Oι Γερμανοί “ξανάρχονται” μέσω της Τράπεζας “KfW”;;

Σύμφωνα με το άρθρο  German Aid to Greece Would Come Via KfW Bank…. :

Η Γερμανία εξετάζει την αγορά ελληνικών ομόλογων αξίας 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, μέσω της  κρατικής γερμανικής τράπεζας  KFW.
Οι κινήσεις που φέρεται να ετοιμάζει η KFW, αποτελούν μέρος του ευρωπαϊκού σχεδίου βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 25 δισ. ευρώ ανέφεραν οι τέσσερις βουλευτές που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Όπως φέρεται να τόνισαν, το σχέδιο θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, ώστε να μην δοθεί το περιθώριο στους κερδοσκόπους να εκμεταλλευτούν την κίνηση αυτή, στοχοποιώντας άλλα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/02/o-kfw.html

3 thoughts on “Oι Γερμανοί “ξανάρχονται” μέσω της Τράπεζας “KfW”;;”

 1. Έρχεται κατά κάποια μορφή αυτό που δύστυχος, έλεγαν αρκετοί και σχεδόν όλοι ανάλυαν και συνεχίζουν να το αναλύουν να το διασταυρώνουν να το αποδεικνύουν να το φανερώνουν με όλα τα μέσα να το ξεσκεπάζουν να δείχνουν να το φωνάζουν να το εκδηλώνουν σε πλατειές και δρόμους να δείχνουν δηλαδή τις υπόγειες διαδρομές δυστυχώς γίνετε πραγματικότητα , το Λαθρονομοσχέδιο , φυσικά δεν φωνάζαμε απλά για το λαθρονομοσχέδιο , αλλά για τα συνεπακόλουθα αυτού του προσχέδιου που γίνετε καθαρά για κομματικούς λόγους .

  Έρχονται η μάλλον βγαίνουν από τις κατακόμβες και τα υπόγεια αυτό που ήδη ξέρατε όσοι παρακολουθούν αυτές τις υπόγειες διαδρομές από κοντά .

  Τώρα πλέων βγαίνουν στην επιφάνεια , έχουμε εμείς να φοβηθούμε κάτι από τους λαθρομετανάστες όχι για αυτό το επιχείρημα ξενοφοβία δεν ισχύει για εμάς και πέφτει στο κενό είμαστε ρατσιστές όχι αφού πρώτη καταδικάσαμε τις κακομεταχειρίσεις που γίνονται σε αυτούς και στις χώρες τους και αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, ξέρουμε λιπών για την λαθρεμπορία και από πού έρχονται και τι προωθείτε , και πως προωθείτε και γιατί προωθείτε και ποιος το επιχορηγεί και πως βάζουν πόδι στην Ελλάδα και πως βαλαν πόδι και σε όλες τις χώρες της ΕΕ .

  Στα του οίκου μας όμως μιας και πρώτη εμείς όπως πάντα νιώθουμε τις συνέπειες τις φρενίτιδας του κ Παπανδρέου μιας και πάντα εμείς αντιλαμβανόμασταν πάντα ή διαισθανόμασταν από τα αμυντικά εγκεφαλικά κύτταρα που ανάπτυξε ο Έλληνας ίσως περισσότερο από κάθε άλλο ευρωπαίο για λόγους επιβιώσεις και αυτό θα αυξάνετε και θα αυξάνετε και το στρατιωτικό ένστικτο της απειλής αυτό το αίσθημα που είναι σαν την ώρα που έρχεται ο εγκέλαδος και πετάγεσαι πάνω και λες κινδυνεύω. Αυτόν τον εγκέλαδο που αισθάνονταν σχεδόν όλοι της μεγάλης παρέας του Διαδιχτύου και το εξέφραζαν και το διατύπωναν το ανάλυαν πως θα έρθει από πού θα μας βρει γιατί έρχεται ποιοι προωθούν αυτήν την αυτοκαταστροφή.

  Προχώραμε στο περιεχόμενο , όταν θα εφαρμοστή πλέων το δεύτερο λαθροσχέδιο τότε σίγουρα θα περάσουμε σε συγκρούσεις , εξάρσεις όχι από την αρχή αλλά σχεδόν μετά από την αρχική σύσταση των πρώτων μειονοτικών κομμάτων στην Ιστορία της ιδρύσεως της Ελλάδας .
  Οι ενδεχόμενες συνέπειες θα είναι , μουσουλμανικό αλβανικό κόμμα ή αλβανικό κόμμα , μουσουλμανικό τουρκικό κόμμα ή τουρκικό κόμμα ,κρατηθείτε, Μακεδονικό κόμμα.
  Συνέπειες , δημιουργίας εθνότητα από το πουθενά απλά και μόνο η εξέλιξη του ουρανίου τόξου του ουρανού θα γίνει μακεδονικό κόμμα ταυτόχρονα δημιουργείτε και μειονότητα και συνεπώς έθνος από το μηδέν .

  Ποιος τα προωθεί μα το ίδιο το ελληνικό κράτος .

  Τα υπόλοιπα τα αντιλαμβάνεστε , αυτό που όμως δεν καταλαβαίνουν είναι ότι οι Έλληνες αριστεροί δεξιοί βασιλική πρώην χουντικοί , κτλ θα αναγκαστούν να συσπειρωθούν λόγο επιβιώσεις όπως επί καιρό χούντας κατοχής κτλ. Σε αυτό το σίγουρο ενδεχόμενο για κάποιους αναλυτές θα έχει καταλυτικές επιδράσεις στους Έλληνες και σε φιλέλληνες και ούτω κάθε εξής εκ της ανάγκης των πεπραγμένων των αδαών ελληνικών κυβερνήσεων θα έχουμε μεταναστευτικό ελληνικό ρεύμα σε άλλες χώρες όσοι έχουν χρήματα , συνεχίζοντας σε μια εκδοχή είναι στο τελικά αυτά τα ανθελληνικά μέτρα να αφυπνίσουν να ζυμώσουν να περάσουν σε ένα καταλυτικό τρόπο ελληνικής σπουδής σαν φανερά κρυφά σχολεία όπου θα ζυμωθεί το πνεύμα η άλλη εκδοχή είναι το ποιο ανησυχητικό να μαραζώσει παντελώς το ελληνικό στοιχειό κάτι που είχε γίνει κατά την περίοδο που περιόδευε ο Αγ . Κοσμάς ο Αιτωλός , τότε δεν μιλούσαν σχεδόν καθόλου ελληνικά και υπήρχε ένα μεγάλο ποσοστό αναλφαβητισμού όμως υπήρχε φανάρι του Διογένη στο σκοτάδι του τότε όπου ήταν η στρατευμένη απόκρυφη και φανερή Εκκλησιά , αυτή οι στρατευμένοι δεν ήσαν παρά μόνο καμιά 300 από το σύνολο του ελληνισμού που αντιτάθηκαν στους τότε σκοταδιστές όπου ήσαν επηρεασμένοι από την ανατολική σκέψη και δη του κορανίου σε αντίθεση με τους ελληνιστές ιερείς όπως τον ΠατροΚοσμά.

  Η διάφορα του τότε με του τώρα είναι ελάχιστες , αλλά οι επιδράσεις μεγαλύτερες σήμερα λόγο των τηλεβόλων , και διαδίχτυο-βολών . φυσικά δεν πρόκειται να χαθεί η γλώσσα ούτε το ελληνικό πνεύμα σίγουρα όμως θα σκοτάδιοποιηθεί αλλοιωθεί η ιστορία για τους πολλούς (για αυτό κάναμε νύξη στα κρυφά σχολεία για να φανερωθεί ότι χρειάζεται αγώνας μεταδόσεις και διασφαλίσεις της αληθείας )και φυσικά θα χαθεί και λίγη γη για την ειρήνη.

  Κλείνοντας , κάποτε ένα καρφί αποκολλήθηκε από το πέταλο του άλογου με αποτέλεσμα το άλογο να χάσει το πέταλο συνέπεια αυτού ήταν το άλογο να στραβοπατήσει να κουτσαθεί και να πέσει στην γη πέφτοντας στην γη το άλογο μαζί του έπεσε και ο καβαλάρης που κρατούσε στο δεξί του χέρι ένα τόξο και στο αριστερό του ένα τσεκούρι όπου κρατούσε μαζί και τα γκέμια του αλόγου αποτέλεσμα της πτώσης του άτυχου καβαλάρη ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να χαθεί η μάχη αποτελέσαμε αυτής ήταν να χαθεί ο πόλεμος αποτέλεσμα στο να χαθεί ο πόλεμος ήταν να χαθεί ένα ολόκληρο γένος , βλέπετε η λεπτομέρεια κάνει την διάφορα σε κάποιες στιγμές από ένα καρφί χάθηκαν όλα .
  Τρομοκρατήθηκαν οι πάντες με την εκλογή Σαμαρά , άραγε γιατί τον φοβούνται , ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που νιώθουν τρομοκρατημένοι νιώθουν να απειλούνται στο να ενωθεί και να εξελίχθη αυτή η παράταξη.

  Οι ευρωπαίοι περιμένουν από τους Έλληνες να αγωνιστούν και ξέρετε , δεν λέμε να στηρίξετε τον Παπανδρέου πλέων σε τίποτα τόσο τον ίδιο όσο και το κυβερνητικό του έργω , εξάλλου βλέπετε ότι είναι τόσο γόρδιο-δεμένο εξαρτημένο το κράτος από την εκάστου εξουσία που δεν μπορεί να λύσει το γόρδιο- δέσμιο κομματικοποιημένο κράτος τίποτα πέραν των φανατικών ισλαμικών κυκλωμάτων των ΜΚΟ και φυσικά δεν είναι γιατί δεν μπορούν να το αλλάξουν είναι διότι έτσι το θέλουν , ξέρετε δεν είναι μόνο οι ξένοι που έχουν εύθηνες μεγαλύτερες εύθηνες έχει ο κάθε ένας από εμάς , ήρθε λυπών ο καιρός να διαλέξει ο κάθε ένας από εμάς με ποιους θα είναι να διαλέξει το δρόμο του , τον δρόμο που θα ακολουθεί σε όλοι του την διαδρομή σε όλη την πορεία του είναι ο καιρός που θα διαλέξετε από πού θα πάτε από το δρόμο της αρετής η της κακίας . Σίγουρα το να είσαι ελληνιστής σήμερα είναι δύσκολο αλώστε το πνεύμα αυτό δεν θα χαθεί ποτέ αυτό σαν πνεύμα δεν χάνετε δεν μπορεί να προσβληθεί.

  Όσο και να χτυπούν τους Έλληνες είναι σαν να χτυπούν τα πόδια τους πάνω σε καρφιά.

  Αυτό από μόνο του όμως δεν αναιρεί τις εύθηνες μας απέναντι μας απέναντι σε όλο το πλανήτη βγείτε Έλληνες από το καβούκι χωρίς καυχησιολογίες ακούστε τους άλλους δείτε αλλά κρατήστε το πνεύμα σας ως Έλληνες να λένε πάλι όλοι στον κόσμο ότι αυτός είναι Έλληνας και να σας σέβονται όχι να σας φοβούνται τότε κανένας δεν θα μπορεί να σας αμφισβητήσει , λάθη ας κάνουμε αλλά ας προχωρήσουμε μην φοβάστε κανέναν σπάστε τα ταμπού με αλήθειες απεναντίας τώρα είναι που χρειάζεται ο αγώνας η οργανώσει η αλληλοϋποστηρίξει ο ένας στον άλλον για να κερδηθεί η μάχη βλέπετε ακόμα και ο Μ Αλέξανδρος δεν κατάχτησε μόνος του την Ασία .

  Όταν ο αγώνας ενός ανθρώπου αρχίζει από τον εαυτό του τότε αξίζει και επιτυχαίνει σε όποιο υλικό-πνευματικό επίπεδο και αν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s