Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Όποιος επιτρέψει στον Μητσοτάκη να παραδώσει εθνική κυριαρχία, δεν θα έχει θέση στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευτυχώς που αυτή τη φορά τα κυβερνητικά ….δεν πολύ προβάλουν την επικείμενη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν στην Νέα Υόρκη επιφυλακτικά φερόμενα αφού τίποτα το ουσιώδες δεν πρόκειται να βγεί για τις Ελληνικές θέσεις που, υποτίθεται, εκπροσωπούνται στο Διεθνές Δίκαιο, που οι Τούρκοι, με τις πλάτες των ΗΠΑ…

Μα εδώ αυτός ο λαός, ο τούρκικος, τακίμι με τους εκάστοτε ηγέτες του σε θέματα που αφορούν τις, δια της στρατιωτικής επέμβασης, επεκτάσεις, κάνει κουρελόχαρτο οτιδήποτε ακόμα και αυτά που έχει υπογράψει πως θα τηρούνται από πλευράς του, είτε αυτό λέγεται Λωζάννη, είτε λέγεται Κυπριακό είτε οτιδήποτε άλλο δείχνοντας ότι αφού δεν υπολογίζει ούτε τα συμφωνημένα και γραμμένα, πως λοιπόν θα τηρήσει τα προφορικά, είτε αυτά αφορούν τα Παπανδρέου με τον Οζάλ, είτε τώρα τα Μητσοτάκη Ερντογάν, αφού ο μόνος που δύναται να τους ανακαλέσει στην τάξη και δεν το κάνει, ούτε και πρόκειται ποτέ να το κάνει, λέγεται ΗΠΑ. Ένεκα οι βάσεις. Συν τα «παρελκόμενα».Έχει ειπωθεί πολλές φορές και όπως, πάντα οι Τούρκοι διατείνονται, πως αυτό που σχεδίασαν και είπαν το αποδεικνύουν και στο πεδίο, και άδικο, εκεί, δεν έχουν.

Ουσιαστικά λένε, έχοντας και το ένα αυτί προς Ουάσινγκτον μεριά, πως ή αυτά που δείχνουμε, ή ναυμαχία. Έτσι πέτυχαν, για την ώρα, και τα διεθνή νερά και τον αέρα στο Αιγαίο,κάζους μπέλι, και αφού η Ουάσινγκτον ..μιλιά, έστω και αν οι Συνθήκες γράφουν άλλα, και εμείς δεν προχωρούμε. Δεν δέχονται, με το έτσι θέλω, τα τρία μιλιά τους. Και η Ελληνική πλευρά, του σήμερα Γεραπετρίτη, απαντά με ένα ερώτημα στους εδώ ερωτώντες: «Μα τι θελετε, πόλεμο;» κλείνοντας έτσι και την συνέντευξη ο κύριος καθηγητής. Μα μια τέτοια απάντηση δεν χρειάζεται κανένας καθηγητής για να δοθεί, αφού ο καθένας μπορεί.

Τελεία και παύλα λοιπόν. Οι Τούρκοι, με τερτίπια προσπαθούν να αποσπάσουν από την Ελλάδα, του Μητσοτάκη σήμερα, μια επι μέρους συμφωνία που να αναιρεί μερικώς, και λίαν μερικώς, την Συνθήκη της Λωζάννης, και με αυτό το όπλο αυτήν την μικρού, πολύ μικρού μέρους «σπασμένη» συμφωνία, αργότερα να την ακυρώσουν ολάκερη. Και για αυτήν την περίσταση έχουμε ανάγκη από καθηγητές ύψους και όχι, μα όχι, Γεραπετρίτη που προφανώς τον βάλανε εκεί που βρίσκεται, για μια τέτοια βρωμοδουλειά. Θα επιτρέψει «το λοιπόν» αυτό ο λαός στον Μητσοτάκη να προβεί σε κάτι τέτοιο; Καήκαμε!

Διότι εδώ τον ενέπαιξε ένας Ράμα θα τα βγάλει πέρα με τον Τούρκο; Το μόνον που θα μας τιμήσει θα είναι μια διαπραγμάτευση με την όποια απόφαση αυτής να στηρίζεται από επιτροπή έγκριτων καθηγητών των Πανεπιστημίων μας. Διαθέτουμε. Καί όχι από πολιτικούς του τύπου Γεραπετρίτη.

  1. Στην εξωτερικη πολιτικη θελουμε ανθρωπους , που να ειναι γνωστες τον πραγματων . Με την χωρα δεν παιζει κανεις . Mαλλον χασαμε την περιφανεια μας . .

  2. Δυστυχώς η 5η φάλαγγα είναι εδώ κι όχι από αλλοδαπούς αλλά από Έλληνες επιστήμονες και Ακαδημαϊκούς που είναι το χέρι της γείτονος !!!

  3. Ναι όπως τά λές. Αφήσαμε τον Μητσοτάκη νά ξεπουλήσει είδη τήν Ελλάδα αλλά όποιος τού τό επιτρέψει δεν έχει θέση στην Ελλάδα. Μπράβο ρε ιστορικό άρθρο. Αφήνουμε τον Μεγάλο Ηγέτη (41%) πού ειδη τό ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ πράξη αλλά όι άλλοι, εμείς δηλαδή δεν έχουμε θέση στήν χώρα μας. Μπράβο λογική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ