Αυτά που δεν μας είπαν ποτέ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ – Γιατί υποδουλώθηκε η χώρα. Η μεγάλη μελέτη.

Δημοσιεύουμε σήμερα την συνοδευτική επιστολή της μελέτης με αποδέκτες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους αρχηγούς των κομμάτων και τους βουλευτές.

Η μελέτη έγινε με εθελοντική εργασία επιφανών επιστημόνων χωρίς κρατική ή κομματική αλληλεξάρτηση. Συμμετείχαν Έλλαδιτες και Έλληνες του εξωτερικού (ομογενείς).

Δείτε με απλά λόγια πως μία χώρα με μοναδικά πλεονεκτήματα κερδοφορίας, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ (γιατί για κατάντια πρόκειται) ζημιογόνος και επαίτης. Τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ιδιαίτερα όταν κάποιος μελετήσει τις αναλύσεις που οδηγούν σε κάθε συμπέρασμα. Πραγματικά χρειάστηκε προσπάθεια για να καταστραφεί η Ελληνική οικονομία και να υποδουλωθεί η Εθνική υπόσταση.

Όπως θα παρατηρήσετε, η αναφορά έχει γραφτεί με απλά λόγια, κατανοητά από όλους. Δεν ασχολείται με σκάνδαλα, δεν έχει κραυγές ή αφορισμούς. Μόνο στοιχεία και αυτονόητες διαπιστώσεις.

Εντοπίζει τις ακριβείς αιτίες του προβλήματος για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση. Όχι κλισέ τύπου «ο αυξημένος δημόσιος τομέας» ή «αυτοί που έφαγαν τα λεφτά».

Με μία ανάγνωση θα έχετε στα χέρια σας τις διαπιστώσεις που όμως οδηγούν απ’ ευθείας στους ενόχους. Πίσω από κάθε συγκεντρωτική αναφορά κρύβονται συγκεκριμένες αποφάσεις, νομοσχέδια που έχουν Υπουργικές υπογραφές, υπογραφές δημοσίων λειτουργών και ημερομηνίες που ταυτοποιούν εύκολα τους υπευθύνους. Είναι εκατοντάδες.

Η ίδια ομάδα επεξεργάζεται και το τελικό κείμενο της «λύσης», με απλές προτάσεις και άμεση εφαρμογή.

Δεν αντέξαμε στον πειρασμό να προσθέσουμε ορισμένα δικά μας σχόλια (σε παρενθέσεις ώστε να είναι ορατά). Συμφωνούμε απόλυτα με τα πορίσματα και τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν. Απέδειξαν ότι είναι Ζωντανοί. Απέδειξαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους. Απέδειξαν ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να φέρουν την ελπίδα και τις τελικές λύσεις κάνοντας το θεωρητικό δεδομένο της «Νέας Μεταπολίτευσης» άμεσα εφαρμόσιμο.

Σήμερα όπως είπαμε δημοσιεύουμε ΜΟΝΟ την εισαγωγική, μα περιεκτική επιστολή.

Προς

Αξιότιμο Κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αρχηγούς κομμάτων

Βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

Όλοι οι Έλληνες σήμερα και εσείς προσωπικά  έχουμε ένα ερώτημα.

Πώς φτάσαμε ως εδώ;

Μια ομάδα αναλυτών με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του λογιστηρίου του κράτους αποφασίσαμε να δώσουμε μια απάντηση σ’ αυτό  το ερώτημα.  Αποδεχόμαστε πλήρως την κριτική που θα ακουστεί ως προς την προσέγγιση και την ακρίβεια των αριθμών μας. Όποιος επιθυμεί να την αμφισβητήσει όμως ας το κάνει με στοιχεία. Σας εγγυόμαστε ότι κανείς δεν θα μπορέσει να αμφισβητήσει τα συμπεράσματα.

Η επιστολή άλλωστε κοινοποιείται και στους πολιτικούς αρχηγούς της σημερινής βουλής από σεβασμό στο δημοκρατικό πολίτευμα. Ας βάλουν τους αναλυτές τους να αντιπαραβάλλουν τα στοιχεία τους,( αυτά που δεν τόλμησαν ποτέ να φέρουν στο φως της δημοσιότητας για να προστατεύσουν τους υπαίτιους που δυστυχώς φαίνεται ότι αποτελούν τον πυλώνα του πολιτικού συστήματος και χρήζουν «προστασίας».)

(Δεν θα συμπεριλάβουμε τα «σκάνδαλα» αφού κάθε μία από τις αιτίες έχει πίσω της ακριβείς αποφάσεις με υπουργικές υπογραφές. Συγκεκριμένες υπογραφές που ταυτοποιούνται με πρόσωπα ανάλογα την ημερομηνία.) Όπως θα δείτε μεταφέρουμε τα συμπεράσματα σε απλή γλώσσα, χωρίς κραυγές και αφορισμούς αφού κύριος αποδέκτης είναι όχι το πολιτικό σύστημα αλλά οι Έλληνες πολίτες που έχουν συνηθίσει να ακούν «περίτεχνες αναφορές» γραμμένες από διάφορους «σοφούς».

Τέσσερεις είναι οι κυρίες αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα  σ’ αυτό  το σημείο με σειρά βαρύτητας.

1.   η  κακοδιαχείριση των συνταξιοδοτικών ταμείων

2    η  κακοδιαχείριση του αναπτυξιακού πυλώνα της   οικονομίας

3.    η  φοροδιαφυγή

4     η χρηματοδότηση των τραπεζών με €43 δισεκατομμύρια

Το σημερινό χρέος της Ελλάδος είναι €300 δισεκατομμύρια.

Η  ανάλυση μας δείχνει ότι οι «επιχορηγήσεις» στα συνταξιοδοτικά ταμεία (εκτός των δημοσίων υπάλληλων ) από τον κρατικό προϋπολογισμό, από το 1998 μέχρι το 2009 είναι €104 δισεκατομμύρια.

Με απλά λόγια τα ταμεία που έπρεπε να είναι αυτοχρηματοδοτούμενα από τις εισφορές των εργαζομένων και τις επενδύσεις τους, δεν είχαν και δεν έχουν τους πόρους να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους – συντάξεις, ιατρική περίθαλψη κτλ. Έτσι το κράτος αναγκάστηκε να τα χρηματοδοτήσει. Το 2009 το ποσό της χρηματοδότησης  ήταν 30% του προϋπολογισμού. Παράρτημα 1: Αποτελέσματα ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης.

Το παράδοξο είναι ότι φτάσαμε στο σημείο όπου το Έλλειμμα των ταμείων είναι μεγαλύτερο από τους  τόκους. Παράρτημα 2 : Χορηγήσεις σε Ασφαλιστικά ταμεία & Τόκοι

Γιατί όμως φτάσαμε ως εδώ;

Είναι πολλές οι αιτίες που τα ταμεία έχουν κυριολεκτικά καταρρεύσει και πιστεύουμε ότι υπεύθυνοι διαχρονικά  είναι οι πολιτικοί,  διότι ενώ τους  εμπιστευτήκαμε να διαχειριστούν με ευθύνη τα λεφτά που ο εργαζόμενος, ο επιχειρηματίας, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο αγρότης τους έδωσε, αντί αυτού χρησιμοποιήθηκαν για πολιτικούς και οικονομικούς αυτοσκοπούς.

–          Μεγάλες απώλειες στο Χρηματιστήριο. μια μικρή ομάδα του χρηματοπιστωτικού τομέα σε συνεργασία με τους πολιτικούς υποχρέωσε  άπειρους διευθυντές να παίξουν ένα παιχνίδι, όπου οι αντίπαλοι ήταν η ελίτ των διεθνών χρηματιστηριακών οίκων με καταστροφικές συνέπειες για τα ταμεία.( Μία Ελίτ διαχρονικά στο απυρόβλητο. Για κάθε απόφαση όμως υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία, ποσά, υπογραφές και ημερομηνίες.)

–          Το ίδιο σενάριο σε μικρότερο βαθμό επαναλήφθηκε με τα δομημένα ομόλογα. Ομοίως.

–          Δάνεια από τα ταμεία στις Τράπεζες άτοκα ή με 2% όταν τα επιτόκια ήταν 25%.  Η πολιτεία διαχρονικά διαμόρφωσε μια επενδυτική πολιτική κομμένη και ραμμένη για το συμφέρων του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος και όχι των ταμείων. (Πάλι κάθε εκχώρηση με υπογραφές, ποσά και ημερομηνίες.)

–          Συνταξιοδότηση ατόμων χωρίς εισφορές, πολιτικές αποφάσεις για πελατειακή εξυπηρέτηση.

–          Πρόωρες συνταξιοδοτήσεις την δεκαετία του ‘80 και ’00, ομοίως.

Συγχρόνως τα ταμεία έπρεπε να διαχειριστούν και τον κλάδο υγείας, όπου η διαφθορά στα νοσοκομεία και γενικά στο χώρο υγείας ήταν γνωστή. Και σ’ αυτή την περίπτωση κανένα αποτελεσματικό μέτρο δεν εφαρμόστηκε για να σταματήσει  την αιμορραγία.

Την ιδία στιγμή η πολιτεία και οι πολιτικοί φάνηκαν αδύναμοι η μάλλον έκλεισαν το μάτι σε χιλιάδες περιπτώσεις κατάχρησης των ταμείων από επιτήδειους, που νόμιζαν ότι με το να κλέψουν τα ταμεία με παράνομες συντάξεις ήταν «έξυπνοι». Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι έκλεβαν τα παιδιά τους;

Και τι έκανε η πολιτεία διαχρονικά; Αντί να στελεχώσουν τα ταμεία με άτομα που θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν- με λίγες εξαιρέσεις -έβαλαν άσχετους και αχυράνθρωπους για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που αυτοί ήθελαν. Ρωτήστε κύριε πρόεδρε ποια ποσά χαθήκαν από τα αποθεματικά του ΙΚΑ από το 1998 – 2008.

Κύριε πρόεδρε

Υπάρχει ένα μεγάλο διαχρονικό έγκλημα. Η πολιτεία με δανεισμό  €100 δισεκατομμύρια -μέχρι σήμερα -προσπαθεί να καλύψει και συνεχίζει να καλύπτει όλες τις ελλείψεις, παραλείψεις και σκόπιμες πράξεις (κακουργηματικές σε πολλές περιπτώσεις) του μεγαλυτέρου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου της μεταπολίτευσης.

Και είναι ακόμα μεγαλύτερο το έγκλημα διότι αντί να το ομολογήσουν – δεδομένου ότι είναι γνωστό προ πολλού – έσπερναν ψεύτικες ελπίδες ότι χρήματα υπάρχουν προσπαθώντας ίσως να καλύψουν τη δικιά τους ενοχή την στιγμή που θα έβγαινε  η αλήθεια.

Για τις άλλες αιτίες,  το μοντέλο ανάπτυξης, φοροδιαφυγή και δάνεια στις τράπεζες. έχουμε απόψεις και όχι συμπεράσματα, αλλά θα μας κάνετε την τιμή να τις καταθέσουμε μια και έχουμε περάσει αρκετό χρόνο για να τις διαμορφώσουμε.

Η οικονομική ανάπτυξη τις χώρας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια  συγκεντρώθηκε σε έναν η  το πολύ δυο κλάδους και αυτή είναι η δεύτερη αιτία του μεγάλου χρέους. Σύνολο  €95 δισ. σε «δημόσιες επενδύσεις» ήταν στην πλειονότητα σε μη μελλοντικά παραγωγικές δραστηριότητες – δρόμους, κτίρια, γέφυρες. Παράρτημα 3. Δημόσιες Επενδύσεις

Αυτές οι επενδύσεις αν και δημιουργούσαν αύξηση του ΑΕΠ στη χρονιά που υλοποιούνταν τα έργα δεν είχαν καμία μελλοντική προοπτική. Ενδεικτικό πόσο μονόπλευρες ήταν αυτές οι επενδύσεις, είναι ότι η Ελλάδα ήταν το 2000- 2006  53η στον κόσμο για επενδύσεις στην Έρευνα και Τεχνολογία κάτω από την Μοζαμβίκη. Αυτή είναι η αλήθεια για τη μεγάλη ληστεία που βαφτίστηκε «ισχυρή Ελλάδα».

Έτσι λοιπόν κύριε πρόεδρε δημιουργήσαμε μια οικονομία που δεν παράγει τίποτα. Και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν. Το 1995 το ΦΠΑ σαν ποσοστό του ΑΕΠ ήταν 13% και σήμερα είναι 10%. Βλέπετε δεν παράγουμε προστιθέμενη άξια.. Το αγοράζουμε και το πουλάμε. Παράρτημα 4. ΦΠΑ & Φόρος Εισοδήματος % ΑΕΠ

Η κύρια αιτία για την αποδυνάμωση της παραγωγικής βάσης είναι κατά την άποψη μας  οι πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με ένα κλειστό κύκλο οικονομικών παραγόντων που απαιτούσαν το μερίδιο του λέοντα. Μέχρι εδώ τίποτα διαφορετικό από άλλες χώρες. Στη δική μας περίπτωση όμως τα έπαιρναν όλα χωρίς να υπάρχει περίπτωση κάποιος άλλος να μπορεί να ανταγωνιστεί. Ήταν και είναι το μεγαλύτερο από τα «κλειστά επαγγέλματα». Χρησιμοποιώντας στοιχεία της ΕΕ και διεθνές μελέτες σε παρόμοιες περιστάσεις αυτό το μονό-  ολιγοπώλιο κόστισε στην οικονομία μας  μεταξύ  €20- 30 δισεκατομμύρια.  (σσΟ: Η πλέον φρικτή διαπίστωση είναι ότι αυτή η «Ελίτ», αυτός ο κλειστός κύκλος ουδέποτε λειτούργησε παραγωγικά για να δημιουργήσει έστω και μία υποδομή δημιουργίας. Πλούτιζε φτιάχνοντας δρόμους και έργα «συγχρηματοδοτούμενα». Πλούτιζε υπερτιμολογώντας τα. Πλούτιζε δίνοντας υπεργολαβίες σε κοινούς μαφιόζους και δουλέμπορους για να εκμηδενίζει το κόστος. Πλούτιζε από την εκμετάλλευση τους. Δεν χρειάστηκε ποτέ να επενδύσει σε έρευνα και ανάπτυξη, αρκούσε η κυριαρχία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με κάθε κόστος και κάθε τρόπο.)

Σημειώστε ότι κάθε παράγοντας βιομηχανικής παραγωγής εξοντώθηκε ή εξαναγκάστηκε σε μεταπρατική λειτουργία προκειμένου να επιβιώσει.

Φυσικά και άλλοι παράγοντες που τους δημιούργησε η πολιτεία συνετέλεσαν σ’ αυτή την συρρίκνωση :

 • Γραφειοκρατία φτιαγμένη έτσι που να διώχνει και όχι να έλκει επενδύσεις, καινοτομίες και δημιουργικότητα. Αλλά δεν φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι. Η άποψη μας για τον δημόσιο τομέα είναι ξεκάθαρη. Δημιουργήθηκε γιατί δεν υπάρχει ισχυρός ιδιωτικός τομέας. Όταν ο ιδιωτικός τομέας δεν προσφέρει ευκαιρίες, είναι λογικό για ένα πατέρα να προσπαθήσει να βολέψει το παιδί του στο μόνο «εργοδότη» που υπάρχει, στον πολιτικό. Έτσι οι πολιτικοί αναζητούν εξαρτημένους ψηφοφόρους και οι ψηφοφόροι αναζητούν  εξαρτημένους πολιτικούς. Αυτό δημιούργησε έναν γιγάντιο δημόσιο τομέα που έπρεπε να εφεύρει διαδικασίες ώστε να δικαιολόγηση την ύπαρξη του.
 • πανεπιστημιακούς που κρατούν ομήρους τα πανεπιστήμια, όπου η μεταφορά έδρας στον απόγονο ήταν και είναι το μόνο μέλημα και έτσι κάτι το καινούργιο ή καλύτερο έπρεπε να εξαφανιστεί
 • Και μια Δικαιοσύνη, που στα μάτια όλων και ιδίως των ξένων είναι αυθαίρετη και κατευθυνόμενη

Για την Φοροδιαφυγή την τρίτη αιτία θα ήμαστε σύντομοι γιατί το θεμα είναι απλό. Υπολογίσαμε ότι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια είναι του ύψους των €70 δισεκατομμυρίων.

Η άποψη μας είναι ότι η φοροδιαφυγή είναι ευθύνη αποκλειστικά και μόνο της πολιτείας. Η λύση στη φοροδιαφυγή είναι απλή. Πρέπει να βασίζεται σε δυο αρχές:

1.    να υπάρχει μια αίσθηση δικαίου (όλοι ίσιοι μπροστά στον εφοριακό)

2. και σοβαρές ποινές σε περίπτωση αδικήματος (είτε από τον φορολογούμενο είτε από τον εφοριακό),

Κι’ όμως κανείς πολιτικός όμως δεν την εφάρμοσε. Μάλλον δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν  ούτε τη μια ούτε την άλλη αρχή, διότι έπρεπε να πάρουν μέτρα εναντίον αυτών που τους υποστήριξαν και τους υποστηρίζουν.

Και κρατήσαμε το πιο παράλογο για το τέλος. Αθόρυβα η πολιτεία έχει δανείσει €43 δισεκατομμύρια στις τράπεζες τους τελευταίους 6 μήνες. Για να κάνει αυτό χρειάστηκε να δανειστεί σαν κράτος τα €43 δισεκατομμύρια. Σε μια νύχτα το χρέος αυξήθηκε 20%. Παράρτημα 5. Χρέος ευρώ και %ΑΕΠ.

Να σας υπενθυμίσω ότι όλες οι περικοπές και οι καινούργιοι φόροι που περιλαμβάνονται στην σύμβαση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προβλέπουν αύξηση εσόδων €30 δισεκατομμυρίων συνολικά για τα επόμενα τρία χρόνια. Τα έχουμε ήδη ξοδέψει και παραπάνω για τις τράπεζες. Και οι μέτοχοι;

Προσπαθήσαμε, κύριε πρόεδρε, να δώσουμε μια απάντηση πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Δυστυχώς την  απάντηση μπορεί να σας την είχε δώσει κάθε ένας από τους πολιτικούς που σας επισκέπτεται. Και θα έπρεπε να ήταν η εξής.

«Εάν είχαμε χειριστεί σωστά τα ταμεία συνταξιοδότησης, αν υπήρχε αίσθηση δίκαιου είτε στη φορολογία είτε στην δικαιοσύνη, αν είχαμε κάνει σωστές επενδύσεις και αν δεν είχαμε δώσει δάνεια € 43 δισεκατομμύρια  στις τράπεζες το 2009/2010 το χρέος του Ελληνικού κράτους θα ήταν ελάχιστο. Όχι €300 δισεκατομμύρια.

Και θα ήμασταν το παράδειγμα και όχι οι ζητιάνοι. Εμείς κύριε Πρόεδρε είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτή την καταστροφή»

Στο τελευταίο παράρτημα (Παράρτημα 6) δείχνουμε το έλλειμμα της χωράς εάν δεν υπήρχαν επιχορηγήσεις στα ταμεία. Εάν είχαμε βάλει και την φοροδιαφυγή η χώρα έχει πλεόνασμα. Μ’ αυτό θα θέλαμε να τελειώσουμε την επιστολή μας διότι μας επιτρέπει να πούμε με σιγουριά ότι υπάρχει  λύση και είναι εφικτή. Ίδη την επεξεργαζόμαστε.

Καταλαβαίνετε ότι εάν συμπεριλάβουμε και τις υποθέσεις που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη δικαιοσύνη με αιχμή του δόρατος την εμπλοκή των Γερμανικών εταιρειών και τη ζημία του δημοσίου τότε τα μεγέθη είναι αδιαμφισβήτητα. Δεν το κάνουμε γιατί οι συμβάσεις είναι ακόμη ομιχλώδεις ως προς τα τελικά μεγέθη. Το ίδιο και η περιβόητη σχέση με την Goldman Sachs της οποίας τους όρους ακόμα δε γνωρίζει το Ελληνικό δημόσιο, αφού δεν αναφέρθηκαν ούτε στην περιβόητη απογραφή!

Πλεονασματική λοιπόν η Ελλάδα, χωρίς να υπολογίσουμε ούτε το δυσανάλογο μέγεθος του δημοσίου τομέα, ούτε τη μη εκμετάλλευση των άφθονων φυσικών πόρων.

Χρειάστηκε πραγματικά προσπάθεια για να διολισθήσει μία χώρα σαν την Ελλάδα στα σημερινά μεγέθη. Το μέγεθος του εγκλήματος σας αφήνουμε να το αποτιμήσετε εσείς και οι συνάδελφοι σας. Εμείς πάντως ΔΕΝ θα σταματήσουμε

Μια παράκληση.

Μην αφήσετε να υπογράψουμε συνθήκη με την Τουρκία  για τα πετρέλαια. Θα είναι η χαριστική βολή των πολιτικών μας σε μια χώρα που πέτυχε πολλά – αν και με πολλά εμπόδια – χάρη στην δουλειά και υπομονή του ωραιότερου λαού του κόσμου.

Μετά τιμής

Οι Έλληνες Πολίτες ( Ελλάδας και Εξωτερικού)

ΥΓ. Πολλοί πολιτικοί θα πουν, δεν ήξερα ή δεν ήταν ευθύνη μου. Και οι δυο δικαιολογίες δεν ελαφρύνουν τη θέσεις τους. Οι πολιτικοί που πραγματικά πάλεψαν και ζήτησαν το καλό της χώρας μπήκαν στο περιθώριο χωρίς αξιώματα και τίτλους. Και τους αποκαλούν «γραφικούς». Κρίμα. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Παράρτημα 1. Αποτελέσματα ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης

Παράρτημα 2 : Χορηγήσεις σε Ασφαλιστικά ταμεία & Τόκοι

Επιχορηγήσεις: Χρηματοδότηση Ασφαλιστικών Ταμείων

Παράρτημα 3. Δημόσιες Επενδύσεις

Παράρτημα 4. ΦΠΑ & Φόρος Εισοδήματος % ΑΕΠ

Παράρτημα 5. Χρέος ευρώ και %ΑΕΠ.

Παράρτημα 6

Share

303 σκέψεις σχετικά με το “Αυτά που δεν μας είπαν ποτέ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ – Γιατί υποδουλώθηκε η χώρα. Η μεγάλη μελέτη.”

 1. ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.Α/ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ 20 ΠΕΠΟΝΗΔΩΝ ΚΑΙ 20 ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΔΩΝ.ΕΡΩΤΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΟΣΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Β/ΕΞΕΤΑΤΑΣΗ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.Γ/ΠΟΡΙΣΜΑ.Δ/ΤΥΦΕΚΙΣΜΟΣ

  Μου αρέσει!

   1. Γεια σε όλους
    Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
    Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
    -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
    τέλεια στη ζωή τους
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
    -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
    άνθρωποι που έχουν ανάγκη
    -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
    στον χρηματοπιστωτικό τομέα
    -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
    και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
    j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
    Άνθρωποι της όρασης
    Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
    οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
    οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
    σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
    πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
    εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
    μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
    αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
    Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
    βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
    Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
    Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
    Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
    είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
    Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
    Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

    Μου αρέσει!

 2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο KEFTES .ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ,ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΙΔ.ΤΟΜΕΑ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
  ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ,ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 1.500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ
  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ 50 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΟΙΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΙ ΘΗΡΟΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΟΥΣ
  ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΦΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 4.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΟΤΑΝ Η
  ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΑΧΡΗΣΤΑ ,ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΝ
  ΨΗΦΟΥΣ.ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΘΙΣΕ ΣΤΑ ΜΠΑΞΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
  ΤΗΣ 3ΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΠΑΞΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΘΕΛΑΝΕ.ΑΥΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝΕ ΤΗΝ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ.ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΑ
  ΤΩΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΩΝ.

  Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

 3. ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ!!! ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ( ΙΣΩΣ………)Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΠΝΩΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ!!! Η ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΛΥΤΑΛΛΑΝΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Α.Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ……(ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!! ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Ο ,,ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ,, ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ….ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΔΕΞΙΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. ΤΟ ΛΙΠΟΝ ΜΠΛΑΜΠΛΑΤΖΗΔΕΣ ΕΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΛΕΦΤΕΡΟΙ. ΑΦΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΚΕ ΤΟΥΣ ΜΙΓΑΓΓΙΧΤΟΥΣ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΩΡΕ ΣΚΛΑΒΟΙ. 1. Η ΕΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΦΤΕΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΔΑΝΙΚΑ ΚΕ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ (ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ) Ε Κ Α Τ Ο Δ Ι Σ Ε Κ Α Τ Ο Μ Υ Ρ Ι Α ΕΥΡΩ. ΑΦΤΑ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΕΩΝΙΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΗΣΤΕΒΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΚΕ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ (ΤΟΥ ΕΛΗΝΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΝ ΩΡΕ ΣΚΛΑΒΟΙ.. Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η Π Α Ν Τ Ο Υ . ΔΙΞΤΕ ΟΤΙ ΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. 1. ΠΑΡΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΕ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ. ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΦΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΛΗΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΗ. 2. ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΙΛΗ ΤΑ ΚΑΝΑΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΗ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΕ ΤΟΣΟ ΔΙΚΕΟ. 3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΙΝΕ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΝΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝΕ ΦΑΝΤΑΡΙΝΕΣ. ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΩΡΕ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΕ ΟΙ ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΝΑ ΓΚΟΜΕΝΙΖΟΥΝΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ. ΑΦΤΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ.

  Μου αρέσει!

   1. Γεια σε όλους
    Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
    Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
    -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
    τέλεια στη ζωή τους
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
    -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
    άνθρωποι που έχουν ανάγκη
    -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
    στον χρηματοπιστωτικό τομέα
    -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
    και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
    j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
    Άνθρωποι της όρασης
    Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
    οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
    οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
    σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
    πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
    εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
    μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
    αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
    Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
    βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
    Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
    Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
    Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
    είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
    Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
    Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

    Μου αρέσει!

 5. ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

  Μου αρέσει!

  1. Να σε διορθώσω με κάποιο μέρος του λαού αρκετά σημαντικό σε μέγεθος. Υπάρχει μία σύμπραξη πολιτικών με αλλοδαπά στοιχεία, με ξεπεσμένους, με δημόσιους λειτουργούς όπου εξαρτώνται από αυτούς ούτως ή άλλως, κ..α. Οι πολιτικοί μάζευαν χρήματα για τους δικούς τους και όχι μόνον για τον εαυτό τους. Ετσι πλούτισαν όσοι ήταν σε αυτή τη σκευωρία,. Γιατί επαναλαμβάνω ήταν κ είναι μεγάλος αριθμος.

   Μου αρέσει!

 6. ..η αρπαγη ξεκινα πολυ πισω …απο την δεκαετια του 50!….με τα χρηματα των ταμειων!////ενας λογος που επεσε η χουντα ηταν οτι τα ταμεια στεγνωσαν ,δεν μπορουσε να χαρησει αλλα για να σταθει!

  μπορει το 74 να μην ειχαμε εξωτερικο χρεος αλλα τα χρηματα των ταμειων ειχαν ειδη κανει φτερα!…Η μετα πορεια ειναι γνωστηη,\,χρονο το χρονο οι δεικτες επεφταν,η παραγωγη μειονοταν..για να φτασουμε εδω με δανεικα που κι απο αυτα εκλεβαν !

  Μου αρέσει!

  1. αγαπητέ, η Δικτατορία δεν έπεσε λόγω των προβλημάτων των Ταμείων! Εκλογές δεν υπήρχαν, λοιπόν που ειναι ο φόβος? Έπεσε, διότι η CIA, oi Εβραιοι, ο Μοσε Δαγιαν, η Δαμανακη, το ήθελαν. Και ειναι αυτοι που κυβερνουν απο τότε εως σήμερα Αύγουστος 2014. Οι καλοπιστοι που έγραψαν το άρθρο, δεν νομίζω οτι θελουν να δουν την πραγματικότητα η οποία ειναι : Ολα ειναι προσχεδιασμένα, απο το 1897, στην ιδρηση του Σιωνισμού , στην Βασηλεια της Ελβετιας. εκεί προγραματησαν την Νέα ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η Παγκοσμιοποίηση.Ητανε να αρχίσουν απο την Ελλδα, διότι ειναι ενα ήσχυρο Ιουδαικο Κρατος. Αποκληστικα, κυβερνουν την Ελλάδα οι Εβραιοι έχει ενα και Αιωνα, και απο το 1974. Χωρίς καμία διακοπή. Χάνετε τον καιρό σας να ψάχνετε για λύσεις. Θα αποτύχουν, διότι ΠΡΕΠΕΙ να Αποτύχουν! Η εξαθλίωση θα συνεχιστή, εμφύλιος πόλεμος,τέλεια διάλυσης του Ελληνικού Έθνους. Οτι προσπάθειες και αν κάνετε θα απο τύχετε.Οι Εβραιοι Σιωνιστες που κυβερνουν Έχουνε ακριβείς διαταγές, δεν βλέπετε τι γηνεται με την γλώσσα μας, Δραγώνας, Διαμαντοπουλου, την Ηστορια μας, 8 Εβραιοι γράφουν τα βιβλία των παιδιών μας, το τέρατα Ρεπουση και Κουβελης, Θρυσκια μας Βαρθολομεος, το θρήσκευμα απο της κάρτες, εξω,η σημαία μας, εξω, η Κυριακή δεν ειναι πλέων. αργεια, για δεκαετίες προσπαθούσαν να το κάνουν. Θα μου πείτε οτι ο Σαμαρας άφησε τα σύνορα μας ανοιχτά, διότι είπε ¨Η Ευρώπη το είπε!,Αλήθεια, αν η Ευρώπη του πει να παει να πνίγηκε, θα παει?.Οι Εβραιοι Σιωνιστες πληρωνουν τα ΝΑΥΛΑ στους Λαθρο, αν νομίζετε οτι αυτοι οι παν φτωχοί ανθρωποι εχουν 3 η 4 η 5 χιλιάδες ευρώ να πληρώσουν, γελιεστε, Πήγατε στις χωρες αυτές να τους δείτε? εγώ πήγα για την δουλειά μου. Οι Εβραιοι Κύριοι, δεν εχουν κανένα σύνδεσμο με τις χωρες που ζουν. Ολλη την ζωη μου την πέρασα με αυτούς δίπλα μου λόγω του επαγγέλματος μου στις τρεις Χωρες που έζησα . Γράφω στο Google και η απήχηση που εχω ειναι τρομερά απογοητευτική. αυτοι που κοιβερνουν δεν θελουν να κάνουν τίποτε για την Ελλάδα. Εχουν τον σκοπό τους. Πίσω απο αυτούς ειναι το Χρημα.Ειναι πανασχηροι. Η Ευρώπη υδρηθηκε απο αυτούς, η Αμερικη, Ιουδαικο Κρατος. Μονο η Ρωσσια και ηΚινα δεν ειναι. Έτσι ο Πούτιν ειναι το επόμενο θύμα. Η Ουκρανία ειναι μονο ενα πρόσχημα κτλΔημητραΑμερικη.International Law Lawyer,Englsh,French,Spanish.

   Μου αρέσει!

  2. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

 7. Aληθεια εχω μια απορια.
  Κανεις δεν ανεφερε κατι για τη δικαιωσυνη. Αληθεια εχωμε δικαιοσυνη στην Ελλαδα.?
  Ατιμωρησια ΝΑΙ !
  Γιατι ολοι, μα ΟΛΟΙ οι πολιτικοι και λοιποι απατεωνες, καταχραστες,εγκληματιες, λαμογια, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, κτλ κτλ. δεν παραδεχονται
  την ενοχη τους , αλλα θελουν παντοτε να …καταφυγουν στη Δικαιοσυνη για να αποδειξουν την… αθωοτητα τους ?
  Μηπως, λεω μηπως, αυτοι ξερουν κατι περισσοτερο απο εμας.?

  Μηπως μονο, και μονο η ιδεα οτι μπορει να υπαρχει κατι βρωμικο και στη δικαιοσυνη ειναι απαραδεκτος’,πραγμα που ομως μας εμποδιζει να δουμε τα πραγματα οπως εχουν ?

  ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ Αλλα και εμεις ?
  Χ

  Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

 8. Όλα αυτά πρέπει να τυπωθούν σε Λευκή Βίβλο για τους Ιστορικούς του μέλλοντος. Νομίζω όμως ότι η μελέτη, εξαίρετη μεν αλλά ατελής. Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι κανείς δεν ανάγεται «μέχρι του ανυποθέτου» όπως συνιστά ο Πλάτων. Μόνο τα τελευταία χρόνια? ¨ενα Κράτος, ένα Έθνος, δεν κατστρέφονται μέσα σε λίγα χρόνια. Ήταν μακρύς ο χρόνος της εκκολάψεως. Σε βιβλίο μου που κυκλοφόρησε το 1984 (Ο Μαρξιστικός Μύθος) λέγω ήδη από τοτε: «Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος είναι τόσο ιστορικώς τελεσίδικη όσο και η Μικρασιατική». Ο Γιάννης Μαρίνος έγραφε στον ΟΙκονομικό Ταχυδρόμο ήδη στις 22.5.1986 «»προτιμούμε να πνιγούμε χορεύοντας όπως οι εποιβάτες του Τιτανικού, Αντί να δουλεύουμε και να παράγομε εισόδημα τρώμε από τα έτοιμα και τα δανεικά…» Η Επιτροπή κάνει επιλεκτική επιλογή των αιτίων. Εμείς κάτοικοι Γενεύης, βλέπαμε την κατάληξη ήδη από το 1975 με την άφιξη του misnomer ως «Εθνάρχη». Κανείς δεν μιλά για τις κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ¨»ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο» και τον ενθουσιασμό του λαού που τον επευφημούσαν ως κύμβαλα αλαλάζοντα (διότι ο ευφυής Ανδρέας έπιασε το από αρχαιότητος DNA του Έλληνος- τον ΦΘΟΝΟ). Αυτό το κλίμα επηρέασε τον Άξεστο Μίμο, ονόματι «Εθνάρχη», να εκδιώξει τον Νιάρχο, Ανδρεάδη και Τσάτσο και να προσθέσει το άρθρο 106 παράγραφος 3 στο Σύνταγμα το οποίον λέγει στην ουσία του ότι μια επχείρηση που έχει ήδη πάρει άδεια και εγκατασταθεί εάν κριθεί από κάποιον Υπουργό ότι εκμεταλλεύεται πηγές εθνικού πλούτιου ή υπηρεσίες στο κοινο, θα μπορεί να κρατικοποιείται και ο Ιδρυτής της θα αποστέλλεται έκεί από όπου ήρθε αφήνοντας την θέση του στον Πρασινοφρουρό. Τότε ακριβώς, το ίδιο έτος άκουσα στην Ζυρίχη το σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον στην Ελλάδα». Την ίδια στιγμή, οι Ιδιωτικές επενδύσεις (κυρίως Ελλήνων), από ετήσιον μέσον όρο 10% επί μίαν 20ετίαν (1953-1973) έπεσαν στο 0,6% και ακόμη εκεί κρατούν. Τότε, το 1985 που ήμουν στην Ουάσιγκτον, ένας Ελληνοαμερικανός μου είπε ότι «έμεινε 6 μήνες στην Αθήνα για μια επένδυση αλλά τα μάζεψε και έφυγε διότι δεν έπαιρνε υπογραφές επειδή φοβόντουσαν να υπογράψουν μήπως τους πουν ότι ευνοούν το Κεφάλαιο». Το 1982 , ο Ανδρέας Ψευτο-οικονομολόγος έλεγε στα ΝΕΑ ότι «απορεί για την απεργία των επενδυτών». Από το 1981 της βασιλείας του προέβη συστηματικά στην διάλυση κάθε παραγωγικής βιομηχανίας όταν η ΙΖΟΛΑ ειχε φτάσει να εξάγει ψυγεία ακόμη και στην Γερμανία. Επειδή έκλεισαν οι βιομηχανίες κι οι επενδύσεις «απεργούσαν»(!) άρχισε τους διορισμούς των ημετέρων με σημειώματα των κλαδικών και οι μισθοί κατεβάλλοντο μόνο με δανεικά χρήματα. Βρήκε το χρέος το 1981 στο 28% του ΑΕΠ και μέχρι το 1989 το ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ στο 87%. Τα τοκοχρεολύσια αυτής της τρελής δανειοληψίας επληρώνονταν έκτοτε με νέα δάνεια. Και το κερασάκι: 40 χρόνια μετά την λήξη του πολέμου ο «Χαρισματικός» ολετήρας της Ελλάδος σκέφτηκε (από ευσπλαχνία!) να δώσει σύνταξη σε 180,000 «αντιστασιακούς» που προσήρχοντο με σημειώματα των κλαδικών. Ο εξωφρενικός αυτός αριθμός των «συνταξιούχων» δημιούργησε το στρατό κρούσεως στις εκλογές με βέβαιη προσθήκη τουλάχιστον 400,000 σταθερών ψηφοφόρων. (΄συζυγοι, τέκνα, συγγενείς κλπ). Αυτό το απίθανο ΟΡΓΙΟ η Επιτροπή το λησμόνησε. Παρατηρείται σήμερα μία τάση να θέλει να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ να ανατρέχουμε σε αυτές τις αιτίες της ανιούσας διαλεκτικής. Επειδή εγώ επέμενα στις εκπομπές μου από το HighTV χρειάστηκε το ΠΑΣΟΚ να στείλει Δικηγορο και να απαιτήσει τον αποκλεισμό μου από το Κανάλι! Δηλαδή λογοκρισία που θα εζήλευε και η Χούντα από την λεγόμενη «ισχυρότερη δημοκρατία που είχε πορτέ η Ελλάδα» !!. Βέβαια όπως είναι γνωστό συνεχίζω τις εκπομπές μου από την Γενεύη μέσω του Γαλλικού dailymotion.fr/kaloy . O κ. Κουλουριάνος, που είδε τι συνέβαινε και παραιτήθηκε από Υπουργός Οικονομικών, όταν ερωτήθη «καλά δεν ήξερε οικονομικά ο Ανδρέας» απήντησε ¨ήξερε και παραήξερε, αλλά όταν του μιλούσες για οικονομικά …αρρώσταινε»! Δηλαδή αυτά δεν τα έκανε ο Ανδρέας από βλακεία. Ήταν ευφυέστατος, και ήξερε τι έκανε! Προσέλαβε έναν άσημο επαρχιακό δικηγόρο, τον έκανε Υπουργό Οικονομικών και αυτός ασφαλώς …τα έδινε όλα! Αυτή είναι η εξ αρχής Ιστορία την οποίαν αγνόησε η Επιτροπή στο κατά τα άλλα εξαίρετο έργο της. Αλλά πρέπει να μάθουμε και τα ονόματα των μελών της.
  Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D.
  Geneva

  Μου αρέσει!

  1. Κύριε Καλογερόπουλε θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να συνεχίσετε την ανάλυση σας και για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2010 , για να είστε δίκαιος και αμερόληπτος , καταλογίζοντας σε όλους όσους μας κυβέρνησαν τις ανάλογες ευθύνες.

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

 9. Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ Η ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  Ε ΡΕ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

  Μου αρέσει!

   1. Γεια σε όλους
    Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
    Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
    -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
    τέλεια στη ζωή τους
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
    -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
    -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
    άνθρωποι που έχουν ανάγκη
    -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
    στον χρηματοπιστωτικό τομέα
    -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
    και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
    j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
    Άνθρωποι της όρασης
    Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
    οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
    οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
    σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
    πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
    εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
    μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
    αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
    Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
    βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
    Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
    Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
    Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
    είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
    Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
    Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

    Μου αρέσει!

 10. Τι σκοτώνει το καλό;!

  Το καλό, το σκοτώνει το χρήμα. Το καλό εξαγοράζεται με το χρήμα. Οι συνείδησης ξεπουλιούνται με το χρήμα, το κάθε κουφάρι – αχυράνθρωπος, ξεπουλιέται με το χρήμα! Άρα ποίος σήμερα είναι ο θάνατος του καλού και ο ιός που μας τρώει.; Τα χρήματα – νομίσματα. Οι πάντες σχεδόν εξαγοράζονται με αυτά.
  Οπότε δεν υπηρετούμε τίποτα άλλο, εκτός τα χρήματα και τις ιδέες αυτών που τα έχουν! Όλα τα γρανάζια παγκοσμίως, κινούνται από αυτούς για αυτούς, με σκλάβους σε αυτά τις κοινωνίες των εθνών. Το ποίοι έχουν τα χρήματα, όλοι πλέον το γνωρίζουν.

  Το κάθε κουφάρι εξουσίας, εξαγοράζεται δια του εκβιασμού. «οι μαζί μας – με την ομάδα και κάνεις αυτά που σου λέμε ή εκτός τελειωμένος».
  Επομένως, από τον κάθε αρχηγό κόμματος εξουσίας, μην περιμένει κανείς τίποτα.
  Όσοι το κάνουν, δίνουν τη συνέχεια σε μία από τα ίδια και χειρότερα!

  Τι τους δίνει δύναμη;! Το χρήμα. Καταστρέφουμε λοιπόν αυτό που τους δίνει δύναμη.

  Ο ιός λοιπόν είναι τα χρήματα. Οπότε γνωρίζουμε από τι πάσχουμε. Τα μαζεύουμε λοιπόν και τα καίμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί η Ευρώπη. Τα δε νομίσματα, σε ένα καράβι και τα βουλιάζουμε στο βυθό της θάλασσας.

  Στο πλήρωμα του χρόνου, γίνονται φυσικές καταστροφές, γίνονται πόλεμοι, μπορεί λοιπόν να γίνει και αυτό. Εκεί που φτάσαμε, χρειάζονται καινοτομίες σε όλα τα μέτωπα. Ενδεχομένως με αυτό αποτρέψουμε και κάποιο πόλεμο, που σίγουρα είναι κάτι πολύ χειρότερο.

  Αφού και κάνουμε αυτό, σε λίγο καιρό, θα έχει βρεθεί και η λύση για τη συνέχεια της ζωής μας.

  Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

 11. Τράπεζες = τα εργαλεία αφαίμαξης του Ελληνικού Λαού.

  Για να «σώσουν» λέει τις τράπεζες, το κράτος τους έδωσε 43 δισεκατομμύρια, και μετά 15 και μετά 20 και άλλα και άλλα!!!
  Το χρέος στα ύψη εντός λίγο ημερών.!!
  Για να το κάνουν αυτό, έκαναν λέει δάνειο…. το οποίο χρέωσαν σε εμάς!!!
  Δηλαδή δανείστηκαν από τις τράπεζες, για να σώσουν τις τράπεζες!!
  Δηλαδή δανείστηκαν από τα μεγάλα μπουκιά των τοκογλύφων, για να τα δώσουν στα μικρά μπουκιά πάλι των τοκογλύφων!!!Στους εαυτούς τους δηλαδή.!!
  Με άλλα λόγια, πήραν από το δεξί τους χέρι και τα έδωσαν στο αριστερό και μετά τα χρέωσαν στον Ελληνικό Λαό!!
  Τρέξτε τώρα Έλληνες, να τα πληρώσετε σε χαράτσια, ένφια και εκκαθαριστικά..!

  Είδατε κοινωνική δουλειά που επιτελούν;!

  Ουστ… σιχάματα, βρομιάρηδες.

  Μετά από αυτό, απλά κάνε χρέος σου, αυτό που είναι το σωστό, μην πληρώσεις τίποτα.

  Μου αρέσει!

  1. Γεια σε όλους
   Είμαι η αλήθεια αφρικανική πνευματιστής που θα βοηθήσει όλους έξω από τα δεινά τους
   Είμαι το marabou που βοηθά όλους τους ανθρώπους να ξέρει το μέλλον σας
   -οι θεοί έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους έχει εξελιχθεί
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμφανίσουν μια αλλαγή
   τέλεια στη ζωή τους
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να πει τον πόνο του ένα ον και τις λύσεις
   -Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι
   -οι θεοί πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει τις σωστές αποφάσεις το
   άνθρωποι που έχουν ανάγκη
   -οι θεοί με έχουν δώσει τη δύναμη για να βοηθήσει τους ανθρώπους evotuer καλά
   στον χρηματοπιστωτικό τομέα
   -οι θεοί μου έδωσε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή σύζυγος έχει μια γυναίκα
   και μια γυναίκα να έχει ένας άνθρωπος
   j ‘ έχουν φετίχ που δίνουν χρήματα
   Άνθρωποι της όρασης
   Τι σας στέλνω αυτό το mail σήμερα
   οι θεοί μου έδειξε πολύ δύσκολες καταστάσεις των ανθρώπων
   οικονομικά και που χρειάζεστε για να βγάλουν λεφτά δανεισμού για την εξάλειψη
   σας προβλήματα δεν έχουν ακόμη πέσει σε καλούς ανθρώπους, αλλά θα έχουν
   πολλές παράμετροι της πρότασης είναι πάρα πολλά
   εγκληματίες και έχετε αυτό το κακό δαίμονα
   μου lo ΜΑΡΑΜΠΟΥ δείτε σας μέσα από μια πολύ δύσκολη περίοδο
   αλλά μπορεί να βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το σωστό δρόμο χωρίς ένα
   Φράγκο δηλαδή jene θέλει τα χρήματά σας πριν από την ενίσχυση και μια
   βρέθηκαν ικανοποίηση φορά θα ευχαριστήσω τον αν θέλετε
   Έτσι εάν έχετε τους ανθρώπους που μπορείτε να φανταστείτε να κάνει μια υπόθεση με
   Παρακαλώ μου στείλετε το όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτσι ώστε να μπορώ να
   Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα και
   είναι όπου θα αρχίσουμε, θεραπεύουμε… ασθένειες όπως ο διαβήτης, κλπ
   Παρακαλώ να μου αντίγραφα ασφαλείας
   Σημ.: για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail au:lemaraboulemarabou@gmail.com

   Μου αρέσει!

  2. Πως φτάσαμε έως εδώ ?
   Μην χαλιόσαστε πολύ ρε παιδιά γιατί εχει και ζέστη .
   Πως δεν ρίχνετε μια ματιά στην ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΡΤΕΡ που συντάχτηκε το 1947?
   Πως φτάσαμε έως εδώ?
   Η Έκθεση Πορτερ είναι αρκετά διαφωτιστική ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ.
   Θα την βρείτε παντού αν γράψετε στο Γκουγκλ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΡΤΕΡ.

   Ο Πωλ Πόρτερ χρειάστηκε δυο μήνες για να συντάξει την έκθεσή του. Στις 28 Μαρτίου 1947 την κατέθεσε στη Βουλή των ΗΠΑ. Διαβάστε μερικά αποσπάσματα και ίσως να συμφωνήσετε ότι «η ιστορία κύκλους κάνει»:

   •«Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία εις το βιοτικόν έπίπεδον και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδοσκόποι και οι μαυραγορίται, διάγουν εν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνησις το αντιμετώπισεν αποτελεσματικώς. Εν τω μεταξύ αι λαϊκαί μάζαι περνούν μίαν αθλίαν ζωή. Οι κερδίζοντες είναι σχετικώς ολίγοι τον αριθμόν και ο συνολικός πλούτος των, περιερχόμενος εις το σύνολον του πληθυσμού θα επέφερεν ελάχιστην βελτίωσιν των γενικών συνθηκών διαβιώ¬σεως. Αλλ’ ο πολυτελής τρόπος ζωής των εν μέσω της πτώχειας, συντείνει εις το να εξοργίζη τας μάζας και να υπογραμμίζη την δυστυχίαν των πτωχών».
   •»Υπάρχει εις την χώραν σημαντικόν ποσοστόν συγκεκαλυμμένης ανεργίας, δεδομένου ότι τα 20% του πληθυσμού χρησιμοποιούνται υπό του κράτους ή εξαρτώνται εξ αυτού. Τα χαμηλότατα επίπεδα ζωής των δημοσίων υπαλ¬λήλων, των συνταξιούχων και των άλλων μισθοβιώτων αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα, ο οποίος συμβάλλει εις την πολιτικήν και κοινωνικήν έντασιν που χαρακτηρίζει σήμερον την Ελλάδα».

   •»Ουδέν μέτρον ελήφθη από της απελευθερώσεως δια να δοθεί χρήσιμος εργασία εις τους δυναμένους να εργασθούν από το ευρύ αυτό στρώμα του πληθυσμού.

   (ΣΗΜΕΙΩΣΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ -εδώ βέβαια για να εργαστείς τότε ήθελαν και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Μονο σε οικοδομές δεν ζητούσαν φρονήματα )

   •»Δύο και ήμισυ έτη μετά την απελευθέρωσιν η Ελλάς ευρίσκεται εις μί¬αν κατάστασιν νεκρώσεως παρά την ουσιαστικήν εξωτερικήν βοήθειαν και την αρμοδίαν εξωτερικήν καθοδήγησιν».

   •»Σημαντικά ποσά ξένου συναλλάγματος εσπαταλήθησαν κατά το παρελθόν έτος [1946] εις εισαγωγάς ειδών πολυτελείας, εις πώλησιν χρυσών λιρών από το κράτος και εις πράξεις επί του νομίσματος εις την μαύρην αγοράν.»

   Εκτός από την επίσημη έκθεσή του ο Πωλ Πόρτερ δημοσίευε στο αμερικανικό περιοδικό Κόλιερς (Σεπτέμβριος 1947) τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα ως εξής (Σπ. θεοδωρόπουλου, Απ’ το δόγμα Τρούμαν στο δόγμα Χούντα, Αθήνα Ι 977, σελ. 64-65):

   «Απ’ ό, τι μπόρεσα να διαπιστώσω, η κυβέρνηση δεν έχει καμιάν άλλη πολιτική πρακτική από το να ζητάει συνέχεια ξένη βοήθεια για να διατηρεί την εξουσία της και να διασώζει συνέχεια τα προνόμια μιας μικρής κλίκας εμπό¬ρων και τραπεζιτών, οι οποίοι αποτελούν την αόρατη εξουσία στην Ελλάδα.

   Η κλίκα αυτή είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει με κάθε μέσο τα οικονομικά της συμφέροντα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι μπορεί να στοιχίσει αυτό στην οικονομία της χώρας. Τα μέλη αυτής της κλίκας επιθυμούν να διατηρήσουν άθικτο ένα φορολογικό σύστημα που τους ευνοεί, με αληθινά σκανδαλώδη τρόπο. Αντιτίθενται στον έλεγχο συναλλάγματος, γιατί αυτό θα τους εμποδίσει να εξάγουν τα κέρδη τους στις τράπεζες του Καΐρου και της Αργεντινής. Δεν διανοήθηκαν ποτέ να επενδύσουν τα κέρδη τους στη δική τους χώρα για να βοηθήσουν στην αναστήλωση της εθνικής οικονομίας.

   …Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι άνθρωποι πολύ ευχαριστημένοι, που μιλάνε πολύ καλά τ’ αγγλικά. Είναι πάντοτε πρόθυμοι, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν την αμερικανική αποστολή για τα δικά τους συμφέροντα. Θυμάμαι ακόμα ένα από τα πιο επίσημα γεύματα ενός από τους σημαντικότερους τραπεζίτες, που με είχε καλέσει στη βίλα του των Αθηνών. Είχε τρεις σερβιτόρους με λιβρέα, μια ποικιλία απ’ τα πιο φίνα κρασιά και φαγητά διάφορα, περίφημα γαρνιρισμένα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ένας από τους αντιπροσώπους της κλίκας που ανέφερα άρχισε να εξυμνεί τις ομορφιές της ζωής κοντά στη θάλασσα, καθώς και τις χαρές των αριστοκρατικών σπορ.

   Η αντίθεση ανάμεσα στο γεύμα αυτό και στα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στους δρόμους της Αθήνας είναι πραγματικά τρομερή…».

   Τελικά οι ΗΠΑ μέσω της έκθεσης Πόρτερ έκριναν ότι άξιζε τον κόπο να επενδύσουν πάνω μας. Κι έτσι γεννήθηκε το λεγόμενο Δόγμα Τρούμαν,που συχνά πυκνά μνημονεύουμε και σήμερα όταν γίνεται κουβέντα για ανάπτυξη. «Αναζητούμε ένα νέο Δόγμα Τρούμαν για την Ελλάδα», έχουν πει. Όπως τώρα έτσι και τότε για να …πέσουν τα «πακέτα σωτηρίας» έπρεπε να υπάρξουν δεσμεύσεις. Διαβάστε ποιες ήταν:

   •«Ένας τρόπος αντιμετωπίσεως των προβλημάτων θα ήτο να υπάρξουν, εκτός από μίαν συμβουλευτικήν αποστολήν αντιπροσωπεύουσαν τας Ηνωμένας Πολιτείας, αρκετοί Αμερικανοί και άλλοι ξένοι τεχνικοί, χρησιμοποιούμενοι ως άτομα από την ελληνικήν κυβέρνησιν εις επικαίρους κρατικάς θέσεις (…καί¬ριας εκτελεστικάς θέσεις).

   Πρέπει να εγκατασταθή Διεύθυνση Εξωτερικού Εμπορίου υπό την αρχηγίαν ξένου τεχνικού…»

   •»Η Αμερικανική Αποστολή πρέπει να δύναται να εξασφαλίζη δια διαφόρων τρόπων ότι γίνεται η καλύτερα δυνατή χρήση της αμερικανικής βοηθείας. Θα πρέπει να έχη την εξουσίαν ως τελευταίον μέτρον να διακόπτη ή να περιορίζη την οικονομικήν βοήθειαν όχι μόνο γενικώς, αλλά και εις την περίπτω¬σιν οιουδήποτε σχεδίου ή ενεργείας, οσάκις καθίσταται προφανές ότι οι όροι της βοηθείας δεν ετηρήθησαν».

   •»Η Αμερικανική Αποστολή θα πρέπει να συμμετέχη εις την ανάπτυξιν της πολιτικής εσόδων και εξόδων (της ελληνικής κυβερνήσεως). Θα απαιτηθή η εκ μέρους της έγκρισις του προϋπολογισμού πριν ούτος τεθή εν ισχύι.»

   •»Το πρόγραμμα εισαγωγών το όποιον θα ετοιμάζεται υπό την επίβλεψιν τής Διευθύνσεως Εξωτερικού Εμπορίου θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνον μετά την έγκρισιν υπό τής αποστολής.»
   Τελος.

   Μου αρέσει!

 12. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΑΒΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ). ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΑ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ: Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΑΥΤΕΣ).

  Μου αρέσει!

 13. ΤΟ ΤΙ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΦΙΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΘΕΛΩΤΥΦΛΟΥΝ ΑΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΓΙΑΖΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ Ο ΚΟΖΜΟΣ , ΟΠΟΛΙΣ ΚΟΖΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΔΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ Γ ,Α , Π. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  Μου αρέσει!

 14. Παράθεμα: mls red deer area
 15. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ? ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ? ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ? ( ΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ- ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ…) ΚΑΛΑ , ΟΙ <> ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ? ΟΙ ΟΡΟΙ , ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ,ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ…ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ…?

  Μου αρέσει!

 16. Παράθεμα: kerbs
 17. Επιτόκιο: 2% godovyh- ποσό Μέγιστο δανείου: $ 20,000,000.00- Ελάχιστο ποσό δανείου: $ 5,000.00Primenit σήμερα και να πάρει χρηματοδότηση μέσα σε 1 εργάσιμη dnya.My προσφορά δανείων για όλους τους σκοπούς. Όροι του δανείου είναι απλή και εύκολη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: varnerin.anita.maria@gmail.com

  Μου αρέσει!

 18. Γεια σας, είμαι ένα άτομο που προσφέρει δάνεια σε διεθνή. με το κεφάλαιο
  το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή δανείων μεταξύ βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων κυμαίνονται από ιδιώτες
  9000 1500.000 όλοι οι σοβαροί άνθρωποι είναι στις πραγματικές ανάγκες, το ποσοστό
  Ο τόκος είναι 3% ετησίως .J’octroie των Οικονομικών δάνεια, στεγαστικό δάνειο, δάνειο Επενδύσεις,
  Auto Δάνειο, προσωπικό δάνειο. Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσουν τους πελάτες μου σε ένα πολύ 3 ημερών από την παραλαβή της αίτησής σας.

  Μου αρέσει!

 19. προσφορά δανείου μέσα σε 48 ώρες.
  Γεια σας Έχετε οικονομικά προβλήματα; Και για όσους δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια κεφαλαίου από τις τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ανατρέξτε σε αυτό το E-mail: maurogiovanni00@gmail.com

  whatsapp: +33 6 44 68 84 20

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s