Κιμαδόπιτα απο την Κατερίνα Λένη. Δείτε τη συνταγή που ακολουθεί:
Υλικά για το ζυμάρι: 500 – 550 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 200 ml γάλα χλιαρό, 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 30 ml ελαιόλαδο,
1 πρέζα ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι, 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, 2 κρεμμύδια, 2 πιπεριές Φλωρίνης, 100 ml ελαιόλαδο,
100 ml κονιάκ, 1 βάζο κόκκινο πέστο, 4-5 πατάτες βρασμένες, αρωματικά βότανα, 80 γρ. βούτυρο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 πρέζα σουμάκ. Υλικά για την επάλειψη: 1 αυγό, δίχρωμο σουσάμι.