Βήμα – βήμα και κωδικό – κωδικό η εξέταση των δανειστών στο Παρίσι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141126032805

Βήμα – βήμα και κωδικό – κωδικό εξετάζουν οι δανειστές τις προτάσεις της κυβέρνησης, με την τρόικα να μη δείχνει σημάδια βιασύνης, έχοντας απέναντι τα στελέχη του οικονομικού επιτελείο που “καίγονται” να κλείσουν όλα άμεσα.
Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα προχωρούν «αναλυτικά και εξαντλητικά σε όλα τα δημοσιονομικά ζητήματα, ιδιαίτερα στις νέες προτάσεις της ελληνικής πλευράς» υποστήριξαν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, σημειώνοντας ότι «θα συνεχιστούν ως αργά το βράδυ και θα επεκταθούν στα υπόλοιπα θέματα της αξιολόγησης από νωρίς αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα Τετάρτη)».
Νωρίτερα και πριν αρχίσει τη διαπραγμάτευση ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος. «Κάνουμε πρόοδο και συνεχίζουμε. Σκοπός είναι να κλείσουμε το review. Τα θέματα είναι διαφορετικά. Το ζήτημα είναι η ελληνική οικονομία να συνεχίσει να αναπτύσσεται με δημοσιονομική προσαρμογή και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», σημείωσε ο Γκίκας Χαρδούβελης προσερχόμενος στο κτίριο που θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις.
Σε ερώτηση εάν θα κλείσουμε το δημοσιονομικό κενό είπε: «Το δημοσιονομικό κενό είναι θέμα που θα κλείσει. Θα το συζητήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ