Παπανδρέου: "Είμαστε ήδη στο ΔΝΤ"; Το χρονικό μιας απάτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CF80CEB1CF80CEB1CEBDCEB4CF81CEADCEBFCF85CEB3CEB9CF8ECF81CEB3CEBFCF82CEBD
Το είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στους ευρωβουλευτές(;)  πριν λίγο: “Είμαστε ήδη στο ΔΝΤ απλά δεν το λέμε ακόμα”, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσίευμα του Τρωκτικού.
Εμείς βέβαια σας είχαμε μεταφέρει βήμα – βήμα τη μεθόδευση της “Νέας Διακυβέρνησης”, προκειμένου να παραδώσει τη χώρα και ότι άλλο συνεπάγεται στα νύχια του ΔΝΤ.
Το επιστέγασμα της απάτης λοιπόν έρχεται σήμερα και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, εκτός εάν ενεργοποιηθεί το άρθρο 122 της συνθήκης.
Διαβάστε τι έλεγε ο “άνθρωπος εμπιστοσύνης” πριν λίγο καιρό: σε ερώτηση του CNN για το αν η Ελλάδα θα ζητήσει επιπλέον βοήθεια -όπως αναμένει το ΔΝΤ- ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «με την αξιοπιστία που έχουμε, με το πρόγραμμά μας, που αποτελεί συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πλαίσιο, θα έχουμε μία σταθερή έγκριση από την Επιτροπή». (29/01/2010).
Και από κοντά το ΔΝΤ: «Εμείς, στο ΔΝΤ, είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε εάν μάς ζητείται κάτι τέτοιο, όμως δεν είναι υποχρεωτικά αναγκαίο αυτό», ανέφερε ο κ. Στρος-Καν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
«Νομίζω ότι στο εσωτερικό της ευρωζώνης η αλληλεγγύη μπορεί να παίξει επαρκώς ρόλο για να διακανονιστεί κάτι τέτοιο», πρόσθεσε. Σημείωσε επίσης ότι οι Έλληνες «έχουν να κάνουν πολλές προσπάθειες. Η χώρα τους βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση».
“Ο Πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι ζήτησε από το ΔΝΤ την αρωγή του στην τεχνική βοήθεια, και όχι την οικονομική του στήριξη.” 11/2/2010
Γιώργος Παπανδρέου: Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωζώνης και, επομένως, δεν συζητούμε την προσφυγή
στο ΔΝΤ
(9/3/2010!!!)
Διαβάστε τώρα με προσοχή τι σημαίνει ΔΝΤ ( θα έχουμε σύντομα ένα ντοκυμαντέρ για το θέμα) και δείτε πως όλοι συμμετείχαν στη μεθόδευση. Το θέμα είναι πόσους θα χωρέσουν τα ελικόπτερα, γιατί ο Παπανδρέου σίγουρα θα βρει θέση…

ScreenHunter 02Mar.1620.18Κοιτάξτε τα πρόσωπα τους. Θαυμάστε τους. Μόλις πριν μία εβδομάδα στα δελτία τους, στις εφημερίδες τους, στα παράθυρα τους, διαβεβαίωναν ότι είναι έτοιμο το πακέτο στήριξης των 25 δις από την ΕΕ με τη σύμφωνη γνώμη Γερμανίας – Γαλλίας.
Διθύραμβους για την επιτυχία του ΓΑΠ που τα συνεχή ταξίδια του έφεραν τον “θρίαμβο”…
Και χθες, τα ίδια πρόσωπα ανακοίνωναν με “σοβαρότητα” ότι εντέλει ναυάγησε το πακέτο στήριξης. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ!! “Το σενάριο του ΔΝΤ έρχεται πιο κοντά”. Δηλαδή πριν λίγες ημέρες, μας τάιζαν ομαδικώς αρλούμπες. Ή λοιπόν είναι λίγοι και ανίκανοι ή εγκάθετοι και βαθιά μέσα στο μεγάλο κόλπο.
Και βέβαια η άγνοια δεν είναι δικαιολογία αφού όπως αποκαλύψαμε, σύμφωνα με την κρυφή αναφορά της Goldman Sachs ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Γερμανία και Γαλλία να δώσουν Ευρώ. Διαβάστε: Η κρυφή αναφορά της Goldman Sachs
Το είχαμε γράψει λοιπόν και το γνώριζαν οι κύριοι των ΜΜ”Ε” πάρα πολύ καλά. Όπως είχαμε γράψει για την τακτική του ΔΝΤ με τα ΜΜ”Ε” κάθε χώρας που βάζει στο στόχαστρο: ΠΡΙΝ ΤΗΝ έλευση του ΔΝΤ στη χώρα, όλα τα ΜΜ”Ε”, εν χορώ, προσπαθούν να παρουσιάσουν την προσφυγή ως “αναγκαιότητα”, “σωτηρία” και άλλα τινά. Όπως ακριβώς κάνουν τώρα οι βαρώνοι με τις πρόσφατες συμμαχίες τους. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους οικονομολόγους του πλανήτη: Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.
H πραγματικότητα όμως για το ΔΝΤ είναι τελείως διαφορετική όπως έχουμε δει αναλυτικά, έτσι για να ξέρουμε τι μας περιμένει ΕΑΝ τους επιτρέψουμε να μας ρίξουν στα νύχια του:
Καλωσήλθατε στην κόλαση του ΔΝΤ…
Η κόλαση του ΔΝΤ #2. Οι μεθοδεύσεις, η λαϊκή αντίδραση, η γυναίκα που έσωσε την πατρίδα.
Πράγματα που τα γνωρίζουν καλά οι μυημένοι δημοσιογράφοι και βαρώνοι γι’ αυτό και εξάγουν τα κεφάλαια τους από τις Ελληνικές τράπεζες. Ενώ στο εσωτερικό προωθούν την επικοινωνιακή τους προπαγάνδα για να κοιμήσουν συνειδήσεις.
Μετά λοιπόν το ΔΝΤ, ακολουθεί αυτό που οι Αργεντίνοι ονόμασαν “HORCA”. Είναι η σχετική ενότητα που έχουμε ανοίξει εμείς για τους κυρίους που νομίζουν ότι τα ελικόπτερα θα έχουν απεριόριστες θέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ