www.olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ξεσαλώνει η Ντόρα στον ΣΚΑΪ! Έκανε τούμπα αλλά κατέστρεψε την χώρα η ΝΔ!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 23, 2012

20120223-111100.jpg Απαξίωσε ακόμα και να αναφέρει το όνομα “Σαμαράς”! Καταδίκασε το πολιτικό σύστημα (!!!) και τις κωλοτούμπες, αποκάλυψε ότι στο δεύτερο μνημόνιο ενσωματώνει αυτούσιο το πρώτο και ότι “ο… Κατέστρεψε την χώρα αυτά τα δύο χρόνια με το ΟΧΙ”!
Άφησε όμως να εννοηθεί ότι εάν “κάποιος την εκλιπαρήσει”, θα συνεργαστεί μαζί του…
…γιατί ρε παιδιά έχουμε την εντύπωση ότι κάτι περιμένει; ΈΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Κλείνοντας είπε πως οι ιδιώτες επενδυτές πρέπει να εξαιρεθούν του κουρέματος! Δηλαδή και κριτική στο
PSI η Ντόρα!

17 Σχόλια to “Ξεσαλώνει η Ντόρα στον ΣΚΑΪ! Έκανε τούμπα αλλά κατέστρεψε την χώρα η ΝΔ!!”

  1. DrNo είπε

    Φαιδρή φυσιογνωμία, απομεινάρι του καταστροφικού κομματικού συστήματος που επιβιώνει χάρις στις “φιλίες’ με επιχειρηματίες και τον ασύστολο διορισμό κοπριτών (κατά Πάγκαλο).

    • Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ είπε

      ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ )

      ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

      ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ …ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ,ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

      ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ… ( ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΟΙ ΤΟΥ)…

      ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ …

      • ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ είπε

        ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΙ…
        ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΕΣ – ΠΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ..
        ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
        ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ .
        ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ….

  2. NIK THE GREEK είπε

    Με 1.5% κάθε μέρα την τρώμε στην μάπα απαραιτήτως,φανταστείτε να πιάσει το 2.5% τι προκειται να γίνει για να μπεί ντε και καλά στην επόμενη βουλή με σμπρωξιμο και έτσι θέλω.
    Εκεί στα κανάλια δεν το πήρατε χαμπάρι ότι μόλις την βγάζετε στο γυαλί πέφτει η ακροαματικότητά σας,για δέστε το καλύτερα,τι στην ευχή πληρώνετε AGB και διαόλους και τριβόλους.
    Σαμαρά αυτήν ούτε για πλάκα σε ανοίγματα και συνομιλίες.

  3. Ο ΛΑΙΚΟΣ είπε

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΡ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ( η της εμμηνόπαυσης) ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ?

    Ήταν λάθος της Ντόρας που μετά την ήττα της από τον Σαμαρά , πήγε και “ίδρυσε” to νέο κόμμα.D.H.SY.

    Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.
    Αποκάλυψε τη δύναμη του Μητσοτακισμού στη χειρότερη φάση της πορείας του.

    Αυτή, που δήθεν αντιπροσώπευε το 40% της Νέας Δημοκρατίας, αποδείχθηκε πως δεν αντιπροσωπεύει τίποτε. 1,5% της δίνουν οι “γενναιόδωροι” δημοσκόποι του πατέρα της.

    Παραπάνω δεν μπορούν να της δώσουν, γιατί κινδυνεύουν να εξευτελιστούν.

    Τέτοια ξευτίλα δεν την άξιζε η Μητσοτακογέννητη-πορφυρογέννητη…

  4. τ ακους σαμαρα? εφτασες στο σημειο να σε χλευαζει και η ντορα. και με το δικιο της φυσικα. απο τη στιγμη που εσυ εκανες την μεγαλη κωλοτουμπα καλα να παθεις. ετσι και αλλιως εσυ με την ντορα τωρα δεν εχετε διαφορες. αφου και εσυ εγινες φουλ μνημονιακος. αντε και με το καλο να την δεχτεις και στο κομμα.
    απο το 20% που εχεις τωρα να πας στο 12%. ειναι η μεγαλη σου ευκαιρια μην την χασεις.

  5. Φαίη είπε

    Κακά τα ψέμματα όμως. Η σουπιά η ντόρα πήρε την εκδικησούλα την από τον σαμαρά γιατί ο σαμαράς ό,τι και να κάνει ό,τι και να πει ΔΕΝ μπορεί να δικαιολογήσει την δίχρονη υποκριτική του στάση απέναντι στους πολίτες. Αυτή φυσικά την ερμήνευσε όπως ήθελε λέγοντας ότι “κατέστρεψε” τη χώρα και αν εμείς το ερμηνεύσουμε ΣΩΣΤΑ όντως την κατέστρεψε γιατί κράτησε ένα μεγάλο μερίδιο του λαού σε καταστολή. Αυτά πληρώνεις όταν είσαι υποκριτής, κωλοτούμπας και δεν έχεις το θάρρος να μιλήσεις αντρίκια. Φάε τώρα τις σφαλιάρες σου και μόκο.

  6. Η ΝΤΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. είπε

  7. Ευθεία πρόσκληση επιστροφής (ή τουλάχιστον όσο ευθεία μπορούσε να υπάρξει) στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε στην Ντόρα Μπακογιάννη πριν λίγο ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, επιβεβαιώνοντας απόλυτα στην σχετική πληροφόρηση για το θέμα που είχε αποκαλύψει το defencenet.gr από την περασμένη εβδομάδα.

    Συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά την υπό όρους πρόσκληση επιστροφής που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς στους «αντάρτες» της ΝΔ οι οποίοι καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο και διαγράφηκαν, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης προχώρησε ακόμα περισσότερο και φωτογραφίζοντας την Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι «Σ’ αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει απ’ οποιονδήποτε πολιτικό χώρο».

    «Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η χώρα θα σωθεί αν δεν παλέψουμε και δεν αγωνιστούμε, και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση των στελεχών» επισήμανε ο Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

    Ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι καλούνται «σ’ αυτό τον αγώνα όλοι όσοι θέλουν να τον δώσουν και μπορούν να συστρατευθούν για το καλό της χώρας και κανενός κόμματος και κανενός αρχηγού». Και κατέληξε με την βόμβα: «Σ’ αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει απ’ οποιονδήποτε πολιτικό χώρο».

    Το ότι προσπαθεί να «αφήσει εκτός κάδρου» την αντιπαλότητα του Α.Σαμαρά με την Ν.Μπακογιάννη λέγοντας ότι «η συστράτευση αφορά την πατρίδα και όχι τον Α.Σαμαρά», ενισχύει την άποψη ότι το προσκλητήριο εκτός από τους νυν διαγραφέντες αφορά και τους διαγραφέντες του πρώτου Μνημονίου, δηλαδή την Ντόρα Μπακογιάννη και τα στελέχη της ΔΗΣΥ.

    Άλλωστε άμεσα προχώρησε σε παραλληλισμό των δύο περιπτώσεων διαγραφών λέγοντας ότι:
    «Όσο δύσκολο ήταν το ‘όχι’ του Αντώνη Σαμαρά στο πρώτο μνημόνιο, άλλο τόσο δύσκολο ήταν το “ναι”…», άρα όσο δύσκολο ήταν να κάνει τις διαγραφές στο δεύτερο Μνημόνιο, τόσο δύσκολο ήταν να τις κάνει και στο πρώτο.

    Έχουμε ήδη σημειώσει ότι υπάρχουν ισχυρές «εξωθεσμικές» δυνάμεις εκτός και εκτός Ελλάδος που δεν θέλουν η Ν.Μπακογιάννη να μείνει εκτός Βουλής και ειδικά εκτός αυτή της Βουλής και από την στιγμή που πλέον καθίσταται σαφές ότι πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει μέσα σε αυτό το πολιτικό κλίμα το 3%, η περίπτωση της ΝΔ είναι μονόδρομος. «Τίποτα δεν σας χωρίζει τώρα σε πολιτικό επίπεδο από τον Α.Σαμαρά» είπε στην πρόεδρο της ΔΗΣΥ, σημαντική προσωπικότητα του επιχειρηματικού χώρου, πριν λίγες ημέρες, μετά την υπερψήφιση του νέου Μνημονίου από τη ΝΔ.

    Η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα (στη ΝΔ δεν υπολογίζουν μόνο το 2,5% της ΔΗΣΥ, αλλά περισσότερο στην θετική δυναμική που θα αναπτυχθεί από την επιστροφή της), αλλά αυτό είναι μία απόφαση που θα ληφθεί άμεσα τις προσεχείς εβδομάδες και σίγουρα μέχρι τα τέλη Μαρτίου οπότε και αναμένεται η διάλυση της Βουλής για τις εκλογές, αν επιτρέψει η Γερμανία να γίνουν εκλογές.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Όταν παίρνω φόρα,φόρα κατηφόρα…

    • Φαίη είπε

      αν η νδ ήταν γκόμενα θα ήταν η αγαπημένη των αντρών..
      πάντα με τα πόδια ανοιχτά..

      Και κάτι άλλο για όσους λέγανε στο παρελθόν για τις επιλογές των ψηφοφόρων της νδ. Πως σε αρκετές περιπτώσεις οι ψηφοφόροι έκαναν τραγικές επιλογές αχρήστων. Τότε έλεγα ότι ΠΡΩΤΑ τα κόμματα έχουν την υποχρέωση να επιλέγουν τους ακέραιους, αποδεικνύοντας έτσι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τα λεγόμενά τους και ανεβάζοντας το επίπεδο των επιλογών για τους ψηφοφόρους. Ας κοιτάξουν τώρα ΚΑΤΑΜΑΤΑ την πραγματικότητα των κομμάτων και πως ο ψηφοθηρικός τρόπος με τον οποίον λειτουργούν ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ το μέλλον της Πατρίδας μας.

      • swans είπε

        Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται, διότι εκεί υπάρχουσιν άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν· αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία, μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα, να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

        Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης, νομίζομεν ότι ο ορισμός της λέξεως «κόμμα» ήθελεν είναι ο ακόλουθος: «Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγινώσκωσι και ν’ ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες, ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι».

        Εμμανουήλ Ροΐδης, 08.06.1875

      • Φαίη είπε

        Γιαυτόν ακριβώς το λόγο ευγενικέ Swans, τα κόμματα πρέπει να καταργηθούν στην Ελλάδα. Βλέπουμε να συνεχίζονται ακάθεκτες οι ίδιες ακριβώς τακτικές που μας έφεραν σ’ αυτό το σημείο. Δεν χαμπαριάζουν τίποτα οι άθλιοι. Μπροστά στα μάτια μας την ώρα που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και μας εξαθλιώνουν, συνεχίζουν τα μικροκομματικά τους παιχνίδια αυτά που μας οδήγησαν εδώ εξαρχής. Για μια ακόμα φορά το συμφέρον ταπώνει το Δίκαιο. Και αυτά τα αποβράσματα έχουν το θράσος να λένε ότι θα σώσουν την Πατρίδα.

        Δεν μπορώ να πώ άλλα, έχω τα νεύρα μου..

  8. ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ είπε

    Τι περιμένει κανείς από γυναίκα που διατηρεί, ενώ είναι παντρεμένη , το ονομα του πρώην συζύγου της, την προσωπικότητα του οποίου ουδείς αμφισβητεί, χάριν ψηφοθηρίας!ΦΟΡΑΔΑ!

  9. Φανταστεῖε πόσο σοβαρή Χώρα εἴμαστε πού φτάσαμε στήν κατάντια νά ἀσχολούμαστε μέ τήν Ντόρα.

  10. ΜΑΧΗΤΗΣ είπε

    χαχαχαχαχαχαχα!

    Και ..καποτε …οι μισοι ελληνες …

    επιναν νερο στο ονομα της!

    Οχι ..ντορουλα…

    η ΝΔ θα μας…σωσει….

    Ξεχασες τι….εκανες πως υπερασπιζες??

    Μαγκες γαλάζοαιματοι…

    Σας πουλησε παλι ..μια γυναικα……!

    Η ..γυναικαρα σας…..τοσα χρονια!

    Η παρ ολιγον προεδρος σας ……

    Σας πουλησε ..μια γυναικα…και σας ξεφωνιζει, σας κραζει!

    Παρ ολα αυτα ..ειναι αγαπημενη καποιων…..

    Μην την κατηγορειτε….γιατι μπορει με το καιρο να την ξαναδειτε ….μπροστα σας…..

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 9,459 other followers