Κόλαφος η Βάσια Παναγοπούλου για την ομοφυλοφιλία!! Coprus Pasocus Bisti. Ένθετο: Δοξιάδης ξιφουλκεί υπέρ μνημονίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

e57414cd4b4cc71ba76625cc5b94f82f L
Η παράσταση Corpus Christi, ξεσήκωσε αδικαιολόγητα αντιδράσεις από παραθρησκευτικές οργανώσεις και τη Χρυσή Αυγή, που διαφήμισαν έμμεσα τη μπούρδα. Η υπεύθυνη του έργου, ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου ζήτησε την προστασία της αστυνομίας και μαζί με όλους ξεσπάθωσαν για τους “φασίστες” και “ρατσιστές” κ.λ.π. που τα έχετε ακούσει όλοι.
Ας θυμηθούμε όμως, τον ρατσισμό της κ.Παναγοπούλου:
η ίδια ήταν παντρεμένη μέχρι το 1996 με τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη και έχουν μαζί μια κόρη, που είναι σήμερα 22 ετών.
Η κυρία Παναγοπούλου κάθισε στο εδώλιο της κατηγορουμένης, για “παρότρυνση σε δολοφονία του συζύγου της“. Η αιτία;
Το ότι ο σύζυγός της ήταν ομοφυλόφιλος (σύμφωνα με την ίδια). Μάλιστα η ίδια, ζήτησε την επιμέλεια του παιδιού τους, επειδή σύμφωνα με την ίδια “η κόρη μας κινδύνευε επειδή ο σύζυγός μου έχει ομοφυλοφυλικές τάσεις”!!!!!
Ω, τι ρατσισμός και αναχρονισμός! Από πότε ένα παιδί κινδυνεύει από έναν ομοφυλόφιλο γονιό; Μα, σήμερα, οι προοδευτικοί, δεν αγωνίζονται να μπορούν να υιοθετούν παιδιά ακόμη και τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων; Δεν είναι προοδευτικιά η Παναγοπούλου; Από πού ως πού, πρέπει να χάνει την επιμέλεια της κόρης του ένας πατέρας, αν είναι ομοφυλόφιλος; (αν!)
Αυτά βέβαια ισχυριζόταν η ίδια!
Η πλευρά Δοξιάδη, είπε ότι ο κ.Δοξιάδης, δεν είναι ομοφυλόφιλος κι ότι η σύζυγός του Βάσια Παναγοπούλου, πλήρωσε επαγγελματίες δολοφόνους, για να βγάλουν από τη μέση τον κ.Δοξιάδη και να του αρπάξει την περιουσία.
Δείτε τον στο ρεπορτάζ της εποχής
(αναδημοσίευση από την εφημερίδα Μακεδονία http://www.hyper.gr/makthes/960329/60329f02.html)
Για την ιστορία, μετά την πρωτόδικη καταδίκη της σε 2ετή φυλάκιση, η Παναγοπούλου μετανόησε ενώπιον του εφετείου και η πολιτική αγωγή απέσυρε τη μήνυση, με αποτέλεσμα την αθώωσή της.

Δείτε τον κύριο Δοξιάδη να… δοξάζει το μνημόνιο!! (Τις χρυσές παπακωνσταντίνειες εποχές βέβαια.)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TWX8-NZ-jW0&feature=player_embedded#!]
 Ρεπορτάζ
Αποκαλύψεις στο σήριαλ Βάσιας-Δοξιάδη 
ΑΘΗΝΑ, 29.-
ΝΕΕΣ διαστάσεις παίρνει η διαμάχη Βάσιας Παναγοπούλου-Απόστολου Δοξιάδη μετά την παραπομπή της ηθοποιού στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου για παρότρυνση σε τρίτους προς διάπραξη κακουργήματος και την αποκάλυψη ότι ο πρώην σύζυγός της διατηρούσε ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
Συγκεκριμένα παραπέμπεται με απευθείας κλήση στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών η γνωστή ηθοποιός για την παρότρυνση σε δολοφονία του Απόστολου Δοξιάδη. Μαζί της παραπέμπτονται οι Παναγιώτης Παντουράκης, Νίκος Καλογεράς και Αντώνης Μαχαιρίδης. Επίσης και οι τέσσερις κατηγορούνται για σύσταση και συμμορία.
Στο μεταξύ, συζητήθηκε χθες στο τμήμα ασφαλιστικών μέτρων η αίτηση της ηθοποιού η οποία ζητούσε να της δοθεί η επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους Εμμας στην οποία μέχρι σήμερα έχει ο σύζυγός της και εκ του γεγονότος αυτού κινδυνεύει η ψυχική υγεία του παιδιού γιατί ο Δοξιάδης είναι ψυχικά άρρωστος και έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Σε “γκέι μπαρ”
Προς απόδειξη των ισχυρισμών της η Παναγοπούλου πρότεινε ως μάρτυρα τον καλλιτεχνικό πράκτορα Φραγκίσκο Βιτάλη.
Ο μάρτυρας κατέθεσε πως γνώρισε την ηθοποιό τον Ιούνιο του 1995 και συνδέθηκε φιλικά μαζί της. Του είχε εκμυστηρευθεί τα προβλήματά της με τον πρώην σύζυγό της και του αποκάλυψε ότι ο Δοξιάδης είναι ομοφυλόφιλος και δεν μπορούσε έτσι να συνεχίζει το γάμο της μαζί του.
Πρόσθεσε ότι του είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως είχε προτείνει στη σύζυγο του να ζήσουν συμβατικά αυτή δε δέχθηκε λέγοντας ότι τα πάντα αγοράζονται αυτό όχι. Την καταπίεζε και με εκβιαστικό τρόπο κατόρθωσε να της αποσπάσει το παιδί τους.
Αναφερόμενος στην προσωπικότητα της Παναγοπούλου μίλησε για τις δωρεέν παραστάσεις σε ορφανοτροφεία καθώς και για τις δωρεές υπέρ των ορφανών παιδιών.
Αναφερόμενος ο μάρτυρας στον Δοξιάδη είπε ότι τον γνώρισε το 1994 σε ένα “γκέι μπαρ” και εκεί τον συναντούσε συχνά. Σε κάποια συνάντηση, ο Δοξιάδης του εκμυστηρεύθηκε, πως είχε δύο φύσεις, ότι του αρέσουν πιο πολύ, δηλαδή, οι άνδρες, παρά οι γυναίκες και ότι προσπάθειά του είναι να κρύψει τη δεύτερη φύση του,για να μην εκτεθεί, επειδή ο Δοξιάδης του πέταξε για αντάλλαγμα κάποια χρήματα, αυτός θύμωσε και αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει.

Η άλλη πλευρά
Αντίθετη άποψη προέβαλε η πλευρά του Απόστολου Δοξιάδη δια στόματος του δικηγόρου Γεωργίου Αγουρίδη ο οποίος είπε ότι είχε πληροφορηθεί από πρώτο χέρι το σχέδιο δολοφονίας που είχε σχεδιάσει η γνωστή ηθοποιός σε βάρος του πρώην συζύγου της και ο λόγος χωρισμού του ζεύγους ήταν επειδή η ίδια είχε δημιουργήσει ερωτική σχέση με το γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο.
Είπε ότι η ίδια έδωσε οικειοθελώς το παιδί της στον Δοξιάδη γιατί δεν ήθελε να το έχει μέσα στα πόδια της όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι αυτός ήταν που επισκέφθηκε την ηθοποιό στο καμαρίνι της τη μοιραία βραδιά του περασμένου Μαρτίου προκειμένου να της αποκαλύψει πως γνώριζε τα πάντα για το σχέδιο δολοφονίας και με τον τρόπο αυτό να επιτύχει τη γονική μέριμνα του παιδιού για λογαριασμό του πρώην συζύγου της.
Είπε επίσης ότι το σχέδιο δολοφονίας είχε οικονομικά κίνητρα δεδομένου ότι η ηθοποιός μετά το θάνατο του συζύγου θα είχε τη διαχείριση της περιουσίας μέχρι την ενηλικίωση της κόρης της.
Δεν είναι ο Απόστολος Δοξιάδης ομοφυλόφιλος επειδή τον γνωρίζει και συνδέεται μαζί του φιλικά χρόνια και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το γνώριζε.
Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί εντός των προσεχών ημερών.

ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΒΑΣΙΑΣ ΔΟΞΙΑΔΗ 

ΑΘΗΝΑ, 26.-
ΝΕΕΣ απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει το δικαστικό σίριαλ Παναγοπούλου – Δοξιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί πραγματογνώμονες που όρισαν οι δικαστικές αρχές για την εξέταση ων επίμαχων κασετών, σύμφωνα με τις οποίες η γνωστή ηθοποιός φέρεται να σχεδιάζει τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, αποφάνθηκαν ότι είναι αυθεντικές.
Η νέα αυτή εξέλιξη σηματοδοτεί νέες διαδικασίες στο γνωστό δικαστικό σήριαλ Παναγοπούλου – Δοξιάδη, δεδομένου ότι οι ισχυρισμοί του γνωστού σκηνοθέτη και επιχειρηματία επιβεβαιώνονται σχετικά με τα σατανικά, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει σχέδια της πρώην συζύγου του.
Οι πραγματογνώμονες οι οποίοι εξέτασαν τις κασέτες τις οποίες είχε δώσει στη γενική ασφάλεια Αθηνών ο Απόστολος Δοξιάδης αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για τη φωνή της Βάσιας παναγοπούλου και ότι είναι αυθεντικές. Ωστόσο αυτό για το οποίο δεν είναι σε θέση να βεβαιώσουν είναι για το αν οι επίμαχες κασέτες είναι προϊόν συρραφής διαφόρων τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε η Βάσια Παναγοπούλου με τη γραμματέα της Αννα – Μαρία Κορομβόκη.
Σημειώνεται πως η πλευρά της ηθοποιοί έχει δεχτεί την πιθανότητα να πρόκειται για υποκλοπή τηλεφωνικών συνομιλιών της από τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο ισχυρίζετα πως πρόκειται για συρραφή συζητήσεων.
Η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της Απόστολος Δοξιάδης από την εποχή που ήταν ακόμα παντρεμμένοι την ζήλευε φριχτά και για το λόγο αυτό έβαζε κατά καιρούς ανθρώπους να την παρακολουθούν. Οπως η ίδια είχε αναφέρει σε φιλικό της κύκλο ο Απόστολος Δοξιάδης φανταζόταν πως η ίδια είχε αναρίθμητους εραστές και για το λόγο αυτό την παρακολουθούσε και παρακολουθούσε και το κινητό της τηλέφωνο.
Η ίδια σε δηλώσεις της είχε πει πως δεν την εκπλήσσει το γεγονός πως οι κασέτες αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας δεδομένου ότι γνώριζε πως ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές της συνομιλίες.
Για το λόγο αυτό η ίδια προσβάλλει ως υπερασπιστικό ισχυρισμό ότι δεδομένου ότι γνώριζε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε ουδέποτε θα αναφερόταν σε σχέδιο δολοφονίας, και αν ακόμη αυτό υπήρχε, από το τηλέφωνο.
Επίσης επικαλείται το απομαγνητοφωνημένο ντοκουμέντο των συνομιλιών αυτών για να υποστηρίξει ότι από το νόημα των φράσεών τηςπροκύπτει ότι πρόκειται για συρραφή συνομιλιών με σκοπό ο σύζυγός της να την ενοχοποιήσει και να επιδιώξει την ηθική της και κοινωνική της εξόντωση και φυσικά να επιτύχει την απομάκρυνσή της από την εξάχρονη κόρη τους Εμμα.
Στον εισαγγελέα
Το πόρισμα των ειδικών εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε ήδη στον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό που διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση και ο οποίος μέσα στην ρχόμενη εβδομάδα θα καλέσει εκ νέου την κ. Παναγοπούλου προκειμένου να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο των συνομιλιών της που ακούγονται στις επίμαχες κασέτες.
Σημειώνεται ωστόσο ότι παρά το γεγονός ότι οι κασέτες αυτές αποδείχτηκαν πως είναι αυθεντικές εν τούτοις δεν αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο για την πιθανή παραπομπή της κ. Παναγοπούλου στο εδώλιο για προπαρασκευαστικές πράξεις της δολοφονίας του συζύγου της.
Η κ. Παναγοπούλου θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη εφόσον οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της, ότι δηλαδή προσπάθησε να τον δολοφονήσει καταβάλλοντας ποσό 30.000.000 δραχμών στον Αντώνη Μαχαιρίδη μέσω του φίλου της Νίκου Καλογερά που την έφερε σε επαφή.
Σημειώνεται πως η Αννα – Μαρία Κορομβόκη, πρώην ιδιαιτέρα γραμματέας της Βάσιας Παναγοπούλου η οποία νοσηλεύεται σε θεραπευτικό ίδρυμα αποτοξίνωσης προκειμένου να αποτοξινωθεί από την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά έχει καταθέσει στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και κατά πληροφορίες έχει επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Απόστολου Δοξιάδη.
Το αποκάλυψε το κορυφαίο TAXALIA.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Επστάιν: Τους έβρισκε ανήλικα παιδιά για να βιάζουν, τους φωτογράφιζε και τους εκβίαζε!

Οι δραστηριότητες του Πρίγκιπα Άντριου στην Κίνα παρακολουθούνταν και φωτογραφίες διαβιβάζονταν στον Έπσταϊν. Ο Πρίγκιπας κατασκοπευόταν από ένα μέλος του προσωπικού του.Αυτό το μέλος του...

Έτσι ακριβώς εννοούν οι Τούρκοι την ειρήνη…

Τι ευγενική «χειρονομία» από την Τουρκία: Χρηματοδότηση ενός τζαμιού στη Γάζα που πήρε το όνομά του από τον Αμπντουλάχ Αζάμ - τον άνθρωπο που...

Βομβα του Κωστα Βαξεβάνη: Ο Μητσοτακης έκανε Έλληνα και μάλιστα για λόγους «εθνικού συμφέροντος» τον πρωταγωνιστή των αρχείων του παιδόφιλου Επσταϊν

Ο Μητσοτακης έκανε Έλληνα και μάλιστα για λόγους «εθνικού συμφέροντος» τον πρωταγωνιστή των αρχείων του παιδόφιλου Επσταϊν Περιμένουμε από τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για...

Ιωαννης Μαζης: Η εικόνα της «συνεννόησης» λειτουργεί αποκλειστικά υπέρ του Ταγίπ Ερντογάν

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή παρέμβαση στη «Θεσσαλία Τηλεόραση», ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας, Ιωάννης Μάζης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβερνητική στρατηγική, χαρακτηρίζοντας τη...

Πρωτοφανής ανάπτυξη αιγυπτιακού στρατού στη Σομαλία…

Με την ανάπτυξη στρατευμάτων από την Αίγυπτο στο Μογκαντίσου οι αναλυτές πιστεύουν ότι το Κάιρο επικεντρώνεται στην εξασφάλιση στρατηγικής πρόσβασης στην Ερυθρά Θάλασσα, ενώ η...

Νέα στρατηγική για επανίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βάση μιας ευρωπαϊκής λύσης

Κανένα σοβαρό κράτος δεν διαλύεται για να μετασχηματιστεί σε άγνωστο κάτι άλλο Ο κυπριακός Ελληνισμός δεν θ’ αυτοκτονήσει κρατικά, πολιτειακά, εθνικά, βιολογικά, επειδή έτσι θέλουν...

Νέο κεφάλαιο στην αξιοποίηση των εγχώριων ενεργειακών πόρων

Πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η ειδική τελετή για την υπογραφή των τεσσάρων συμβάσεων παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και...

Η παρακαταθήκη Βενιζέλου – Κεμάλ παραμένει επίκαιρη, εντελώς αρνητικά όμως, και όχι όπως τη ζήλωσε από την Αγκυρα ο Κ. Μητσοτάκης

Το 1922 η Μικρά Ασία γνώρισε τη μεγαλύτερη καταστροφή του Ελληνισμού • Το 1922 η Μικρά Ασία γνώρισε τη μεγαλύτερη καταστροφή του Ελληνισμού. Δεν χάθηκε...

Δομική αναβάθμιση της αεροκίνητης ισχύος του Στρατού Ξηράς

Το σημαντικότερο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Αεροπορίας Στρατού την τελευταία δεκαετία έχει εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία Η απόκτηση 35 ελικοπτέρων UH-60M Black Hawk από την...

Χαρης Δουκας: Η Έξυπνη Αθήνα που σχεδιάσαμε τους περιλαμβάνει όλους

Η Αθήνα αναδείχθηκε Smart City of the Year στα Best City Awards αποσπώντας 15 βραβεία για έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, βιωσιμότητας και κοινωνικής καινοτομίας.Μαζί με τη...

Κυριακος Βελόπουλος: Να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι πολιτικοί αρχηγοί για την ιστορία, την αντίσταση και τον πολιτισμό των Ελλήνων απέναντι στους Ναζί

Να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι πολιτικοί αρχηγοί για την ιστορία, την αντίσταση και τον πολιτισμό των Ελλήνων απέναντι στους Ναζί Ενώ η κυβέρνηση...

Μυστικές πυρηνικές εγκαταστάσεις κατασκευάζει η Κίνα σε ορεινές περιοχές (NYT)

Η Κίνα κατασκευάζει ενεργά κρυφά πυρηνικά συγκροτήματα σε απομακρυσμένες ορεινές κοιλάδες στη νοτιοδυτική επαρχία Σετσουάν, αναφέρουν οι New York Times , επικαλούμενοι δορυφορικά δεδομένα.Μία από τις...

Πληθαίνουν οι φωνές που προειδοποιούν για σοβαρούς κινδύνους στα εξοπλιστικά προγράμματα που στηρίζουν την ευρωπαϊκή άμυνα

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται τα stealth μαχητικά F-35 τα οποία έχουν προμηθευτεί πολλές ευρωπαϊκές χώρες και θεωρούνται βασικός πυλώνας της αποτρεπτικής τους ισχύος. Η αμφιλεγόμενη...

Ανοιχτή στήριξη των ΗΠΑ στον Όρμπαν με φόντο τις επερχόμενες εκλογές

Τη σαφή πολιτική στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών προς τον Βίκτορ Όρμπαν εξέφρασε τη Δευτέρα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, τονίζοντας ότι η επιτυχία της...

Η στεγαστική κρίση πιέζει νοικοκυριά, φοιτητές και εργαζόμενους

Η αγορά ενοικίων στην Ελλάδα έχει εισέλθει σε μια κρίσιμη φάση, με τις τιμές να αυξάνονται ραγδαία και τη διαθέσιμη προσφορά κατοικιών να μειώνεται...

Ανόσιοι … Όσιοι !

Στο θεοκρατικό καθεστώς που επικρατεί στο Ιράν, οι Σιίτες έχουν  –αυθαίρετα –ταυτίσει εαυτούς και αλλήλους με το θείο /τον Αλλάχ (!).Το τραγικό είναι ότι...

Τουρκική διείσδυση στην καρδιά του ΝΑΤΟ: Η Havelsan ελέγχει το λογισμικό διοίκησης και ελέγχου της συμμαχίας

Η τουρκική εταιρεία Havelsan ετοιμάζεται να παραδώσει λογισμικό σχεδιασμού δικτύου για το Κέντρο Διαχείρισης Ζεύξης Τακτικών Δεδομένων (TDL MC), ένα βασικό στοιχείο της σύγχρονης...

Παγωμένο Όνειρο στο Βελούχι: Η Μαγεία της Δρακόλιμνης

Στην καρδιά της άγριας και αυθεντικής Ευρυτανίας, ψηλά στις πλαγιές του επιβλητικού Βελούχι (όρος Τυμφρηστός) η περίφημη Δρακόλιμνη Βελουχίου φορά το πιο εντυπωσιακό της...

Ο καταξιωμένος Σκηνοθέτης και Ηθοποιός κ Νίκος Καμπτσής σε μια εξαιρετική συνεντευξη

Στην τηλεοραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημένος ο καταξιωμένος Σκηνοθέτης και Ηθοποιός κ Νίκος Καμπτσής μιλάει-Για...

Γιώργος Βενετσάνος: Στρατός και θέατρο μαζί

Στην περιοχή του Μεσολογγίου, περίπου στα 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης, δεσπόζει το «Κάστρο της Κυρά Ρήνης» όπως το ονομάζουν οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ