Δίνει στεγνά το ΠΑΣΟΚ ο Γιούνκερ για την εμπλοκή του ΔΝΤ. Κάποιος εισαγγελέας για τη Goldman Sachs υπάρχει;

(σσΟ: Ψυχάρη θα τολμήσεις; Κάντο και θα γίνεις Εθνικός Ήρωας!)
«ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ»

Αυτή την απίστευτη δήλωση έκανε ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, πρόεδρος του Eurogroup αφού διευκρίνησε ότι ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε την εμπλοκή του ΔΝΤ.

Ο Γιούνκερ λέει το αυτονόητο, αυτό που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να καλύψουν τα Ελληνικά ΜΜ»Ε» της διαπλοκής. Με απλά λόγια, ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες σχεδίαζε τον τρόπο εισόδου του ΔΝΤ στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας έναν οχετό παραπληροφόρησης και ψεύδους. Το χθεσινό θέατρο με την επιστολή – πρόσκληση του ΔΝΤ από τον κύριο Παπακωνσταντίνου αποτελεί πρόκληση στη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη αφού όπως έχουμε αποκαλύψει, το ΔΝΤ έχει προσκληθεί εδώ και μήνες από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ! 4 Φεβρουαρίου 2010 γράφαμε: Προσκαλέσατε και κρυφούς συμβούλους από το ΔΝΤ κύριε Παπανδρέου εκτός από τους φανερούς;

Τότε η κυβέρνηση εν χορώ απέρριπτε μετά βδελυγμίας την οποιαδήποτε επαφή, συνεργασία ή πρόθεση συνεργασίας με το ΔΝΤ. Όπως ακριβώς έκανε ΨΕΥΔΩΣ πριν λίγες ημέρες. Ποιός θα ξεχάσει τα κατάπτυστα «πάνελς» με τις φαρδιές λεζάντες τύπου «Απορρίπτει κάθε σκέψη για το ΔΝΤ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου». «Δεν ΄χουμε ζητήσει κανενός είδους βοήθεια από το ΔΝΤ, αυτά είναι ανυπόστατες φήμες» δήλωνε ο κύριος Παπακωνσταντίνου.

Και τα ΜΜ»Ε» της αποχαύνωσης υπερθεμάτιζαν σε ένα φασιστικό κρεσέντο που εξηγείται από την αποκάλυψη ενός έγκριτου Αμερικανού οικονομολόγου για τη δράση του ΔΝΤ σχετικά με τα ΜΜΕ: Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.

Γιατί όμως η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στο ΔΝΤ (στην ουσία στο πρώτο σκαλί της πτώχευσης);

Μα την απάντηση την έχουμε δώσει πολύ πριν την αποκάλυψη του κυρίου Γιούνκερ. Η έλευση του ΔΝΤ και η πτώχευση της χώρας είναι το μεγάλο στοίχημα στο οποίο έχει ποντάρει εδώ και καιρό η Goldman Sachs! Συνεργάζεστε (ακόμα) με εταιρεία που πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;

Έλευση λοιπόν του ΔΝΤ σημαίνει κολοσσιαία κέρδη για την GS, τους συνεργάτες της και όσους πόνταραν τα χρήματα τους εκεί. Ποιοί είναι οι φίλοι της GS στην Ελλάδα; Μιλάμε για τους «κρυφούς» φίλους εκτός από τους φανερούς συνεταίρους όπως ο κύριος Άκτωρας που έκανε τα αδύνατα – δυνατά να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή πριν τον Νοέμβρη, ώστε να πληρωθεί απερίσπαστα η κρυφή μίζα της συμφωνίας Σημίτη που έληγε τον Ενδέκατο του 2009.

Μην αναρωτιέστε λοιπόν για την εξαιρετικά καλή διάθεση του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Μέσα στην τρελή χαρά ο «τσάρος» της καταστροφής. Όπως έχουμε εξηγήσει, οι όροι του καπιταλισμού είναι στυγνοί. Γιατί κάποιος να περιμένει την συνολική ευμάρεια για να απολαύσει ένα κομμάτι της αφού μπορεί να πάρει ολόκληρη την πίτα και να την φάει μόνος του εις βάρος του συνόλου. Αυτός είναι ο καπιταλισμός κύριοι. Οι άνθρωποι ετοιμάζονται να πιάσουν το τζακποτ που δεν φαντάστηκαν ποτέ τους! Μία τέτοια χαρά δύσκολα κρύβεται.

Το δικό μας στοίχημα, είναι πλέον να μην τους αφήσουμε να φύγουν όπως τον Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα, τον Μαντέλη και τόσους άλλους (Ενότητα Horca). Γιατί το σκάνδαλο της ΔΝΤ – GoldmanSachιάδας, θα υποθηκεύσει το μέλλον αυτής της χώρας. Ε, ας κάτσουν να το απολαύσουν εδώ μαζί μας…

ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ» ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

Οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι διατηρούν σχέσεις με τη Ναζιστική οργάνωση Goldman Sachs οι οποία ως γνωστόν είχε ποντάρει στην πτώχευση της Ελλάδας.

Έκτοτε, όλες οι ενέργειες τους είναι σύννομες με τις επιταγές της Goldman ώστε να οδηγήσουν την Ελλάδα στην πολυπόθητη γι’ αυτούς πτώχευση.

Ο τζίρος του “στοιχήματος” αναμένεται στα 2 τρις δολάρια από τα οποία το 1 τρις το παίζει …”Γερμανική” αδερφική εταιρεία, που λέγεται ότι πριμοδοτεί νεόκοπο επιχειρηματία που πρόσφατα ανακάλυψε την έφεση του στον τομέα της “ενημέρωσης”. Βρε τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Τρανταχτά στοιχεία για τη δράση αυτής της οργάνωσης κρατά στα χέρια του ο κύριος Ψυχάρης. Έβγαλε μάλιστα κατά λάθος ένα τέτοιο στοιχείο και μετά από πιέσεις το μάζεψε άρον – άρον.

Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι ο Ψυχάρης χαλάστηκε πάρα πολύ από τον “τσαμπουκά” ενός από τους καταζητούμενους και το σκέφτεται σοβαρά να επανέλθει δριμύτερος με στοιχεία που θα κάνουν …μπαμ.

Εάν το κάνει, εμείς θα παίζουμε Ψυχάρη μέχρι τη Δευτέρα παρουσία. Αναλυτικά ρεπορτάζ για τα γεγονότα θα βρείτε εδώ:

Σας προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα την ” ΓκολντμανΠασοκιάδα”.

Διαβάστε τα άρθρα που ακολουθούν….

Bob Chapman: Πετάξτε έξω την Goldman Sachs και ασκείστε ποινικές διώξεις !!!

Αποκαλύπτεται ο ρόλος της Goldman Sachs: Η παρέα της “Νέας Διακυβέρνησης” μας στέλνει στο ΔΝΤ

Στήνουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.

Έρχεται στο φως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης

Άλλα αντί άλλων το Πρώτο Θέμα. Συνεχίζεται το φιάσκο με το Βατοπαίδι, όταν το “προσωρινό” αφεντικό είναι συνεταιράκι με την Goldman Sachs…

Κύριε Παπακωνσταντίνου τι θα γίνει με εκείνη την περιβόητη αναφορά που ζήτησε η ΕΕ για τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ με Goldman Sachs;

Το μπόνους των 9 εκατ. δολαρίων στον κύριο Goldman Sachs έχει σχέση με την Ελλάδα;

Goldman Sachs: H Siemens της “Νέας Διακυβέρνησης”;

“ΤΣΙΡΚΟ” η Κυβέρνηση !

Υπήρξαν μεσολαβητές για τα ομόλογα που εξέδωσε το Ελληνικό Δημόσιο, ή όχι ;Μπόμπολας – Goldman Sachs. Τα συνεταιράκια που λυμαίνονται την χώρα.

Η κρυφή αναφορά της Goldman Sachs

Το μυστικό δείπνο της Goldman Sachs….

Συνεργάζεστε (ακόμα) με εταιρεία που πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;

“Υπόθεση” Goldman Sachs: Υπάρχουν όλα τα πειστήρια του εγκλήματος….

H Goldman Sachs στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία…

Η κρυφή αναφορά της Goldman Sachs

Η “κρυφή” έκθεση της Goldman Sachs που “εκθέτει” ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση

Greek deal puts Goldman Sachs in the firing line – again

Κάντε “πόλεμο” ΟΧΙ “έρωτα” στην “Goldman Sachs” !!!

Αποκάλυψη – βόμβα του Bloomberg! Γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ συγκαλύπτει την Goldman και θέλει εξεταστικές …5ετίας!

Η Ελλάδα δεν απάντησε στην Ε.Ε για τo “κρυφό” ομόλογο της Goldman Sachs

Μιλούν για διαστρέβλωση στοιχείων, όταν παρέδωσαν νύχτα κάθε κερδοφόρο κομμάτι της “ισχυρής Ελλάδας” στους “φίλους” της Goldman Sachs…

Μία χώρα δουλοπάροικος της Goldman Sachs. Ο ΓΑΠ όμως δεν γνωρίζει το ποιόν των φίλων του…

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/04/goldmanpasokiada.html

η ΚΟΡΥΦΑΙΑ φωτό με τη συμμορία από το Έγερσις

10 σκέψεις σχετικά με το “Δίνει στεγνά το ΠΑΣΟΚ ο Γιούνκερ για την εμπλοκή του ΔΝΤ. Κάποιος εισαγγελέας για τη Goldman Sachs υπάρχει;”

 1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.
  ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΙΖΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.
  ΤΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;
  ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ.
  ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ.
  ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ.
  ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
  ΑΥΤΟΙ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΑΝΤΡΕΑΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ, ΗΛΙΘΙΟΥ. ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
  ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  Μου αρέσει!

 2. Η συγκλονιστική αντικομμουνιστική ταινία «Κατύν» σήμερα στον ΑΝΤ1

  Με αφορμή το τραγικό αεροπορικό ατύχημα κατά το οποίο έχασε την ζωή του ο Πολωνός πρωθυπουργός ταξιδεύοντας με προορισμό το Κατύν, σήμερα το βράδυ στις 12.00 προβάλλεται από την τηλεόραση του Αντένα η συγκλονιστική ταινία «Κατύν» του μεγάλου Πολωνού σκηνοθέτη Αντρέι Βάιντα για την σφαγή 15.000 Πολωνών αξιωματικών από τους Σοβιετικούς την άνοιξη του 1940.
  Μια ταινία που «κατακρεουργήθηκε» από τους αριστερούς κριτικούς της Ελλάδος και καταδικάσθηκε σε μίας εβδομάδος προβολή τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

  Βέβαια δεν υπήρξε η πρώτη φορά που ο Αντρέι Βάιντα κατήγγειλε τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην χώρα του.

  Μου αρέσει!

 3. U.S. charges Goldman Sachs with civil fraud
  Civil suit claims Goldman sold securities that were designed to fail
  Video

  SEC: Goldman Sachs charged with fraud
  The SEC has filed fraud charges against Goldman Sachs for misstating, and omitting key facts related to subprime securities. CNBC’s Scot Cohn has more.
  CNBC

  LIVE QUOTE
  NAME LAST CHANGE % CHANGE
  Goldman Sachs Group, Inc. 158.21 -26.06 -14.14%
  QUOTE LOOKUP
  Enter Company Symbol • Lookup symbol

  U.S. charges Goldman Sachs with civil fraud
  Dad sues ‘Thank God for Dead Soldiers’ church
  Brazil rancher guilty in U.S. nun’s murder
  Most viewed on msnbc.com
  U.S. charges Goldman Sachs with civil fraud
  Topless gardener wins landlord fight
  Obama orders same-sex hospital visits
  University thong thief caught with 79 pairs
  Museum warns: Don’t touch the live nudes
  Most viewed on msnbc.com

  By Marcy Gordon

  updated 12:06 p.m. ET April 16, 2010
  WASHINGTON – The government has accused Goldman Sachs & Co. of defrauding investors by failing to disclose conflicts of interest in mortgage investments it sold as the housing market was faltering.

  The Securities and Exchange Commission announced Friday civil fraud charges against the Wall Street powerhouse and one of its vice presidents. The agency alleges Goldman failed to disclose that one of its clients helped create — and then bet against — subprime mortgage securities that Goldman sold to investors.

  Investors in the mortgage securities are alleged to have lost more than $1 billion, the SEC noted. The agency is seeking to recoup profits reaped on the deal.

  The Goldman client implicated in the fraud is one of the world’s largest hedge funds, Paulson & Co., which paid Goldman roughly $15 million for structuring the deals in 2007.

  Goldman Sachs shares fell more than 12 percent after the SEC announcement, which also caused shares of other financial companies to sink. The Dow Jones industrial average fell more than 120 points in midday trading.

  Wide probe
  The civil lawsuit filed by the SEC in federal court in Manhattan was the government’s most significant legal action related to the mortgage meltdown that ignited the financial crisis and helped plunge the country into recession. The SEC’s enforcement chief said the agency is investigating a wide range of practices related to the crisis.

  A Goldman Sachs spokesman didn’t immediately return a call seeking comment.

  The agency also charged a Goldman vice president, Fabrice Tourre, 31, who it said was principally responsible for devising the deal and marketing the securities.

  The SEC is seeking unspecified fines and restitution from Goldman Sachs and Tourre.

  Video

  Story: Marketing portfolio key to case
  Louise Story with the New York Times, joins a panel to discuss the SEC charging Goldman Sachs with fraud. The SEC’s complaint is Goldman’s portfolio was selected by an independent management company, when really it was handled through Paulson and Co.
  CNBC

  Goldman told investors that a third party, ACA Management LLC, had selected the underlying mortgages in the investment. But, the SEC alleges, Goldman misled investors by failing to disclose that Paulson & Co. also played a role in selecting the mortgages and stood to profit from their decline in value.

  «Goldman wrongly permitted a client that was betting against the mortgage market to heavily influence which mortgage securities to include in an investment portfolio, while telling other investors that the securities were selected by an independent, objective third party,» SEC Enforcement Director Robert Khuzami said in a statement.

  The SEC charges come less than 10 days after Goldman Sachs denied it bet against clients by selling them mortgage-backed securities while reducing its own exposure to such investments before the housing market crashed.

  Served Goldman well
  In an annual letter to shareholders, Goldman said it began reducing its exposure to the U.S. mortgage market in late 2006. It said it did so by selling mortgage-related investments or buying credit default swaps. The swaps are a form of insurance that pays out if the value of the underlying asset declines.

  Click for related content
  Vote, discuss: Is Wall Street rigged against average investors?
  Read the SEC complaint against Goldman Sachs
  Obama, GOP spar over financial reform

  Those hedges, also known as short positions, served Goldman well. As the housing market began cratering and losses piled up for the biggest banks, Goldman suffered less damage. That led to criticism that the bank benefited at the expense of clients who bought mortgage-backed securities that later became toxic. Goldman steadfastly denied that.

  «Our short positions were not a ‘bet against our clients,'» Goldman said in the letter. «Rather, they served to offset our long positions. Our goal was, and is, to be in a position to make markets for our clients while managing our risk within prescribed limits.»

  In the letter, Goldman also rejected claims that it profited from the mortgage market meltdown.

  Also in msnbc.com business

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s