ΣΑΒΒΑΤΟ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τυχαίο; ….Δεν νομίζω! Για αυτούς που επιμένουν να κλείνουν τα μάτια στην μεγάλη ληστεία…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

argentina1Από την Σοφία

Στην Αργεντινή το 1991 όταν θεσπίστηκε ο νόμος της μετατρεψιμότητας δηλαδή η ισοτιμία πέσος και δολαρίου ήταν Πρόεδρος της Αργεντινής ο Μένεμ και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Ντομίνγκο Καβάλλιο (μέλος της Τριμερούς Επιτροπής {trilalteral comittee})

Στην Ελλάδα το 2001 όταν κλείδωσε η ένταξη στην Ε.Ε. και η ισοτιμία δραχμής και ευρώ Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Λουκάς Παπαδήμος, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής “trilalteral comittee”
Δέκα  χρόνια μετά, λίγο πριν χρεωκοπήσει η Αργεντινή, έγινε Υπουργός Οικονομικών ο Καβάλλιο, ο οποίος διαπραγματεύτηκε το Αργεντίνικο PSI και τα νέα δάνεια του ΔΝΤ.
Δέκα  χρόνια μετά στην Ελλάδα γίνεται Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος ο οποίος διαπραγματεύεται το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση… ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *