Συνέντευξη-σοκ Ελβετού τραπεζίτη> Τα συμβόλαια δολοφονίας ηγετών και η μετατροπή της Ευρώπης σε σκλαβοπάζαρο made in China!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

kourdistochristinelagarde 18
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει με κάθε επιφύλαξη ως προς την αλήθεια των γεγονότων την συγκλονιστική συνέντευξη ενός Ελβετού Τραπεζίτη που δόθηκε στη Μόσχα στις 30 Μαίου του 2011, λίγο μετά τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτό που ζούμε είναι η συνειδητή καταστροφή της Ευρώπης με την φτωχοποίηση του ενεργού πληθυσμού της και το ξαναχτίσιμό της στα πρότυπα της Κίνας με την σκλαβοποίηση των εργαζομένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι “προφητεύει” πολλούς μήνες πριν, την διαδοχή του Στρος Καν από τη Κριστιν Λαγκάρντ, ενώ αποκαλύπτει και τις πληρωμένες δολοφονίες ηγετών χωρών του τρίτου κόσμου με πληρωμή των συμβολαίων από “ειδικά” ταμεία των κορυφαίων ελβετικών τραπεζών.
Τα όσα λέει είναι σοκαριστικά>
> Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τη συμμετοχή σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;
Α: Έχω εργαστεί για ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Ήμουν ένας από τους κορυφαίους «σκηνοθέτες» του ελβετικού τραπεζικού συστήματος. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ασχολήθηκα με την πληρωμή, με την άμεση καταβολή μετρητών, σε ένα πρόσωπο που σκότωσε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. Ήμουν στη συνάντηση, όπου αποφασίστηκε να δοθούν αυτά τα χρήματα σε μετρητά για το δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε δραματικούς πονοκεφάλους και ταραχή στη συνείδησή μου. Δεν ήταν η μόνη περίπτωση που ήταν πραγματικά κακή, αλλά ήταν ότι χειρότερο.
Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που ο John Perkins έχει γράψει στο βιβλίο του “Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man” . Εκεί πραγματικά υπάρχει μόνο ένα τέτοιο σύστημα και κάποιες τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ερ: Μπορείτε να μας πείτε ποια τράπεζα είναι και ποιος ήταν υπεύθυνος;
Α: Ήταν μια από τις τρεις κορυφαίες τράπεζες της Ελβετίας την εποχή εκείνη και αφορούσε την δολοφονία του προέδρου χώρας του τρίτου κόσμου. Αλλά δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί θα με βρείτε πολύ εύκολα αν πω το όνομα του προέδρου και το όνομα της τράπεζας. Θα διακινδυνεύσει η ζωή μου.
Ο υπεύθυνος της φυσικής καταβολής των μετρητών ήρθε σε μας και μας ζήτησε να εκταμιευθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μετρητά σε αυτό το πρόσωπο και ένας από τους διευθυντές εξήγησε την υπόθεση στα υπόλοιπα στελέχη της τράπεζας οι οποίοι και συμφώνησαν να εκταμιευθεί το ποσό.
Ερ: Υπήρχε μήπως ένα «ειδικό» ταμείο για αυτού του είδους τις δουλειές;
Α: Ναι. Αυτό ήταν ένα ειδικό ταμείο στην τράπεζα όπου όλα ήταν κωδικοποιημένα και με τις πιο σημαντικές επιστολές ιδιόχειρες. Τα χρήματα πήγαιναν στη δολοφονία ενός λαού, στη χρηματοδότηση επαναστάσεων, απεργιών, η τη χρηματοδότηση όλων των ειδών των κομμάτων. Γνωρίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μέλη της Λέσχης Bilderberg είχαν εμπλακεί σε αυτές τις παραγγελίες. Θέλω να πω ότι τους έδωσαν τις εντολές για να σκοτώσουν.
Ε: Μπορείτε να μας πείτε σε ποιο έτος ή δεκαετία συνέβη αυτό;
Α: Δεν θέλω να σας δώσω την ακριβή χρόνο, αλλά ήταν στη δεκαετία του 80.
Ερ: Είχατε κάποιο πρόβλημα με αυτό το «έργο»;
Α: Ναι, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο έφυγα από την τράπεζα. Πολλές μυστικές υπηρεσίες από το εξωτερικό, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν εντολές για τη χρηματοδότηση παράνομων πράξεων, ακόμη και για τη δολοφονία ενός λαού μέσω των ελβετικών τραπεζών. Πλήρωναν για τη θανάτωση των ατόμων που δεν ακολούθησαν τις εντολές του Bilderberg , το ΔΝΤ ή της Παγκόσμιας Τράπεζας για παράδειγμα.
Ερ: Αυτή είναι μια πολύ εντυπωσιακή αποκάλυψη που κάνετε. Γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να το πείτε αυτό τώρα;
Α: Επειδή Bilderberg συνεδριάζει στην Ελβετία. Επειδή η παγκόσμια κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Και επειδή οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από τις πράξεις αυτές είναι εκτός του ισολογισμού. Τα αριθμητικά στοιχεία που εμπλέκονται έχουν πολλά μηδενικά.
Q: Δηλαδή δισεκατομμύρια;
Α: Πολύ περισσότερο, της τρισεκατομμύρια του, εντελώς ανέλεγκτη, παράνομη και εκτός του φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μια ληστεία του καθενός μας. Θέλω να πω οι περισσότεροι κανονικοί άνθρωποι πληρώνουν φόρους και τηρούν τους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ενάντια στις αξίες της Ελβετίας, όπως η ουδετερότητα, η ειλικρίνεια και η καλή πίστη. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι πια ντόπιοι, είναι αλλοδαποί, κυρίως αγγλοσάξονες, είτε Αμερικανικοί ή Βρετανοί που δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις παρανομίες τους.
Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά και μπορούν να καταστρέψουν την κοινωνία μας και να καταστρέψουν τον κόσμο μόνο για απληστία. Επιδιώκουν να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή Ιρλανδία. Η Ελβετία θα είναι τελευταία στη σειρά. Και χρησιμοποιούν την Κίνα ως εργασιακό πρότυπο εργαζόμενων σκλάβων. Ο ενεργός πληθυσμός της Ευρώπης κερδίζει όλο και λιγότερα. Ο παραγματικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν την Ευρώπη και να την οικοδομήσουν στα πρότυπα της Κίνας.
Ερ: Πιστεύετε ότι η συνάντηση Bilderberg στο St Moritz έχει συμβολική αξία; Επειδή το 2009, που ήταν στην Ελλάδα και 2010 στην Ισπανία, είδαμε τι συνέβη σ’ αυτές τις χώρες. Μήπως αυτό θα συμβεί και στην Ελβετία;
Α: Ναι. Η Ελβετία είναι μια από τις πιο σημαντικές χώρες για αυτούς. Πρόκειται για μια συνάντηση που στόχο έχει να καταστρέψουν όλες τις αξίες που αντιπροσωπεύει η Ελβετία. Βλέπετε ότι είναι ένα εμπόδιο γι ‘αυτούς, δεν είναι στην ΕΕ ή ευρώ, δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες και ούτω καθεξής.
Σίγουρα έχει συμβολική αξία, όπως είπαμε, όσον αφορά την Ελλάδα και την Ισπανία. Στόχος τους είναι να είναι ένα είδος αποκλειστικού Elite Club που θα έχει όλη τη δύναμη και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι φτωχοί και κάτω.
Ερ: Πιστεύετε ότι ο στόχος της Bilderberg είναι να δημιουργηθεί ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, που ελέγχεται από τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, όπου δεν υπάρχουν κυρίαρχα κράτη πια;
Α: Βεβαίως. Η ΕΕ είναι κάτω από τη σιδερένια λαβή της Bilderberg.
Ερ.: Τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το σχέδιο;
Α: Καλά αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η αποκάλυψη της αλήθεια. Η αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως σε αυτή την κατάσταση, για να τους εκθέσει. Δεν τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφάνεια στον τραπεζικό κλάδο και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.
Οι μεγάλες τράπεζες της Ελβετίας, εκπαιδεύουν το προσωπικό στην αγγλοσαξονική ηθική του χρήματος. Τους μαθαίνουν πως θα είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους άλλους.
Ερ: Πιστεύετε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι εκθέτουν την Bilderberg και δείχνουν τι πραγματικά είναι;
Α: Νομίζω ότι η υπόθεση Στρος-Καν είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, επειδή φανερώνει πόσο διεφθαρμένοι, πόσο άρρωστοι στο μυαλό τους, είναι όλοι αυτοί.
Μερικοί από αυτούς, όπως Strauss-Kahn έχουν βιάσει γυναίκες, άλλοι είναι σαδομαζό, ή παιδεραστές και πολλοί είναι φνατικοί του σατανισμού. Όταν πας σε ορισμένες τράπεζες μπορείς να δεις αυτά τα σατανιστικά σύμβολα, όπως στη Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται από το blackmail, λόγω των αδυναμιών που έχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένες διαταγές, διαφορετικά θα εκτεθούν-όπως ο Στρος Καν- , θα καταστραφούν η ακόμη θα δολοφονηθούν. Τον Στρος Καν θα μπορούσαν να τον έχουν δολοφονήσει στη κυριολεξία επειδή προφανώς παρέβη κάποιους από τους «κανόνες».
Ε: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Στρος Καν στο ΔΝΤ και ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος του Bilderberg τους;
A: Κατά πάσα πιθανότητα θα τον διαδεχθεί η Lagarde(σημ. Κουρδιστού Πορτοκαλιού-η συνέντευξη δόθηκε τον Μάιο του 2011 και αποδεικνύεται προφητική, ως προς την τοποθέτηση της Lagarde στο ΔΝΤ, πολλούς μήνες αργότερα!). Έχουν ένα νέο σχέδιο για να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο, διότι το διαδίκτυο είναι ακόμα ελεύθερο. (Βλέπε ACTA!) Μπορούν να σχεδιάζουν ακόμα και κάτι πιο τρομερό και θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του διαδικτύου.
Ε: Αυτός είναι ο φόβος σας;
Α: Όχι απλά φόβος, είμαι σχεδόν σίγουρος. Όπως σας είπα, έδωσαν εντολές για δολοφονίες ηγετών, είναι σε θέση να κάνουν τρομερά πράγματα. Επειδή έχουν την αίσθηση ότι μέσα από μια εξέγερση στην Ελλάδα η την Ισπανία θα μπορούσαν να χάσουν τον έλεγχο έχουν ετοιμάσει ήδη μια νέα Gladio. Ήμουν κοντά στο δίκτυο Gladio. Όπως γνωρίζετε υποκίνησε την τρομοκρατία με αμερικανική χρήματα για να έχουν τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έγινε μέσω του ίδιου συστήματος που σας προανέφερα. Είναι έτοιμοι και ικανοί να σκοτώσουν εκατομμύρια των ανθρώπους απλά για να έχουν την εξουσία και τον έλεγχο.
Ερ.: Σύμφωνα με εκτεθειμένα έγγραφα και τις δικές της δηλώσεις, η Bilderberg αποφάσισε το 1955 να δημιουργήσει την ΕΕ και το ευρώ.
Α: Ακριβώς. Και γνωρίζεις ότι η Bilderberg ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Bernard, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος .
Ο καλύτερος τρόπος για να τους σταματήσουμε είναι να πούμε την αλήθεια στους λαούς, Αν δεν τους σταματήσουμε θα καταλήξουμε σκλάβοι τους.
Ερ: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Επίκουρος: Ο θάνατος για μας είναι ένα τίποτα…

Κοίτα να συνηθίσεις στην ιδέα ότι ο θάνατος για μας είναι ένα τίποτα Κάθε καλό και κάθε κακό βρίσκεται στην αίσθηση μας όμως θάνατος σημαίνει...

Κυριάκος Βελόπουλος για την επιστολή Κόβεσι: Ήρθε η ώρα του πικρού λογαριαμού …

Ήρθε η ώρα του πικρού λογαριαμού ... Η επιστολή Κοβέσι επιβεβαιώνει την καταγγελία της Ελληνικής Λύσης ότι η Νέα Δημοκρατία νομοθέτησε ώστε να καθαρίσει τους...

Ο Ζελένσκι προσκλήθηκε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι προσκλήθηκε να παραστεί στην ετήσια σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα τον Ιούλιο επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας...

Ομαδική αυτοκτονία του πολιτισμένου κόσμου, επειδή κάποιοι πολιτικοί λαδώθηκαν από ισλαμικά ναρκοδολαρα και πετροδόλαρα

Ομαδική αυτοκτονία του πολιτισμένου κόσμου, επειδή κάποιοι πολιτικοί λαδώθηκαν από ισλαμικά ναρκοδολαρα και πετροδόλαρα Ο τρομοκράτης της Αλ Κάιντα και εγκέφαλος της βομβιστικής επίθεσης της...

Σφοδρή επίθεση του Κώστα Βαξεβάνη στον Αλέξη Τσίπρα για το “Ραντεβού με την Ιστορία”

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:  Δεν ξέρω τι είδους ραντεβού με την Ιστορία θα είναι αυτό από το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε...

Κεραυνοί του Χάρη Δούκα για τα κυβερνητικα σχέδια για την τοπική αυτοδιοίκηση: Στο τέλος θα μας διορίζουν…

Στο τέλος θα μας διορίζουν… Το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση αντιμετωπίζει, για ακόμη μία φορά, τους Δημάρχους ως υπαλλήλους της και τους Δήμους...

Τα θερμά λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως, διαβάζοντας το βιβλίο του Ιθάκη, πείστηκε από την ειλικρίνειά του.Ο καλλιτέχνης υπογράμμισε...

Τα έργα και ημέρες του διαβόητου «Τίτι» Αλβανού κακοποιού

Όλη την ώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας έργα και ημέρες του διαβόητου «Τίτι» Αλβανού κακοποιού Δεν χρειάζεται περιγραφή του πλούσιου και ποικίλου κακουργηματικού του...

50χρονος βρέθηκε κρεμασμένος

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης 50χρονου άνδρα από τα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη καθώς το πρωί του Σαββάτου (23/5) εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε...

23 Μαϊου 2006: Ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης σκοτώνεται, ακαριαία, από δολοφονικό ελιγμό Τούρκου πιλότου

Ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης είχε απογειωθεί με το ελληνικό F-16 από τη Σούδα για την αναγνώριση έξι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών τα οποία παραβίαζαν τον ελληνικό...

Τα F-35B προσγειώνονται στους δρόμους – στη Φινλανδία η Πολεμική Αεροπορία δοκιμάζει πόλεμο χωρίς αεροδρόμια

Σε έναν σύγχρονο πόλεμο, ο πρώτος στόχος δεν είναι απαραίτητα το αεροπλάνο Είναι ο διάδρομος προσγείωσης/απογείωσης. Οι Φινλανδοί το γνωρίζουν αυτό καλά, έχοντας εκπαιδεύσει τους πιλότους...

Τέλος Εποχής για το Πλαστικό Πετρελαίου; Το Νέο Κινεζικο Βιοπλαστικό από Μπαμπού Είναι Εδώ

Η Κίνα ίσως μόλις δημιούργησε ένα από τα πιο σημαντικά υλικά των επόμενων ετών Ερευνητές του Πανεπιστημίου Δασών του Ναντζίνγκ ανέπτυξαν ένα πλαστικό φτιαγμένο από...

Τούρκοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι «το Ισραήλ διεξάγει γενετικά πειράματα για να φτιάξει βιολογικό όπλο που θα αφανίσει την τουρκική φυλή»

«Οι Εβραίοι κάνουν γενετικά πειράματα στους Τούρκους»!! Έχουν κόψει καπίστρι οι Τούρκοι έπειτα από την σύλληψη ισραηλινού που προσπάθησε να «εξάγει» τέσσερα έμβρυα από τα...

Κοινωνικός Τουρισμός: Τα οριστικά αποτελέσματα

Στον επίσημο ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης(www.dypa.gov.gr) βρίσκονται από σήμερα οι τελικοί κατάλογοι με τους δικαιούχους, τους ωφελούμενους αλλά και όσους αποκλείστηκαν από το φετινό...

Το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου Documento του Κώστα Βαξεβάνη

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει: Ριφιφί στο Δημόσιο χρήμα από 8 εταιρείες που υπογράφουν συμβάσεις με απευθείας αναθέσεις και κόλπα «συμβούλων».Το Ελεγκτικό Συνέδριο...

Γάιος Ιούλιος Υγίνος: Ο Άνθρωπος που Έσωσε τους Ελληνικούς Μύθους από τη Λήθη!

Ο Γάιος Ιούλιος Υγίνος (περ. 64 π.Χ. – 17 μ.Χ.) υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές πνευματικές μορφές της αυγούστειας περιόδου Αν και η ποιότητα...

Αναλυτική, εκτενής και θεματικά δομημένη Αρχειακή περιοδολόγηση της Ελληνικής Ιστορίας από το 1821 έως σήμερα με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης (58o Μέρος)

Αναλυτική, εκτενής και θεματικά δομημένη Αρχειακή περιοδολόγηση της Ελληνικής Ιστορίας από το 1821 έως σήμερα με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης Βασίλης Δημ. Χασιώτης Ε. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1940 (1940-1949)Μέρος 58ο(συνέχεια από...

Έντι Ράμα από το Τόκιο: Η Αλβανία ήτανε κάποτε η Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, σήμερα είμαστε η πιο φιλοευρωπαϊκή κοινωνία

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι η Αλβανία σήμερα είναι η πιο φιλοευρωπαϊκή κοινωνία στην ήπειρο Ο Ράμα έκανε τα σχόλια αυτά από ένα συνέδριο...

Η Αρχαία Ολυμπία: Το Ιερό Κέντρο του Πανελληνίου και η Κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Ολυμπία υπήρξε ο σημαντικότερος θρησκευτικός και αθλητικός χώρος της αρχαίας Ελλάδας Βρισκόταν στην Πελοπόννησο, στην περιοχή της Ηλείας, στην ειδυλλιακή κοιλάδα που σχηματίζεται στη...

42χρονος Αλβανός καταζητούμενος κακοποιός το θύμα των πυροβολισμών στο Μικρολίμανο

Σοβαρά ερωτήματα γύρω από το προφίλ και τη διαδρομή του άνδρα που τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών στο Μικρολίμανο φέρνουν στο φως οι πρώτες πληροφορίες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ