Mήπως ο «Ριζοσπάστης» είχε καλύτερο ρεπορτάζ; Οι δοσίλογοι του χθες και οι δοσιλογικές συμπεριφορές του σήμερα.

Οι γερμανοτσολιάδες του Σημιτη έπιασαν δουλειά για να καλύψουν τους …συνώνυμους.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο «ΦΙΛ. ΠΑΤΙΤΣΑΣ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΩ;

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1945

posted by Adiavroxoi at

Δοσίλογοι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1945

Άραγε η «Ελευθερία» τα έχει σωστά τα ονόματα; Ποιος ήταν αυτός ο Φιλήμων Πατίσας που είχε θέση ευθύνης επί Φρίτσηδων; Διευθυντής του υπουργείου Γεωργίας; Πόσες μπότες Γερμανών γυάλισε; Θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία.

posted by Adiavroxoi

Η επιτομή της «ηθικής» του life style

Στο yupi.gr (ιδιοκτησίας Πέτρου Κωστόπουλου) δημοσιεύεται μια… ανάλυση για το Πατιτσο-Χρουσαλάιο party στο Αβέρωφ, η οποία πρέπει να διδάσκεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (διότι στην Τριτοβάθμια θα είναι αργά). Ο συντάκτης-αναλυτής, με τον τρόπο που αρμόζει στο συνάφι του, αποδεικνύει ποια λογική επικράτησε στη χώρα μας ώστε να οδηγηθούμε πένητες και επαιτούντες στις αίθουσες αναμονής των διεθνών τοκογλύφων. Όσοι βαριέστε να διαβάζετε πονήματα τοιαύτης αισθητικής αξίας δείτε μόνο μια από τις αποστροφές του συντάκτη που προκαλούν αποστροφή πιο γρήγορα κι από τη θέα πατημένης κατσαρίδας. Τέτοιοι είναι, τέτοια κάνουν, έτσι σκέφτονται:

«Και βέβαια το θωρηκτό έχει ταυτιστεί με τη ρήσιν του ναυάρχου Κουντουριώτη «Με την δύναμιν του Θεού και τας ευχάς του Βασιλέως μας και εν ονόματι του Δικαίου πλέω μεθ’ ορμής ακαθέκτου και με πεποίθησιν προς την νίκην εναντίον του εχθρού του Γένους», μια φράση που με κάνει να ανατριχιάζω με περίπου τέσσερις τρόπους — κανένας τους ευχάριστος».

Πάρτι, Χρουσαλά, Αβέρωφ: Γιατί Είμαι Υπέρ

Πιστεύω ότι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε με τα μνημεία: Να τα νοικιάζουμε σε πλούσιους και ψώνια.

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέο Πατίτσας

Όπως έχεις πάρει χαμπάρι έχει γίνει χαμός και χλαπαταγή και κατακραυγή για τη δεξίωση που έκαναν κάτι εφοπλιστές, που γρήγορα μεταλλάχθηκε σε (πέμπτο; δωδέκατο;) γαμήλιο πάρτι για το ζεύγος Μαριέττας Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα (το οποίο παρεμπιπτόντως μου προκαλεί αδιαθεσία και ακατανόητη αναγούλα κάθε φορά που το βλέπω σε φωτογραφία, σαν κάτι να μοιάζει λάθος, σαν να είναι αδέρφια). Τέλος πάντων, όλος ο κόσμος βροντοφωνάζει για το ότι η εκδήλωση έγινε στο Θωρηκτό Αβέρωφ, και πόσο λάθος είναι να πατήσουν τα τιμημένα του decks τα ψηλοτάκουνα μοντέλων και τα μοκασίνια εφοπλιστών. Εγώ διαφωνώ και η γνώμη μου είναι η εξής: Αν (και μόνο αν) πλήρωσαν αδρά, ένα ποσό γιγάντιο και τιτανοτεράστιο, και το κράτος έβαλε στην τσέπη χρήμα, τότε όχι απλά δεν έχω αντίρρηση, αλλά συμφωνώ με το γεγονός, και πιστεύω προς πρέπει να έχει και συνέχεια.

Με άλλα λόγια: Ζούμε δύσκολους καιρούς, το κράτος μας χρειάζεται λεφτά, και χρειάζεται πολλά και τα χρειάζεται επειγόντως. Όπως είναι λογικό, για να βρει λεφτά καλό θα είναι να στραφεί εκεί που υπάρχουν τα λεφτά, όχι στους συνταξιούχους. Πού υπάρχουν τα λεφτά; Στους πλούσιους. Και τι θέλουν οι πλούσιοι για να τα δώσουν; Φωτογραφίες. Προβολή στο δελτίο του Star. Το όνομά τους στις πέντε πρώτες ειδήσεις του Yupi.gr (που το είχε δει αυτό ο Πατίτσας; Δηλαδή ο Πατίτσας;).

Γι’ αυτό πρέπει να τους νοικιάζει πλοία, μουσεία και μνημεία για γάμους, βαφτίσεις και νοζμπέτερ κοζμικά ηβέντς. Να τους τα νοικιάζει ακριβά — πολύ ακριβά.

Εξάλλου δεν μιλάμε για την Ακρόπολη, για ένα πλοίο μιλάμε. Το Αβέρωφ είναι ένα καράβι εμβληματικό για την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, μπλόκαρε τους Τούρκους στα Δαρδανέλια, πήγε τα περήφανα στρατά στην Ιωνία το ’22 (για να τα παραλάβει λίγο αργότερα κατατροπωμένα, μαζί με πρόσφυγες), πολέμησε και στους δύο παγκόσμιους πολέμους, έφτασε μέχρι τη Βομβάη. Και βέβαια το θωρηκτό έχει ταυτιστεί με τη ρήσιν του ναυάρχου Κουντουριώτη «Με την δύναμιν του Θεού και τας ευχάς του Βασιλέως μας και εν ονόματι του Δικαίου πλέω μεθ’ ορμής ακαθέκτου και με πεποίθησιν προς την νίκην εναντίον του εχθρού του Γένους», μια φράση που με κάνει να ανατριχιάζω με περίπου τέσσερις τρόπους — κανένας τους ευχάριστος.

Αλλά δεν είναι και οι Δελφοί.

Παραπέμπει σε μια εποχή που οι Έλληνες πολεμάγανε και σκοτώνονταν με ξένους, μια εποχή που μπορούμε να αναπολούμε με χαρά καθώς δεν τη ζήσαμε, αλλά όχι και με νοσταλγία. Και είναι καλό να πηγαίνουν τα σχολεία επισκέψεις, αλλά δεν είναι και κάτι καθαγιασμένο και ιερό — είπαμε, καράβι είναι. Βυσματική μετάθεση είναι. Ίσα ίσα, που από άποψη συμβολισμού μια χαρά είναι: Κάποτε σ’ αυτό οι Έλληνες πολεμάγανε, τώρα χορεύουνε. Δείχνει πρόοδο.

Οπότε, αν και εφόσον πληρώνουν οι πλούσιοι για να φέρουνε τις βίζιτές τους και να γλεντήσουν κάνοντας κοκαΐνη (ή ό,τι άλλο κάνουν οι πλούσιοι στα γλέντια), ευχαρίστως, be our guests. Πάρτε, έχουμε κι άλλα ωραία-σοβαρά-αλλά-όχι-και-Παρθενώνες να σας νοικιάσουμε.

Κυρία Κοκοβίκου, γκραντ νταμ ντε λα μπουρζουαζί, θέλετε να κάνετε τα βαφτίσια του εγγονού σας του Μπούλη στο πιο σικ μέρος που συγκεντρώνει μόνο την αφάν γκατέ της πόλης; Το Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης είναι δικό σας, μόνο με διακόσιες χιλιάδες ευρώ, θα γίνει τοκ οφ δε τάουν, και μέσα δώρο και ο φωτογράφος, είναι δικός μας, θα βάλει φωτογραφίες στο Ντάουν Τάουν. Έχει και φίλτρα.

Αγαπητή ενζενί Λίνα Τουρλουμπούκη-Τζόνσον, θέλεις να εορτάσεις το δεύτερο γάμο σου με το γόνο εφοπλιστικής οικογένειας και μαφιόζο της νύχτας Διογένη Μπούκουρα; Κοκτέιλ στον προαύλιο χώρο του Πολεμικού Μουσείου, μόνο 250 χιλιάδες ευρώ, δώρο φωτογραφίες του ζεύγους στο κοκπιτ του πολεμικού αεροσκάφους.

Καταλαβαίνεις την ιδέα. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για την ανακατανομή του πλούτου.

123 σκέψεις σχετικά με το “Mήπως ο «Ριζοσπάστης» είχε καλύτερο ρεπορτάζ; Οι δοσίλογοι του χθες και οι δοσιλογικές συμπεριφορές του σήμερα.”

 1. Χρειάζεστε πίστωση για οποιοδήποτε σκοπό; Είσαι το οικονομικό πρόβλημα; Χρειάζεστε μια οικονομική λύση; Ο κ. Cristofer Moore δάνεια είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι απλά, φτηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που θέλετε, μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε δάνειο στον προϋπολογισμό σας με μόνο 2% επιτόκιο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Η Προσωπική Προστασία Δανείων σας επιτρέπει να καλύψετε τις αποπληρωμές σας εάν δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω ασθένειας, ατυχήματος ή ανεργίας. Μπορείτε να πάρετε μόνο αυτή την πολύτιμη ασφάλιση αν είστε επιλέξιμοι για αιτήσεις δανείου, οπότε μην ξεχνάτε αν το θέλετε. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: christofermooreplc@gmail.com

  Μου αρέσει!

 2. Γειά σου
  Χρειάζεστε ένα δάνειο; Έχετε κουραστεί από απάτες;
  Χρειάζεστε ένα ευέλικτο δάνειο που ισοδυναμεί με την τσέπη σας χαμηλού ενδιαφέροντος και τη γρήγορη μεταφορά κεφαλαίων και στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις δανειοδοτικές υπηρεσίες της Παγκόσμιας Τράπεζας, παρέχουμε κατάλληλα δάνεια σε μια ποικιλία ανθρώπων, ομάδων και οργανισμών, είμαστε γρήγοροι και ασφαλείς 30 χρόνια εμπειρίας σε Αυτό εγγυάται δάνεια σε Έλληνες πολίτες και άλλους πολίτες τους οποίους υποστηρίζουμε από την ελληνική κυβέρνηση
  Είμαστε μια εταιρεία με έδρα τη Χιλή για να σας βοηθήσουμε να μείνετε ασφαλείς.
  Επισκεφθείτε μας σήμερα για δάνεια ύψους 5.000 έως 50 εκατομμυρίων ευρώ

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα σχετικά με τις παραγγελίες μας
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: worldbankloanservices@gmail.com
  facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/Genuineloanservices/

  Μου αρέσει!

 3. Γεια σε όλους,
  Η εταιρεία μας χορηγεί δάνειο όλων των τύπων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για την επιχείρησή σας ή για προσωπική σας δουλειά; Μην παραλείψετε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες Email: customercare@kabusinesshome.com

  Ευχαριστώ
  Ενήλικας.

  Μου αρέσει!

 4. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και μια εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. ( Creditplusfinance11@gmail.com ) Προσφέρουμε επίσης δάνεια σε ιδιώτες, εταιρίες και νομικά πρόσωπα με επιτόκιο 3%. Δίνουμε δάνειο σε σοβαρές ανθρώπους που ενδιαφέρονται για δάνειο εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Creditplusfinance11@gmail.com

  Μου αρέσει!

 5. Προσοχή!

  Πρόκειται για διαφήμιση μέσω διαδικτύου από εγγεγραμμένο κυβερνητικό εγκεκριμένο δανειστή που χορηγεί δάνεια διαφόρων ειδών, π.χ. στεγαστικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνεια αυτοκινήτων μόνο σε σοβαρά και ενδιαφερόμενα μέρη έναντι πολύ χαμηλού προσιτού επιτοκίου 3%. Αίτηση για το δάνειό σας τώρα. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thomasfrankfirms@gmail.com

  Ευχαριστώ,
  Θωμάς

  Μου αρέσει!

 6. Πάρτε το δάνειό σας τώρα μέσα σε 48 ώρες

  Καλή μέρα

  Θέλετε να είστε επιχειρηματίας, να ξεκινήσετε ένα έργο ή να αγοράσετε ένα διαμέρισμα ή είστε σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία, η βοήθειά σας έρχεται τώρα, έχετε χάσει τον ύπνο προσπαθώντας να πάρετε δάνειο, μην αφήσετε τα όνειρά σας να πεθάνουν, επικοινωνήστε με τον κ. Fred Larry, για ένα γρήγορο και αξιόπιστο δάνειο.

  Προσφέρουμε αυτό το είδος δανείου παρακάτω:

  1 Εταιρικό δάνειο
  2. Επιχειρηματικό δάνειο
  3. Διαμέρισμα δάνειο
  4. Αυτόματο δάνειο
  5. Δάνειο αυτοκινήτου κλπ.

  προσφέρουμε δάνεια σε σοβαρούς και έντιμους πελάτες που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί μας με επιτόκιο 3%, από 100.000,00 ευρώ σε 500.000.000.000,00.

  Γρήγορα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

  Αριθμός Whatssap: +2347061892843
  Skype: fredlarry12

  Υπογραφή
  Διευθυντής
  Κ. Fred Larry

  Μου αρέσει!

 7. Προσοχή!

  Πρόκειται για διαφήμιση μέσω διαδικτύου από εγγεγραμμένο κυβερνητικό εγκεκριμένο δανειστή που χορηγεί δάνεια διαφόρων ειδών, π.χ. στεγαστικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνεια αυτοκινήτων μόνο σε σοβαρά και ενδιαφερόμενα μέρη έναντι πολύ χαμηλού προσιτού επιτοκίου 3%. Αίτηση για το δάνειό σας τώρα. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thomasfrankfirms@gmail.com

  Ευχαριστώ,
  Θωμάς

  Μου αρέσει!

 8. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Το Dynamic Lending Club θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα

  Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και χωρίς πλέον χρόνο αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο – μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές όποτε και όπου χρειάζεστε και δίνουμε δάνειο με επιτόκιο 3%

  Έχετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.

  Για ερωτήσεις / καταγγελίες / ερωτήσεις; Παρέχουμε 24ωρη Υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης – Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com) ή (dynamiclendingclub5050@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που ακούμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε αναφορές, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας e-mail
  (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com)
  (dynamiclendingclub5050@gmail.com)

  Μου αρέσει!

 9. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενσωμάτωσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Δάνεια Home Refinancing με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Έχουμε δώσει δισεκατομμύρια δάνεια για επιχειρήσεις σε πάνω από 10.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ή 42 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johngreyloans@gmail.com

  Μου αρέσει!

 10. Είμαι ο Αλέξανδρος Αλέξης, δανειστής ιδιωτικών χρημάτων και εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Προσφέρω επίσης δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οντότητες. του 3% ανά ακυρώσει Τιμή για ετήσια και 0,5% ανά ακυρωθεί μηνιαία βάση, καθορίζει όρους δανείου. επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: avantcreditfinancials@gmail.com

  whatsapp +1 409 600 9050

  Χαιρετίσματα.
  Αλέξανδρος Αλέξης

  επείγουσα προσφορά δανείου

  Μου αρέσει!

 11. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
  Χαίρετε,
  χρειάζεστε οικονομική βοήθεια;
  Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο κάθε είδους.
  που κυμαίνονται από € 1.000 έως € 49.000.000,00,
  * Επιτόκιο 2%
  * Επιλογή 1-25 ετών για να εξοφλήσετε.
  * Επιλέξτε μεταξύ μηνιαίου και ετήσιου προγράμματος πληρωμής.
  * Η ευελιξία του δανείου.
  Για βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Dayro Fernandez για ένα επείγον δάνειο ή οποιαδήποτε οικονομική συνεργασία
  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: (dayroloanfirm@gmail.com)
  whatsapp για: +1 (951) 3816581

  Μου αρέσει!

 12. Έχετε κάποια οικονομική δυσκολία; ΓΙΑ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Hobelman Finance and Mortgages Limited® για μικρά και μεγάλα ποσά δανείων. Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανειακών υπηρεσιών για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες με χαμηλό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: hobelmanfinance@gmail.com και η συνεργασία σας μαζί μας θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Η πίστωση είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την εθνικότητα.

  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: hobelmanfinance@gmail.com

  Μου αρέσει!

 13. Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality….

  Μου αρέσει!

 14. Θέλετε να δανειστείτε χρήματα; εάν ναι Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου.

  Μου αρέσει!

 15. Ο/Η Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο. λέει:

  Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Επικοινωνία: (dakany.endre(a)gmail.com) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.

  Μου αρέσει!

  1. Με ενδιαφέρει γιατί με το 0.60 ανα σχόλιο που μας πληρώνουν πως να ζησώ και εγώ η καϋμένη; Στείλτε ένα τηλέφωνο+ ή δώστε μου ένα σημείο να βρεθούμε. Είμαι ψηλή ξανθιά με γαλάζια μάτια και θα φοράω μπλούζα του Τσε-Τσίπρα

   Μου αρέσει!

 16. ΕΛα λουγκρίτσα, σου ΄φεξε.
  Μαζί με το χρηματικό δάνειο που θα πάρεις ζήτα με την ευκαιρία να σου δανείσουν και κανα καλό μαύρο θεριακλή.
  Μόνο μην τον ξεκάνεις !
  Να τους τον επιστρέψεις σώο !

  Μου αρέσει!

 17. Καλή ημέρα Κυρίες και ευγενικοί άνδρες !!!

  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; έχετε σκεφτεί μια πιθανότητα να πάρετε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το έργο σας ή να ολοκληρώσετε το έργο σας; χρειάζεστε ένα δάνειο για την εκκίνηση της δικής σας προσωπικής επιχείρησης ή για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας ??? Εάν ναι τότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε γιατί έχω βρεθεί στην ίδια κατάσταση, λέω και η κ. Jennny Gonzalez Hugo, είμαι από τη Σάντα Κρουζ Βολιβία. Έχω σχεδόν εγκαταλείψει τους στόχους μου στη ζωή γιατί σκέφτηκα ότι η ελπίδα μου χάθηκε εξαιτίας της έλλειψης χρηματοδότησης για να κυνηγήσω αυτούς τους στόχους έως ότου συναντήθηκα έναν φίλο μου, ο οποίος με παρουσίασε σε μια επιχείρηση που ονομάζεται δανείζοντας την εταιρεία Annabel plc, πήρα το δάνειο μου το ποσό των $ 59.420,00 δολάρια που άλλαξε την κατάστασή μου και τώρα ζουν ευτυχώς με την οικογένειά μου, μπορείτε επίσης να πάρετε τη δική σας κατάσταση που λύνεται σήμερα επικοινωνώντας μαζί τους στο: anabelscott190@gmail.com για εύκολο και αξιόπιστο δάνειο, προσφέρουν το δάνειό τους στο 2 % επιτόκιο σε όλους όσους έχουν ανάγκη από δάνειο, τερματίζετε σήμερα τα οικονομικά σας ζητήματα.

  Μου αρέσει!

  1. Με ενδιαφέρει γιατί με το 0.60 ανα σχόλιο που μας πληρώνουν πως να ζησώ και εγώ η καϋμένη; Στείλτε ένα τηλέφωνο+ ή δώστε μου ένα σημείο να βρεθούμε. Είμαι ψηλή ξανθιά με γαλάζια μάτια και θα φοράω μπλούζα του Τσε-Τσίπρα

   Μου αρέσει!

 18. Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα…. Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο…. Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com}

  Μου αρέσει!

  1. Με ενδιαφέρει γιατί με το 0.60 ανα σχόλιο που μας πληρώνουν πως να ζησώ και εγώ η καϋμένη; Στείλτε ένα τηλέφωνο+ ή δώστε μου ένα σημείο να βρεθούμε. Είμαι ψηλή ξανθιά με γαλάζια μάτια και θα φοράω μπλούζα του Τσε-Τσίπρα

   Μου αρέσει!

 19. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Θα δώσουμε επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, δάνεια αυτοκινήτων E.t.c, αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου.

  Μου αρέσει!

 20. Χρειάζεστε ένα επείγον, ασφαλές και γρήγορο δάνειο; Επικοινωνία:georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com

  Μου αρέσει!

 21. Γεια σε όλους.
  Έχετε αρνηθεί την πρόσβαση σε οικονομικό δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, να αναχρηματοδοτήσετε τον εαυτό σας ή να οργανώσετε μια μεγάλη επιχείρηση.
  Μην ανησυχείτε πια ….. βιάζεστε και προσεγγίζετε το δάνειό σας με ευνοϊκούς όρους στο Robert βοηθώντας την εταιρία επενδύσεων χαρτοφυλακίου δανείου.
  Αναχρηματοδοτούμε δάνεια σε αξιόπιστους με επιτόκιο δανεισμού 1,88%.
  Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επικοινωνήσει μέσω e-mailRobertfinancialgrowth444@gmail.com.
  Περιμένουμε να σας ικανοποιήσουμε και να σας περιποιηθούμε ως χρυσό πελάτη.
  Τις καλύτερες ευχές.
  Robert Carlos.u

  Μου αρέσει!

 22. Χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο να λύσει τις οικονομικές ανάγκες σας, προσφέρουμε δάνεια από $3,000.00 $80,000,000.00 Max, είμαστε αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική, με 100% εγγυημένο δάνειο επίσης FIB (είμαι διασκέδαση, ευρώ και δολάρια.) Το επιτόκιο όλων των δανείων είναι (3%), αν θέλετε να έρθει πίσω σε μας. Email:nortonfinance35@Gmail.com

  Μου αρέσει!

  1. Με ενδιαφέρει γιατί με το 0.60 ανα σχόλιο που μας πληρώνουν πως να ζησώ και εγώ η καϋμένη; Στείλτε ένα τηλέφωνο+ ή δώστε μου ένα σημείο να βρεθούμε. Είμαι ψηλή ξανθιά με γαλάζια μάτια και θα φοράω μπλούζα του Τσε-Τσίπρα

   Μου αρέσει!

 23. Γεια σας είμαι Pięciorak από την Ελλάδα, μόλις ήρθα στο site για να πω στους ανθρώπους που χρειάζονται ένα δάνειο ότι υπάρχει ένας απλός τρόπος για να πάρετε ένα δάνειο και υπάρχει αξιόπιστη εταιρεία που ονομάζεται Stella Rene, εγώ ακριβώς μετρητά το ποσό του δανείου μου 5.000.000,00 ευρώ για να γρήγορα εγκαθιστώ την εταιρία μου στην Ελλάδα, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να πω σε όλους τους ανθρώπους της χώρας μου από την Ελλάδα που χρειάζεται ποτέ δάνειο θα πρέπει να συνδεθεί με {mrsstellareneloan1@gmail.com} είναι δοκιμασμένο και ασφαλές για όλους εμάς και σήμερα αναφέρομαι σε καθημερινή βάση πόσο μετράω το ποσό του δανείου μου και στην εφημερίδα και επίσης στις τηλεοπτικές ειδήσεις, όπου κι αν βρίσκεστε, επικοινωνήστε με αυτή την εταιρεία της Stella Rene και αφήστε όλα τα προβλήματά σας να τελειώσουν και να τελειώνουν σε χρηματοπιστωτική κρίση και ευχαριστώ τον Θεό το κατάλαβα.

  Pięciorak

  Μου αρέσει!

 24. Γεια σε όλους, εγώ είμαι της για να δείτε πώς πήρα το δάνειό μου από Armani_investors αφού πολλοί ψεύτικοι δανειστές μου αρνούνται την ευκαιρία να λάβω ένα δάνειο εδώ σε αυτό το φόρουμ. Ο κ. Davidson με βοήθησε με την οικογένειά μου με δάνειο 50.000 δολαρίων. Αφού χάσει 1000USD στους απατεώνες. Ο κ. Davidson με διαβεβαίωσε ότι θα με βοηθήσει, αρχικά αρνούμαι να πιστέψω μέχρι τελικά να εκπληρώσει την υπόσχεσή του. Εάν χρειάζεστε ένα γνήσιο δάνειο ως επείγον όπως εσείς επιθυμείτε, επικοινωνήστε με την Armani μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας armani_investors2009@hotmail.com

  Μου αρέσει!

 25. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Αλλά .. έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στη βιομηχανία δανεισμού. Μπορούμε να κανονίσουμε για ένα δάνειο από το εύρος των $ 5.000,00 USD έως $ 500.000.000,00 USD σε χαμηλό 3% ενδιαφέρον. Παρακαλούμε απαντήστε άμεσα σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

  Μου αρέσει!

 26. Θέλετε να δανειστείτε χρήματα; εάν ναι Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου.

  Μου αρέσει!

 27. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Το Dynamic Lending Club θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα

  Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και χωρίς πλέον χρόνο αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο – μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές όποτε και όπου χρειάζεστε

  Έχετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.

  Για ερωτήσεις / καταγγελίες / ερωτήσεις; Παρέχουμε 24ωρη Υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης – Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com) ή (dynamiclendingclub5050@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που ακούμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε αναφορές, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας e-mail
  (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com)
  (dynamiclendingclub5050@gmail.com)

  Μου αρέσει!

 28. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, καθώς και μια ακίνητη περιουσία και κάθε είδους εταιρική χρηματοδότηση; Προσφέρουμε επίσης δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και επιχειρήσεις με επιτόκιο 3%. Δίνουμε δάνεια σε σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για δάνεια όταν επικοινωνείτε με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thomasfatai33@gmail.com

  Μου αρέσει!

 29. Γεια σας

  Υποβάλετε αίτηση για γρήγορο, αξιόπιστο δάνειο οποιουδήποτε τύπου 2% επιτόκιο μέσω
  (bonitecloancompany@gmail.com) μας Πατρονάρεις και θα καταθέσεις για την αξιοπιστία μας. Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας. Εμπιστευόμαστε τον Θεό.

  Thansk.
  WhatsApp: + 2349077216298

  Μου αρέσει!

 30. Γεια σας, χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε δάνειο για να χρηματοδοτήσετε κάποια από τις ανάγκες σας; Αν χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο εντός 24 ωρών, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Global Finance Group στο (globalfinancegroupinc@gmail.com)
   
  Ο Όμιλος Global Finance είναι ένας παγκόσμιος δανειοδοτικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή ταχείας εξασφάλισης και μη εξασφαλισμένων δανείων σε μετρητά σε ειδικευμένα άτομα και επιχειρήσεις με επιδοτούμενο επιτόκιο. Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση μαζί μας, κάνετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που νοιάζεται για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα σας φροντίσουμε μέσα από όλη τη διαδικασία.

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Προσφορά Global Finance Loan, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού WhatsApp που ακολουθεί.
  Email: (contact-globalfinance@protonmail.com)
  Email: (globalfinancegroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: (17722073517)

  Ψάχνουμε για λέξη να σας ακούσει.

  Μου αρέσει!

 31. Γεια σας, χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε δάνειο για να χρηματοδοτήσετε κάποια από τις ανάγκες σας; Αν χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο εντός 24 ωρών, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Global Finance Group στο (globalfinancegroupinc@gmail.com)
   
  Ο Όμιλος Global Finance είναι ένας παγκόσμιος δανειοδοτικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή ταχείας εξασφάλισης και μη εξασφαλισμένων δανείων σε μετρητά σε ειδικευμένα άτομα και επιχειρήσεις με επιδοτούμενο επιτόκιο. Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση μαζί μας, κάνετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που νοιάζεται για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα σας φροντίσουμε μέσα από όλη τη διαδικασία.

  Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι ‘αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Προσφορά Global Finance Loan, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού WhatsApp που ακολουθεί.
  Email: (contact-globalfinance@protonmail.com)
  Email: (globalfinancegroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: (+17722073517)

  Ψάχνουμε για λέξη να σας ακούσει.

  Μου αρέσει!

 32. Θέλετε να δανειστείτε χρήματα; εάν ναι Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου

  Μου αρέσει!

 33. Ζω βουλγαρική ζωή αξίζει να ζει άνετα για μένα και την οικογένειά μου τώρα και ποτέ δεν είδα πραγματικά το καλό που συνέβη σε μένα τόσο πολύ στη ζωή μου, επειδή είμαι μια μητέρα που αγωνίζεται με τρία παιδιά και έζησα ένα πρόβλημα τόσο σοβαρά . όπως ο σύζυγός μου βρήκε ένα τρομερό τελευταίες δύο εβδομάδες ατύχημα και οι γιατροί λένε ότι πρέπει να υποβληθεί σε μια λεπτή λειτουργία να είναι σε θέση να περπατήσει και πάλι, και δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, τότε η χειρουργική επέμβαση θα πάτε στην τράπεζα, να λάβει και να απορρίψουν . Έχω να πω ότι δεν είμαι ένας από τους τρέχει εκεί για την πιστωτική κάρτα του πατέρα του και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει περνώντας από τις απαντήσεις και της Yahoo θέμα και ήρθε σε zaemodatelka κα Patricia Hofshan προσφέρει προσιτές δάνεια και να ακούσετε όσες γυναίκες φυσά στην διαδίκτυο, αλλά σε αυτό το απελπιστική κατάσταση μου, δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουμε και έκπληξη το γεγονός ότι ήταν όλα σαν ένα όνειρο, έλαβα μια πίστωση 150 000 και θα καταβάλλεται για τη χειρουργική επέμβαση του συζύγου μου και tha nk Θεού σήμερα είναι καλή και μπορείτε να περπατήσετε και την εργασία, και το βάρος είναι πολύ μεγαλύτερο για τον κ m και μπορούμε να τρώμε καλά και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη σήμερα και είπα ότι θα παραπονιούνται δυνατά στον κόσμο τα θαύματα του Κυρίου του Θεού μου, αυτός ο φόβος δανειστή hoffwoman κα Patricia και θα συμβούλευα κανέναν στην πραγματική και σοβαρή ανάγκη από ένα δάνειο για να συνδεθείτε με αυτόν τον wowoman φοβούμενος τον Θεό (patriciahoffman.loanfinance@gmail.com) μέσα .. και θέλω όλους να προσευχηθούν για αυτή τη γυναίκα για μένα

  Μου αρέσει!

 34. Γεια σας, το όνομά μου είναι Charlotte Müller, είμαι Γερμανός και είμαι ο γενικός διευθυντής της Moon Light Loan Company. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια (moonlightloanfirm(a)gmail.com)

  * Επιδιώκετε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
  * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
  * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

  * Μπορώ να σας προσφέρω μέχρι € 10.000.000 Ευρώ.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας αποπληρωμής.
  * Ευέλικτοι όροι δανείου.

  Παρακαλώ, αν ενδιαφέρεστε, ελέγξτε μαζί μου μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: (moonlightloanfirm(a)gmail.com)

  Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

  Θερμές
  Κα. Charlotte Müller

  Μου αρέσει!

 35. Γεια σας, χρειάζεστε ένα δάνειο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, επικοινωνήστε μαζί μας στο MoneyLion μέσω του τομέα hotmail (Money-Lion@hotmail.com)

  Το MoneyLion Plus Personal Loans είναι μια προσωπική προσφορά δανείου από την MoneyLion Inc., μια άμεση δανειστή που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη. Ιδρύθηκε το 2013, η MoneyLion Inc. προσφέρει πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια σε 80 διαφορετικές χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία κλπ.

  Η MoneyLion είναι μια σε απευθείας σύνδεση εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών επόμενης γενιάς, που βασίζεται σε μια ιδιόκτητη πλατφόρμα δεδομένων. Παρέχουμε πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια και χρηματοπιστωτικά προϊόντα σε όλο το πιστωτικό φάσμα, εξατομικευμένα για τις μοναδικές οικονομικές ανάγκες κάθε πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τον τομέα μας hotmail για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά δανείου μας.
  (Money-Lion@hotmail.com)

  Μου αρέσει!

 36. Γεια σου. Είμαι ο Charles Armstrong, είμαι αξιωματικός δανείου και εκπροσωπώ την Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς. Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; Αν η απάντησή σας είναι ναι, Διστάσετε να Επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω (financialmarketservice@gmail.com).

  Μπορείτε να ρωτήσετε ΓΙΑΤΙ Εμείς;
  Τώρα θέλω να ξέρετε ότι το Πρόγραμμά μας Online Capital δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Εδώ είναι λίγο από αυτό που κάνει το πρόγραμμα κεφαλαίων κίνησης διαφορετικό.

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ
  ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΕ 500.000 €
  ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ
  ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

  Αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνουν απρόσμενα οικονομικά γεγονότα και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

  Είτε θέλετε να σταθεροποιήσετε το χρέος, να πληρώσετε απρόσμενα ιατρικά έξοδα, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή απλά θέλετε να πάτε σε οικογενειακές διακοπές, θέλετε ποτέ τους λόγους σας, καταλαβαίνουμε.

  Ο στόχος μας στην Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς είναι να παρέχουμε έγκαιρη πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια,

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες μέσω
  (financialmarketservice@gmail.com)

  με εκτιμιση
  Charles Armstrong

  Μου αρέσει!

 37. Γεια σας, το όνομά μου είναι Charlotte Müller, είμαι Γερμανός και είμαι ο γενικός διευθυντής της Moon Light Loan Company. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με email στο (moonlightloanfirm(a)gmail.com)

  * Επιδιώκετε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
  * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
  * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;
  * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

  * Μπορώ να σας προσφέρω μέχρι € 10.000.000 Ευρώ.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας αποπληρωμής.
  * Ευέλικτοι όροι δανείου.

  Παρακαλώ, αν ενδιαφέρεστε, ελέγξτε μαζί μου μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: (moonlightloanfirm(a)gmail.com)

  Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

  Είμαστε παθιασμένοι με τον υπολογισμό της χρηματοοικονομικής ενσωμάτωσης.
  Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

  Θερμές
  Κα. Charlotte Müller

  Μου αρέσει!

 38. Παρέχουμε επιχειρηματικά δάνεια εγγύησης, δάνεια αγοράς αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια και άλλα προσωπικά δάνεια και πολλά άλλα. Παρέχουμε μακροπρόθεσμο δάνειο από 1 έως 50 χρόνια με επιτόκιο 2%. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com

  Μου αρέσει!

 39. χρειάζεσαι δάνειο; Αυτή είναι μια εγγεγραμμένη, εγγυημένη και πιστοποιημένη εταιρεία δανείου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com) Καλέστε / Whatsapp: 2347061892843

  Μου αρέσει!

 40. Καλημέρα σε όλους
  ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ? ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ! γιατί όταν πρόκειται για δανεισμό χρημάτων, προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  Χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε λογαριασμούς;
  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση;
  Χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο;
  Έχετε το ημιτελές έργο στο χέρι λόγω κακής χρηματοδότησης;
  Χρειάζεστε χρήματα για να επενδύσετε σε κάποια περιοχή εξειδίκευσης που θα σας ωφελήσει; και δεν ξέρετε τι να κάνετε.

  Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων, όπως π.χ.
  Επιχειρηματικά δάνεια
  Προσωπικά δάνεια
  Ενοποίηση χρέους
  Διεθνή Δάνεια
  Οικογενειακό δάνειο και πολλά άλλα.

  Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τους ανθρώπους που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια δανείου, παρακαλώ απαντήστε αμέσως σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (capitalfunding.usa.org@gmail.com)

  Σημειώστε ότι το δάνειο δίνεται με επιτόκιο 3%, παρακαλούμε να μας επιστρέψετε τώρα αν ενδιαφέρεστε.
  Όνομα εταιρείας: Στοιχεία κεφαλαίου χρηματοδότησης
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: capitalfunding.usa.org@gmail.com

  Μου αρέσει!

 41. Είμαι δανειστής χρημάτων, προσφέρω δάνεια για όλη την ημέρα, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια, οπότε αν σας ενδιαφέρει, κανένα πρόβλημα, θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου τώρα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. (georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου

  Μου αρέσει!

 42. Είμαι δανειστής χρημάτων, προσφέρω δάνεια για όλη την ημέρα, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια, οπότε αν σας ενδιαφέρει, κανένα πρόβλημα, θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου τώρα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. (georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου

  Μου αρέσει!

 43. Χρειάζεστε Οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Αγροτική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δάνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com)

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s