Ο «Αστάθμητος Παράγοντας». Ξεκινάμε, Όσοι Ζωντανοί, Όσοι καθαροί.

Τους τελευταίους μήνες είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους. Όλοι μας προσέγγισαν με την ίδια αιτία: Την ανησυχία για αυτά που έρχονται (όταν εμείς εδώ τυρβάζαμε για προγράμματα 100 ημερών και Ασεμπίγιο).

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους, ήταν κάποια πρόσωπα – έκπληξη που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι…

 • Ήταν Έλληνες! (Ελληνικής καταγωγής)
 • Κατείχαν τέτοιες θέσεις κλειδιά, ώστε να μας παρέχουν την εκ των έσω ενημέρωση που εντέλει επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας.
 • Ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν την πατρίδα τους, άλλοι ορμώμενοι από συναισθηματισμό, συγκεκριμένοι όμως από καθαρό αίσθημα δικαίου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη επικοινωνία μας με έναν άνθρωπο – κλειδί της παγκόσμιας οικονομίας που μας προσέγγισε λέγοντας «Θεέ μου, τι πάνε να σας κάνουν». Με έκδηλη την απορία του «Γιατί το κάνουν αυτό».
 • Ετερόκλητοι άνθρωποι με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Το πραγματικό ενδιαφέρον για την Πατρίδα, για το μέλλον του Ελληνικού λαού, έστω και αν κάποιοι είχαν έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές.

Παράλληλα, έχουμε γύρω στα 1,500 ΕΠΩΝΥΜΑ μηνύματα συμπολιτών που μας προσέγγισαν με το σκεπτικό της συμβολής στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Όπως κάθε αγώνας όμως, έχει τεράστιες ευθύνες και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για γελοιότητες, ιδιοτέλεια και υστεροβουλία.

Άλλωστε στις ημέρες μας το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ αγαθό είναι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Αυτό δεν εξαγοράζεται μα κυρίως ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ.

Έτσι, βάσει της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν αυτοί οι άνθρωποι – κλειδιά, είμαστε σε θέση (από νωρίς δηλαδή), να γνωρίζουμε όλες τις μεθοδεύσεις στο θέμα της οικονομίας. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τις επόμενες σκοπιμότητες, αλλά ΤΕΡΜΑ Η «ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ».

Είναι ώρα για Δημιουργική Δράση. Βλέπετε ότι κάθε στιγμή που περνάει το μαχαίρι μπαίνει βαθύτερα στο κόκκαλο. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, δεν φοβούνται, νιώθουν ότι η εξουσία τους δεν κινδυνεύει. Συνεχίζουν λοιπόν τον βιασμό σε ένα κουφάρι που μοιάζει νεκρό, όμως δεν είναι.

Είμαστε όλοι εμείς. Εμείς λοιπόν θα υψώσουμε κεφάλι, θα γίνουμε ο αστάθμητος παράγοντας που θα τους σταματήσει. Και θα τους παλέψουμε με τα ίδια τους τα όπλα. Διότι έκαναν το λάθος να μπουν στο γήπεδο θεωρώντας ότι δεν υπάρχει αντίπαλος.

Ε λοιπόν και αντίπαλος υπάρχει και μάλιστα το γήπεδο είναι δικό μας. Τόσο καιρό το μελετάγαμε και συγκεντρώναμε στοιχεία φωτιά. Τα διασταυρώναμε. με την βοήθεια των «ειδικών». Θυσιάσαμε τα πάντα για να μάθουμε το παιχνίδι και τις λεπτομέρειες. Και τώρα…

 • Γνωρίζουμε ΠΩΣ κινήθηκαν και πως κινούνται
 • Γνωρίζουμε ενόχους «υπεράνω υποψίας» με διαβάθμιση ενοχής.
 • Γνωρίζουμε πραγματικά ΠΟΥ υπάρχουν τα λεφτά και ΠΩΣ θα έρθουν πίσω
 • Γνωρίζουμε τις επόμενες κινήσεις τους, τις offshore τους, τις κινήσεις των «μυστικών» λογαριασμών τους.

Από το μικρολαμόγιο του δημοσίου μέχρι τον κάτοχο εξουσίας, τον εργολάβο, τον ευυπόληπτο επιχειρηματία. Γνωρίζουμε το νομικό σύστημα και τα πλαίσια που πρέπει να κινηθούμε ως Έθνος μέσα στα πλαίσια του κράτους.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι θεωρούμε το «χθες» ιδανικό. Όχι βέβαια, αυτό το χθες μας οδήγησε εδώ που φτάσαμε. Και η αιτία σε όλες τις περιπτώσεις είναι απλή:

Αυτοί που έβαζαν το τομάρι τους πάνω από την Πατρίδα, πάνω από το σύνολο.

Η νοοτροπία του «εγώ να ‘μαι καλά και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν».

Ο δημόσιος υπάλληλος που φίλαγε τον πουλημένο πολιτικό για να διοριστεί και αντί να εκτιμήσει την πατρίδα που τον ταΐζει, τον σκληρά εργαζόμενο που τον πληρώνει, κοίταζε να συνεχίσει την ασέλγεια.

Ο πολιτικός, που εξέθρεφε αυτό το σάπιο σύστημα για να μπορεί να ληστεύει ανενόχλητος, βάζοντας ΠΑΛΙ το τομάρι του πάνω από το σύνολο. Τελευταία μάλιστα είχαμε φτάσει σε επίπεδα ποινικοποίησης του πατριωτισμού, αφού στην ουσία ο μόνος λόγος αντίστασης στην εξουσιαστική λαίλαπα ήταν η αγάπη για την πατρίδα, για τον συνάνθρωπο και τίποτε άλλο.

Ο Κρατικοδίαιτος Επιχειρηματίας. Αυτά τα παχύδερμα που όσο και αν φαίνεται υπερβολικό, είναι η κύρια αιτία αυτών καθαυτών των ελλειμάτων. Ασέλγεια κατά συρροή. Στη Φύση, στον Άνθρωπο, στο Γένος. Για να πουλήσει τα αεροπλανάκια του και να χτίσει τις γέφυρες του γέμιζε με εξαθλιωμένους δούλους την κοινωνία και με πνευματική μόλυνση την παιδεία. Πως νομίζετε ότι έγιναν οι Δραγώνες; Με παρθενογέννεση;

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε ότι με τις σωστές ενέργειες μπορούμε να:

 • Επαναπατρίσουμε 145 δις Ευρώ από τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Λεφτά που ανήκουν στην Πατρίδα. Γνωρίζουμε Που βρίσκονται και πως θα έρθουν πίσω.
 • Γνωρίζουμε ΠΩΣ θα διαπραγματευθούμε το εξωτερικό χρέος αναίμακτα, ώστε να το μειώσουμε ρεαλιστικά και ραγδαία.
 • Γνωρίζουμε ΠΩΣ θα διώξουμε δικαστικά τους επίορκους, τους πολλούς επίορκους, έστω και αν καλύπτονται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
 • Γνωρίζουμε πως θα εφαρμόσουμε στην Ελλάδα τους νόμους περί διασπάθισης δημοσίου χρήματος σε όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων, ακόμα και στη «μαρίδα», με τις ανάλογες μετατροπές ώστε να μην κρίνονται «αντισυνταγματικά».

Όχι, δεν θέλουμε να δούμε «αίμα». Τη λέξη HORCA τη λέμε σχηματικά. Θέλουμε να δούμε κάθε έναν καταχραστή ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ, σύμφωνα με το Αμερικανικο δίκαιο. Να ζήσει εως το τέλος της ζωής του με τα πάντα ελεγχόμενα , αφού θα έχει κατασχεθεί κάθε ακίνητη – κινητή περιουσία αυτού και περί αυτού.

Πληροφοριακά, στην Αμερική (που το ΔΝΤ φυσικά δεν ήρθε εδω΄για «δικαιοσύνη») παρέχεται ένα βασικό ποσό επιβίωσης στον καταχραστή, ανάλογα με τον βαθμό συνεργασίας του και ελέγχονται ακόμα και τα ψώνια του στο Super Market. Πήρες Σολωμό; ΠΟΙΝΗ. Θα ζήσεις όπως οι ΜΗ προνομιούχοι τους οποίους λήστεψες.

Αυτό ως ένα μικρό παράδειγμα αφού σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο ολόκληρο το σχέδιο διάσωσης.

Τι θα το κάνουμε;

Όχι, δεν θα δοθεί ούτε στις «αρχές» ούτε σε κόμματα ούτε στη δικαιοσύνη. Θα επιβληθεί. Εδώ είναι ο αστάθμητος παράγοντας.

Θα το επιβάλλουμε ως ένα Ευρύτατο Πατριωτικό Μέτωπο χωρίς κομματική ταυτότητα.

Και τότε θα δείτε για πότε ο κύριος και η κυρία της UBS στη Μεγάλη Βρετάνια θα «πατήσουν» τις συμφωνίες τους. Τότε θα δείτε πως η Credit Suisse δίνει τα στοιχεία των «μαυροφορεμένων» Ελληναράδων.

Και άλλα πολλά που ούτε τα φαντάζονται. Ακόμα και η κοπελίτσα στο δήμο Αμαρουσίου λ.χ. που πέρνει τον παχυλό μισθό της χωρίς να πατά ποτέ στη δουλειά.

Πάμε λοιπόν, όσοι Ζωντανοί, όσοι Καθαροί. Και είμαστε πολλοί και άξιοι.

ΥΓ. Η προσφορά όλων σας για πληροφορίες είναι ανεκτίμητη. Βλέπετε πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε τα πράγματα σε αυτή τη χώρα; Αρκεί μόνο η πρόθεση.

220 σκέψεις σχετικά με το “Ο «Αστάθμητος Παράγοντας». Ξεκινάμε, Όσοι Ζωντανοί, Όσοι καθαροί.”

  1. https://olympia.gr/2010/04/28/horca-3/
   Posted by olympiada στο Απρίλιος 28, 2010.
   Τίτλος άρθρου:
   Ο «Αστάθμητος Παράγοντας». Ξεκινάμε. Όσοι Ζωντανοί, Όσοι καθαροί.

   Έγραφες τότε.
   ….. —» Άλλωστε στις ημέρες μας το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ αγαθό είναι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Δεν εξαγοράζεται μα κυρίως ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ «.

   Το εννοούσες όμως;

   Πέρασε ο καιρός, ξεχάστηκαν πολλά.
   Γιατί κοίτα, κάνε απολογισμό.
   Κάνε ταμείο για την ακρίβεια των πραγμάτων.
   Τι πρόδωσες;
   Την εμπιστοσύνη;
   Περιμένεις κάνοντας τέτοια ανηθικότητα να πας μπροστά;
   Πίσω και πολύ σου είναι !

   Μου αρέσει!

 1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΟΥΙΚΙΛΙΚΣ.
  ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
  ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ.
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ.
  ΟΧΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ.
  ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.

  Μου αρέσει!

 2. Τα 2 Μεγάλα Προβλήματα της Πατρίδος μας .
  Η πολεμικές αποζημιώσεις του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου που μας οφείλει η ηττημένη Γερμανία,και μας
  τα κρατά με τον τσαμπουκά,αφήνοντας την πατρίδα χωρίς οικονομικούς πόρους πολλά χρόνια τώρα.
  Η λαθρομετανάστευση, τρομακτική πληγή για την πατρίδα μας,που έχει σπείρει τον φόβο στις πόλεις μας
  και στην κοινωνία ολόκληρη,διότι το σύστημα τους δίνει δικαιώματα χωρίς να υπολογίζει τίποτε,-

  Μου αρέσει!

 3. Εννοείται ότι είμαι μέσα σε κάθε τι τίμιο, αυθόρμητο αλλά οργανωμένο, δυναμικό, μη κομματικό για να σώσουμε την πατρίδα και να τιμωρήσουμε αυτούς που την έφεραν εδώ. Και ειδικά αυτούς που προτάσουν και υπηρετούν άλλες σημαίες.

  Μου αρέσει!

 4. Το «Όσοι ζωντανοί» το είπε ο Ίων Δραγούμης και βεβαίως δεν εννοούσε τους άπλυτους που έχετε στην φωτογραφία με το πανώ στα … κουβανέζικα και εμφάνιση πρεζονιού.

  Μου αρέσει!

 5. Μετα την τελευταια συναντηση του Πανου Καμενου με τον Αντωνη Σαμαρα και βγαινοντας απο το γραφειο του δευτερου αγκαλιασμενοι πολλοι πιστεψαν οτι αυτη η παρεξηγηση ειχε τελειωσει, και επρεπε να ειχε τελειωσει γιατι αυτο ειναι προς το συμφερων ολων, δηλαδη της Νεας δημοκρατιας, που δεν εχει την πολυτελεια να χανει στελεχη του επιπεδου του κ.Καμμενου, του ιδιου του βουλευτη, που χανει το δικιο του επιμενοντας σε κατι που θα τελειωσει πολυ γρηγορα και ηταν αναγκαιο να γινει αυτη την στιγμη, και των πολιτων που μαλλον θα χασουν εναν αξιολογο πολιτικο με ικανοτητες απο το ελληνικο κοινοβουλιο.

  Μου αρέσει!

 6. Συμφωνώ απόλυτα με τα αναγραφομενα, αλλά από την πρώτη δημοσίευση μέχρι τώρα έχουν περάσει 22 μήνες και τα πράγματα έχουν χειροτερέψει δραματικα, γινονται σημεια και τερατα καθημερινα, καμμια δραση δεν εχει υπαρξει, και ετσι η διακήρυξη σας έχει στην ουσία ακυρωθεί από τους διοικούντες. Επιπλέον δεν δόθηκε καμμιά συνέχεια στην πρώτη σας δημοσίευση με κάτι πιο συγκεκριμένο και εάν συνεχιστεί έτσι, μάλλον αυτοακυρωνεσθε και δίδεται η εντύπωση ότι η όλη προσπάθεια περιορίζεται στην αρχική σύνταξη ενός ωραίου, ενδιαφέροντος και πολύ σωστού κειμένου, αλλά μεχρι εκεί. Επειδή από παρόμοια «κείμενα – προθέσεις» το διαδίκτυο είναι γεμάτο, σας ρωτώ ευθέως εάν πρόκειται να προχωρήσετε πιο συγκεκριμένα η να το ξεχάσουμε. Και βέβαια εάν προχωρήσετε, να συγκεκριμενοποιηθει το πράγμα διότι εγώ αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Αναμένουμε λοιπόν !!!!!

  Μου αρέσει!

 7. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.
  ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ,ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΛΕΩ.

  Μου αρέσει!

 8. ειμαι φοιτητρια 1ου εξαμήνου και ηθελα και εγώ να γράψω ένα άρθρο σχετικά με τις διαδηλωσεις του τριημερου.Μέσα στο αρθρο ήθελα να μιλησω για συλλογικές μηνυσεις και μηνυσεις ακομα και κατα δικαστικων σε ανωτατα δικαστηρια εκτος Ελλαδας.Καταλαθως λοιπον βρηκα το blog και τ αρθρο σας με τν εργασια για το πως ξεκινησε η κριση,Σκεφτηκα οτι μια τετοια εργασια θα ηταν τελειο θεμα για παρουσιαση απο τους ιδιους που τν εγραψαν στο πανεπιστημιο μου, που τυγχαινει να είναι οικονομικο…ειδα ομως οτι δεν δινετε τα ονοματα τους!Δεν θα σταματησω να τσεκαρω το blog οσο κι αν σιγα σιγα χανει την εγκυροτητα του!θελω απλα να τονισω ,οτι αυτή τν περιοδο που μπηκα στο πανεπιστημιο τα παιδια ειναι στην πλειονοτητα ανεξαρτητα και οι αποψεις τους συμφωνουν εν μερει με τα αρθρα,πολλα παραμενουν στ δυο μεγαλα κομματα υπνωτισμενα απο τα παρτυ και τις εκδρομεσ και υπαρχει και μια μεριδα που ολο και αυξανεται αυτη της αριστερας ,οπου τα παιδια παρουσιαζουν μια επιθετικοτητα ,μια προσκοληση στο παρελθον και μια ταση να θεωρουν τους ανεξαρτητους ιδιους με τους πασπιτες και τους δαπιτες,σου λενε αμα δεν παρεις πλευρα εισε φιλησυχος αρα ιδιος με αυτους,θυμιζει λοιπον λιγο μεσοπολεμο η κατασταση!,Προφανως τα ξερετε ηδη αυτα απλα εγω τωρα που βγηκα απο το προγραμμα τα βλεπω(εννοω το λυκειο).Νομιζω πως η καινουργια γενια ,ειναι οντως καινουργια ,δεν ειναι αυτο που μας ελεγαν ολοι στο σχολειο ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ!Μακαρι να ειμουν μεγαλυτερο ετος για να εφτιαχνα μια ομαδα με τους φιλους μου που θα αφορουσε τν κριση στα πραγματικα της μεγεθη και μετα ενα σχεδιο αναπτυξης , ή και ενα εντελως καινουργιο οικονομικο μοντελο χωρις νομισματα(αν θα ητν τελικα εφικτο)!Ομως δεν γινετε και δεν νομιζω οτι η δικη μου γενια ουτε καν θα προλαβει να αποφοιτησει στν Ελλαδα ή να κανει ενα μεταπτυχειακο!Αυτο ομως που μπορουμε να κανουμε ειναι για οσο καιρο απομενει να δωσουμε τν ψηφο μας καπου που θα αξιοποιηθει!Δεν καταλαβαινω μετα απο τοσο μπλαμπλα οπως λεει και ο απο πανω γιατι τελικα δν βλεπουμε τη δραση που βλεπω σε καθε αρθρο που ανεβασατε!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ? κοσμο να σας στηριζει εχετε ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

  Μου αρέσει!

  1. συντονισμένες ενέργειες κανουν μονο οι προβοκάτορες,οι πράκτορες του σορος και των Εβραίων και των τουρκων,ποτέ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   Αυτο πιστεύει η ολυμπια,ενα ψευτοεπαναστατικοφασιστοκομματοσκυλιασμενο μπλογκ.
   Διάβασε το λιγο ακόμα και θα καταλάβεις.

   Μου αρέσει!

 9. TOMS CAR.
  Ερώτημα: Δεν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζόμενοι που δεν έχουν δουλειά και θα πρέπει να φέρουν οι μετανάστες και τις οικογένειες τους, Δε φτάνει τόσους που ταίζουμε και περιθάλπτουμαι να φέρουμε κι’ άλλους ? Έλεος τους ΕΛΛΗΝΕΣ ποιος θα τους κοιτάξει πλέον. Διαφωνώ με αυτή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ….

  Μου αρέσει!

 10. Συμφωνώ και αυτός ο Ξεφτίλας ο ΓΑΠ πότε θα κρεμαστεί για την μεγάλη του προδοσία………Το τομάρι κάνει διακοπές διαρκείας με χρήματα των εξαθλιωμένων Ελλήνων……..

  Μου αρέσει!

 11. αυτο που γνωριζω απο ατομο που δουλευε στην Τραπεζα Ελλαδος ειναι πως μονο οι εργαζομενοι της επαιρναν δανεια ,και οχι οι υπολοιποι πολιτες.δανεια χαμηλοτοκα στεγαστικα για να παρουν σπιτι ακομη και στο ονομα των παιδιων τους,κρατωντας τους απο τη συνταξη τωρα ενα μικρο ποσο και ………αν πεθανει ο συνταξιουχος η ο εργαζομενος,τοτε το δανειο……….απλα διαγραφεται………………….ποιος θα πληρωνει γι αυτες τις τρυπες ρωτω ,φυσικα ολοι εμεις οι υπολοιποι…..και στο κατω κατω γιατιιιιιιιι.ειναι μαγαζι τους και κανουν οτι θελουν,κρατος ειναι…ολων μας δεν μπορουν να χαριζουν οτι θελουν σε οποιον θελουν…….αυτο ας το κανουν απο τα εσοδα των σπιτιων τους…….γιατι οι εργαζομενοι στη ΔΕΗ να μη πληρωνουν ολο το λογαριασμο τους ειναι περιουσια ολων μας μας ρωτησαν αν θελουμε να τους δωριζουμε τους λογαριασμους και ειπαμε ναι ρωτω.ποιος θα πληρωσει μετα τις τρυπες τις καθε δεη ,φυσικα εμεις μ ε τις αυξησεις ,τελη κοντρα στα τελη,γιατι υπαρχουν χιλιαδες υπαλληλοι και οχι μονο που δεν πληρωνουν αυτα που με αιμα προσπαθει να πληρωσει τοσα χρονια ο υπολοιπος λαος.γιΤΙΙΙΙΙΙΙ ΟΛ αυτα ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ

  Μου αρέσει!

 12. …ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΙL,ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ,ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΥ ΣΑΣ,ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ,ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

  Μου αρέσει!

 13. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΛΙΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΠΑΡΝΙΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΑΚΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΓΟΣΝΟΥΣ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΑ ΑΡΑΒΙΚΗΕ ΕΡΗΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΣΕΡΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΣΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΦΣΞΣ 50 ΕΚΣΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΚΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ(ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ) ΒΡΙΖΟΥΝ, ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΟΘΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΕ ΔΘΚΑΙΟΜΑ ΝΕ ΛΕΝΕ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

  Μου αρέσει!

 14. Παράθεμα: lovehoney voucher Code
 15. Παράθεμα: Click Webpage
 16. Παράθεμα: Wywóz gruzu Łódź
 17. Παράθεμα: 먹튀신고
 18. Παράθεμα: electrical123 10 discount code

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s