Γιατί μία “Εθνικοσοσιαλιστική” τρομοκρατική οργάνωση έστειλε προκήρυξη στην “Αντιεθνικοσοσιαλιστική” Zougla.gr;

Ηγείται στην Ενημέρωση η Zougla.gr

Είναι ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς (όπως και εμάς) που θεωρούμε ότι η Zougla.gr όπως και ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος είναι στην κορυφή της αξιοπιστίας στον Ελληνικό δημοσιογραφικό χάρτη.

Πιστεύαμε ακράδαντα πως αυτή η φοβερή Εθνικοσοσιαλιστική τρομοκρατική οργάνωση θα προτιμούσε να αποστείλει την προκύρηξη της σε ένα Εθνικοσοσιαλιστικό Τρομοκρατικό σάιτ παρά σε ένα εχθρικό – αντιφασιστικό – αντιναζιστικό – αντεθνικοσοσιαλιστικό portal. Υπήρχε άλλωστε και ο κίνδυνος να μην το δημοσιεύσει η ιστοσελίδα Zougla.gr αφού στην ουσία διακινεί με αυτόν τον τρόπο τον Εθνικοσοσιαλιστικό τρομοκρατικό δηλητήριο.

Η αποστολή λοιπόν της προκήρυξης ίσως να οφείλεται στις κοινώς παραδεκτές – σχεδόν μεταφυσικές– ικανότητες του Μάκη Τριανταφυλόπουλου να προβλέπει και γιατί όχι, να καθορίζει το μέλλον!

Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο χθες στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Αντένα όσο και στο άρθρο του στη Ζούγκλα, με μία ξεχωριστή σιγουριά, προανήγγειλε στην ουσία την εμφάνιση αυτής της “Εθνικοσοσιαλιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης”.

Μετά από επισταμένη έρευνα λοιπόν, σε συνεργασία με ψυχιάτρους, ψυχολόγους, γραφολόγους, αστρολόγους και άλλους -λόγους, καταλήξαμε ότι ο συγγραφέας αυτής της Εθνικοσοσιαλιστικής Τρομοκρατικής Προκήρυξης έχει επηρεαστεί ανεπανόρθωτα από τα ιστορικά αντεθνικοσοσιαλιστικά άρθρα της Ζούγκλας. Έχει επηρεαστεί σε τέτοιο βαθμό που οι ομοιότητες γραφής έχουν περάσει στην ψυχοσύνθεση του, γεγονός που δε μπόρεσε να αποκρύψει ούτε στην περιβόητη προκήρυξη, σε βαθμό ιεροσυλίας για τα “πιστεύω” του!

Φαίνεται ότι η οργή του για τον αντεθνικοσοσιαλιστικό χαρακτήρα της Ζούγκλας τον έκανε να στείλει εκεί την προκήρυξη με ύφος φανερά επηρεασμένο από τον τρόπο γραφής των άρθρων αυτών. Σε λίγες ώρες λοιπόν, θα συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια καταπολέμησης της Εθνικοσοσιαλιστικής Τρομοκρατικής Τρομοκρατίας, σκιαγραφώντας το προφιλ του συγγραφέα της προκήρυξης. Μπορεί μάλιστα ο συγγραφέας να πρωταγωνιστή σε ένα αντιεθνικοσοσιαλιστικό άρθρο – σταθμό της Ζούγκλας, που περιγράφει έναν Εθνικοσοσιαλιστή τρομοκράτη σε τρόλλεϋ.

Αύριο λοιπόν τα σπουδαία.

11 thoughts on “Γιατί μία “Εθνικοσοσιαλιστική” τρομοκρατική οργάνωση έστειλε προκήρυξη στην “Αντιεθνικοσοσιαλιστική” Zougla.gr;”

 1. Γιατί μία “Εθνικοσοσιαλιστική” τρομοκρατική οργάνωση έστειλε προκήρυξη στην “Αντιεθνικοσοσιαλιστική” Zougla.gr;
  Γιατί την έγραψε μόνος του?
  Γιατί πρέπει να του στείλει κάποιος επιτέλους μια προκήρυξη και του Μάκη?
  ‘Η και γιατί πλησιάζει η πρωταπριλιά και μας το φέρνει λάου λάου μέχρι να σκάσει το Μεγάλο Ψέμα

  Like

 2. Αυτή η βλακώδης καί “κονομικίστικη” τακτική τής θεοποιήσεως τών ενδο-δημοσιογραφικών χαριτωμένων “ερίδων”, καί τής θεωρήσεώς των ώς μεγίστων πολιτικών “αναλύσεων”,
  εχόντων αντιστοίχως, μεγίστην επίδραση στήν διαμόρφωση τής κοινωνικής νοοτροπίας καί συμπεριφοράς …..

  ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ…..

  καί αποσκοπεί μόνον στήν δόλια, πλασματική μεγιστοποίηση τού δήθεν “ενημερωτικού” ρόλου τών παρασίτων στήν απομύζηση τής μέγιστης πίττας εκ τών φουκαριάρικων δανεικών τού ΓΕΡΜΑΝΟΥ φορολογουμένου… (όσο ακόμα αυτά τά πρασινούλια μπικικίνια εξακολουθούν νά μάς δίνονται, μισή τοκογλυφία – μισή ελεημοσύνη…).

  Τήν ίδια ακριβώς τακτική μέ τόν Θύμιο Παπανικολάου ακολουθεί καί η Βάσια Λόη Καί Ο Στέφανος Καμπούρης Καί η Αννίττα Πάνια….

  Καί εγώ, πού είμαι εκτροφέας γουρουνιών, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ότι η εκτροφή γουρουνιών είναι μεγίστη εθνική υπόθεση καί χρήζει καθημερινής αναλύσεως καί προβολής…..

  Η κοινωνική νοοτροπία καί συμπεριφορά τής μάζας, διαμορφώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ από τήν αίσθηση τού καθημερινού ατομικού ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

  Καί εάν η πλειονότητα ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ συνειδητοποιήσει ότι ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
  νά υπάρχειένα στιβαρό εύρωστο ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ, τότε ανέχεται τούς νόμους καί ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ σ’ αυτούς, (μέχρι νά τούς αλλάξει).

  ΕΙΔ’ ΑΛΛΩΣ, άν ο Μήκων Θεοδωράκης τήνέχει πείσει ότι τήν συμφέρει η ΚΑΡΓΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καί τό καραπουτσαριό, τότε :

  ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,

  καί, συνεπακολούθως :
  δολοφονείται, πεινάει, διαλύεται, μεταναστεύει, εξαφανίζεται…. καί κατακτάται υπό μελαμψών λαθρομεταναστών.
  Καί κλαψουρίζει ότι φταίνε οι Εξωγήϊνοι καί οι Εβραίοι….

  Like

 3. Αυτό έκανε μπαμ! Η όλη υπόθεση ήταν μια αποτυχημένη βομβιστική επίθεση των “Πυρήνων της Φωτιάς” που μετά από μερικές ώρες το επιτελείο του σερίφη (της πλάκας) Χρυσοχοΐδη και του ΓΑΠικού ασφαλίτη Μάκη Τριανταφυλλόπουλου το μετέτρεψαν σε psyop με στόχο την άμβλυνση της κοινής γνώμης για το θέμα των αλλοδαπών εγκληματιών που έχουν σφάξει την μισή Ελλάδα και που κανένα βρωμοΜΜΕ δεν το τονίζει γιατί δεν έχει αξία η δικιά μας η ζωή. Εντάξει, κρίμα για το παιδάκι αλλά έλεος με την παπαρολογία! Κάθε μέρα σκοτώνονται αρκετοί έλληνες από τα αλλοδαπά κτήνη και δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός…

  Like

 4. Mήπως γιατί την έγραψε ο ίδιος;;;
  Είναι ωσάν αναρχική οργάνωση να στέλνει ανακοίνωση στην “Ελεύθερη Ώρα”…

  Like

 5. Γιατί έγινε το zougla.gr; Για να συνεχίσει να εκχύει το δηλητήριο της παραπληροφόρησης και της εξαπάτησης σε αυτούς που έχουν βγάλει μια για πάντα από τη ζωή τους τη δικτατορία της εικόνας, της μονοφωνίας και του παραλόγου. Κάποιοι δεν θέλουν να πιστέψουν πως πλέον δεν είμαστε παθητικοί δέκτες αλλά ενεργοί λήπτες των ειδήσεων, με κριτική σκέψη και που επιλέγουμε τι θα διαβάσουμε και πως. Τα αυτόνομα blogs ξεχωρίζουν από μακριά σε σχέση με τα άλλα τύπου “ζούγλας” όπου μυρίζει η δυσωδία του χρήματος.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s