αν ποτέ προκύψει αντίδραση,θ’άναι από τα μεσαία στρώματα του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ(και ασφαλώς όχι κοινοβουλίου),όπως έγινε και με τις περιπτώσεις Σακοράφα,Οικονόμου,Δημαρά.Δηλαδή από άτομα,που ακόμα δεν καταργήθηκαν οι αισθητικές απολήξεις τους.Από ανθρώπους που ακόμα έχουν τσίπα και φόβον Θεού.Εχουν συνείδηση.Από άτομα,που σκέφτονται πατριωτικά κι ελεύθερα.Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι στο ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ.Υπάρχουν,πονούν,ασφυκτιούν,είναι λίγοι,αλλά υπάρχουν.Τους άλλους,τους Ναιναίκους,θα τους σημειώσουμε και θα τους περιποιηθούμε όπως τους αξίζει.Γιατί δεν πρόκειται γιά το χαβιάρι και το παντεσπάνι μας,ούτε κάν γιά το ψωμί μας.Πρόκειται γιά την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

  Μου αρέσει!

 2. ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

  Μήπως να σκεφτεί καποιος ένα μέλλον χωρίς τους 300 Εφιάλτες και τους παρατρεχάμενούς τους; Αλλιώς θα πρέπει να μεταναστεύσομε όλοι και να τους αφήσομε τη χώρα…

  Μου αρέσει!

  • Ρησος said

   μαζι σου. ποιοι ομως; ιδεες χρειαζομαστε.

   Μου αρέσει!

   • ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

    Από όποια πλευρά και να το δεις, το αποτέλεσμα αυτής της μέχρι τώρα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης είναι καταστροφικό.

    Φτάσαμε στο σημείο που θα εξανεμισθούν οι κόποι και το αίμα γενεών (πολύ από αυτό χυμένο ηρωϊκά αλλά και άδικα)

    Είναι ορατός ο κίνδυνος αποσύνθεσης της χώρας και ξεπουλήματος σε εξευτελιστική τιμή. Η αμάθεια, η αδιαφορία και ο διχαστικός εγωϊσμός που επιβλήθηκαν συστηματικά ως νοοτροπία ζωής τις τελευταίες δεκαετίες και ένα καλά οργανωμένο παραπέτασμα καπνού από τα ΜΜΕ εμποδίζουν τους Έλληνες να σκεφτούν και να αντιδράσουν οργανωμένα.

    Θα χρειαστεί επιστροφή σε πιο άμεσες μορφές πολιτικής οργάνωσης, εκπροσώπησης και ελέγχου (και ανάκλησης και τιμωρίας) των εκπροσώπων.

    Ένα ευρύ κίνημα πολιτών-ένα ποτάμι πατριωτών που θα καθαρίσει αυτά τα σκατά.

    Η ιδέα και μόνο ότι θα συνεχίσει αυτή η καταστροφή, ένα business as usual μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.

    Τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

    Μου αρέσει!

   • Ρησος said

    Μερμιγκα

    Δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο.. i think of nothing else.. να γραφτει ενα κειμενο απο τους αναγνωστες και ας το μοιρασουμε στην βουλη την πεμπτη να ειναι απλο και κατανοητο. να το κανουμε φυλλαδιο και να το πεταξουμε απο μικρο αεροπλανο σε ολη την αθηνα. ασ το μοιρασουμε στο μετρο. σε ολες τις πολεις. αρχισα να γραφω για να ξελαφροσω. αυτο δεν ειναι αλλο αρκετο.

    Μου αρέσει!

  • Φαίη said

   Μέρμiγκα, να μεταναστεύσουμε;;
   Το’πες πάνω στην οργή σου έτσι δεν είναι;

   Αυτό το ποτάμι των πατριωτών περιμένω και εγώ.
   Μέρμιγκα γιατί δεν μπορούν να συννενοηθούν τα πατριωτικά κινήματα; Να ενωθούν όλα μαζί;

   Μου αρέσει!

   • Μέρμιγκας said

    Θα γίνει. Δεν αργεί. Αλλά είναι ο λαός που θα διαλέξει.

    Αυτός ο Λαός που τον χλευάζουν δημοσίως και τον εμπαίζουν

    με «πατριωτισμό», καιροσκόποι που δεν έχουν θυσιάσει ποτέ τίποτε

    «κινήματα» κατασκευασμένα τερπνά μετά του ωφελίμου

    καθρέφτες και καπνοί που συγκαλύπτουν τους πραγματικούς θύτες

    όλοι αυτοί δεν θα ενωθούν ποτέ και με κανέναν σύμφωνα με τις διχαστικές

    επιταγές των «ιδιοκτητών» των «αφεντικών» και των «αρχών» τους

    Αν υπάρχει κάτι παραπάνω στην πολιτική αρένα, ο Λαός θα το δει

    και θα το κρίνει. Ά ναι, και τα Μερμίγκια δεν εγκαταλείπουν τη φωλιά τους

    έτσι εύκολα…

    Μου αρέσει!

   • mrP said

    γιατι δεν μπορουν να ενωθουν τα πατριωτικα κινηματα? απο την μικρη εμπειρια μου, για δυο λογους βασικα: 1) ο καθε μικρος φυλαρχος δεν θελει να χασει την αυλη του, πραγμα που απαιτειται στη φαση της συνενωσης/ενοποιησης. 2) γιατι δεν υπαρχει το endgame, ο τελικος στοχος. Εμεις στην Ελλαδα ειχαμε πεντε ολοκληρα χρονια, απο τοτε που μας γνωστοποιηθηκε οτι η μεγγενη σφιγγει ασφυχτικα στα κεφαλια μας, εως και σημερα.
    Το γεγονος οτι παρηλθε αυτο το (ικανο) διαστημα και εμεις ειμαστε ακομα (πολιτικα και οργανωσιακα) στο ιδιο επιπεδο με οταν βγαιναμε στο συνταγμα και ριχναμε μουτζες (απλα με πολυ λιγοτερη διαθεση/ανοχες/ενεργεια), αυτο κατα τη γνωμη μου μιλαει περισσοτερο απο ολα για την καταντα/τα χαλια μας.
    Στην ουσια ακομα και αυτοι που διατινονται οτι ..καταλαβαινουν και οτι ειναι ..προθυμοι, αν κοιταξεις πισω απο τετοιες δηλωσεις στην ουσια δε λενε κατι διαφορετικο απο το «εχει ο Θεος» και το «αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα»……
    και ετσι φτασαμε στα σημερινα, που ακομα και αυτα τα βλεπουμε πλεον στωϊκα, σαν να μην προκειται για πραγματα που αμεσα αφορουν τις ζωες μας..
    Αυτα για τα ..Πατριωτικα.

    Μου αρέσει!

 3. Μisha said

  Φίλε Ρήσο, ο Γιάννης Ρίτσος (ρήσος-ρίτσος είναι ο λύγκας , το λιοντάρι των ελληνικών βουνών)τα έχει πεί όλα στη Ρωμιοσύνη του.
  «Τόσα χρόνια όλοι πεινάνε, όλοι διψάνε, όλοι σκοτώνονται
  πολιορκημένοι από στεριά και θάλασσα,
  έφαγε η κάψα τα χωράφια τους κ’ η αρμύρα πότισε τα σπίτια τους
  ο αγέρας έριξε τις πόρτες τους και τις λίγες πασχαλιές της πλατείας
  από τις τρύπες του πανωφοριού τους μπαινοβγαίνει ο θάνατος
  η γλώσσα τους είναι στυφή σαν το κυπαρισσόμηλο
  πέθαναν τα σκυλιά τους τυλιγμένα στον ίσκιο τους
  η βροχή χτυπάει στα κόκαλά τους.

  Πάνου στα καραούλια πετρωμένοι καπνίζουν τη σβουνιά και τη νύχτα
  βιγλίζοντας το μανιασμένο πέλαγο όπου βούλιαξε
  το σπασμένο κατάρτι του φεγγαριού.

  Το ψωμί σώθηκε, τα βόλια σώθηκαν,
  γεμίζουν τώρα τα κανόνια τους μόνο με την καρδιά τους.»

  Τη Ρωμιοσύνη μη την κλαίς εκεί που πάει να σβήσει…

  Μου αρέσει!

  • Ρησος said

   ο πατερας μου που ειναι 90 χρονων με ειδε στεναχωρημενο απο την ολη κατασταση. μου ειπε οτι τοσο ομορφα λες εσυ Misha. » ειδα την Ελλαδα να πεθαινει τρεις φορες και καθε φορα βγηκε πιο δυνατη». και τι πρεπει να κανουμε δηλαδη να μην στεναχωριομαστε; «να δρασετε» ηταν η απαντηση

   Μου αρέσει!

   • ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

    Ρήσο πολλοί μικροί Μέρμιγκες με δουλειά μπορούν να κινήσουνε βουνά.

    Αυτή τη στιγμή η μόνη κίνηση που δεν έχει προβλέψει ο αντίπαλος είναι οι Έλληνες πατριώτες ξανά, όπως στους Βαλκανικούς πολέμους, στο 40 και στην κατοχική Αντίσταση να ομονοήσουν, και να αγωνιστούν ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφωνίες τους

    Δες λίγο και τα παρακάτω… κάποια Μυρμήγκια έχουν στρωθεί στη δουλειά…

    Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλους τους Έλληνες σε προσκλητήριο φιλίας, ομόνοιας και συμπαράταξης σε κοινό αγώνα, για να εμποδίσομε τα σχέδια των νεοταξιτών για την πλήρη διάλυση της πατρίδας μας και του κοινωνικού της ιστού και την καταρράκωση της εθνικής μας αξιοπρέπειας:

    Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν είναι Κόμμα. Είναι παλλαϊκό Κίνημα, βασισμένο στην αυτοοργάνωση και όχι σε εξουσιαστικές ιεραρχίες. Δεν έχει και ούτε πρόκειται να αποκτήσει «προέδρους, αντιπροέδρους, γενικούς γραμματείς, καθοδηγητές, κομμισάριους, ινστρούχτορες, γκαουλάιτερς». Οι εκπρόσωποί του θα είναι άμεσα ανακλητοί από αυτούς που εκπροσωπούν.

    Δεν φιλοξενεί στους κόλπους του ούτε και πρόκειται να δημιουργήσει επαγγελματίες πολιτικούς που θα σώσουν τον λαό, ούτε «επαγγελματίες πατριώτες» του τύπου «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, τρία βιβλία 40 ευρώ».

    Το Πατριωτικό Μέτωπο δεν έχει, και ούτε πρόκειται να αποκτήσει ιδεολογικούς μπούσουλες-τυφλοσούρτες: βασίζει την πολιτική του πράξη, στην Ελληνική σκέψη, την Ελληνική Ιστορία και τη Διεθνή εμπειρία.

    Η Ελληνική σκέψη του Ηράκλειτου (τα πάντα ρεί), του Αριστοτέλη, η εμπειρία μας και η κοινή λογική υπαγορεύουν ότι το Κίνημα μας θα πρέπει να είναι μια ενεργή ζωντανή διαδικασία σε διαρκή εξέλιξη και με ευέλικτη τακτική. Οι ιδεοληψίες το μόνο που επέτυχαν στο παρελθόν ήταν να βοηθήσουν το λαό να διχαστεί και να αλληλοσκοτωθεί.

    Η ιστορία αυτού του τόπου, γράφτηκε από πολεμιστές όπως ο Λεωνίδας ο Αλέξανδρος και ο Παλαιολόγος, φιλοσόφους και δασκάλους όπως ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης και ο Κοραής εθνεγέρτες όπως ο Ρήγας Φεραίος και ο Κοσμάς ο Αιτωλός, επαναστάτες όπως ο Κολοκοτρώνης ο Καραϊσκάκης και ο Μακρυγιάννης, ποιητές όπως ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, ο Καβάφης και ο Ελύτης, δικαστές όπως οι Τερτσέτης και Πολυζωϊδης, Μακεδονομάχους όπως ο Παύλος Μελάς και ο Καπετάν Κόττας γυναίκες όπως η Αντιγόνη η Ιφιγένεια, οι Σπαρτιάτισσες και οι Σουλιώτισσες μάνες και από όλους όσους επώνυμοι ή ανώνυμοι αγωνίστηκαν και μάτωσαν για την Ελευθερία, και την Ελλάδα. Ο κόσμος όλος παρακολουθεί τα παιδιά τους! Θα δεχτούν το ρόλο σκυφτών δουλοπαροίκων κατακτημένων αμαχητί με δανεικά;

    Η εμπειρία από τα σύγχρονα κινήματα των λαών και των εθνών κατά της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης με πρόσφατο το παράδειγμα του Πατριωτικού Κίνηματος της Αργεντινής και του λαού της, απέδειξε πως όταν οι λαοί σταματήσουν να κυνηγούν διχαστικές χίμαιρες και ενεργήσουν ενωμένοι πατριωτικά, τότε μπορούν να πετάξουν απ’ την πλάτη τους κάθε Σόρος, κάθε χρέος, τη Goldman Sachs,το ΔΝΤ αλλά και τους ντόπιους Εφιάλτες.

    Οι Έλληνες που συσπειρωνόμαστε γύρω από το Πατριωτικό Μέτωπο λέμε απλά: Δεν πάει άλλο!

    Πρέπει να σταματήσουμε την διάλυση της κοινωνικής μας συνοχής και την οικονομική κατρακύλα. Να κηρυχθεί επαχθές το χρέος και να σταματήσει με νόμιμο τρόπο κάθε πληρωμή μέχρι να ορθοποδήσει η χώρα. Να ανακτήσομε το δικαίωμα της διαχείρισης του εθνικού μας νομίσματος με επιστροφή στη δραχμή και ανάπτυξη της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής. Να φροντίσομε στη κρίση που έρχεται να μη πεινάσει κανείς. Να μπει άμεσα διατίμηση στα είδη πρώτης ανάγκης (διατροφή, καύσιμα) και να ελεγχθούν τα άνομα συμφέροντα που λυμαίνονται την αγορά ανεξέλεγκτα. Τέρμα στο ξεπούλημα της χώρας: να υπερασπιστούμε τους μόχθους του Λαού μας, (εθνικές οδοί, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρισμός, ύδρευση κλπ). Καμιά χάρη στις Τράπεζες- άμεση εθνικοποίηση των τραπεζών αντί για άλλες χαριστικές διατάξεις. Να φάμε πέτρες και να μείνομε Έλληνες.

    Να αποκατασταθεί η ισονομία και το αίσθημα δικαίου με άμεση κατάσχεση των περιουσιών των διεφθαρμένων και επιόρκων πολιτικών και δημόσιων λειτουργών και παραδειγματική καταδίκη των ενόχων για προδοσία ή διαφθορά και κατασπατάληση της δημόσιας περιουσίας. Οι κλέφτες να υποχρεωθούν σε δημόσιο κοινωνικό έργο με την επιτήρηση κοινωνικού λειτουργού ώσπου να ξεχρεώσουν τη ζημία στα κοινά. Παλαϊκή άμυνα και προστασία της νομιμότητας και της ατομικής και συλλογικής περιουσίας. Επιστροφή στην κοινωνία της παραγωγικής αλληλεγγύης, με οικοδόμηση σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης εργαζομένων, επιχειρηματιών και συλλογική προστασία των αδυνάτων και ασθενών.

    Να προστατέψουμε τον απειλούμενο εθνοχώρο μας, από το σχεδιαζόμενο διαμελισμό του. ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, ΟΧΙ στη μετονομασία της Μακεδονίας μας σε «Νότια Μακεδονία», ΟΧΙ στην κοσσοβοποίηση της Θράκης, ΟΧΙ στη διχοτόμηση του Αιγαίου και φυσικά ΟΧΙ στο διωγμό των Ελλήνων της Βορείας Ηπείρου. Ελάχιστη τιμωρία για όποιον απεργάζεται τη διάλυση της Ελλάδας η στέρηση της ιθαγένειας και η αποπομπή.

    Να βάλουμε φραγμό στην μεθοδευμένη βίαια αλλαγή του δημογραφικού ιστού της χώρας, που συστηματικά προγραμμάτισαν και εφάρμοσαν τα εκτελεστικά όργανα της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης. Να δείξομε στα νέα παιδιά που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα μαζικά σε μια νέα προσφυγιά χωρίς προηγούμενο μια άλλη Ελλάδα όχι αυτή που τους προσβάλλει και τους φτύνει κατάμουτρα όπως η σημερινή. Το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί τους νέους να πάρουν το Κίνημα στα χέρια τους και να το μετατρέψουν σε εργαλείο όχι μόνο τιμωρίας των ενόχων, αλλά και συλλογικής τους δημιουργίας για να αντικρύσομε επιτέλους τα όνειρα μας, να παίρνουν εκδίκηση.

    Ας γίνει το Πατριωτικό Κίνημα ευκαιρία και αφορμή να σηκώσομε ξανά τα τιμημένα όπλα της Ελληνικής Ιστορίας, της Ελληνικής Φιλοσοφίας, της Ελληνικής Μουσικής , της Ελληνικής Τέχνης και να αντιστρέψομε την πολιτιστική γενοκτονία που εφαρμόζεται καθημερινά από το Υπουργείο Αποβλάκωσης & Εκτουρκισμού την Υποκρισία Πολιτισμού και τα Μαζικά Μέσα Εξευτελισμού (ΜΜΕ). Όποιος πίστεψε ότι ήρθε η ώρα να τελειώνει με την Ελλάδα θα μας βρει στο δρόμο του.

    Πατριωτικό Μέτωπο http://www.pamet.gr/ http://pametopo.blogspot.com/

    Μου αρέσει!

 4. yannis control said

  ας μείνουμε ενωμένοι σαν λαός.
  δώστε προσοχή ότι ξεπουλάνε αιγαίο, μακεδονία, θράκη, κύπρο.
  μας θέλουν αποχαυνομένους με τα οικονομικά που όντως μας πλήτουν όλους, για να συνεχίσουν το ξεπούλημα της πατρίδας.
  η νέα τάξη πραγμάτων ασία, αφρική τις έχει εξαθλιωμένες.
  τη λατινικκή αμερική την τελείωσε (αργεντινή).
  έμεινε η ευρώπη και φυσικά ο αδύναμος κρίκος είμαστε εμείς για να αρχίσει.
  το χρήμα το έχουν ήδη σχεδόν όλο, αυτό δεν τους αρκεί γιατί θέλουν τον έλεγχο των ανθρώπων, να μας κάνουν όλους τουε λαούς human stock.
  θυμηθείτε το φίλοι, έμπλεξαν με λάθος λαό, θα τους την γ@μ@σ@μ@ στο τέλος.
  θα δυσκολευτούμε όλοι σίγουρα αλλά θα τους την φέρουμε.
  θα με πείτε αισιόδοξο, δίκιο έχετε αλλά στο τέλος θα έχουμε να πέρνουμε και ρέστα γιατί είμαστε άτιμη φάρα όταν μας τσαντίζουν. εννοώ το λαό και όχι τους πολιτικούς όλων των χρωμάτων που είναι σαφέστατα μικροί, προδότες και ανίκανοι.

  Μου αρέσει!

 5. ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

  Χάος στη σελίδα του Πατριωτικού Μετώπου έχει τους τρέχοντες Συντονιστές κατά περιοχή και τα τηλέφωνά τους. Οι άνθρωποι αυτοί δημιουργούν αρχικούς πυρήνες, σκάβουν το αυλάκι όπου θα κυλήσει το πατριωτικό ποτάμι.

  Εάν δεν υπάρχει συντονιστής στην πόλη σου, γίνε εσύ. Μάζεψε γύρω σου τους φίλους σου και άλλους πατριώτες. Ο αγώνας αυτός πρέπει να γίνει τώρα, όσο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που νοιάζονται για τους γύρω τους.

  Αλλιώς αγοράστε κανένα τσελεμεντέ για καννιβάλους και μπόλικα αντικαταθλιπτικά θα σας χρειαστούν στο άμεσο μέλλον.

  Μου αρέσει!

  • nancy said

   Μερμιγκάκο, πάντα υπήρχατε και θα υπάρχετε, και θα χτίζετε λιγο λίγο. Δώσε όμως κάτι παραπάνω. Είστε ένα κίνημα που λαμβάνει μέρος σε εκλογές, λειτουργείτε με κάποιο καταστατικό, είστε μια εναλλακτική ομάδα κρούσης απέναντι σε δοσιλογικά ψηφίσματα, κάτι άλλο?

   Θερμά χαιρετίσματα και πάλι.

   Μου αρέσει!

   • nancy said

    Αν γίνεται να απαντήσεις, κάπως επιγραμματικά, απλώς μια εικόνα φίλε.

    Μου αρέσει!

   • ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

    Κίνημα πολιτών που δεν διαμορφώνει ούτε φιλοξενεί επαγγελματίες πολιτικούς

    Καλοδεχούμενος και Αδερφός/ή όποιος νοιάζεται για την πατρίδα με την έννοια του Ρήγα και του Μακρυγιάννη

    Αφήνομε τις ιδεοληψίες και τα κολλήματα για χρήση κατ οίκον

    ΔΕΝ φτιάχνομε ακόμα μια κομματική ιεραρχία

    ΔΕΝ θα κατεβούμε σε εκλογές

    ΔΕΝ θα παραδώσομε τη χώρα αμαχητί

    Μου αρέσει!

  • ΧΑΟΣ said

   Μεγάλη χαρά κι ΕΛΠΙΔΑ μαζί πήρα με την απάντησή σου φίλε μου…!
   Θ’ασχοληθώ όσο το δυνατόν συντομότερο…

   Μου αρέσει!

 6. ΜΠΑΜΠΗΣ said

  ΝΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!! ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΛΑ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΙ.

  Μου αρέσει!

  • ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

   ΝΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,

   Ρε Μπάμπη από που το κατέβασες αυτό; Kίνημα πολιτών σημαίνει ο Μέρμιγκας, ο Μπαμπη, ή Nancy …

   ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ.

   Σαφώς

   ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ.

   Μα αυτό δεν λέω παραπάνω. Nα αφήσομε τους διχασμούς και τα κομματικά κατά μέρος και να υπερασπιστούμε τη χώρα

   ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!

   Έχεις πάρει κάτι ρε Μπάμπη;

   ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΛΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΙ.

   Με όλα τα μέσα, κατά προτίμηση και εκλογή ειρηνικά. Ο Γκάντι επέτυχε να διώξει απο την πλάτη της Ινδίας μια αποικοιοκρατία.

   Μου αρέσει!

   • nancy said

    Μέρμιγκα με κάλυψες. Ευχαριστώ πολύ φίλε.

    Μου αρέσει!

   • ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ said

    Στη διάθεσή σας πάντα. Καλή δύναμη

    Μου αρέσει!

   • Κώστας Κ. said

    Οταν γίνουμε μειοψηφία στην χώρα μας, (δηλ. σε καμμιά δεκαετία) τότε θα καταλάβομε τί σημαίνει ομοψυχία, μακριά απο τους χρήσιμους ηλίθιους των κομμάτων, αλλά τότε θα είναι ίσως αργά.
    Εγώ έχω απελπιστεί, ψάχνω ξανά να βρώ δουλειά στην χώρα που βλακωδώς άφησα για το «γαμώτο» της Ελλάδας και ευελπιστώ να μου φυλάξουν την χώρα οι Πακιστανοί και οι Σομαλοί μέχρι να επιστρέψω.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!

    ΥΓ:Κρίμα για τον Σαμαρά. Θα είναι ο επόμενος χρήσιμος ηλίθιος όπως πάει το πράγμα και δεν το αξίζει.

    Μου αρέσει!

 7. […] Γράφει ο Ρήσος […]

  Μου αρέσει!

 8. […] Oδεύοντας προς την εξέγερση – Λαός η Κοινοβούλιο […]

  Μου αρέσει!

 9. Παναγιωτης said

  οχι δεν θα γινει εμφυλιος αυτα τα λενε οι εξω γιατι φοβουνται και θελουν να κρατησουν τον λαο μεσα στα σπιτια και της τηλεορασεις..

  απλα εχουν πανικοβληθει γιτι δεν ξερουν και δεν γνωριζουν ποιοι ειναι και απο που θα τους ερθει κατακεφαλα…

  με λιγα λογια εχει καει ο κολος τους…

  ζητω η επεναστατικη κυβερνηση….

  Μου αρέσει!

 10. Παναγιωτης said

  α και για να μην ανυσηχουμε ολοι μας οτι θα τον ριξουν τον αργηγο μετα το πραξικοπημα μου ειπε ο γεροντας οτι εχει σκοπο να καθησει κοντα στα 20 χρονια στη καρεκλα αυτη..

  και μετα ο διαδοχος…

  Μου αρέσει!

 11. Δεν ειμαι πολιτικος, δεν ειμαι νομοθετης ουτε ειδικος.. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.. Ειμαι ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ..

  Δεν με αντιπροσωπευει πλεον ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ – δεν θελω να με ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ απο τους οποιους απο δεκαετιων ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ και ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.
  Δεν αναγνωριζω την ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, δεν ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, θεωρωντας το ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατα ΕΜΕΝΑ και κατα των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

  ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ.. ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ!..

  Διαβαστε περισσοτερα στο: http://ellada2011.blogspot.com/p/blog-page_13.html#ixzz0zPWfgzsl
  Η Ελλαδα το 2011 – ΠΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!..

  Μεσα απο αυτη την σελιδα, αλλα πιο πολυ μεσα απο την καρδια μου σαν ΕΛΛΗΝΑ και σαν ΠΑΤΡΙΩΤΗ, σας καλω ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ..

  Μου αρέσει!

 12. stathis said

  Όλο το θέμα είναι σε ποιον.. ή σε ποιους ανήκει η νομοθετική και δικαστική εξουσία!! Από εκεί αρχίζουν όλα!
  Παράδειγμα.. στην Ελλάδα το πολίτικο σύστημα είναι κοινοβουλευτική ολιγαρχία! Από τη στιγμή που νομοθετούν κάτω από 300 άτομα.. σε βάρος 11 εκατ.
  Όλοι οι (νόμοι)* που έχουν ψηφιστεί από την κοινοβουλευτική χούντα μας είναι σε αντίθεση με τη θέληση του ελληνικού λαού σε ποσοστό 99%.
  Η λύση είναι.. η νομοθετική εξουσία στο λαό – πραγματική δημοκρατία!

  *τα ψηφίσματα από τη βουλή δεν είναι νόμοι.. είναι διαταγές
  Η διαφορά νόμου και διαταγής είναι ένα λεπτό σημείο..
  Η διαταγή είναι όταν μια μειοψηφία δίνει εντολές στην πλειοψηφία.. δες στρατός, βασιλιάς
  Κ ο νόμος είναι όταν η πλειοψηφία δίνει εντολές στην μειοψηφία.. δηλ πραγματική δημοκρατία!!!

  Bezedakos.blogspot.com

  Μου αρέσει!

 13. […] Τα σχετικά άρθρα εδώ: Oδεύοντας προς την εξέγερση […]

  Μου αρέσει!

 14. […] Oδεύοντας προς την εξέγερση […]

  Μου αρέσει!

 15. […] Oδεύοντας προς την εξέγερση – Λαός η Κοινοβούλιο […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: