Οι μύχιοι, διαχρονικοί πόθοι των λευκών νομάδων δεν αλλάζουν…

Σταθερή αξία το Γερμανικό κεφάλαιο.
Άξιος εκφραστής των “Τούρκων της Ευρώπης” Γερμανογενών που παρά τα φυλετικά τους συμπλέγματα και τα wannabe άρειοι, δεν ξεχνούν τις καταβολές τους.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λοιπόν στη γελοιογραφία της Frankfurter Allgemeine Zeitung με την παρελθοντική πραγματικότητα που τόσο τους λείπει.

Η ημισέληνος πάνω στο Ναό των Γηγενών. Στο ναό της Παλλάδας, Παρθένου μα Αειφόρου Μητέρας, υπέρτατη προσφορά των Γηγενών.

Αυτό βλέπετε αρρωσταίνει τα συμπλεγματικά μυαλά τους με τις ονειρώξεις τους περί “Ινδοευρωπαϊκής Φυλής” που έκανε τον Ελληνικό πολιτισμό (όπου βέβαια οι Άρειοι ήταν …Γερμανοί!).

Αλάριχος λοιπόν, Ιερά συμμαχία, Νεότουρκοι, Κεμάλ, Ναζί, Siemens – Hoechtief – MAN – Daimler – ThyssenKrupp και σήμερα το περιβόητο Γερμανικό fund σε αγαστή συνέχεια και συνέπεια.

Ο Χίτλερ πέθανε, η Όπελ ζει και βασιλεύει. Όπως πάντα με τη βοήθεια των ντόπιων Γερμανοτσολιάδων – δοσίλογων πολιτικών, επιχειρηματιών, παρακράτους. Όλοι χρηματοδοτούμενοι από αυτό το Κεφάλαιο. Όλοι δέσμιοι στις μίζες της Γερμανικής επικυριαρχίας, των μαιτρ των Γενοκτονιών, αυτών που ονειρεύονται ακρωτηριασμό της Μακεδονίας, νεοοθωμανισμούς και τα συναφή.

Όλοι όμως πλέον ταυτοποιημένοι. Ένας προς έναν. Εταιρείες, offshore, μαύροι λογαριασμοί, προώθηση της Τουρκικής πολιτικής υπό διάφορα πρίσματα.

Ξεπουλημένα ανδρείκελα που θυσίασαν ένα Έθνος για φραγκοδίφραγκα. Δεν θα πούμε για την “Θεία” τιμωρία που γνωρίζουν όσοι συναναστρέφονται τον σύγχρονο πανίσχυρο “επιχειρηματία”.

Θα πούμε για την πεθερά του φυγόδικου που κυκλοφορεί με Mercedes Και διακινεί τα λεφτά με τις σακούλες για να μη γίνουν αντιληπτά ενώ η βιλάρα τους έχει πραγματικά πυρηνικά καταφύγια.

Θα πούμε για τον βαλιτσοφόρο με την “φιλότουρκη” γυναίκα του (ω τι συμπτώσεις) που απολαμβάνει τις διακοπές του με το πανάκριβο “Φερέτι” περασμένο σε ΛΤΔ.

Θα πούμε για το μαύρο χρήμα σε “νομικές υπηρεσίες” και τους δρόμους του.

Όλα θα τα πούμε και πολύ σύντομα. Να είστε σίγουροι όμως ότι σαν τα ποντίκια, νιώθουν το μέγεθος της οργής που έρχεται και αυτό τους οδηγεί σε απανωτά λάθη ιδιαίτερα τις ημέρες που διανύουμε. Δεν ξέρουν από που να κρυφτούν, δε μπορούν να καταλάβουν πως είναι δυνατό να υπάρχουν άνθρωποι που τους πολεμούν χωρίς κανένα “ορατό” συμφέρον.

Δείτε επίσης: Νεοναζιστικές οργανώσεις στρατολογούν ανεξέλεγκτα με την ανοχή (;) του Ελληνικού κράτους!

Ο διαχρονικός έρωτας ΠΑΣΟΚ – παρακράτους (τι δουλειά έχουν οι αντεξουσιαστές στην εξουσία);

Χίτλερ: Έχουμε λάθος θρησκεία. Ο Ισλαμισμός μας πάει περισσότερο!

ΔΝΤ. Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, με εκπληκτικές ομοιότητες.

Share

3 thoughts on “Οι μύχιοι, διαχρονικοί πόθοι των λευκών νομάδων δεν αλλάζουν…”

 1. για φάρμακο σε αυτό το χαμό που είναι σαφές ότι είναι η ύστατη προσπάθεια τους να υποτάξουν την αδάμαστη ελληνική ψυχή δείτε το βιντεάκι και ακούστε τη “μυθωδία”. κλείστε τα μάτια και νιώστε πως δένει το αρχαίο με το σημερινό μεγαλείο μας.
  ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ απλά γιατί είμαστε έλληνες.

  Like

 2. Δεν θα προλάβουνε οι τρισάθλιοι Αλάριχοι να χαρούνε το εκθαμβωτικό τους κέρδος, που στην ουσία, επειδή τόσο το επιδίωκαν για αιώνες, και για να φθάσουν στο σήμερα χρειάστηκε να ενσωματωθούν την Ύβρη, έχουνε καταντήσει αξιολύπητοι τυφλοί άψυχοι, οδοιπόροι δεμένοι με την θηλιά στο λαρύγγι να τους τραβάει στην Κόλαση της δικής τους άθεης δημιουργίας, έναν Τάρταρο χειρότερο και από τους πιο μαύρους εφιάλτες που δημιούργησαν για μία ολόκληρη Υφήλιο.
  Ποτέ τους δεν τραγούδησαν Παιάνα, διότι ποτέ τους δεν υπήρξαν Πολεμιστές, ούτε ποτέ τους υπήρξαν Ελεύθεροι.
  Ποτέ τους δεν βρήκαν μία σταγόνα ευτυχίας, ούτε στα πλούσια δείπνα τους, ούτε στα οχυρωμένα παλάτια τους.
  Τους τρώει ζωντανούς μέσα τους η Σαπίλα, το άθεο οκνηρό τους τερατώδες πνεύμα, που όσο και να προσπαθούν να το αποφύγουν παραμένουν υπόδουλοί του, εφόσον η φύση τους έχει έτσι καταντήσει που να μην μπορεί παρά να έρπετε δουλικά, πάντοτε μέσα στο απόλυτο Σκοτάδι της Μαύρης τους καρδιάς!
  Και ούτε η Πίστη τους θα τους απαλλάξει από αυτά τά δεσμά τους, τις αλυσίδες με τις οποίες οι ίδιοι δέθηκαν καθώς ήθελαν να παίξουν τους Θεούς, και διανοήθηκαν να γίνουν Ήφαιστος ο κάθε ένας τους, στην τέχνη της πανίσχυρης υποδουλώσεως της ατομικής ελευθερίας με δεσμά που η ατελής πανουργία τους επινοήθηκε.

  Εμάς ως Έλληνες μας ατενίζει, όπως πάντοτε, ο γαλάζιος ουρανός. Η θάλασσα θα είναι Πάντοτε δική μας, και η Στερεά μας με τά νησιά διαμάντια μας πάλι σε μας θα αποδοθούνε γιατί έτσι εμείς το θέλουμε να βρισκόμαστε, Ένα για Πάντα με την Γή μας, αυτήν την Αθάνατη Ψυχή μας που είναι αχώριστη και αιώνια συνδεδεμένη με τον Ιερό μας Τόπο από την αρχή του Κόσμου.

  Αυτοί δε οι τρισάθλιοι είναι απλώς τά μέσα ενός δυσοίωνου τέλους για αυτούς, και μιάς απελευθερωτικής δικαίας αρχής για εμάς τους Έλληνες.
  Σκόνη θα γίνουν αυτοί που τώρα κάνουν την Γή άνω κάτω να πιούν το αίμα μας, και να κλέψουν τον Τόπο μας.
  Η Ψυχή μας δεν μπορεί να αποχωριστεί από αυτόν. Κάθε Ψυχή στον τόπο του. Έτσι ήταν εξ αρχής.
  Όσοι λίγοι και να είμαστε, όσες στρατιές και να είναι εκείνοι, εμείς θα υπερισχύσουμε, γιατί εμείς πολεμάμε για την Ανεξαρτησία μας στον Τόπο τον Πανάρχαιο τον Ελληνικό, και το Σύμπαν του Δικαίου είναι Μαζί μας, και το Σύμπαν είναι Απέραντο και αναρίθμητο και αήττητο!
  Εκείνοι που μας πολεμούνε είναι όρνια. Έχουν τις μέρες τους, μά τελικά θα οδηγηθούν στα έσχατα από όπου πήγασαν, και όπου ανήκουν, εξαθλιωμένοι και καταδικασμένοι για την Ατιμία τους.

  ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s