«Λυπάται για τον τόπο της» η κυρία Γιαννάκου…

γιαννάκου«Λυπάμαι για τον τόπο μου» δήλωσε η κυρία Γιαννάκου μετά την βομβιστική ενέργεια στην πολυκατοικία που διαμένει αυτή και η οικογένεια της.

«Αυτά τα παιδιά …έχουν τόσο μίσος μέσα τους» συμπλήρωσε.

Αυτά τα παιδιά (υπάρχουν και παιδιά ανάμεσα τους), που μεγαλώνουν μέσα στο ψέμμα. Και γίνονται καρκινώματα σε έναν ήδη άρρωστο οργανισμό. Έναν οργανισμό που αρρωσταίνει επειδή κυβερνάται από ανθρώπους όπως εσείς κυρία Γιαννάκου.

Εσείς δηλητηριάζετε την κοινωνία με ψέμμα κυρία Γιαννάκου. Γιατί έχετε στα χέρια σας αυτές τις λευκές ψυχές, τις άδολες σαν κόλλες χαρτί και τις μαυρίζετε κυρία Γιαννάκου. Στα πιό τρυφερά τους χρόνια, τα στοιβάζετε στα σχολία που εσείς η ίδια διοικούσατε και τα ταϊζατε μίσος και δηλητήριο.

Στον οχετό του ψεύδους που εφηύρατε. Όπου την εθνοκάθαρση, τη γενοκτονία, το Ολοκαύτωμα εσείς το βαφτίσατε «συνωστισμό». ΄Ηλθαν αυτά τα παιδιά στα χέρια σας να μάθουν την αλήθεια και σεις τα ποτίσατε με λήθη.

Ήλθαν να μάθουν την αρμονία και σεις τα ποτίσατε Κεμαλικό φασισμό. Όταν όλη η υφήλιος ψάχνει διέξοδο στα πανάρχαια πολιτισμικά ιδεώδη που έτυχε να γεννηθούν σ’ αυτά τα χώματα, όταν οι Χιλιανοί και οι Κινέζοι ονομάζουν τα παιδιά τους «Σωκράτη», εσείς αφήνατε αυτά τα παιδιά στην αγκαλιά του Χόλυγουντ.

Όταν η Γη απαιτεί την επάνοδο της Σοφίας, του Κάλλους, της Αλληλεγγύης και του σεβασμού, εσείς τα θάβατε μέσα στην ίδια τους την κοιτίδα.

Εσείς κυρία Γιαννάκου που κατασκευάσατε μία νοσηρή, εικονική πραγματικότητα στον τόπο που γεννήθηκε η αλήθεια. Μία σκοτεινή και ψεύτικη κοινωνία για να ρίξετε μέσα της αυτές τις άδολες ψυχές. Εσείς που επιτρέψατε σε άθλιες περσόνες σαν την κυρία Ρεπούση να ασελγήσουν πάνω στο μέλλον αυτής της κοινωνίας.

Όπως άλλωστε επιτρέπετε κωμικά μα ζάπλουτα υποκείμενα να αυτοαποκαλούνται «προστάτες του προλεταριάτου», «αριστεροί αγωνιστές» και να χλευάζουν κοινωνικούς αγώνες. Ρεπούση, Τσίπρας, Λαζόπουλος, δημοσιογράφοι τύπου Θοδωράκη και τόσοι άλλοι.

Τους επιτρέπετε να μολύνουν τις ψυχές των παιδιών για να διαιωνίζουν την σαθρή εξουσία τους. Τους επιτρέπετε να λοιδωρούν όσους αγωνίστηκαν για αυτόν τον πολιτισμό και τα ΠΑΝανθρώπινα δικαιώματα για να διαφυλάξουν ανενόχλητοι τις λιρίτσες τους. Τους αφήνετε να περιφέρονται σαν τους κλόουν, μεταμφιεσμένους σε «εργατική τάξη» για να διχάζουν την κοινωνία πλουτίζοντας πάνω στο μίσος. Πλουτίζοντας μάλιστα από τον ιδρώτα αυτού του λαού που εμπιστεύετε τα παιδιά του σε σας κυρία Γιαννάκου.

Προλετάρια η Φεράρι του Ψαριανού. Προλετάρια η βιλάρα του Τσίπρα. Προλετάρια τα εκατομμύρια του Θοδωράκη και του Λαζόπουλου. Αλήθεια ρε παιδιά, αφού ο πλούτος στον καπιταλισμό είναι αποτέλεσμα κοινωνικής αδικίας, πως θεωρείτε «συντρόφους’ αυτούς τους ζάπλουτους;

Μιά κοινωνία του ψεύδους κυρία Γιαννάκου που εσείς τη γεμίσατε με κοινωνικά καρκινώματα, όταν σας ζήταγε ελπίδα. Ήθελε Σοφία και της δώσατε Μουλάδες. Ήθελε Ελευθερία και της δώσατε Αγνωσία.

Τώρα, αυτά τα καρκινώματα, τα δικά σας παιδιά, ήλθαν να σας δείξουν πόσο καλοί μαθητές σας είναι.

Και το χειρότερο; Εάν παθαίνατε κάτι κυρία Γιαννάκου, αυτοί θα πανηγύριζαν λυσσασμένα, ενώ η υπόλοιπη άρρωστη κοινωνία θα αδιαφορούσε. Πιστέψτε με κυρία Γιαννάκου, ουδείς θα θρηνούσε για εσάς.

Λυπάμαι και γώ για τον τόπο μου. Που έχει ηγέτες σαν εσάς.

11 σκέψεις σχετικά με το “«Λυπάται για τον τόπο της» η κυρία Γιαννάκου…”

 1. «Εσείς δηλητηριάζετε την κοινωνία με ψέμμα κυρία Γιαννάκου. Γιατί έχετε στα χέρια σας αυτές τις λευκές ψυχές, τις άδολες σαν κόλλες χαρτί και τις μαυρίζετε κυρία Γιαννάκου. Στα πιό τρυφερά τους χρόνια, τα στοιβάζετε στα σχολία που εσείς η ίδια διοικούσατε και τα ταϊζατε μίσος και δηλητήριο».

  Τα είπες όλα με αυτή την παράγραφο! Τα παιδιά μεγαλώνουν υπό ανούσια πίεση χωρίς οραμα όχι μόνο εθνικό, αλλά χωρίς όραμα δημιουργίας και όταν λείπει η δημιουργία και η προοπτική κανένας λαός δεν έχει συνέχεια γιατί και το ένδοξο παρελθόν πόσο να φορτίσει τις μπατάρίες σου? Η γνώση του παρελθόντος σε συνδιασμό την ενεργή προοπτική στο τώρα και στο μελλον φέρνει την ανάσταση και την συνέχεια.
  Αλλά Ολυμπία μου αυτά τα παιδιά όμως είναι τα παιδιά μίας γενιάς που είχε γνώση της ιστορίας της και άκρως πολιτικοποιημένη, που σκατά χάσανε το παιχνίδι και δεν το μεταδώσανε στα τέκνα τους? Είναι μόλις μία γενιά διαφορετική άντε δύο υπό συνθήκες ειρήνης. Που, πως και προπάντψς γιατι χάθηκε το μέτρο και η μεταξύ μας συννενόηση?

  Μου αρέσει!

  1. @Zaza: Δεν υπάρχει μεταξύ μας συννενόηση, διότι απλούστατα οι γονείς αυτών των παιδιών ήταν και είναι απόντες. Δεν υπάρχει οικογένεια όπως τη θυμόμαστε, δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ των γονέων (όποτε νευριάζουνε μεταξύ τους γίνεται της «Κορέας» με τα κοσμητικά επίθετα να πηγαινοέρχονται) με μάρτυρες τα ίδια τα παιδιά. Δεν υπάρχει σεβασμός προς το παιδί διότι η μάνα επιλέγει τον δρόμο της καριέρας και το παιδί είναι απλώς μια επιβεβαίωση. Οπότε δεν γεννιέται από αγάπη αλλά από εγωϊσμό. Σα μαμά τα ζώ καθημερινά στο σχολείο με το μικρούλη μου, οι νέες Ελληνίδες μητέρες με μια πολύ μικρή εξαίρεση (και είναι βασικά αυτές που ασχολούνται με τα κοινά), είναι εντελώς στη κοσμάρα τους, από το να καπνίζουν ασύστολα μπροστά στα παιδιά τους -αλήθεια θέλουν να παραβρίσκονται στο γάμο της κόρης τους- βρίζουν οι πιο πολλές χειρότερα από μπετατζή, είναι φοβερά νευρωτικές και ιδιαίτερα με τα αγόρια τους τρομερά υπερπροστευτικές. Τα παιδιά είναι «πασαρισμένα» στους παππούδες, οι οποίοι είναι σχετικά ακόμη νέοι και τους κάνουν όλα τα χατήρια με αποτέλεσμα τα περισσότερα ελληνάκια να είναι σαν αυτιστικά. Δεν έχουν τρόπους, (από που να τους μάθουν) δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται και κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι και αντιμιλούν σε μια ευγενική σύσταση. Τα παιδιά μας είναι ο καθρέφτης μας. Είτε το θέλουμε είτε όχι. Και όλα ξεκινάνε από εμάς.

   Μου αρέσει!

   1. μεγαλες αληθειες λετε! Δυστυχως ομως αυτα που περιγραφετε ειναι η αλωση της οικογενειας απο το μικροβια της προοδευτικης ιδεολογιας. Τους φορεις αυτης της ιδεολογιας νομιζω τους γνωριζουμε καλα.

    Μου αρέσει!

 2. Τρομοκρατικη πραξη ειναι και η βολτα-καθυστερηση εντος του υπουργειου εξωτερικων του περιβοητου τελεξ απο την Ουρουγουαη,τρομοκρατικη πραξη ειναι και η διαφυγη Χριστοφορακου στην Γερμανια,τρομοκρατικη πραξη ειναι και ο λογαριασμος του Ροκο στην Ελβετια που ακομα δεν ξερουμε σε ποιον ανηκει, τρομοκρατικη πραξη ειναι και η προωθηση εξωνημενων πολιτικαντηδων απο τα ΜΜΕ.Ειμαστε μια χωρα τρομοκρατημενων πολιτων και γι αυτο εχουν την κυρια ευθυνη οι πολιτικαντηδες που αντι να υπηρετουν την Ελλαδα υπηρετουν την παρτη τους, στην πλατη της Ελλαδας.
  Αιδως Αργειοι.

  Μου αρέσει!

 3. Στον οχετό του ψεύδους που εφηύρατε. Όπου την εθνοκάθαρση, τη γενοκτονία, το Ολοκαύτωμα εσείς το βαφτίσατε “συνωστισμό”. ΄Ηλθαν αυτά τα παιδιά στα χέρια σας να μάθουν την αλήθεια και σεις τα ποτίσατε με λήθη.

  Σωστηηή.

  Δεν φτάνει που τα έκαναν όλα σκατά λένε και λυπούνται…

  Σαν δεν ντρέπονται και οι μεν και οι δε.

  Μου αρέσει!

 4. Ρε παιδιά επειδή θέλω να τον ξεφτιλίσω, μου λέτε που ακριβώς είναι η βιλάρα του Τσίπρα να πάω να τη βγάλω φωτογραφία? Γιατί είμαι σίγουρος ότι καλοί έλληνες πατριώτες σαν εσάς αποκλείεται να λένε λόγια του αέρα και ψέματα.

  Μου αρέσει!

 5. Η Γιαννάκου θα μείνει στην πολιτική ιστορία της χώρας ως η Υπουργός Παιδείας του επαίσχυντου βιβλίου της ιστορίας. Για πάντα.

  Τώρα μπορεί να λέει ότι θέλει, καλύτερα για αυτήν θα ήταν όμως να εξαφανιστεί από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και να αφιερωθεί στις κρουαζιέρες, ή σε όποιο χόμπι τελοσπάντων αφιερώνονται οι αποτυχημένοι πολιτικοί.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s