olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.

Posted by olympiada on May 26, 2010

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997. Η κυβέρνηση Σημίτη παρουσιάζει την Ελληνοτουρκική συμφωνία επί της νέας δομής του ΝΑΤΟ. Το μνημείο αυτό του αίσχους που ήταν η επίσημη αποδοχή “συνδιαχείρισης” του Αιγαίου με την Τουρκία προκαλεί αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση. Ενδεικτικό είναι ότι ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Σεζγκίν, ισχυρίστηκε ότι με τη νέα δομή του ΝΑΤΟ, το Αιγαίο τίθεται υπό κοινή ευθύνη.

Ο Γεράσιμος Αρσένης εκφράζει ανοιχτά την διαφωνία του όπως και άλλοι βουλευτές. Αρχίζουν λοιπόν επιθέσεις εναντίον των διαφωνούντων από τους πολύ στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως ο Τάσος  Μαντέλης, που κατηγόρησε τους έχοντες αντίθετη άποψη από την επίσημη “γραμμή” ότι κινούνται σε “σοβινιστική” κατεύθυνση, ενώ, έκανε λόγο για “ακροδεξιές απόψεις” μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Λίγες ημέρες μετά, πάλι τον Δεκέμβρη του 1997, ο Τάσος Μαντέλης υπογράφει την ανάθεση έργων ύψους 222,7 δισεκατομμυρίων δραχμών στην Intracom και 150 δισ. στη Siemens. Την επονομαζόμενη και ως σύμβαση της ντροπής.

Αμέσως μετά, (εάν δεχτούμε τους ισχυρισμούς του ίδιου του Μαντέλη) αρχίζουν και πέφτουν οι μίζες στους λογαριασμούς του. Υπάρχει βέβαια και ο “ανώνυμος πληροφοριοδότης” που υποστήριξε ότι και το 1997 (πριν την υπογραφή) έπεφταν οι μίζες ύψους μάλιστα 10 εκατομυρίων. Αυτό όμως ο αξιότιμος κύριος Μαντέλης το διαψεύδει.

Όπως όμως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν, τσάμπα φιλότουρκος δεν υπάρχει. Έχουμε αποδείξει δε ότι ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS είναι έρμαια της Τουρκικής πολιτικής αφού απλούστατα το Τουρκικό βαθύ κράτος γνωρίζει ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ έστω και ένα Ευρώ από το βρώμικο χρήμα: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.

Έτσι ο κύριος Μαντέλης, ο πολέμιος του “Ελληνικού Εθνικισμού” και του πατριωτισμού, υπηρέτησε και αυτός “συμπτωματικά” τα Τουρκικά συμφέροντα στο έπακρο. Συκοφάντησε αγνούς ανθρώπους, δαιμονοποίησε τον Πατριωτισμό κατά την προσφιλή τακτική όλων των ελεεινών υποκειμένων που ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ αυτής της χώρας και υποδούλωσαν τον λαό στους τοκογλύφους.

Γιατί όπως έχουμε πει, υπάρχουν δύο άκρα: Αυτός που βάζει την πατρίδα πάνω από το τομάρι του και τα λαμόγια που αρμέγουν την πατρίδα για να “σπουδάσουν τα παιδάκια τους”.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε τα παιδάκια σας κατάματα, εξηγήστε τους ότι γεννιώνται υποδουλωμένα γιατί κάποιοι κύριοι Μαντέληδες προτίμησαν την μοσχαροκεφαλή τους και την κοιλάρα τους από το να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο τους ως όφειλαν.

Και επειδή ο κύριος Μαντέλης κυκλοφορεί ελεύθερος, εάν τον συναντήσετε εξηγήστε του ότι η “χορηγία” που έλαβε από τη Siemens, ήταν πληρωμένη από το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ήταν οι χαμένες συντάξεις. Τα αποθεματικά των ταμείων. Ήταν κομμάτι από τη σάρκα αυτής της χώρας που τα καρκινώματα τύπου Μαντέλη την ξέσκισαν για να γεμίσουν τις σαπιοκοιλιές τους. Και τώρα ήρθε ο λογαριασμός.

Οπότε κύριε Μαντέλη, εάν κάποιος σας σταματήσει στο δρόμο για να σας εξηγήσει την προέλευση των χρημάτων που καρπωθήκατε, μη δώσετε σημασία.

“Εθνικιστές” θα είναι Τάσο μου. Εθνικιστές.

Πηγές. Διαβάστε τες για να δείτε τι εστί λαμόγιο και τι Πατριώτης.

http://www.hri.org/news/greek/ant1gr/1997/97-12-05.ant1gr.html#05

http://www1.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=3707463&action=print

http://www.hri.org/news/greek/ant1gr/1997/97-12-18.ant1gr.html

91 Responses to “Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.”

 1. […] Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα του Ολυμπία: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 2. […] Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα του Ολυμπία: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 3. […] Μία απο τις απεχθέστερες προσωπικότητες της Ελληνικής ιστορίας. Ένας στυγνός εγκληματίας που δυστυχώς μόνο τον Ολυμπία τον κυνήγησε μέχρι τέλους, βρίσκεται ένα βήμα πριν τα ισόβια. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν είναι τα 60 εκατομμύρια το χειρότερο έγκλημα του Μαντέλη, όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο. Το απεχθέστερο έγκλημα του εκλεκτού του Σημίτη, τον άνθρωπο που ο αρχηγός της συμμορίας είχε το θράσος να του παραπέμψει τον αρχηγό της ΕΥΠ τη νύχτα των Ιμίων, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 4. […] Μία απο τις απεχθέστερες προσωπικότητες της Ελληνικής ιστορίας. Ένας στυγνός εγκληματίας που δυστυχώς μόνο τον Ολυμπία τον κυνήγησε μέχρι τέλους, βρίσκεται ένα βήμα πριν τα ισόβια. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν είναι τα 60 εκατομμύρια το χειρότερο έγκλημα του Μαντέλη, όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο. Το απεχθέστερο έγκλημα του εκλεκτού του Σημίτη, τον άνθρωπο που ο αρχηγός της συμμορίας είχε το θράσος να του παραπέμψει τον αρχηγό της ΕΥΠ τη νύχτα των Ιμίων, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 5. […] Μία απο τις απεχθέστερες προσωπικότητες της Ελληνικής ιστορίας. Ένας στυγνός εγκληματίας που δυστυχώς μόνο τον Ολυμπία τον κυνήγησε μέχρι τέλους, βρίσκεται ένα βήμα πριν τα ισόβια. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν είναι τα 60 εκατομμύρια το χειρότερο έγκλημα του Μαντέλη, όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο. Το απεχθέστερο έγκλημα του εκλεκτού του Σημίτη, τον άνθρωπο που ο αρχηγός της συμμορίας είχε το θράσος να του παραπέμψει τον αρχηγό της ΕΥΠ τη νύχτα των Ιμίων, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 6. Αργοναύτης said

  Ρε η χρυσή αυγή, είναι προβατάκια μπροστά τους. Οι χρυσαυγήτες σκότωσαν ένα αθώο παιδί. Τα γιουρούκια σκότωσαν 11.000.000 ανθρώπους. Κάντε ρε τη Μακρόνησο Alcatraz μιας και έχετε καταργήσει την αγχόνη.

  Like

 7. demetres said

  Δεν πρέπει Έλληνας να χάσει τη ζωή του χτυπώντας άλλους Έλληνες για χάρη του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

  Δεν πρέπει Έλληνας να σκοτωθεί για να διασωθούν οι πολιτικοί ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ γόνοι και οι πολιτικές ΝΟΘΕΣ οικογένειες όλοι τους με ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ!

  Ο Έλληνας δέν θυσιάζει τη ζωή του για να διασωθούν….τα διαπλεκόμενα κρατικοδίαιτα ανδράρεια που εσαεί υπηρετούν τά ξένα συμφέροντα πάντα διαλύοντας τηn Ελλάδα και την κοινωνία.

  Ο Έλληνας δέν θυσιάζει τη ζωή του για να διασωθούν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

  Like

 8. porfiras said

  μην ξεχνας οτι μετα εγινε υπαλληλος (συμβουλος σε τι?) του Τουρκοφωνου Αζερμπαιτζαν κατ αναλογια με τους GAP που μαζευει τα αργηρια στις ΗΠΑ όπως και τον Κορματσώφ παλαιοτερα

  Like

 9. […] Ναι, για τον Χαράλαμπο Μαντέλη μιλάμε… Τον “στενό συγγενή” σας. Μπορείτε να μας πείτε κύριε Μαντέλη που διορίστηκε; Σε ποιόν “πολυεθνικό κολοσσό”; Ναι, Γερμανικός είναι. Εσείς βέβαια το γνωρίζετε πολύ καλά. Απόψε θα το μάθει και ο Ελληνικός λαός στην εκπομπή “Μακελειό”, 11 το βράδυ, στο Zoom με τον Στέφανο Χίο. Διαβάστε επίσης: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 10. Εδω σε λιγο θα ειναι ελευθερος και ωραιος ο….παπακωνσταντινου…..
  Για μαντελιδες μιλαμε?

  Like

 11. Δικερως said

  Νομιζω πως αυτος που εγραψε το αρθρο αλλα ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ,ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΠ.
  Εγω ειμαι εδω για να τους θυμισω,πως Πρωθυπουργος πλεον ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

  Ετσι,ενημερωνω ολους τους ασχετους αλλα και τους κουτοπονηρακηδες,πως η Δικαιοσυνη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ, ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS(συμβαση 8002 του ΟΤΕ,1997).

  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ,με το Βουλευμα του Συμβουλιου Εφετων αριθμ. 1828/2013,ο Μαντελης και αλλοι τεσσερεις, δηλαδη οι:

  Γεώργιος Τσουγκράνης
  Αντωνία Μάρκου
  Ηλίας Γεωργίου
  Αριστείδης Μαντάς,
  ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ στο τριμελες Εφετειο Κακουργηματων,κατηγορουμενοι,κατα περιπτωση, με την κατηγορια της¨ενεργητικης δωροδοκιας,κατα μονας και απο κοινου, απαξ και κατ΄εξακολουθηση, σε βαρος του Δημοσιου και της νομιμοποιησης εσοδων από παρανομη δραστηριοτητα¨.

  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 13/9/2013.
  ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
  ΑΣ ΡΩΤΑΓΑΤΕ.
  Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ¨ΛΑΟ¨,ΟΡΓΗ,ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ;

  Θλιβεροι Ψευτοθοδωρακηδες…

  Like

 12. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 13. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 14. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 15. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκι&… […]

  Like

 16. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 17. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 18. […] Στην περίπτωση του Ελληνικού, ποιός άνθρωπος θα ήταν πιο αγαπητός στους νταβατζήδες από κάποιον που θα είχε την έγκριση του μέγα ξεπουληματία, Τάσου Μαντέλη; Του ανθρωπου που υπέγραφε τις καταστροφικές συμβάσεις που θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας, την ίδια στιγμή που δεχόταν τις “χορηγίες” από την Siemens; Σχετικά εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 19. […] Φυγαδεύοντας τον Μαντέλη, φυγαδεύουν και την Siemens… Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με […]

  Like

 20. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 21. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 22. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 23. […] Για γέλια και για κλάματα. Το ΠΑΣΟΚ που άφησε άφωνους ακομα και τον Ερντογαν που δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ο Παπανδρέου του χάριζε το Αιγαιο.. Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη που παρέδωσε με τους λαδωμένους υπουργούς το μισό Αιγαιο στους τουρκους. Προφανώς ανησυχεί μηπως τους χαλάσει ο Καμμενος το ντηλ και τους κόψουν οι τουρκοι το μεροκαματο… Διαβαστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 24. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 25. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 26. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 27. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 28. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 29. […] Όπως άλλωστε ο Σημίτης με τον Μαντέλη και τη νέα δομή του ΝΑΤΟ που είχαμε αποκαλύψει εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας […]

  Like

 30. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

 31. ΕΙΡΗΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ said

  Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

  Like

 32. […] Διαβάστε: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. […]

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: