olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση των μιζαδόρων. Αυτές ήταν οι “κωλοτούμπες” του Αδελφόθεου.

Posted by olympiada στο Μαΐου 17, 2010

Η σύμβαση της ντροπής: 1,32 δις πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος (το ΔΝΤ τι το θέλαμε αφού είχαμε τόσα λεφτά), Παραλαμβάνουμε το γερμένο υποβρύχιο και τέλος… απεμπολούμε κάθε απαίτηση από τις προηγούμενες συμφωνίες, παρ’ όλο που η Γερμανική δικαιοσύνη έχει τεκμηριώσει ζημία του από τις μαύρες πληρωμές!

Θυμάστε βεβαίως την υπόθεση του περιβόητου ταξιδιού της χλιδής του Ν. Παπανδρέου στο Άμπου Ντάμπι με το προεδρικό αεροσκάφος και τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ έξοδα στο handling του αεροδρομίου. Αυτή η υπόθεση δεν θα είχε έρθει ποτέ στη δημοσιότητα εάν δεν υπήρχε η φωτογραφία της Συμέλας Παντζαρτζή που τον αποθανάτισε μαζί με τους «επίσημους» συνομιλητές. Σκοπός του ταξιδιού ήταν  η σύναψη συμφωνίας για τα ναυπηγεία του Σκαραμανγκά και βέβαια τα περιβόητα γερμένα υποβρύχια.

Ξεκινήσαμε τότε μία έρευνα για να δούμε τι ρόλο έπαιζε η παρουσία του ΝΑΠ σ’ εκείνο το ταξίδι αφού δεν είχε κανέναν θεσμικό ρόλο, ούτε δικαίωμα να βρίσκεται στο αεροσκάφος. Καταλήξαμε σε ενδιαφέροντα ευρήματα που τα είχαμε παρουσιάσει εδώ: Χυδαία πρόκληση: Ντόλτσε βίτα με τα λεφτά του Ελληνικού λαού κάνει ο “Πρίγκηψ Νικόλαος”

Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν επερώτηση στη βουλή από τον Πάνο Καμμένο, με αποτέλεσμα ο κύριος Παμπούκης να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Η απίστευτη πρόκληση των αυτοκρατορικών εξόδων, μας έκανε να ψάξουμε την υπόθεση λίγο παραπάνω και να καταλήξουμε εδώ: Τι δουλειά είχε ο κύριος Νίκος Παπανδρέου στη Δαμασκό;

Όπου πλέον άρχισαν τα πράγματα να μπαίνουν σε μία λογική σειρα. Εκτός λοιπόν από το ονειρεμένο ταξίδι, υπήρχε μία βαριά σκιά για το τι είδους Business έκανε ο κύριος Νίκος Παπανδρέου διαμεσολαβώντας μεταξύ Αράβων και Γερμανών για την βρωμερή υπόθεση των ναυπηγείων όπου σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο (θυμάστε πόσους μήνες πριν ουρλιάζαμε συγκεκριμένα για Siemens, MAN, Daimler, ThyssenKrupp και Hoechtief; Όταν όλοι γνώριζαν μόνο για τη Siemens)

Μετά τις αποκαλύψεις μας που έπαιρναν μορφή χιονοστιβάδας, ανέλαβε ο «αγιογράφος» να διορθώσει την εικόνα του ΝΑΠ σε ένα προκλητικό άρθρο εδώ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Όπου ο μυστικός πράκτωρ ΝΠ υποστηρίζει ότι «Ακόμη και τούμπες είμαι πρόθυμος να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την πατρίδα μου.» και η αγιογραφία συνεχίζεται ως: Ο κ. Ν. Παπανδρέου εξελίσσεται σ΄ έναν άτυπο (και άμισθο) κυνηγό αραβικών επενδύσεων. Δεν θέλει να επιβαρύνει, λέει συχνά σε όποιον τον ρωτήσει, «ούτε με ένα ευρώ το Δημόσιο».

Διαβάστε λοιπόν τώρα ποιά ήταν αυτή η συμφωνία που δεν θα επιβάρυνε «ούτε με ένα Ευρώ το δημόσιο» σύμφωνα με τον «Μυστικό πράκτορα» όπως τον παρουσιάζει το άρθρο.

Ο αγοραστής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα παίρνει… όλα

Θα πληρώσουμε 1,32 δισ. ευρώ για αστοχίες, υποβρύχια, συνέχιση της απασχόλησης κ.ά.

Όπως αποκαλύπτει ο Τάσος Τέλλογλου στην ΚτΚ, ο περιφερόμενος θίασος προέβει σε μία συνδιαλλαγή η οποία οπωσδήποτε θα απασχολήσει κάποια επόμενη εξεταστική αφού παραπέμπει στις «μαγικές» συμφωνίες τύπου Siemens, MAN κλπ.

Συγκεκριμένα:

Η σύμβαση – πλαίσιο του ελληνικού Δημοσίου με την TKMS (Thyssen Krupp Marine Systems) και την «Αμπού Ντάμπι Μαρ» θα στοιχίσει στον φορολογούμενο περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ εφέτος και συνολικά 1,32 δισ. ευρώ. Σε μία εποχή λοιπόν που ψηφίζουμε «ΝΑΙ» στο ΔΝΤ γιατί «δεν θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις», χαρίζουν σε Γερμανούς και Άραβες κολοσσιαία ποσά από το υστέρημα του λαού.

– Θα πρέπει να γίνει δεκτός ο «Παπανικολής» (σ.σ. το υποβρύχιο που… έγερνε) για το οποίο το ελληνικό Δημόσιο έχει ανακοινώσει ότι θα το πουλήσει αλλού… Έχετε διανοηθεί τέτοιο ασύλληπτο αίσχος; Υποτίθεται ότι το ταξίδι είχε κύριο στόχο να «ξεφορτωθούμε» το υποβρύχιο που υπό άλλες συνθήκες έπρεπε να επιστραφεί και να απαιτήσουμε μία γενναία αποζημίωση. Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ.

και το κορυφαίο…

– Τα συμβαλλόμενα μέρη δεσμεύονται ότι δεν θα εγείρουν απαιτήσεις που προκύπτουν από προηγούμενες συμφωνίες. Αν σε αυτήν τη διατύπωση περιλαμβάνεται και η ακύρωση της δυνατότητας της ελληνικής πλευράς να εγείρει αστικές απαιτήσεις κατά της TKMS για τις προηγούμενες δύο συμβάσεις, εφόσον αποδειχθεί δωροδoκία Ελλήνων αξιωματούχων, δεν καλύπτεται, κατά την άποψη της ελληνικής πλευράς, η περίπτωση αυτή από τη συγκεκριμένη διατύπωση. Επισημαίνεται, ότι το Ανώτατο Aκυρωτικό Δικαστήριο της Γερμανίας έχει αποφανθεί ότι η ζημιά εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου τεκμαίρεται και μόνο από το γεγονός της εκταμίευσης από τα ταμεία της πωλήτριας εταιρείας κεφαλαίων για «μαύρες πληρωμές».

Μην αναρωτιέστε, θα εγερθούν ακριβώς οι ίδιες απαιτήσεις που έγειρε ο κύριος Βουρλούμης για τις καταστροφικές συμφωνίες με τη Siemens.

Για να δούμε τώρα πόσοι από το κοινοβούλιο έχουν τα κότσια. Όποιος δεν αντιδράσει, είναι απλά συνένοχος.

27 Σχόλια to “1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση των μιζαδόρων. Αυτές ήταν οι “κωλοτούμπες” του Αδελφόθεου.”

 1. mnk said

  Mα τι λες; Για την πατρίδα του, είπε ο «άνθρωπος». Όχι για την δική μας.

  Μου αρέσει!

  • olympiada said

   sorry, I recall.

   Μου αρέσει!

  • Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

   ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ «ΛΑΓΚΑΡΝΤ» :

   Ούτω ο συνέταιρος του Τούρκογλου – Βενιζέλου και του Γ. Παπακωνσταντίνου που από κοινού υπέγραψαν τη νέα σκανδαλώδη σύμβαση των υποβρυχίων με τον Ισκαντάρ Σάφα , Νίκος Παπανδρέου εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης της λίστας «Λαγκάρντ» την κοπανάει από την Ελλάδα που υπεραγαπάει … Τα κατωτέρω αποδεικνύουν την αγάπη του .

   Η OIKOΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :

   Οι κυβερνούντες την Ελλάδα αδελφοί κ.κ. Γ. και Ν. Παπανδρέου, έχουν δηλώσει επισήμως τα κατωτέρω αναφερόμενα :

   Ο Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σε υπερπολυτελές πεντάστερο τουριστικό ξενοδοχείο, εν μέσω λιτότητας {για τους κοινούς θνητούς} τον Μάρτιο 2010 και νυν κ. πρωθυπουργός δήλωσε τα εξής :

   «Οταν κληθήκαμε πριν πέντε μήνες να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας». Απέφυγε πάντως να γνωστοποιήσει ποίοι τους κάλεσαν. Είναι επίσης ο μοναδικός πολιτικός της Ελλάδας που ανακάλυψε , ότι η χαρακτηρισθείσα ως μουσουλμανική μειονότητα των Ελλήνων της Δυτικής Θράκης με τη Συνθήκη της Λωζάνης , ότι αυτή είναι τουρκική. Δήλωσεν επίσης ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγώτερα από εκείνα που μας ανήκουν, για να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς , παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μη μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας». Αυτά ελέχθησαν σε δημόσια εκδήλωση στον εκδότη της επιθεώρησης «Πατρίδες» του Καναδά Θωμά Σάρα , παρουσία πλήθους αλλά και του τότε Ελληνα πρέσβη στον Καναδά το 1999 Γιάννη Θωμόγλου !

   Ο κ. Γ. Παπανδρέου τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών, και ασφαλώς αυτές οι δηλώσεις του, άνοιξαν την όρεξη των γειτόνων της Ελλάδας . Ως πρωθυπουργός δε άρχισε την υλοποίησή της με την επίσημη παράδοση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία . Επίσης με την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης , που εγώ είχα προβλέψει και δημοσιεύσει . Tην κατάργηση του υπουργείου Αιγαίου δεν ήταν δυνατό να τη διανοηθώ. Εν συνεχεία δια της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας χανούμ Θάλειας Δραγώνα , απομάκρυνε την ηρωική δασκάλα του Μεγάλου Δερείου της Θράκης κ. Χαρά Νικοπούλου κατ’ απαίτηση του ψευτομουφτή «Αχμέτ Μετέ» και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ «Μαντατζή και Χατζηοσμάν , προκειμένου να τουρκοποιηθούν οι Πομάκοι της Δυτικής Θράκης !

   Νίκος Παπανδρέου : Οταν τυχαίως και από δημοσιογράφο αποκαλύφθηκε η μυστική παρουσία του και η συμμετοχή του στη σαφώς ύποπτη συμφωνία του Αμπού Ντάμπι , παρέα με τον Μπένι για τα μεθυσμένα υποβρύχια , ανέφερε με ιδιάζουσα θρασύτητα τα κατωτέρω :

   «Επαιξα έναν άτυπο διπλωματικό ρόλο λόγω των σχέσεων που είχε αναπτύξει ο Ανδρέας με τις αραβικές χώρες . Τόσο στο Αμπού Ντάμπι όσο και σε όλο τον αραβικό κόσμο, το όνομα Παπανδρέου επηρεάζει θετικά . Θεωρείται κεφάλαιο αξιοπιστίας για τη χώρα μας» . {Σημ. Αυτή την αξιοπιστία την πλήρωσε ο ελληνικός λαός {1,32} δισεκατομμύρια ευρώ και παρέλαβαν και το ελατωματικό υποβρύχιο Παπανικολής πληρώνοντας και {200} εκατομμύρια ευρώ καπέλο}. Οταν μου ζητήθηκε να πάω μαζί , έκανα το καθήκον μου και πήγα χωρίς θεσμική ιδιότητα !… Το επώνυμο ανοίγει δρόμους».

   Δηλαδή κι’ αυτού του ζήτησαν να πάει , {αλήθεια ποιός ;} και έκανε το καθήκον του και πήγε !…

   Αλλά ας δούμε τι έλεγε πριν καταλάβουν την εξουσία οι αδελφοί Παπανδρέου, ο καθοδηγητής του υποδεέστερου πνευματικώς αδελφού του Γιώργου, που χρησιμοποιεί με τις παρέες του το πρωθυπουργικό αεροπλάνο , για τις ύποπτες business του, καθώς και για τις διασκεδάσεις με τους φίλους του με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων ! … Επίσης και τους λόγους γιατί πήγε καθώς και υπό ποίαν ιδιότητα {;} θα τους αναλύσουμε σε άλλο σχόλιο. Σχετικώς με το ποία είναι η γνωμοδότησή του για την Ελλάδα, υπάρχει επίσημη έγγραφη δήλωσή του πού έχει δημοσιευθεί στον Τύπο .

   Τα κατωτέρω έφη ο συμπρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Νίκος Παπανδρέου δήθεν συγγραφέας , καθώς και για τη δήθεν αντίσταση του πατέρα του , εναντίον της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου. Σημειωτέον ότι υπέγραψε δήλωση μετανοίας τόσο στον Μανιαδάκη , προκειμένου να αποφύγει τη στράτευσή του , για να την κοπανήσει στις ΗΠΑ, εν όψει του πολέμου. Επίσης το 1967 υπέγραψεν επίσης παρόμοια δήλωση στον τότε υπουργό Εσωτερικών ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό .

   Αυτά δε που αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο : «Ανδρέας Παπανδρέου», ότι δήθεν έκαναν λάθος οι φύλακες με τους τότε κέρβερους των φυλακών Αβέρωφ Διευθυντή «Τουρνά» και αρχιφύλακα «Μαλλιαρόπουλο» και ότι τον άφησαν να επισκεφτεί το … κελί του πατέρα του, ανήκει στην οικογενειακή ψευδολογία στη διαστρεύλωση της πραγματικότητας και στην περιαυτολογία των Παπανδρέου !

   Κι’ αυτό όχι μόνο γιατί είναι αδύνατος η είσοδος στο χώρο των κρατουμένων στους ιδιώτες , αλλά ακόμα και των οργάνων της τάξεως που φρουρούν τις φυλακές , αρκουμένων στη φύλαξη του εξωτερικού χώρου αυτών. Ετι περαιτέρω ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν ήταν κλεισμένος σε κάποιο κελί {κατά πως αναφέρει ψευδώς} ο εν λόγω δήθεν συγγραφέας , αλλά φιλοξενούμενος στο διαμέρισμα του διευθυντή των φυλακών και με φρουρά αξιωματικούς και όχι οπλίτες της χωροφυλακής , όπου στην ταράτσα των φυλακών, έπιναν τις ουισκάρες τους μέχρι την αμνήστευση του ΑΣΠΙΔΑ .

   Ο συνταγματάρχης Παπατέρπος και οι λοχαγοί , Τόμπρας , Πανούτσος και Παπαγεωργόπουλος ήσαν στα κελιά , και ο αρχηγός τους φιλοξενούμενος του διευθυντή . {!} Ο δε υπέργηρος ογδοντάχρονος λεβέντης κρητίκαρος Εμμ. Μπακλατζής , Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής στο κελί , όπως όλοι .

   Για να μη μακρυγορούμε ας ρωτήσει τον λεβέντη κατά την κράτησή του κ. Αν. Πεπονή συγκρατούμενο κι’ αυτόν τότε να του είπει τον αριθμό του κελιού που δήθεν κρατούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου , ας ρωτήσει εμένα , ή τους κ.κ. Μ. Θεοδωράκη Λ. Κύρκο , Κ. Φιλίνη, Γ. Βαρδινογιάννη και όποιον άλλον εν ζωή πολιτικό , που ήταν τότε συγκρατούμενος στο κολαστήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας !

   Η δήλωση του συμπρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Ν. Παπανδρέου είναι η εξής :

   «Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Ελληνας . {Σημείωση . 75% Αμερικανός και 25% Ελληνας με 100% αμερικανική παιδεία και εθνική συνείδηση}. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα . Ο παππούς και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιό διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1960. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός της , για μιά ακόμα φορά . Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960 . Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Ελληνας με αμερικανική καρδιά». {Περιοδικό “ΝΕΜΕΣΙΣ” τεύχος { Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2004, σελίδες 98 & 99}. Αναδημοσιεύτηκε και στο βιβλίο : «Η Ελλάδα Αιμορραγεί», που εκδόθηκε το 2008 !…

   Τώρα μας μιλάει για την κλήση του {από ποιόν ;} να υπηρετήσει την καταραμένη αυτή χώρα την Ελλάδα , συνάπτοντας αποικιακές συμβάσεις , και που από τις δηλώσεις του συνάγεται το συμπέρασμα ότι τη μισεί , όπως επίσης τον παππού του και τον πατέρα του ! Προφανώς γιατί ο παππούς του εγκατέλειψε τη γιαγιά του «Σοφία Μινέϊκου» , όταν ο πατέρας του ήταν μικρός , για να συζήσει με τη θεατρίνα «Κυβέλη», και εν συνεχεία τον πατέρα του γιατί εγκατέλειψε τη μητέρα του μετά από σαράντα χρόνια έγγαμο βίο με τέκνα και εγγόνια , για να νυμφευθεί μια κοινή … αεροσυνοδό, που του γνώρισαν κάποιοι αετονύχηδες τέως μπατίρηδες που τον πήγαιναν σέξυ κρουαζιέρες με τη «Γκουανταλαχάρα» και νυν πάμπλουτοι , για να κάνουν τις business τους . 13-6-2010 Φ.Π.

   Μου αρέσει!

 2. trelamenos said

  Φωτιά να τα κάψει τα κ….ια

  Μου αρέσει!

 3. trelamenos said

  Μου αρέσει!

 4. Dr Vellorum said

  PAPAN-DALTON???????

  Μου αρέσει!

 5. […] Δημοφιλή άρθρα Ιδού το dvd της Μαριάννας Ντούβλη.Τώρα πείτε μας είναι τυχαίο που το "απαγορευμένο" βίντεο της Τζούλιας βγήκε την ημέρα ανακοίνωσης των νέων μέτρων;1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 6. […] Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαΐου 18, 2010 …τις δήθεν επενδύσεις πλήρωσε ο Έλληνας πολίτης! (δείτε σχετικά) […]

  Μου αρέσει!

 7. […] Δείτε πως η οικογένεια Παπανδρέου ολοκληρώνει το έγκλημα με τα ναυπηγεία: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 8. […] Διαβάστε επίσης για τις κορυφαίες επιδόσεις του Νίκου: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 9. […] Διαβάστε επίσης για τις κορυφαίες επιδόσεις του Νίκου: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 10. […] Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 21, 2010 Η επιβεβαίωση ενός από των εγκλημάτων της “Νέας Διακυβέρνησης” ήρθε δα χειρός Βενιζέλου. Δυστυχώς ο Βενιζέλος δεν τολμησε να πει την αλήθεια στην επιστολή του, αφού το διαχρονικό έγκλημα των υποβρυχίων ξεκίνησε με Σημίτη και ολοκληρώθηκε με Γιώργο Παπανδρέου δια χειρός … Νίκου! 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 11. […] Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουλίου 4, 2010 Θυμάστε την αποκάλυψη για τις business του αδελφόθεου; 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 12. […] Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουλίου 11, 2010 Θυμάστε την αποκάλυψη μας για τις Πασοκικές Business; 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 13. […] Τι ακριβώς εννοεί ο ΑΒ με την τελευταία φράση; Διαβάστε: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 14. […] Τι ακριβώς εννοεί ο ΑΒ με την τελευταία φράση; Διαβάστε: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 15. […] Ν. Παπανδρέου βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω αποκαλύψεων της “μυστικής του δράσης”.Η πρώτη όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν αυτή:1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 16. […] 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… είπε […]

  Μου αρέσει!

 17. […] 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 18. […] Είχαμε αποκαλύψει τότε ότι ο Ν. Παπανδρέου βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω αποκαλύψεων της “μυστικής του δράσης”.Η πρώτη όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν αυτή:1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 19. […] Είχαμε αποκαλύψει τότε ότι ο Ν. Παπανδρέου βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω αποκαλύψεων της “μυστικής του δράσης”.Η πρώτη όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν αυτή:1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 20. […]  Είχαμε αποκαλύψει τότε ότι ο Ν. Παπανδρέου βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω αποκαλύψεων της “μυστικής του δράσης”.Η πρώτη όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν αυτή:1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 21. […] (…και τι στον κόσμο!) Εξαιρετική και αυτονόητη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική, σοβαρότατη και η στάση του Αβραμόπουλου. Έχοντας όμως ως δεδομένο την στάση του κόμματος για την λίστα Λαγκάρντ, όπου έδωσε άφεση στον Παπανδρέου αλλά κάθε τρεις και λίγο στην εξεταστική έπεφταν στον “μέγα στοχαστή”. Δύο τινά συμβαίνουν λοιπόν: Ή έχουν πάρει απόφαση ότι “πριβέ” Βενιζέλο δεν θα βρουν πουθενά, ή πάλι πιστεύουν ότι θα “δέσουν” τον πληθωρικό και θα κάνουν όπισθεν μόλις αντικρύσουν το γνωστό σόι. Διαβάστε Ολυμπία βρε σύντροφοι πριν αρχίσετε να μαζεύετε πάλι άρον άρον τον χαρταετό: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 22. […] 17 Μαΐου 2010. Το Ολυμπία αποκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων που σήμερα όλοι θυμήθηκαν: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 23. […] 17 Μαΐου 2010. Το Ολυμπία αποκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων που σήμερα όλοι θυμήθηκαν: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 24. […] ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ 17/5/2010 ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ”… 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

 25. […] Διαβάστε: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση… […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: