Focus Και τρόποι αντίδρασης (συνέχεια)

https://i0.wp.com/www.piracies.eu/fotos/090709/kammenos_fouskoto.gif
με την ανάλογη μαχητική φωτογραφία!

Του Πάνου Καμμένου

Όλοι γνωρίζετε πλέον την καταχώρηση του περιοδικού FOCUS, για την Ελλάδα (και τις χώρες του Νότου)
Απαντήστε τους λοιπόν στην διεύθυνση  του αρχισυντάκτη τους:

redaktion@focus.de

… με το παρακάτω κείμενό σας (στα Γερμανικά) , αντιγράψτε το και στείλτε το. Copy, paste, SEND !!! τόσο απλά.


Das Land, in dem Adolf Hitler geboren  wurde, darf nicht sprechen!
Zumindest für die  nächsten 1000 Jahre!

Schämen!


(μετάφραση: Η χώρα που γέννησε τον Αδόλφο Χίτλερ, δεν επιτρέπεται να ομιλεί!
Τουλάχιστον για τα επόμενα 1000 χρόνια!
Να ντρέπεστε!)

Διαδώστε το παρόν και στους γνωστούς και φίλους σας να πράξουν το ίδιο. .
Να βοηθήσει και η εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ καλώντας τους αναγνώστες της να κάνουν τό ίδιο.
Πρέπει να λάβουν  2- 3 εκατομμύρια μηνύματα, πέραν της απάντησης του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.
Θα σκεφτούν πολύ να το ξανακάνουν. Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του internet.
Οι καιροί είναι χαλεποί…..

Βέβαια έτσι διαιωνίζουμε τον ρατσισμό, αλλά αυτοί άρχισαν πρώτοι.  Δεν μπορούμε συνέχεια να τους γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο!


ΥΓ. Κάπως έτσι ήταν το κλίμα στις παραμονές του Β’ Π.Πολέμου, αμέσως μετά την κρίση του 29 !!!

Κάποιος ή κάποιοι ονειρεύονται να ξανασηκώσουν σύνορα στην Ευρώπη και μάλιστα με συρματοπλέγματα. Μήπως προτιμούν οι συντάκτες του περιοδικού να βρεθούν μερικοί τρελοί δικτάτορες στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου (τις οποίες διασύρει όλες το άρθρο μαζί με την Ελλάδα) , να πατήσουν πάνω σε καμβά εθνικισμού και να  αρχίσουν να κρατικοποιούν  και να παίρνουν πίσω τις επενδύσεις από την Deutsche Telecom, το Praktiker, την Macro, την Saturn, την Mercedes, την BMW, την Aldi, την Lidl, την Bosch, την Siemens, την AEG, την, την την…..
Δεν έχει τέλος αυτή η διαδικασία γιατί μετά θα έλθει η σειρά της Credit Agricole, της Carrefour, της, της, της,  …..
Αλλά από αυτούς δεν αγοράζουμε και σε αυτούς δεν καταλήγουν τα κέρδη των επενδύσεών τους στην Ελλάδα; Αυτοί δεν οφελήθηκαν από το σκληρό ευρώ; Ή μήπως οφελήθηκαν οι Αμερικάνοι και οι Κινέζοι που τα προϊόντα τους είναι κάτω από το 20% των εισαγωγών της Ευρώπης.
Μήπως οι Άριοι αυτοί  ονειρεύονται πολλές τοπικές κλείστες οικονομίες στην Ευρώπη τύπου Εμβέρ Χότζα, με κλειστά σύνορα και διαβατήριο από την μία πόλη στην άλλη; Που θα πουλάνε τότε τα προϊόντα τους;

Τελικά δεν αργεί πολύ να ανάψει το φυτίλι !!! Θέλουμε λιγότερο από πέντε χρόνια για να φτιαχτεί κατάλληλο κλίμα και αρχίσει να στρέφεται ο ένας λαός εναντίον του άλλου και το ένα χρώμα εναντίον του άλλου!!!  Με το ζόρι κρατιούνται οι φίλαθλοι των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης κάθε Σαββατοκύριακο, να μην ξεσκίσουν ο ένας τον άλλον,  της ” άλλης” ομάδας,  της “άλλης”  χώρας. Δεν αργούν αυτές οι μάζες να εξάγουν την βία από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στα πεδία στρατιωτικών αναμετρήσεων. Το έχουν κάνει χιλιάδες φορές στο παρελθόν. .
Δεν αργούμε στην Ευρώπη να βγάλουμε τα μάτια μας.   Αν νομίζετε ότι αυτά δεν γίνονται πλέον, μάλλον είστε υπερβολικά αισιόδοξοι.

Ο μόνος ΤΕΛΙΚΟΣ τρόπος να λήξει μία παρόμοια  κρίση σαν την τωρινή  είναι να μηδενιστούν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τα Χρέη, του ενός προς τον άλλο, είτε αυτός είναι μεμονωμένο άτομο είτε κρατική οντότητα είτε τράπεζα, είτε επιχείρηση. Και τούτο δεν γίνεται ειρηνικά !!! Τουλάχιστον δεν έχει ξαναγίνει ειρηνικά στην ανθρώπινη ιστορία. Άντε να δούμε αν η δική μας η γενιά πραγματικά ξέφυγε από την μάστιγα που ταλαιπώρησε τους γονιούς μας και τους προγονιούς μας !

Πέραν των οικονομικών λόγων (να σταματήσουν δηλαδή να τροφοδοτούν με υλικό τους κερδοσκόπους δημοσιεύσεις σαν και αυτή) πρέπει να πάρουν δύο (2) εκατομμύρια e-mail μήπως και τους μαζέψει καποιος πολιτικός ηγέτης τους από τα δημοκρατικά και αντι-ναζιστικά κόμματα της χώρας τους.

6 thoughts on “Focus Και τρόποι αντίδρασης (συνέχεια)”

 1. o Adolf htan austriakos pou aparnithike thn austriakh tou i8ageneia kai phre thn germanikh timhs eneken epeidh polemise ston germaniko strato ston A’ pagkosmio polemo

  Like

 2. I copied pasted and sent it from three different email addresses. I will send your post to all my friends and relatives and ask them to do the same.

  Thank you.

  Like

 3. μόλις ετοιμαζόμουν να γράψω ότι ο Χίτλερ ήταν Αυστριακός … και μετά διάβασα τα σχόλια αλλά … what a hell, … 🙂

  Like

 4. θεωρώ αυτού του είδους τις απαντήσεις το λιγότερο γελοίες. Η γέννηση ή μη του Χίτλερ στην Γερμανία, αποκλείει έναν Γερμανό από το δικαίωμα του να εκφράζει ελεύθερα την σκέψη του σήμερα; Ισχύει δηλαδή η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ συλλογική ευθύνη;

  Έπειτα, FOCUS=ΓΕΡΜΑΝΙΑ; Δεν κατάλαβα. Ποιος έγραψε τις βλακείες αυτές, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείχνουν ότι στερούμαστε σοβαρότητας; Διότι, αν ήμασταν σοβαροί, δεν θα είχαμε καταντήσει στα σημερινά χάλια.

  Like

 5. Είναι προφανές οτι η λέξη “γέννησε” στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει την αρχέγονη έννοιά της!Ακριβέστερα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί η λέξη “εξέθρεψε”, η οποία έχει την έννοια οτι στη Γερμανία της εποχής εκείνης υπήρχαν οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες οι οποίες συνετέλεσαν στην ανάδειξη-αναρρίχηση ενός πανούργου αγράμματου στην Καγκελαρία!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s