Καθυστερεί η ανάδειξη νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ λόγω Βενιζέλου!
Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Φεβρουαρίου 24, 2012
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος περιμένει να δει τι θα γίνει με το PSI και φυσικά, με τη θέση του Υπουργού Οικονομικών για να παραιτηθεί.
Στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή η μέρα θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το τι θα αποφασίσει ο Λουκάς Παπαδήμος για τη θέση του Υπουργού Οικονομικών.
Η υποψηφιότητα δεν αναμένεται όμως να ανακοινωθεί πριν τις 3-4 Μαρτίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η διήμερη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν αποκλείεται να αλλάξει ημερομηνία λόγω της συνόδου κορυφής και να πάει για τις 9-10 Μαρτίου!
Φυσικά, υπάρχουν και οι φωνές που λένε ότι η αλλαγή στην ημερομηνία θα γίνει ούτως ή άλλως, αφού δεν έχουν πληρωθεί ακόμα οι εργαζόμενοι στο κόμμα.
Βρε, σε καμία ημερομηνία να μην έχει πέσει αυτό το ΠΑΣΟΚ;
Like this:
Be the first to like this post.
Αυτή η καταχώριση έγινε στις Φεβρουαρίου 24, 2012 στις 4:57 μμ υπό ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα όποια σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω RSS 2.0 ροή.
Μπορείτε αφήστε σχόλιο, ή trackback από τον δικό σας ιστότοπο.
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ είπε
Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ « ΝΕΟ ».
ΜΑΧΗΤΗΣ είπε
Ποσο πιο πολυ θα ξευτιληστειτε Πασοκοι?
Ποσο πιο χαμηλα μπορειτε να πεσετε?
Ποσο θα προδιδετε ακομα ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?
Οσο και να την μισειτε…
καλοπερασατε μωρε τοσα χρονια!
Σας ταισε ….
Αυτον????????????
Δεν εχετε …καλυτερο?
Αυτον?????