“Θριαμβολογούν” για την πτώχευση. Θριαμβολογούν και οι συνεταίροι τους βέβαια.

Ακόμα και σήμερα, η “ανεξάρτητη δημοσιογραφία” της χώρας θριαμβολογεί. Πραγματικό κονσέρτο. Όπως ακριβώς τα γράφαμε χθες. Όλοι δυστυχώς συνένοχοι και μάλλον “σύντροφοι” στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.
Δεν βιαστήκαμε για να κατηγορήσουμε τους αγαπημένους φίλους των ΜΜ”Ε”. Δεν μιλήσαμε όταν χθες και προχθές τα κεντρικά δελτία δεν ανέφεραν τίποτα για το μεγάλο σκάνδαλο της Goldman Sachs και της “Νέας Διακυβέρνησης”. Περιμέναμε και τον Κυριακάτικο τύπο, ιδιαίτερα τις εφημερίδες που δεν ανήκουν στα υποτιθέμενα διαπλεκόμενα συγκροτήματα των βαρώνων.
Τίποτα όμως. Σιωπή.
Μιλάμε για ένα άθλιο, Οργουελικό τοπίο όπως ακριβώς μας το είχε περιγράψει ο διακεκριμένος Αμερικανός οικονομολόγος.
Δείτε ενδεικτικά τα πρωτοσέλιδα των δήθεν “ανεξάρτητων”.
Μήπως δεν είδαν το πρωτοσέλιδο του Βήματος που το κουκούλωσε άρον άρον; Μήπως δε γνωρίζουν το CNN;

Δεν πειράζει κύριοι, απλώς επιβεβαιώνετε αυτά που γράφουμε εδώ και καιρό στην ενότητα “HORCA”. Άλλωστε, σωρευτικά τα Blogs που έχουν αναδείξει το θέμα έχουν πολύ μεγαλύτερη διείσδυση από εσάς. Μόνο στο Ολυμπία, τα έχουν διαβάσει πάνω από 100,000 άνθρωποι, ας τα ξαναδιαβάσουμε τώρα έτσι για να θυμόμαστε:Αποκαλύπτεται ο ρόλος της Goldman Sachs: Η παρέα της “Νέας Διακυβέρνησης” μας στέλνει στο ΔΝΤ

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Απριλίου 9, 2010

Τώρα αρχίζουν και το παραδέχονται. Όχι βέβαια για να αποδοθούν ευθύνες για αυτούς που σχεδίασαν και εκτέλεσαν την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, αλλά για να προλειάνουν την κατάσταση λέγοντας “δεν φταίει η κυβέρνηση”, αλλά οι διεθνείς κερδοσκόποι που μας πιέζουν για το ΔΝΤ.

Εμείς βέβαια φωνάζουμε μήνες τώρα για τον ρόλο της Goldman Sachs, την διαχρονική σχέση με το ΠΑΣΟΚ και βέβαια την ειλημμένη απόφαση να ρίξουν την χώρα στη Δίνη του ΔΝΤ.

Τότε, όλοι διέψευδαν. Τώρα, το παραδέχονται. Για τις μίζες βέβαια θα μάθουμε όταν θα φύγουν με ελικόπτερα από την χώρα, αφήνοντας πίσω τους αποκαΐδια. Θα προλάβουν όμως;

Διαβάστε ενδεικτικά: Συνεργάζεστε (ακόμα) με εταιρεία που πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;

και βέβαια, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! H Goldman Sachs στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία…

Ως δείχνουν τα πράγματα, η GS κερδίζει το στοίχημα…Έρχεται στο φως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Απριλίου 9, 2010

Ποιοι (ντόπιοι και ξένοι) θησαυρίζουν  από την χρεοκοπία της Ελλάδας;

Όπως γράφαμε, η χθεσινή στήριξη από τον Τρισέ φαίνεται ότι είναι και η τελευταία αφού η κυβέρνηση συνεχίζει να “αυτοκτονεί” με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις και την εγκληματική συμπεριφορά της. Ο ίδιος ο Τρισέ έχει έλθει σε πολύ δύσκολη θέση, αφού στην ουσία στηρίζει μία χώρα με αυτοκτονικές τάσεις ενώ υπάρχει έντονο κλίμα δυσπιστίας πλέον προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τις πραγματικές προθέσεις του.

Η κυβέρνηση επιμένει να κρύβει κάτω από το χαλί τον διαχρονικό ρόλο της Goldman Sachs παρά τις συνεχείς πιέσεις της ΕΕ για παράθεση ΟΛΩΝ των συμφωνιών που αφορούν την Ελλάδα. Λογικό είναι οι Ευρωπαίοι να μην έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη και να βλέπουν στην ουσία κάποιους στην κυβέρνηση να σέρνουν την Ελλάδα στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ με τη βοήθεια της Goldman Sachs!

Όλοι μιλάνε τώρα για την «Goldman Sachs που στέλνει την Ελλάδα στο ΔΝΤ», πρακτικά δηλαδή, μας σέρνει στην χρεωκοπία!

Κανείς όμως δεν κάνει κουβέντα για το μέγα σκάνδαλο: Ότι η Goldman Sachs είχε ποντάρει στην ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (!!!) :

Goldman bet on Greek failure

Δείτε στο  Video του CNN πως η Goldman Sachs στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία…

Παραβιάζοντας το πνεύμα του νόμου αλλά όχι το γράμμα !!!

Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό Video, που αναφέρεται σε μια υπόθεση που απασχολεί και συγκλονίζει την Αμερική αλλά όχι τη χώρα μας !!

(http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/03/h-goldman-sachs.html)

Και τι συζητήθηκε άραγε στην πραγματικότητα στην συνάντηση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου με την Goldman Sachs τον Νοέμβριο; http://www.antinews.gr/?p=34534

Κάποιοι λοιπόν θα θησαυρίσουν στην πλάτη μας. Ποιοί είναι αυτοί; Μα φυσικά η Goldman Sachs και οι φίλοι της.

Διαβάστε κι αυτά:

Συνεργάζεστε (ακόμα) με εταιρεία που πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;

Μία χώρα δουλοπάροικος της Goldman Sachs. Ο ΓΑΠ όμως δεν γνωρίζει το ποιόν των φίλων του…

Στήνουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Απριλίου 9, 2010

Η “αποκάλυψη” από το “Βήμα” είναι η τεκμηρίωση αυτού που φωνάζουμε μήνες τώρα. Κάποιοι σέρνουν την χώρα στην πτώχευση και τώρα ταυτοποιούνται ακόμα και από τα “έγκριτα” μέσα. Η Goldman Sachs μας ρίχνει στο ΔΝΤ πλέον με τη βούλα.

Πρακτικά λοιπόν, η προσφυγή στο ΔΝΤ μέσω της ενεργοποίησης του πακέτου στήριξης, σημαίνει αδυναμία της χώρας να εκπληρώσει της υποχρεώσεις της, δηλαδή ΠΤΩΧΕΥΣΗ. Ποιός επωφελείται από την πτώχευση της Ελλάδας; Ποιός αποκομίζει κέρδη; Μα φυσικά αυτοί που είχαν ποντάρει στην χρωκοπία της χώρας κολοσσιαία κεφάλαια. Ποιοί είναι αυτοί; Μα φυσικά αυτοί που μας “σέρνουν” εκεί, όπως είχαμε αποκαλύψει ΕΓΚΑΙΡΑ μα όλοι τότε το αποσιώπησαν: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! H Goldman Sachs στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία…

Αυτό βεβαίως δε μπορεί από μόνο του να στοιχειοθετήσει σκάνδαλο, δε μπορεί όμως να οδηγήσει και μία χώρα στην χρεωκοπία, εάν η ηγεσία της χώρας δεν “συνεργαστεί”. Εδώ λοιπόν έρχεται η στυγνή πραγματικότητα που ξεκινά από τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ – Goldman Sachs διαχρονικά όπως είχαμε αναδείξει εδώ: Συνεργάζεστε (ακόμα) με εταιρεία που πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;

Την κάλυψη που παρείχε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην εταιρεία όταν η ΕΕ απαιτούσε εξηγήσεις για τους κρυφούς όρους δανεισμού:

Ο περίγελος της Ευρώπης. Πρώτα παρανόμησαν και τώρα ψεύδονται…

Η Ελλάδα δεν απάντησε στην Ε.Ε για τo “κρυφό” ομόλογο της Goldman Sachs

Και βέβαια για την εκμετάλλευση κερδοφόρων συμβάσεων με το δημόσιο, μέσω εταιρειών – βιτρίνων όπου πίσω κρυβόταν η Goldman Sachs: Μία χώρα δουλοπάροικος της Goldman Sachs. Ο ΓΑΠ όμως δεν γνωρίζει το ποιόν των φίλων του…

Εταιρείες βιτρίνες, σύμβουλοι και συναντήσεις με το οικονομικό επιτελείο και τώρα έρχεται η “σύσταση για προσφυγή στο ΔΝΤ”. Από την άλλη η κυβέρνηση τι έκανε; Εκπλήρωσε την υποχρέωση της μίζας των 300εκ. Ευρώ από την συμφωνία Σημίτη (εδώ έρχεται και η μεγαλύτερη βόμβα, σε λίγες ημέρες), ενώ ούρλιαζε για “άδεια ταμεία”.

Κυρίως όμως, η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έκανε ότι μπορούσε για να εξαθλιώσει τηνεικόνα της χώρας προς τα έξω, ενεργοποιώντας τον μέχρι πρότινος “Βατοπαιδινό” Προβόπουλο ώστε να αρχίσει τις δηλώσεις της ντροπής που εκτίναξαν τα spreads: Και ξαφνικά ο Προβόπουλος ξανάγινε “έγκριτος”. Προεκλογικά ήταν “Βατοπαιδινός απατεώνας”.

Όταν διογκώνεις τεχνητά το έλλειμα σου και χάνεις 50εκ Ευρώ την ημέρα από την αύξηση των επιτοκίων, πως χαρακτηρίζεται κύριε Προβόπουλε;

Για να καταλήξουμε στο αυτονόητο: Goldman Sachs: H Siemens της “Νέας Διακυβέρνησης”;

Απαιτούνται επειγόντως ενέργειες από όλο το πολιτικό σκηνικό για να σταματήσει αυτή η άθλια μεθόδευση. Διαφορετικά, θα είναι όλοι συνένοχοι στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

7 thoughts on ““Θριαμβολογούν” για την πτώχευση. Θριαμβολογούν και οι συνεταίροι τους βέβαια.”

 1. Μ’ αυτά και μ’ αυτά βλέπω τους αξιόλογους Έλληνες μετανάστες μαζικά και να μένουμε εδώ οι χαμηλής παιδείας και οι νέοι μαύροι – Έλληνες. Και σε κάποια χρόνια μπορεί να ξαναμιλάμε για μαύρη Αθηνά! Φτάσαμε να θρηνούμε την Ελλάδα που δεν αποκτήσαμε ποτέ, από τους άρπαγες που παριστάνουν τους κυβερνήτες μας! Πόσο κρίμα για τον Ελληνισμό, πόσο κρίμα…

  Like

  1. Μήν χύνεις κροκοδείλια δάκρυα, θά κρυώσουμε…

   Ο Ελλαδικός “Ελληνισμός” κατάφερε ό,τι διακαώς επί τριακονταπενταετίαν επεδίωκε καί έδινε συνεχώς, ΣΥΝΕΧΩΣ, ΛΕΓΩ, σχετικές εντολές στούς κυβερνήτες του.

   Like

 2. Εξι μήνες μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τον κύριο Παπανδρέου τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει.
  Μόνο μία ερώτηση έχει παραμείνει αναπάντητη στο μυαλό του μέσου Έλληνα.
  Αυτά που κάνει (ή δεν κάνει) ο κύριος Παπανδρέου οφείλονται σε προσωπική ανεπάρκεια ή σε εξόφληση προεκλογικών λογαριασμών προς τρίτους (Έλληνες ή ξένους);

  Like

 3. ASTEGOS,

  Μόνο μία ερώτηση έχει παραμείνει αναπάντητη στο μυαλό του μέσου Έλληνα.
  Αυτά που κάνει (ή δεν κάνει) ο κύριος Παπανδρέου οφείλονται σε προσωπική ανεπάρκεια ή σε εξόφληση προεκλογικών λογαριασμών προς τρίτους (Έλληνες ή ξένους);

  A very good question. My personal opinion, is both. The man is totally inept and incapable from being a leader and at the same time he is serving the interests of those who have impoverished Greece.

  Now I have a question. Why do the Greeks tolerate him? Why don’t they have both Mr. Papndreou and Mr. Symitis arrested and brought to justice? WHY? As for Goldman Sachs, why do they even allow those CROOKS to put their foot in Greece after what happened? I live overseas and when I read and hear what is going on my hair stands on end and wonder what happened to the proud Greek race?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s