Θαύμα- θαύμα…εθεάθησαν κάτοικοι που διακτινίζονται στο κέντρο της Αθήνας

….εντονότατο το ενδιαφέρον από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα!

Όταν βλέπεις ανθρώπους σαν τη Μαρία Παπαγιαννίδου να αγωνίζεται μόνη της ενάντια στον πραγματικό εξουσιασμό, όταν βλέπεις πόσο εύκολα μπορεί να φιμωθεί μια φωνή πραγματικά επικίνδυνη για τους Τυράννους, τότε η δράση ορισμένων γιαλαντζί επαναστατών – μισθωμένων παρακρατικών σαν την περίπτωση που ακολουθεί είναι εξοργιστική. Διαβάστε για τον περιφερόμενο θίασο αμοιβομένων από off-shore υποτακτικών και κρίνετε τις διαφορές.
www.greekalert.com Και η άποψη του Πάνου Κοράκη

Δεν είναι πρώτη φορά
κάθε χρόνο λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση των Ιμίων
το γνωστό indymedia παρέα με τα αποδεδειγμένα πλέον συγκοινωνούντα δοχεία του
προχωρά στην κατασκευή γεγονότων για να δημιουργήσει κλίμα

Κάθε φορά ξεπερνούν την προηγούμενη σε φαντασία
επιθέσεις με θύματα…που φυσικά δεν υπάρχουν… απειλές…σενάρια….αλλά δεν έχει σημασία…λέγε-λέγε κάτι θα μείνει…

Φέτος έκαναν το απίστευτο…συνδύασαν την προσπάθεια δημιουργίας κλίματος με την μικροπολιτική δημιουργία εντυπώσεων προς χάρη γνωστής παράταξης
αλλά και αυτό είναι μία ένδειξη πιθανών υπογείων διασυνδέσεων του αναρχικού χώρου με συγκεκριμένο κόμμα και με επιτροπές «αερομεταφερόμενων» πολιτών…

αυτή την φορά «ανακάλυψαν» επίθεση χρυσαυγητών και εθνικιστών ενάντια σε πολίτες της περιοχής των Πατησίων

Την ανακάλυψη αυτή την στήριξαν σε καταγγελία που έγινε στην ΝΕΤ
την καταγγελία την έκανε ως κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας μία διαμερισματική σύμβουλος της Ανοικτής πόλης!!!
Με ένα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο όμως θα δούμε πως:
η συγκεκριμένη κυρία

είναι κάτοικος της πλατείας Κύπρου και !μαχόμενο! μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του πάρκου Πατησίων και Κύπρου

η ίδια κυρία βέβαια είναι και κάτοικος της Πλ.Βικτωρίας αφού ως κάτοικος της περιοχής ήταν (ξανά) αυτόπτης μάρτυρας επίθεσης εθνικιστών κατά μεταναστών…που στην συνέχεια αποδείχτηκε πως ήταν καταστηματάρχες που τσουβάλιασαν πλιατσικολόγους κατά τα γνωστά γεγονότα του Δεκεμβρίου.

Επίσης είναι και κάτοικος του Πεδίου του Άρεως και μέλος της επιτροπής κατοίκων του πεδίου του Άρεως και φυσικά ήταν (ξανά) αυτόπτης μάρτυρας «επίθεσης» αστυνομικών κατά των κατοίκων σε δεντροφύτεση του πάρκου

Η ίδια κυρία είναι και κάτοικος Βοτανικού και μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του Ελαιώνα και φυσικά ανήκει στους 130 που υπέγραψαν για να σταματήσουν τα έργα του γηπέδου του Παναθηναικού και της διπλής ανάπτυξης.
Ενδέχεται να είναι και αυτόπτης μάρτυρας Κορμοράνων στην περιοχή του Βοτανικού…αλλά αυτό το λέμε με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχει διασταυρωθεί!

Επίσης είναι κάτοικος και Αλεπότρυπας και μέλος της επιτροπής κατοίκων αλεπότρυπας

είναι και κάτοικος Αγ. παντελεήμονα σύμφωνα με δικές της δηλώσεις στα κανάλια κατά την διάρκεια των παράνομων αντισυγκεντρώσεων κόντρα στους πραγματικούς κατοίκους της περιοχής

τα παραπάνω βέβαια δεν αφορούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας καθώς μερικές ημέρες είναι και κάτοικος Κυψέλης και από τα βασικά στελέχη της επιτροπής κατοίκων για την δημοτικής αγορά της Κυψέλης
όπως είναι και κάτοικος Ριζούπολης αφού είναι μέλος της επιτροπής κατοίκων για την διάσωση του εργοστασίου της Columbia

τι άλλο περισσότερο να πούμε
μία ερώτηση μόνο
ρε παιδιά είστε σίγουροι πως έγινε επίθεση;
μήπως τραυματίστηκε κανείς από πρόβλημα στον διακτινισμό;
γιατί τώρα τελευταία οι ανάγκες κάποιων για δημιουργία κλίματος, τους έχουν κάνει να είναι περισσότερες οι επιτροπές και οι συνιστώσες από τα ίδια τα μέλη…

* Το όνομα της συγκεκριμένης κυριας δεν το δημοσιεύουμε γιατί δεν μας ενδιαφέρει να εκθέσουμε πρόσωπα αλλά προθέσεις!
** τα στοιχεία για τα παραπάνω βρίσκονται όλα δημοσιεύμενα στο διαδίκτυο και αρκεί ένα απλό ψάξιμο για να αποδειχτούν

Ο Πάνος Κοράκης γράφει:
Η «Ανοιχτή Πόλη», η δημοτική παράταξη της Αθήνας που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, επανεμφανίστηκε με αφορμή τις εργασίες για την κατασκευή ενός παρκινγκ στην περιοχή της Κυψέλης ( Κύπρου και Πατησίων), κάνοντας για μία ακόμα φορά επίδειξη των ιδιότυπων αντιλήψεών της περί Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά με Δελτίο Τύπου που αναφέρεται σε φανταστικά γεγονότα.

Μιλά περί δήθεν τραμπουκισμών εναντίον κατοίκων, ενώ στην πραγματικότητα το ίδιο το περιεχόμενο των ανακοινώσεών της συνιστά τραμπουκισμό κατά τη Δημοκρατίας και της νοημοσύνης των δημοτών.

Είναι πια προφανές ότι κάθε τι που δεν τους αρέσει το καταγγέλλουν ως αντιδημοκρατικό. Και θεωρούν Δημοκρατικό ό,τι τους είναι αρεστό. Αδιαφορώντας, μάλιστα, για το αν είναι ή όχι νόμιμο. Ακριβώς όπως αδιαφορούν για το αν είναι ή όχι νόμιμο ένα έργο ζωτικής σημασίας για ολόκληρη την περιοχή της Κυψέλης, που και ο τελευταίος δημότης αυτής της πόλης ξέρει ότι υποφέρει, εκτός των άλλων, από το πρόβλημα της στάθμευσης. Ενός έργου που έχει αδειοδοτηθεί απ’ όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και που θα συμβάλει στην ανακούφιση της καθημερινότητας του πολίτη. Ενός έργου που επιπλέον θα αποδώσει στους κατοίκους της πυκνοκατοικημένης Κυψέλης ένα πάρκο με 150 δέντρα, κάτω από το οποίο θα έχει δημιουργηθεί ένα υπόγειο παρκινγκ 200 περίπου θέσεων. Ενός έργου που είχε επανειλημμένα εξαγγελθεί από παλαιότερες Δημοτικές Αρχές, είχε γίνει προγραμματική δέσμευση του Νικήτα Κακλαμάνη, εγκρίθηκε από τον αθηναϊκό λαό και υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Αντί, λοιπόν, να καλύπτει τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές της περιουσίας του Δήμου και τους προπηλακισμούς στους οποίους επί δύο ολόκληρες μέρες επιδίδονται διάφοροι «γνωστοί και άγνωστοι μπαχαλάκηδες», η «Ανοιχτή Πόλη» είναι καιρός να σοβαρευτεί, να ηρεμήσει και κυρίως να πάψει να θεωρεί δημοκρατικό μόνο ό,τι είναι σ’ αυτήν αρεστό.

Η Αθήνα έχει ανάγκη ηρεμίας και έργων και η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση, ενέργεια ή πρωτοβουλία συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι επιθέσεις, οι βανδαλισμοί, οι θεατρινισμοί προς δημιουργία εντυπώσεων δεν αγγίζουν τον αθηναϊκό λαό που με τη στάση του έχει αποδείξει ότι όλα αυτά τα καταδικάζει και τα απορρίπτει. Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες έχουν κοντά πόδια. Και δεν πρόκειται να προκαλέσουν την ανοχή έναντι όσων θέλουν να κάνουν την Αθήνα μπάχαλο.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θαύμα- θαύμα…εθεάθησαν κάτοικοι που διακτινίζονται στο κέντρο της Αθήνας”

 1. Θα ήθελα να σας αναφέρω σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των προσόψεων των κτιρίων της Αθήνας. Το σκούρο γκρι και το μαύρο χρώμα είναι αυτό που δυστυχώς ακόμη επικρατούν στους δρόμους της πόλης μας.

  Αυτό δημιουργεί μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα και σε ορισμένους δρόμους το φως του ήλιου καταπνίγεται ανάμεσα σε μαύρα κτίρια, μερικά από τα οποία δεν θα διέφεραν καθόλου αν είχαν υποστεί πυρκαγιά. Πολλά κτίρια με αξιόλογη αρχιτεκτονική μορφή καταδικάζονται κάτω από το γκρι της ρύπανσης πολλών δεκαετιών.

  Παρά την ύπαρξη του προγράμματος της ‘Πρόσοψης’, το μεγαλύτερο ποσοστό των κτιρίων βρίσκονται σε αυτήν την άθλια κατάσταση. Οι περισσότεροι συνδημότες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του προγράμματος της ‘Πρόσοψης’ και στην συνείδηση των πολιτών η εξωτερική ανάπλαση των κτιρίων αποτελεί έναν δύσκολο και ακατόρθωτο στόχο.
  Σε ορισμένους δρόμους της πόλης μας, όπου έχουν βαφτεί τα κτίρια, η διαφορά είναι τεράστια μπροστά στο σχετικά μικρό κόστος που χρειάζεται μια οικοδομή για να χρωματιστεί με καλαίσθητα χρώματα.

  Σε περίπτωση όπου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι αναπλάσεις των προσόψεων των κτιρίων γενικευτούν, τα αποτελέσματα για την εικόνα και την κατάσταση του αστικού περιβάλλοντος της Αθήνας θα είναι εξαιρετικά σε λίγο σχετικά χρόνο και με σχετικά χαμηλού κόστους έργα.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s