Ο ΚΑΤΑ -“ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΙΚΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Γράφει ο Νάξιος

“Χάρηκα που με πετύχατε” είπε ο Αντώνης Σαμαράς στο κλείσιμο της αυθόρμητης δήλωσης – συνέντευξης στον Ταρζάν (που κυνηγάει η Ντόρα για το απαράδεκτο δημοσίευμα εις βάρος της). Που πας Πρόεδρε στα τηλεοπτικά θηρία ; Να πεις τί; Ότι “χάρηκα που με πετύχατε”, που; Ανάμεσα στα μάτια; Μπεκάτσα είσαι Πρόεδρε και σε πέτυχε ο Ταρζάν ανάμεσα στα μάτια. Η προσπάθεια και των δύο (του Ταρζάν και του Σαμαρά) να μας πείσουν ότι έγινε αυθόρμητη δήλωση ήταν τουλάχιστον αστεία. Ευτυχώς που ο Λαζόπουλος τέτοιες ώρες είναι έξω γιατί θα ακολουθούσε μεγάλη διαπόμπευση του νέου προέδρου της ΝΔ που δεν ξέρει πως παίζουν τα τηλεοπτικά λαμόγια (αλλά δεν ρωτάει κιόλας). Ο Πρόεδρος του “χάρηκα που με πετύχατε” περίμενε να τελειώσει το BREAK στις 23.30 του Ταρζάν και μετά κατέβηκε τα σκαλοπάτια της Ρηγίλλης. Στην αυθόρμητη δήλωση τον περίμενε ένα χέρι που του φόρεσε κατευθείαν την επιστροφή του ήχου στο αφτί. Ο “πρόεδρος του χάρηκα που με πετύχατε” που δεν γνωρίζει από ζωντανές συνδέσεις κρατούσε με το αριστερό χέρι τον πομπό της επιστροφής για να μην πέσει και ο Ταρζάν δάγκωνε τα χείλη του γιατί καταλάβαινε ότι το “αυθόρμητο του εγχειρήματος” καταρρέει. Το σκετσάκι ” χάρηκα που με πετύχατε” προκάλεσε πολύ γέλιο γιατί ο MEDIAKIAS από πολύ νωρίς γνώριζε για την σύνδεση. Πως; Μα είναι απλό. Οι τεχνικοί του ΑΛΤΕΡ έξω από την Ρηγίλλης περίμεναν από τις έξι το απόγευμα και το έλεγαν παντού τα παιδιά : είμαστε εδώ για την συνέντευξη με τον Πρόεδρο”, σε ποια εκπομπή; τους ρώτησαν έξω από το κτήριο της ΝΔ : “Στη Ζούγκλα” απαντούσαν αυθορμήτως. Το σκετσάκι “χάρηκα που με πετύχατε” απέτυχε διότι αν οι 800.000 φίλοι της ΝΔ γνώριζαν από την περασμένη Παρασκευή ότι ο νέος Πρόεδρος θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη στον Ταρζάν, μάλλον θα ψήφιζαν …Ψωμιάδη. Αυτοί που έπεισαν τον Σαμαρά (αν δεν το αποφάσισε μόνος) να παίξει αυτό το σκετσάκι ( “Χάρηκα που με πετύχατε”) αποδεικνύεται, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Θα μπορούσαν να τον νουθετήσουν να πει : ” Είμαι κουρασμένος αλλά επειδή είναι αργά και είστε οι μόνοι που περιμένετε εδώ απ’έξω να σας κάνω τη χάρη για μια μικρή δήλωση”, δηλαδή να σώσουν τα προσχήματα. Ούτε αυτό δεν σκέφτηκαν. Και βέβαια με το σκετσάκι αυτό κατάφεραν το αμίμητο. Σε λιγότερο από 24 ώρες Προεδρίας του Σαμαρά κατάφεραν να γυρίσουν εναντίον του ΟΛΟΥΣ τους τηλεοπτικούς σταθμούς που τώρα θα βλέπουν το επιτελείο του με (δικαιολογημένη) καχυποψία. Μπράβο κύριοι. Με τέτοια σκετσάκια θα πάτε μπροστά…

8 thoughts on “Ο ΚΑΤΑ -“ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΙΚΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ”

 1. Αηδιαστική εμπάθεια αποπνέει το παραπάνω κείμενο.
  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημοσιεύεται εδώ και όχι στο press-gr ας πούμε.

  Like

  1. γιατί το έστειλε άνθρωπος που αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για τα πιστεύω του. Μπορεί να διαφωνούμε με την όποια άποψη αλλά θα την δημοσιεύουμε όταν σεβόμαστε την πηγή. Αντίθετα, όψιμες απόψεις “υποστηρικτών” και “τιμητών” που προέρχονται από βουτηγμένες στη διαπλοκή εστίες είναι εξ’ ίσου απεχθείς. Ελπίζω να συμφωνείς φίλε What.

   Like

 2. Ότι και να είναι ο Τριανταφυλόπουλος, όπως και να “έγινε” ή συνέντευξη, (άν έγινε έτσι… όπως περιγράφεται), ο Σαμαράς του το χρώσταγε. Ακριβώς γιατί ήταν ο πρώτος που έδωσε στην δημοσιότητα τα αποτελεσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας του Zougla που απεικόνιζαν αυτό που ξέραμε όλοι, πως προηγείται κατά πολύ της Ντόρας. Έτσι ο κόσμος σιγουρεύτηκε για την αίσθηση που είχε, πως οι δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ ήταν αγρίως κατευθυνόμενες και ψεύτικες και έπεφτε χονδρή προπαγάνδα ύπερ της κας Μπακογιάννη.
  Είναι δίκαιος ο Αντώνης και έκανε πάρα πολύ καλά.

  Like

 3. Μεγάλη βλακεία η συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο.
  Εγώ δεν είμαι Σαμαρικός -ούτε πολύ περισσότερο ΝΔ- αλλά του αναγνωρίζω ότι έκανε ΠΟΛΙΤΙΚΗ προεκλογική εκστρατεία και αυτό είναι κέρδος για όλους μας.

  Θέλω να πω ότι κάποια στιγμή αυτά τα “νέα πορεία”, “ανάγκη ευρύτερων δράσεων”, “νέες ιδέες”, “καινοτόμες στρατηγικές”, που ποτέ δεν συγκεκριμενοποιούνται, ποτέ δεν προσδιορίζονται και απλώς λέγονται για να μην ειπωθουν τα ουσιώδη (που… δεν υπάρχουν ή αποκρύπτονται) πρέπει να σταματήσουν. Αρκετά με το στιλ συνασπισμού, γιώργου και ντόρας, δηλαδή.

  Αλλά όταν σκαμπάζεις από πολιτική και το δείχνεις διεκδικώντας την προεδρία του κόμματός σου δεν πας να δώσεις συνέντευξη (και πολύ περισσότερο την… πρώτη) στον… Δημοσιογράφο.

  και μάλιστα όταν αυτός ο ουτιδανός είναι στα κάτω του, οι περισσότεροι έχουν αντιληφτεί τι κουμάσι είναι και πόθεν εκπορεύεται.

  Άρα… μεγάλη βλακεία -αν και ο λαός το λέει αλλιώς.

  Εκτός αν “έπρεπε” οπότε τα πράγματα είναι χειρότερα

  Like

 4. ¨Επρεπε να τον προστατεύσει ο κ Μαρκόπουλος.Μήπως όμως ήταν αυτός που κανόνισε την συνέντευξη αυτή;

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s