“τρομοκράτης” με λογαριασμό στη citybank!

Ο «άγνωστος» σχολιάζει την ανάρτηση μας με τίτλο: Ήρθε η δική μας ώρα (και η ώρα τους). Ας τους γκρεμίσουμε!

Κι ο Φούντας-CITIBANK ήθελε να χτυπήσει τον Βουλγαράκη ακριβώς την ίδια εποχή που ο Βουλγαράκης δεχόταν απειλές από τον Αμερικανό Πρέσβυ για να παραλάβει το εικονικό δημόσιο έργο C4I έχοντας ήδη αποκαλυφθεί ότι η cIA παρακολοθούσε τα τηλέφωνα της κυβέρνησης.

Και η ρουκέτα μαιμού στην Αμερικάνικη πρεσβεία και η πλήρης αδιαφορία των Αμερικάνων στη σύλληψη του Μαζιώτη και η δήλωση Χρυσοχοίδη (ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΕΑ) ότι ΔΕΝ θα παραλάβει το C4I… δεν αφήνουν περιθώρια για συμπτώσεις.
H δεκασέλιδη προκήρυξη της ΣΕΧΤΑΣ μετά τη δολοφονία του αστυνομικού δεν περιείχε τις λέξεις “ΗΠΑ” και “Αμερικάνοι” αλλά χιλιάδες άλλες μπούρδες και ο πρώτος που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένεια του αστυνομικού ήταν ο Αμερικανός Πρέσβυς κάτι που δεν έκανε ποτέ για άλλους αδικοχαμένους Έλληνες.

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτά μας και πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουμε ως χώρα ΜΟΝΟ ως μηχανή παραγωγή πλούτου για συγκεκριμένους κύκλους. Οι πολιτικοί χρειάζονται στους τυράννους μας ως βιτρίνα για να βρίσκουν τις κατάλληλες προφάσεις να χώνουν στις τσέπες μας τα ποκάμια των Αμερικανοεβραικών εταιριών.
Το αμερικάνικο σκάνδαλο Κοσκωτά … έκλεισε με δραστικά με τη δράση της 17ΝΟΕ με τον φόνο του διευθυντή του Κοσκωτά … ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και την απόπειρα ενάντια στον επίσης εμπλεκόμενο Γεώργιο Πέτσο… κλασικά με προκηρύξεις γεμάτες παραπλανητικές κι αβάσιμες μπούρδες.

Η υπόθεση έκλεισε με ΕΝΑΝ μόνον υπεύθυνο το ξυπόλητο Κοσκωτά που προτίμησε τη σιωπή και τη φυλακή από μία ρουκέτα. Κι όμως κατάφεραν να φορτώσουν το σκάνδαλο στον ίδιο τον Ανδρέα όπως ακριβώς φόρτωσαν στον Καραμανλή τις παρακολουθήσεις της CIA ολόκληρης της κυβέρνησης.
Μήπως η Λιάνη … τυχαία βρέθηκε στην αγκαλιά του γερο-Ανδρέα; Τα φωτομοντάζ πιστεύετε ότι έγιναν τελευταία στιγμή;

Αν ερχόντουσαν οι Αμερικάνοι να μας πουλήσουν όπλα έτσι απλά ΧΩΡΙΣ να λαδώσουν και χωρίς να απειλούν τις ζωές πολιτικών και συγγενών τους τότε θα τους είχαμε ξεσκίσει στα παζάρια και τελικά θα έχαναν. Αντίθετα … ελέγχοντας όλη τα στάδια της πορείας του χρήματος από τις τσέπες μας στις τσέπες τους … είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Ανακοινώνουν οι πολιτικοί ότι μας χρειάζεται το C4I , λαδώνουν τους δημοσιογράφους με ποσοστά από την πώληση ώστε να μας το περιγράψουν ως ένα πανάκριβο, άκρως απαραίτητο κατά της τρομοκρατίας εργαλείο και μας πείθουν να αποδεχτούμε να χρεώσουμε και τα εγγόνια μας για να το αγοράσουμε… για να μην συμβεί κάτι απρόβλεπτο στους πολυπόθητους Ολυμπιακούς που με απευθείας αναθέσεις ΕΦΑΓΑΝ 9 ΔΙΣ ευρώ.
Το σίγουρο είναι ότι ΔΕν υπάρχει τρομοκρατική ομάδα στον πλανήτη που να ΜΗΝ εκπαιδεύτηκε και να σχετίζεται με τις ΗΠΑ. Η τρομοκρατία έχει ρίσκα και είναι ακριβό χόμπυ άρα απαραίτητα συνδέεται με μεγάλες μπίζνες. Κανένας δεν θα παραστήσει τον τρομοκράτη εάν δεν έχει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ την προστασία του και ως συνήθως η Αντιτρομοκρατική διαθέτει Αμερικανούς συμβούλους. Έτσι οι καθυστερημένοι Ξηροί-Ντάλτον φορτώθηκαν ολόκληρη τη δράση της 17 ΝΟΕ από την εποχή που δεν είχαν γεννηθεί ακόμα.
Μετά τον θάνατο του Σταθμάρχη της CIA από τη 17ΝΟΕ … η Ελλάδα (όλο τύψεις) προχώρησε στο μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα του αιώνα με τεράστιες αγορές… φυσικά από ΗΠΑ αλλά και απο Γαλλία λόγω εξάρτησης Καραμανλή από τους Γάλλους.

6 σκέψεις σχετικά με το ““τρομοκράτης” με λογαριασμό στη citybank!”

  1. Στην ιστορία παραδόξως παντού μπλέκεται η Ικαρία: τόπος καταγωγής του Σταθμάρχη της CIA που δολοφονήθηκε από την 17Ν (από Αγ. Κήρυκο, την πρωτεύουσα, και Οξές), πατρίδα των Ξηρών της 17Ν (από το χωριό της Ακαμάτρας), πόλος έλξης αμερικάνών συμβούλων ήδη από την δεκαετία του ’60 όπου φάνηκε ότι τα ραδιενεργά πετρώματα του νησιού στα νότια και νοτιοδυτικά είναι τίγκα στο ουράνιο, πόλος έλξης τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και στρατού λόγω πετρελαίου στον βυθό πλησίον της ακτογραμμής. Η επόμενη εμπλοκή μας με τους μογγόλους θα ξεκινήσει από εκεί._Κ.Π.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s