olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πως οι «εκρηκτικές επιστολές» δουλεύουν για τα λαμόγια που ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο.

Posted by olympiada στο Ιουνίου 28, 2010

Ποιός Εσκομπάρ και ποιά Κολομβία; Στην Ελλάδα η μαφία έχει «ιδεολογική κάλυψη» και άφθονο επιχειρηματικό χρήμα.

Το χρονικό μιας προαναγελθείσας επίθεσης, που ο φάκελλος τα χυδρομήθηκε την ίδια μέρα με την ολοκλήρωση μίας επιχείρησης, στην καρδιά της διαπλοκής. Στην «γιάφκα» των υπηρετών του Γερμανικού νεοναζιστικού κεφαλαίου. Ο δολοφονικός φάκελλος είχε την υπογραφή «Χρήστος Καραβέλλας». Διαβάστε την «προφητική» παράγραφο από τα πρακτικά της εξεταστικής για τη Siemens.

«Κλείνω λέγοντας, κύριε Πρόεδρε, ότι από τη μελέτη της δικογραφίας προκύπτει πως από λογαριασμούς «μαύρων» χρημάτων δεν έχει κανένας μέχρι τώρα -και αναφέρομαι και στη δικαιοσύνη- ασχοληθεί με τους λογαριασμούς Γεωργίου, όπως επίσης και με τους λογαριασμούς Καραβέλα.»

Πως η «τρομοκρατία» συναντιέται με τις μεγάλες μπίζνες που τις πληρώνει ο λαός.

Πως τα 45άρια δουλεύουν για τα λαμόγια που ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο. Αυτή είναι η ποιότητα της δημοκρατίας μας σε μία παράγραφο:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, λόγω της παράτασης των εργασιών αυτής της Επιτροπής μέχρι τις 30/9 κι επειδή τα συμφέροντα είναι τεράστια, τα οποία πλήττονται και θίγονται από τη λειτουργία αυτής της Επιτροπής και του έργου που έχει γίνει μέχρι τώρα, εγώ θέλω να κάνω δημοσίως την παράκληση να προχωρήσουμε με πυκνούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατόν -υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ήδη- να μπούμε και στον ΟΣΕ, να μπούμε και στα νοσοκομεία, να μπούμε και στο Υπουργείο Πολιτισμού κι από εκεί και πέρα να καλέσουμε όποιους πρέπει να καλέσουμε και να κάτσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όμως όσο περνάει ο καιρός θα οργανώνονται τα συμφέροντα και θα πλήττεται η Επιτροπή, είτε μέσω πληρωμένων κονδυλοφόρων, που χρησιμοποιούν ως συμβούλους οι εταιρείες, είτε με άλλους τρόπους που φοβούμαι ότι θα είναι πολύ πιο επώδυνοι και για το δημοκρατικό μας πολίτευμα..
Τα συμφέροντα τα οποία θίγουμε, οι επιχειρηματίες οι οποίοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν που συμμετείχαν στη διακίνηση του «μαύρου» χρήματος, οι πολιτικοί οι οποίοι πλούτισαν μέσω αυτής της υποθέσεως έχουν κάθε συμφέρον να διαλύσουν την Επιτροπή και θα το κάνουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Θυμάστε την Επιτροπή της ΑΓΕΠ και τι έγινε με την Επιτροπή της ΑΓΕΠ που πυροβολήθηκε ο Πρόεδρος μετά την αποστολή στην Ιταλία του κλιμακίου για την ΑΓΕΠ -αυτό το λέω για εκείνους που δεν συμμετείχαν τότε στη Βουλή- και ο Βρανόπουλος δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη.

Δεύτερον, κύριε Πρόεδρε, προέκυψαν στοιχεία σοβαρά σε σχέση με την κατάθεση του κ. Φλέσσα. Ο κ. Φλέσσας εδώ, αφού μας ανακοίνωσε τις διεθνείς του συμμαχίες, αφού αρνήθηκε αυτά τα οποία περιέχονται μέσα στο διαδίκτυο, μας είπε ότι δεν έχει καμμία σχέση με Media Training.

Θέλω, λοιπόν, να καταθέσω στην Επιτροπή την εταιρεία Media Training Α.Ε. Επικοινωνίας και Στρατηγικής, η οποία δεν έχει σχέση με τη Civitas, με Πρόεδρο τον κ. Φλέσσα Γεώργιο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, μέλος του Δ.Σ. την κυρία Γιαννακοπούλου Λυδία και προϊστάμενο λογιστηρίου -έχει σημασία αυτό- την κυρία Χρονοπούλου Παγώνα, με έδρα το Χαλάνδρι και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου 999635130, προκειμένου να συμπεριληφθεί και αυτή στις έρευνες, διότι αυτή η εταιρεία φέρεται να έχει την ίδια έδρα και τα ίδια πρόσωπα με την εταιρεία Civitas.

Τρίτον, να ελεγχθεί παράλληλα η εταιρία Stratacom ΑΕ Στρατηγικής -Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου 999631222, όπου ενώ είναι διαφορετικός ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, η έδρα παραμένει ίδια, το Χαλάνδρι και προϊστάμενος λογιστηρίου -κατά περίεργο τρόπο πάλι- η κυρία Χρονοπούλου Παγώνα.

Αυτές οι εταιρίες να ελεγχθούν παραλλήλως με τις εταιρίες Civitas Βουλγαρίας, Civitas Ρουμανίας, τη θυγατρική στην Τουρκία και όλες αυτές τις διακινήσεις των μεγάλων πρότζεκτ.

Προκύπτει ακόμα, κύριε Πρόεδρε, ότι εδώ έχουμε και συμμετοχή -που δεν μας το αποκάλυψε εδώ ο κ. Φλέσσας- της εταιρίας αυτής πιθανώς και σε άλλα μεγάλα πρότζεκτ, όπως ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, που από δημοσιεύματα φέρεται -δεν το ξέρω αυτό- να έχει εισπράξει ένα εκατομμύριο ευρώ η συγκεκριμένη εταιρία, προκειμένου να κάνει το κλίμα για την προώθηση του αγωγού που χθες ακυρώθηκε. Αν συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι άλλο ένα εκατομμύριο πετάχτηκε από τα δημόσια ταμεία στον κάλαθο των αχρήστων.

Καταθέτω τους ισολογισμούς της εταιρίας Stratacom ΑΕ Στρατηγικής, Media Training ΑΕ, όπως επίσης και της εταιρίας Civitas από τα έτη 2002 μέχρι σήμερα. Αυτό το κάνω, διότι εδώ προκύπτει μια τεράστια αύξηση του τζίρου. Έχουμε μια αύξηση του κύκλου εργασιών από το 2005 μέχρι το 2008.

Ενδεικτικά σας λέω ότι το 2006 ήταν 6.955.000 ευρώ, το 2007 -μόλις δηλαδή ξεκίνησε η ιστορία αυτή των «μαύρων» ταμείων, ήταν η χρονιά αυτή που υπήρχαν και τα δημοσιεύματα- ήταν 11.323.000 ευρώ. Τα καταθέτω στην Επιτροπή να μοιραστούν στους συναδέλφους αυτά τα συγκεκριμένα.

Κλείνω λέγοντας, κύριε Πρόεδρε, ότι από τη μελέτη της δικογραφίας προκύπτει πως από λογαριασμούς «μαύρων» χρημάτων δεν έχει κανένας μέχρι τώρα -και αναφέρομαι και στη δικαιοσύνη- ασχοληθεί με τους λογαριασμούς Γεωργίου, όπως επίσης και με τους λογαριασμούς Καραβέλα.

Συμφωνώ με αυτά που είπε προηγουμένως και ο συνάδελφος του Συνασπισμού κ. Παπαδημούλης, όμως εδώ πρέπει να προχωρήσουμε και στη διερεύνηση του «μαύρου» χρήματος. Ο Γεωργίου φέρεται να είναι ο προκάτοχος του Μαυρίδη και φέρεται να έχει διακινήσει τεράστια ποσά, μάλιστα με εμπλοκή και χρηματιστών τότε και εμπλοκή προσώπων, τα οποία ξανασυναντούμε αργότερα. Ας μπει, λοιπόν και αυτό προς τα αιτήματά μας προς το ΣΔΟΕ.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Αυτή ήταν η «προφητική» τοποθέτηση Καμμένου στην επιτροπή. Σε λίγο, αναλυτικότερα.

28 Σχόλια to “Πως οι «εκρηκτικές επιστολές» δουλεύουν για τα λαμόγια που ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο.”

 1. panos33 said

  η αθηνα γεματη αστυνομια….πριν μια ωρα 1:30 το γραφω οποτε μετρηστε…μπλοκο με τζιπ στην καλλιθεα,με σταματησανε μια φορα γυρω στις 21:15 καθως πηγαινα σε καφε να δω το ματς βραζιλια-χιλη,γυρνωντας (πεζος)με ξανα σταματαει ολοκληρη ομαδα(3 μηχανες της διας)και μου ζηταν ταυτοτητα να σβησω το τσιγαρο μου και ολα τα σχετικα…..οταν κοιταξα στα ματια τον επικεφλης και του ειπα βρε!!!αδερφια ειμαστε…τι κανετε,(δεν μου φερθηκαν ασχημα)μου απαντησε σχεδον ντροπισμενος και σιγουρα σταναχωρημενος….πρεπει να κανουμε προληπτικες ενεργειες…..αυριο βγαζουν στρατο στο λιμανι για αποφυγη προβληματων….ο νοων νωειτω!!!!!
  Y.Γ ολυμπια μετεδωσε το το μυνημα….ειναι πολυ σοβαρο!!!

  Μου αρέσει!

 2. ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ said

  ΚΑΦΡΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ.

  Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ!!!!!

  Μου αρέσει!

  • panos33 said

   ρε φιλε ευτυχως που εισαι μακρια(απο το ΟΜΟΓΕΝΗΣ)σαν και εσενα να μεινουν παντα μακρια….ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ χαζουλι καλο βραδυ και παντα ετσι ελευθερο να ειναι το πνευμα σου,να κανει βολτα με το μετρο της φρανκφουρτης……

   Μου αρέσει!

  • nancy said

   » Ελληνας Ομογενής». Πάλι εδώ είσαι? Τα διάβασες καλά στην άλλη ανάρτηση. Να αρμενήσεις εκεί που σε παίρνει λαμόγιο, λάθος ιστολόγιο επέλεξες.

   Μου αρέσει!

  • fufutos said

   Είσαι «Έλληνας ομογενής» όπως ο Τζέφρι αγόρι μου;;;; Άραγε βγάζεις όλο το μίσος σου στην Ελλάδα επειδή δεν έκανε πλούσιους τους γονείς σου; Ή επειδή οι γονείς λόγω συνεργασίας τους με τίποτα γερμαναράδες επί Κατοχής αναγκάστηκαν να φύγουν αφού δεν ήρθε η νέα Γερμανική Τάξη Πραγμάτων;;; Δηλαδή όλοι οι άλλοι που μείναμε εδώ και παλέψαμε και κάναμε μια ισχυρή χώρα ασχέτως του μεγέθους της και με μικρή εξωτερική βοήθεια (πχ οι ΗΠΑ βοηθούσαν περισσότερο την Γιουγκοσλαβία επί Ψυχρού Πολέμου απ’ ότι την Ελλάδα, άσε που έχουμε χρυσοπληρώσει σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές τα σαράβαλα τους και ότι ήθελαν να πετάξουν από τον πόλεμο του Βιετνάμ μέχρι και του Ιράκ). Άι στα διάλα, πανίβλακα…

   Μου αρέσει!

  • PJ said

   Εσύ από που είσαι; γιατί ομογενής δεν είσαι, κάτι άλλο είσαι. Ασχολήσου με το δικό σου μπουρδελάκι μαλακισμένο. Το δικό μας δε σε αφορά. Αλλά επειδή έκανες το κόπο, θα το βρούμε το μπουρδελάκι σου και θα ανταποδώσουμε. Αι χάσου ξεβράκωτο σκύβαλο

   Μου αρέσει!

  • PJ said

   Και τις αγριάδες στο σπίτι σου μαλάκα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι θέλουμε Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από μαλακισμένα τσουτσέκια.

   Μου αρέσει!

 3. PANAGIOTIS said

  MRAVO RE KAMMENE EUTUXWS POU UPARXEIS KAI ESU KAI TA LES AUTA XWRIS FOVO!NA DOUME OMWS TI THA GINEI ARAGE…?!OI APATES EXOUN VGEI PLEON STI FORA ALLA DYSTYXWS AKOMA KANENAS DEN TIMWREITAI!ERE THA FAEI I MUGA SIDERO KAI TO KOUNOUPI ATSALI….!

  Μου αρέσει!

 4. Κόριννα said

  Καλά τόν κατάλαβες Nancy(καλημέρα),εἶναι ὅ Ἁρμένης ὁ Φιλέλλην.

  Μου αρέσει!

  • nancy said

   Τα λαμόγια έχουν πολλα nicknames, αλλα όχι πρόσωπο.

   Καλημέρα αγαπημένη μου Κόριννα και φίλοι!

   Μου αρέσει!

  • fufutos said

   Α, μη μου πεις! Είναι σαν εκείνον τον Αρμένιο εκδότη (με χρήματα από το πουθενά-δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ) που βγάζει ένα lifestyle περιοδικό που επιτίθεται σε κάθε τι ελληνικό και ανεβάζει και κατεβάζει τους Έλληνες ως ρατσιστές δήθεν κατά αλβανών, πακιστανών, τούρκων και κάθε φυλής ορκ αλλά όταν γράφει στο editorial ο εν λόγω Αρμένης για την Αρμενία, κατηγορεί την Τουρκία για κατοχή αρμένικου εδάφους (χωρίς να υπάρχουν πια αρμένιοι σε αυτό) και το ίδιο για το Αζερμπαϊτζάν;;;; Ναι τέτοιοι «φιλέλληνες» υπάρχουν πολλοί! Και ο Σόρος «φιλέλληνας» είναι όταν αρπάζει τζάμπα χρήμα από το ελληνικό δημόσιο…

   Μου αρέσει!

 5. ARISTOMENHS said

  μπραβο στα παιδια δείτε εδώ ! http://www.omadaneoneforiakon.blogspot.com/

  Μου αρέσει!

 6. Κόριννα said

  Nancy,
  you have mail.

  Μου αρέσει!

 7. ahdiasmenos said

  Πραγματικά περί μπουρδέλου πρόκειται. Όμως δεν υπάρχει ελπίδα το μπουρδέλο να γίνει κράτος ούτε με το βούρδουλα του ΔΝΤ. Μια ζωή μπουρδέλο ήταν και μπουρδέλο θα μείνει… Όσο υπάρχουν οι τριακόσιες πόρνες της Βουλής το μπουρδέλο δεν θα κλείσει. Κι αυτά τα λέει ο «αηδιασμένος» που δεν ζει κάπου στο εξωτερικό αλλά υφίσταται τα δεινά της μπουρδελοχώρας του στο πετσί του χωρίς να έχει φταίξει…

  Μου αρέσει!

 8. […] […]

  Μου αρέσει!

 9. […] […]

  Μου αρέσει!

 10. […] […]

  Μου αρέσει!

 11. […] […]

  Μου αρέσει!

 12. […] Οι δημοσιογράφοι του Mega λοιπόν, ουδέποτε ανέφεραν την αφορμή της βόμβας, που δεν ήταν άλλη από την δράση των βουλευτών της εξεταστικής για την υπόθεση Siemens που σε συνεργασία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έκαναν την έφοδο σε σπίτι εμπλεκομένου στην υπόθεση. Η βόμβα λοιπόν εστάλει λίγες ώρες μετά την επέμβαση αυτή και έφερε το όνομα του εμπλεκομένου στην οικεία του οποίου έγινε η έφοδος. Η επίσημη καταγγελία εδώ: Πως οι “εκρηκτικές επιστολές” δουλεύουν για τα λαμόγ… […]

  Μου αρέσει!

 13. […] […]

  Μου αρέσει!

 14. ΠΕΡΠΑΤΟΡΟΣ said

  Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλίσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

  ΠΕΡΠΑΤΟΡΟΣ.

  Μου αρέσει!

 15. ΠΕΤΡΟΣ said

  Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις «φαμίλιες». Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

  ΠΕΤΡΟΣ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: