Ενότητα HORCA: Συνεχίζουν την εξαπάτηση του λαού. Τώρα θα έχει ρόλο το ΔΝΤ καγχάζουν, λες και γεννήθηκαν σήμερα το πρωΐ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

stah2Πριν 8 μήνες, μιλούσαν για Βατοπαίδι. Πριν έξι μήνες
δε γνώριζαν τι είναι ΔΝΤ, Goldman Sachs κλπ. Πριν δύο μήνες, θεωρούσαν απίθανο το σενάριο του ΔΝΤ και το απέκλειαν μετά βδελυγμίας. Πριν λίγες εβδομάδες, πανηγύριζαν για τον μηχανισμό στήριξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πριν λίγες ημέρες, έλεγαν ότι το ΔΝΤ ναι μεν θα υπάρχει αλλά θα έχει διακοσμητικό ρόλο.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ότι το ΔΝΤ δεν θα έχει καμμία εμπλοκή στο πρόγραμμα σταθερότητας.
Απόψε; ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΔΝΤ!
Ξέθαψαν μέχρι και τη Στάη για να μας πει ότι “εντάξει, δεν είναι τόοοσο τραγικό το ΔΝΤ”…
Έτσι κύριε Χατζηνικολάου; Αφού δεν είναι τόσο τραγικό, γιατί το κρύβατε από τον λαό; Είστε κακοί δημοσιογράφοι; Είστε άσχετοι στη δουλειά σας; Ή μήπως είστε συνένοχοι;
Και πως γίνεται εμείς οι “άσχετοι” που δεν είμαστε “επαγγελματίες της ενημέρωσης” να γνωρίζουμε 8 μήνες πριν αυτά που εσείς μάθατε σήμερα;
Πριν 8 μήνες, μιλούσαμε για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε ο ΓΑΠ στην πρωθυπουργία που περιλάμβανε το ΔΝΤ. Πριν έξι μήνες αποκαλύψαμε τον ρόλο του “Βατοπαιδινού” Προβόπουλου που τίναξε τα spreads με τις δηλώσεις του και την Goldman Sachs κλπ. Πριν 4 μήνες, αποκαλύψαμε την έλευση του ΔΝΤ μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης. Αποκαλύψαμε επίσης τον ρόλο της Goldman Sachs, την ομερτά των βαρώνων των ΜΜ”Ε” όπως συνήθως γίνεται πριν την έλευση του ΔΝΤ σε μία χώρα. Πριν λίγες εβδομάδες, αποκαλύψαμε τη μυστική αναφορά της Goldman Sachs και το ποντάρισμα στην πτώχευση της Ελλάδας στην οποία οδηγούσαν οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ, έχοντας μάλιστα συμβούλους την ίδια την Goldman Sachs!
Σήμερα λοιπόν, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, απλώς απολαμβάνουμε την γελοιοποίηση σας. Γιατί απλούστατα όσο καιρό εσείς εξάγατε έξω τα κεφάλαια σας, εμείς βγάλαμε το σχέδιο άμυνας. Ξεκινήσαμε την αντίσταση, την οποία θα βρείτε σύντομα μπροστά σας σε ένα ευρύτατο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χωρίς κομματικά σημαιάκια και γελοίες ιδεοληψίες: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.
Εάν εσείς είστε τόσο σίγουροι για την ευπιστία του λαού, τότε εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ θα χαρείτε τα αργύρια της κοινωνικής προδοσίας σε μακρινούς επίγειους παραδείσους.
Και ένα προφητικό Video:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6H0tQeXCtAA&feature=player_embedded]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ