www.olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 22, 2012

Σύμφωνα με πληροφορίες που όμως ακόμα ελέγχονται, το βράδυ έγινε μία μεγάλη ανατροπή με το θέμα του δικαίου εκτέλεσης για το δεύτερο μνημόνιο.

Η κυβέρνηση Παπαδήμ0υ λοιπόν είχε συμφωνήσει να υπάρξει τροποποίηση του Ελληνικού συντάγματος (!!!) για να εξασφαλιστούν οι δανειστές ότι δεν θα υπήρχε κώλυμα σε περίπτωση εκτέλεσης απόφασης διεθνούς δικαστηρίου (Βρετανικού δικαίου δηλαδή) στην Ελληνική επικράτεια (!!!).

Αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ο οποίος διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συνηγορήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

Το επεισόδιο μάλιστα έλαβε διαστάσεις αφού ο τ. πρωθυπουργός διαφώνησε ακόμα και στο ενδεχόμενο να είναι εισηγητής για το ν/σ ο Βενιζέλος θέτοντας σαφέστατο θέμα αξιοπιστίας…

Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι όχι μόνο αποτρέπεται η συνταγματική αναθεώρηση που θα συνιστούσε έσχατη προδοσία κατα τη γνώμη μας, αλλά την εισήγηση όχι μόνο δεν θα την κάνει κάποιος κυβερνητικός, ούτε καν ο Δένδιας αλλά ο …Παυλόπουλος που θεωρείται της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού!

Γιατί το διακύβευμα είναι πως η διαχείριση πρέπει να γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να μην προκαλέσει τριγμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση δίνοντας ευκαιρία για έναν νέο κύκλο εκβιασμών.

Το αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, θα φανεί πολύ σύντομα… Κοντός ψαλμός που λένε.

105 Σχόλια to “ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.”

  1. T( είπε

    Το είχα γράψει σε παλιότερο post
    «ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να περάσουν όλα αυτά πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα, καθώς οι δανειστές μας απαιτούν εφαρμογή/ενσωμάτωση στο Σύνταγμα τού «ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ», δηλαδή την ικανοποίηση των δανειστών υπεράνω των Ελλήνων.
    Τελευταίο προπύργιο το σύνταγμά μας όπου ανεξάρτητα από Αγγλικό δίκαιο, μπορεί η χώρα να δηλώσει ότι το δάνειο είναι ΥΠΑΧΘΕΣ ως προς το συμφέρον των πολιτών. Μετά την αλλαγή δεν θα μπορεί.
    Για να αλλάξει το Σύνταγμα απαιτούνται 2 ΒΟΥΛΕΣ …δεν ξέρω αν εννοούν 2 4-ετίες ή 2 οποιασδήποτε διάρκειας Βουλές. Αν ισχύει το 2ο, θα φροντίσουν να γίνουν σύντομα εκλογές, όπου ως γνωστό το όποιο σχήμα προκύψει δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Θα ξαναπροκηρύξουν νέες εκλογές, όπου πλέον οι δανειστές θα έχουν ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ τής χώρας μας βάση τού νέου ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ-ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.»

    • anonymous είπε

      Φίλε μου συμφωνώ. Μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι αντί να φροντίσουν να μην πιάσει 180 το δεύτερο μνημόνιο διέγραφαν βουλευτές. Με τόσες διαρροές ανετότατα θα μπορούσαν να το μαγειρέψουν κάπως θεατρινίστικα και να υπάρξουν άλλες 20 διαρροές.
      Για το λόγο αυτό εγώ Σαμαρά δεν ψηφίζω.

    • swans είπε

      ‘Αρθρο 110: (Αναθεώρηση του Συντάγματος)

      1. Oι διατάξεις του Συντάγματος υπόκεινται σε αναθεώρηση, εκτός από εκείνες που καθορίζουν τη βάση και τη μορφή του πολιτεύματος, ως Προεδρευόμενης Kοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, καθώς και από τις διατάξεις των άρθρων 2 παράγραφος 1, 4 παράγραφοι 1, 4 και 7, 5 παράγραφοι 1 και 3, 13 παράγραφος 1 και 26.
      2. H ανάγκη της αναθεώρησης του Συντάγματος διαπιστώνεται με απόφαση της Bουλής που λαμβάνεται, ύστερα από πρόταση πενήντα τουλάχιστον βουλευτών, με πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των μελών της σε δύο ψηφοφορίες που απέχουν μεταξύ τους έναν τουλάχιστον μήνα. Mε την απόφαση αυτή καθορίζονται ειδικά οι διατάξεις που πρέπει να αναθεωρηθούν.
      3. Aφού η αναθεώρηση αποφασιστεί από τη Bουλή, η επόμενη Bουλή, κατά την πρώτη σύνοδό της, αποφασίζει με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των μελών της σχετικά με τις αναθεωρητέες διατάξεις.
      4. Aν η πρόταση για αναθεώρηση του Συντάγματος έλαβε την πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, όχι όμως και την πλειοψηφία των τριών πέμπτων, σύμφωνα με την παράγραφο 2, η επόμενη Bουλή κατά την πρώτη σύνοδό της μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις αναθεωρητέες διατάξεις με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των μελών της.
      5. Kάθε ψηφιζόμενη αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος δημοσιεύεται στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως μέσα σε δέκα ημέρες αφότου επιψηφιστεί από τη Bουλή και τίθεται σε ισχύ με ειδικό ψήφισμά της.
      6. Δεν επιτρέπεται αναθεώρηση του Συντάγματος πριν περάσει πενταετία από την περάτωση της προηγούμενης.

      Το 3 λύνει την απορία σου…
      Τα 4 και 6 είναι τα προβλήματα τους…

    • ΑΙΑΣ ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ είπε

      Κάτι δεν κατάλαβα καλά?Συνταγματική αναθεώρηση δεν μπορούν να κάνουν πρίν το 2013η 14 αν θυμάμαμαι καλά γιατί πρέπει να πεάσει ένα χρονικό περιθώριο απο τξν προηγούμενη.
      όλα αυτά που λεέι το άρθρο μήπως τα έβγαλε απο το μυαλό του ο αρθρογράφος για να δείξει οτι υπάρχει ο Καραμανλής που κρατάει ακόμα και ζήτω μπράβο ?

    • ΗΛΙΑΝΑ ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ είπε

      …. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ”’ ΜΙΛΗΣΕΙ ””ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ) , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ……………!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ( ΦΤΑΝΕΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…)!!!!!!!!!!!

  2. Anergos_Pinei_Kwnio είπε

    τζάμπα σουβλάκι μάγκας με ναι απ’όλα!!!

    έχουμε βαρεθεί να ακούμε για δήθεν επαναστάτες που θα ανατρέψουν τα σχέδια τους κλπ κλπ

    με απλά λόγια “πείτε και καμμιά αλήθεια στο λαό ρε λαμόγια”

  3. Anaconda είπε

    Ψήφισε English law ναι ή όχι;

    Η πατρίδα καταστρέφεται και αυτός ακόμα δεν έχει μιλήσει ναι ή όχι;

    Θα ψηφίσει υπέρ της απόφασης της ΕΕ, η οποία λέει ξεκάθαρα για αλλαγή του Συντάγματος ναι ή όχι;

    Η ψήφος μετράει, όχι τα off-the-record με την αυλή.

    • kiki 1 είπε

      Ανακοντα,
      αφου αφησαν το θεμα στον Παυλοπουλο, την κατσαμε την βαρκα,
      επισης επι τρια συναπτα ετη, περιμεναμε ο τεως πρωθυπουργο να μας εξηγησει, γιατι και αν γνωριζε, την κατασταση της χωρας , πριν χασει απο τα λαθη του, και των συνεργατων του την διακυβερνηση της χωρας.
      επι τρια ετη καλοπροαιρετα , διοτι μου ειναι και συμπαθης ο μπουλης,
      και γνωριζοντας οτι οντως εξεβιαστει και τους λογους, πιστευα οτι θα σηκωνε το αναστημα του και το εκτοπισμα του, χωρις να φοβηθει, αλλα αντιθετως ηταν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, πιστευει λοιπον κανεις εκτος απο τους ιματζ μεικερς του προφιλ του τεως πρωθυπουργου , οτι προεβαλε ολες αυτες τις αντιρησει για τις αντισυνταγματικες αυτες ρυθμισεις, και με τον απολυτο κωλοτουμπα και υποπτο για διασυνδεσεις με το παρακρατος και τους διπλεκομενους Παυλοπουλο ,
      προσωπικα οχι, καμμια εμπιστοσυνη σε κανεναν,
      στην πραξη
      συμφωνω λοιπον απολυτως μαζι σου

      και ναι ψηφισε αγγλικο δικαιο, και ναι ψηφισε σε ΟΛΑ ΝΑΙ

    • AKIS PAP είπε

      ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΒΙΝΤΕΑΚΙΑΣ .ΣΥΜΦΩΝΩ

    • Nancy είπε

      Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που πρέπει να βάλουμε στη συζήτηση, δλδ, σκέφτεται κανείς μήπως μέσω κάποιων γνωστών πολιτικών προσώπων εκβιάζεται με τη δύναμη της ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας ολόκληρος ο λαός μας; Γνωρίζουμε ασφαλώς όλοι τί επιπτώσεις θα έχει στη γεωργία η ακραία αλλαγή καιρού για την οποία μας προετοιμάζουν πολύ καιρό πρίν διάφοροι νεοταξίτες αναλυτάδες. Και έστω οτι κάποιος γνωρίζει, μπορεί όμως να καταγγείλει τον καιρό ή έντονες γεωλογικές δραστηριότητες σαν απειλή αφού θα χαρακτηριστεί φευγάτος ή αναξιόπιστος για πολιτικό αξίωμα; Και τέλος, υπάρχουν δυνατοί σύμμαχοι στο πλευρό μας να μας υποστηρίξουν με αμυντική τεχνολογία, έστω για τους δικούς τους λόγους σε μια τεράστια “φυσική” καταστροφή; Οταν λοιπόν αναφέρουμε οτι εκβιάζονται, μήπως πρέπει εκεί να πηγαίνει το μυαλό μας γιατι οι προηγούμενες εθνικές τραγωδίες είναι πολύ νωπές;

      • kostas είπε

        αυτο ισχυει κ για την προηγουμενη κυβερνηση του ΓΑΠ να υποθεσω?

      • Anaconda είπε

        Nancy, τα πράγματα στη ζωή είναι απλά. Υπάρχουν οι σοβαρές χώρες, ήτοι αυτές με στρατηγικό σχεδιασμό, και οι μαριονέτες.

        Η Ελλάδα δεν έχει. Η πολιτική τάξη επιπέδου Καραμανλή έχει χρέος να καταστήσει σαφή μερικά πράγματα. Δεν το έχει κάνει. Ποιός επωφελείται από αυτό;
        (α) Το ‘πολιτικό προσωπικό της χώρας’, που λέει και ο χασοχαρτιάς = οι εγχώριες φελλομαριονέτες.
        (β) Οι κάθε λογής αλλοδαποί και εγχώριοι με κάποια δύναμη, οικονομική/τεχνογνωσίας/κτλ.
        (γ) Οι κάθε λογής αεριτζήδες που πουλάνε το γνωστό ‘δεν ξέρεις τί υπάρχει από πίσω’.

        Ας πάμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις: χτένισε ο Ρωσικός δορυφόρος έξω από την Ιεράπετρα και την επομένη έκανε σεισμό, ναι ή ου; Ας μην πάμε σε εξωτικές τεχνολογίες – και οι ‘απλές’ αρκούν για να διαπιστώσουμε ότι είμαστε για τα πανηγύρια: κανένας έλεγχος, κανένας φορέας, καμία νομοθεσία, παρόλο που ΥΠΑΡΧΕΙ τεχνογνωσία. Εγώ, που δεν είμαι μηχανικός, μπορώ να σου πω συγκεκριμένη εξωτική υπολογιστική τεχνολογία με γενετικούς αλγορίθμους την οποία, αν οι αρμόδιοι είχα εκμεταλλευτεί και αναπτύξει εκμεταλλευόμενοι έναν ΕΛΛΗΝΑ, θα ήμασταν πολύ μπροστά σε σχετική πληροφόρηση για όλα όσα παρακαλάμε άλλους αλλοδαπούς να μας πουν – με ό,τι επιπτώσεις έχει αυτό στη διαδικασία λήψης αποφάσεων = ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

        Πάμε τώρα στο πολιτικό ζήτημα. Η διαχείριση ενός συστήματος από μαριονέτες είναι απλή υπόθεση: καιρό τώρα χτίζουν τον Τσίπρα και σήμερα έφτασαν στο να τον στοχοποιήσουν ως το μοναδικό αντι-συστημικό μέτωπο
        (h..p://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=34997&Itemid=131). Έπαιξαν τον Κουβέλη ως μέσα αλλά αντί, τώρα προσπαθούν να αποκλείσουν το 75% που θα στηρίξει νέο κόμμα (όποιος έχει δει εσωτερικές μη-γλυψ δημοσκοπήσεις καταλαβαίνει τί εννοώ) μεγαλοποιώντας τον Τσίπρα.

        Ας αφήσουμε τον φόβο του ‘κάτι υπάρχει εκεί έξω’: υπάρχουν πολλά, αλλά αν κάτσουμε να μας διαλύσουν, αυτά δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ.

        Τέλος, όσο για τον Καραμανλή, το γεγονός ότι θεωρεί εκπρόσωπό του τον Παυλόπουλο, ο οποίος έφτασε πλέον στο σημείο να γλύφει τον Άδωνη, είναι πολύ δυνατό σήμα για να αγνοηθεί. Την επιτυχία επιλογής των συνεργατών του την ξέρει κάποιος κόσμος, αλλά το δις εξαμαρτείν…

      • Νάνσυ, εδώ φαίνεται όμως ότι κι ο Τζέφρυ το ίδιο είχε κάνει εμμέσως πλην σαφώς αν θεωρήσουμε πως εκβιάζονται ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως μετά τον σεισμό της Αϊτής με την δήλωση του “οι εξελίξεις έρχονται – για τον σεισμό -” “και δεν είμαστε μόνοι μας” έχουμε και κάποιους άλλους που φροντίζουν να υπάρχουν εξελίξεις τέτοιες; τι εννοούσε; ψάχνω δε να βρω αυτήν του την ομιλία και έχει εξαφανιστεί από τον γούγλη! άλλα αντ’ άλλων βγάζει με πιο πρόσφατες ημερομηνίες, στον ίδιο του λόγο προς την κοινοβουλευτική ομάδα του μίλαγε και για τους νέους κατοίκους.

        οπότε; είχα ξαναναφέρει σε κάποιο διάλογο με κάποια από τις δεξιές κυρίες εδώ, ότι τις ίδιες δικαιολογίες ή φήμες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΚΑΙ οι του ΠΑΣΟΚ.

        και τις ίδιες πάντα μα πάντα θα μπορούν να επικαλεστούν ή να δημιουργήσουν κλίμα φημών ΟΛΟΙ, μέχρι κι ο Παπαδήμμος που ήδη το κάνει με αυτό που λέγεται πως είπε στην Βάσω για το όχι της.

      • Κωστά πάρα πολύ σωστά υποθέτεις. διάβασε το ακριβώς από πάνω που μόλις πόσταρα. εδώ είμαστε να τα πούμε όλα όσα καταλάβαμε όλοι γιατί εμείς δεν είμαι τζάμπα μάγκες.

      • είμαστε* όχι είμαι. χιχιχιχιχι

      • σημαντικό: πάντως οι Ισλανδοί δεν μάσησαν κι ας έχουν σουπερ ηφαίστεια εκεί πέρα τα οποία κι έσκασαν. μάλλον ξέρουν πολύ καλά που ζουν και είπαν τέρμα το δουλεμα κι ό,τι κάτσει.

      • Anaconda είπε

        Όποιος προσπαθεί για την πατρίδα του Νικολέττα, του κάθεται.

        Όποιος φοβάται τον ίσκιο του, ζει στη σκιά του και γίνεται σκιά.

      • kostas είπε

        νικολεττα δεν αμφιβαλω για τα συγχρονα οπλα κ της δυνατοτητες τους. αλλα σε τετοια σεναρια δεν πιστευω. δε νομιζω οτι μπορουν να εκβιασουν με τετοιους ορους γιατι υπαρχουν λεπτες πολιτικοοικονομικες ισορροπιες. αν ηταν ετσι, τοτε δε θα υπηρχε ισημερινος ή αργεντινη ή ισλανδια ή ιραν ή β.κορεα κλπ
        αλλωστε στη χωρα μας δε χρειαζονται υπερφυσικες πιεσεις.. οι πιο πολλοι πολιτικοι μας(στα υψηλα αξιωματα) ειναι υπαλληλοι τους κ η πλειοψηφια της βουλης ειναι στη λιστα της siemens. σιγουρα θα υπαρχουν πολλα βρωμικα μυστικα που εμεις οι απλοι ανθρωποι δε γνωριζουμε.
        υπαρχει κ μια αλλη σοβαρη διασταση του προβληματος. αν ξαφνικα βρισκομασταν στη δραχμη, χωρις καμια προετοιμασια, θα ηταν εγκλημα. το εγκλημα ομως θα ειχε κ τιμωρια. το καθεστως της μεταπολιτευσης θα εχανε τα ηνια κ η διάδοχη κατασταση πολυ πιθανο να αναζητουσε ευθυνες. κ αν αρχιζε να ξετυλιγεται το κουβαρι της διαφθορας των τελευταιων 30 χρονων ?

      • μια χαρά όμως τα πάμε όπως όλα δείχνουν οι εκβιαστές δεν έχουν λόγο να μας βομβαρδίσουν με τις νέες ακτίνες ΧΦΨ άρτι αφιχθείσες από τους μακρινούς δορυφόρους του Κρόνου. 22 Μάρτη προβλέπεται ο επόμενος μέγκα σεισμός από όσους έχουν πέσει μέσα για όλους τους προηγούμενους με βάση την θεωρία τους και την καταμέτρηση ημερών. ευτυχώς άλλο ένα συμβολαιο προέχει κι όπως και με κάποιο από τα προηγούμενα είχαμε και σύλληψη ατόμων στα σύνορα τα βόρεια της Ιταλίας με fake bonds, τότε ήταν Ιάπωνες ξέρει κανείς την εθνικότητα των νέων συλληφθέντων; για να βρούμε και το επίκεντρο όχι τίποτ’ άλλο.
        :lol: LOLLLLLLLLLLL

      • Anaconda είπε

        Νικολέττα, κοροϊδεύεις τις ακτίνες; Θα φταίω εγώ τώρα να σου ρίξω μερικές για να ερωτευτείς τον Πατρίκιο;

      • Nancy είπε

        Απο ποιόν εκβιάστηκε βρε Κώστα ο ΓΑΠ; Απο την αναπάντεχη πηγή εσόδων μεσω μυστικών ραντεβου με Στρος Κάν με τη γνωστή κατάληξη; Υπάρχει κανένας συσχετισμός μεταξύ των δυο αυτών ηγετών; Εγινε καμμιά εθνική τραγωδία απο “φυσικά” αίτια; Συγκρίνονται οι αξίες τους ως προς το σεβασμό απέναντι στη ζωή; Εαν για σένα συγκρίνονται, τι να πούμε, μάλλον χάνω τα λόγια μου τσάμπα.
        Νικολέττα, είναι μια προβληματική που με απασχολεί πολύ και υπερκομματικά για δημόσια πρόσωπα των οποίων έχω αναγνωρίσει την καλή πρόθεση, εφ’ όσον οι στρατηγικές ενέργειές τους εμποδίζονταν απο το εσωτερικό με κάθε τρόπο, δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε και γινόμαστε κουραστικοί. Αρα, όταν δεν έχω ολοκληρωμένο αποτέλεσμα κινήσεων, δεν μπορώ να κρίνω καθοριστικά τον ηγέτη, παρα μόνο επιφανειακά και με υποθέσεις. Οι Ισλανδοί, είναι ενας λαός που έβαλε στην άκρη επι μέρους διαφωνίες, ενώθηκε συνειδητά για τη χώρα του, κατέθεσε νέο Σύνταγμα στο διαδίκτυο να ψηφιστεί απο το λαό και έστησε ειδικό δικαστήριο στον πρώην πρωθυπουργό λόγω κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος στην κρίση 2008 και παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ. Διαφέρουμε και σαν ψυχοσύνθεση οι λαοί.

        Ανακόντα φίλε μου, έρευνα έχουμε απο σπουδαία μυαλά στα Πανεπιστήμιά μας, στην εφαρμογή όμως πάσχουμε γιατι έτσι το αποφασίζουν οι ηγέτες μας όταν παραδίδουν και εξαργυρώνουν σχέδια και τεχνολογικά συστήματα σε εχθρικά χέρια για τη θητεία στην καρεκλα, κοινώς προδότες της χώρας τους. Η χώρα εμποδίστηκε να αναπτυχθεί κανονικά σε όλους τους τομείς εδώ και σαράντα χρόνια και η κατάρρευση ήταν αναμενόμενη αφου εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα εγχώριου και εξωχώριου πλούτου και ο λαός κατέληξε υπάλληλός τους με υποσχέσεις και ρουσφέτια.
        Οποιος αποφασίσει να παλέψει με όλα τα μέσα που διαθέτει, νοοτροπίες, διαπλοκές και συμφέροντα, θα είναι η μόνη ελπίδα αναγέννησης της χώρας έστω και αν πιάσαμε πάτο και αργήσουμε να βγούμε στην επιφάνεια.
        Ξαναλέω όμως, χρειαζόμαστε συμμάχους σε μια τέτοια φάση, και προ παντός ξήλωμα των πολιτικών ανδρείκελων που μας φυτέψανε. Πως το λέει ο DoR, κάθε ημέρα είναι μια καλή μέρα για επανάσταση, κάπως έτσι.. :)

      • Anaconda είπε

        Nancy, “συμμαχία” στην αργκώ του ‘ανώτερου στρατηγικού σχεδιασμού’, ήτοι του δόγματος ‘είναι μάταιο, αφέσου’, σημαίνει νταβατζιλίκι, σημαίνει να κρατήσουμε τα ανδρείκελα για να είναι πιο διαχειρίσιμα από το έτερο μέρος της συμμαχίας, η οποία θα είναι στην πράξη μάχη του άλλου μέρους και μόνο – και αφού θα μάχεται μόνο του, εύλογα θα ζητήσει και τα κερατιάτικα. Αν διαφωνείς ως προς τον ορισμό του ‘ανώτερου στρατηγικού σχεδιασμού’, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι υπάρχουν αποδείξεις. Αν διαφωνείς ως προς την εφαρμογή του ‘ανώτερου στρατηγικού σχεδιασμού’, τα παράπονά σου στους αρμόδιους στο ΥΠΕΞ και αλλού.

      • kostas είπε

        δηλ η ”δύναμη της ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας” σαρωνει μονο τους πολιτικους της ΝΔ ιδιαιτερα το μπουχεσα..
        αχ ολυμπια δεν μπορω αλλο.. μην εγκρινετε το σχολιο μου γιατι θα χρειαστω χαπια στο τελος, οπως παμε..

      • Φαίη είπε

        Nancy,

        αυτό που λες το έχω σκεφτεί και εγώ. Το θέμα είναι που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση. Σκέψου ότι αυτή τη στιγμή τρώμε τη μια χλαπάτσα μετά την άλλη σκεφτόμενοι ένα πιθανό σενάριο το οποίο θα μπορούσε να δένει τα χέρια αυτών που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν. Τι ζωή είναι αυτή; Να αφεθούμε στην εξαφάνισή μας από έναν αόρατο εχθρό. Να τον καλλιεργούμε στο μυαλό μας χρόνο με το χρόνο μέχρι να σβύσουμε, χωρίς πραγματικά να γνωρίζουμε. Για όνομα του Θεού δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση. Και ένας αρχηγός θα μπορούσε να σοκαριστεί ακόμα και να τρομοκρατηθεί στην αρχή αν ερχόταν αντιμέτωπος με μια τέτοια απειλή αλλά ως αρχηγός ενός λαού δεν δικαιολογείτε να επιμένει να βρίσκετε στη θέση του επ’ άπειρον μη σηκώνοντας μπαιράκι. Και αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο πως γίνεται εμείς να έχουμε το θάρρος να μιλάμε για αυτό και αυτοί να το βουλώνουν; Γιατί φοβούνται να μιλήσουν στο λαό; Τόσο κότες είναι; Θεωρώ το σχόλιο του Anaconda σημαντικό στο θέμα που έθιξες.
        Προς Θεού Nancy, αν μάθουμε να τρομοκρατούμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας θα γίνουμε τα τέλεια πειθήνια όργανά τους.

      • Ανακόντα ρίξε ακτίνες, κρατάω καθρέπτη οπότε πρόσεχε μην σου έρθουν πίσω και ερωτευτείς εσύ τον Πατρίκιο instead.
        Nancy πριν το μνημόνιο πριν το ΔΝΤ έκανε τη δήλωση αυτή μετά τα έφερε. όλοι τους μπορούν να δικαιολογηθούν έτσι για τις πράξεις τους. ο Κουκουβέ δεν είναι ο ηγέτης ή μάλλον είναι όσο είναι ο ΓουΠουά

      • Magnolia Gr είπε

        h**p://www.youtube.com/watch?v=zaon6e2W00I&feature=related

    • Μιχαήλ είπε

      ἐμένα πάλι γιατί μοῦ καρφώθηκε ὅτι τό…εἰδύλλιο μέ τόν γαλανομάτη τζουντόκα συνεχίζεται μέ τήν ἴδια…σφοδρότητα καί ὑπάρχει ἀμοιβαία “κατανόηση” γιά τά…”ἐπί μέρους νάζια”…?

      μπά δέν μπορεῖ…ἰδδέα μου θἆναι…

      • Anaconda είπε

        χέλι…

      • Anaconda είπε

        στο τζούντο, λόγω ύψους, δεν είμαι Νο1, αλλά κάτι επαρκές για το τερέν σκαμπάζω

        σε άλλες πολεμικές τέχνες όμως…

      • Anaconda είπε

        μη μου πεις βέβαια ότι οι ΚάΓΚουρΕς του τζουντόκα που λένε ΜΠΕεεε συγκρίνονται με τον Χρύσανθο και τους φίλους του που έχει ο Καραμανλής ή ο κάθε εν ενεργεία Έλληνας πρωθυπουργός…

        ο τζουντόκα μιλάει σε επίπεδο Henry και οι ‘δικοί μας’ σε επίπεδο της οικιακής βοηθού του Henry: ακούνε και κάνουν ότι καταλαβαίνουν και ότι το επεξεργάζονται – τα ‘ναι’ παράγονται από βιολογική αντίδραση ή από στοχαστική διαδικασία…

      • Μιχαήλ είπε

        κι’ ἡηηηηηηηη κοοοοοοπεελιααααααά, κι’ ἡ κοπελιααααααά εἶναιαιαιαιαι μικρηηηηηηηή, ὤχ ἀμαααααααάν ἀμαααάν…

        γειά σου Anaconda…καλλίφωνε καί καλλιεπῆ… :cool: :cool: :cool:

      • Anaconda είπε

        Οὗτοι οἱ τῆς εὐσεβείας διδάσκαλοι,
        οἱ στύλοι καὶ ὄροφοι τῆς πίστεως,
        οἱ πύργοι οἱ ἀσάλευτοι,
        οἱ λιμένες οἱ γαμνοφόροι,
        οἱ πιστοὶ καὶ φρόνιμοι οἰκονόμοι,
        οἱ σοφοὶ ἀρχιτέκτονες,
        οἱ τὸν αἰθέριον πλοῦν,
        καὶ ἰσάγγελον βίον ἐπὶ γῆς διάγοντες,
        οἱ τῶν προφητῶν σύσκηνοι,
        καὶ τῶν ἀποστόλων σύνθρονοι,
        καὶ τῶν ἁγίων Ἐκκλησιῶν προστάται,
        οἱ τῆς μιαρᾶς βλασφημίας ἔκδικοι,
        οἱ τῆς ἡμετέρας πτωχείας,
        μᾶλλον δὲ εὐφημίας,
        σοφοὶ ἀντιλήπτορες,
        οἱ τὸν καλλιεπῆ καὶ θεόμορφον τῆς ἀρχιερωσύνης θρόνον ἐπέχοντες,
        οἱ τὰ μελίῤῥυτα πηγάζοντες νάματα,
        οἱ τῆς Θεοῦ φρονήσεως πνευματικοὶ ῥήτορες,
        οἱ τὴν τετραπέρατον οἰκουμένην τῇ ἀκαμάτῳ ὁδοιπορίᾳ βαδίσαντες,
        οὓς οὔτε καύσων,
        οὔτε πελάγη θαλάττης,
        οὔτε κυμάτων μαινομένων θυμὸς ἄγριος,
        οὐ ζαλώδεις τρισκυμίαι εἰς ὄκνον ἐνέβαλεν,
        ἀλλὰ τοῖς πιστοφόροις βήμασι σκιρτῶντες ἐνταῦθα γεγόνασι,
        πάντα ὄκνον καταλείψαντες διὰ πόθον,
        μᾶλλον δὲ φόβον Κυρίου,
        καὶ ἀναλαβόντες τὸν σταυρὸν ὡς σοφοὶ ἔκδικοι τῆς Θεοτόκου Μαρίας,
        ἐνταῦθα παραγεγόνασιν.

      • Μιχαήλ είπε

        εἶσαι 10άρι παλιᾶς “κοπῆς”…!!

  4. clio είπε

    Τι γίνετε ρε παιδιά πίσω από την πλάτη μας;Τι “παιχνίδια” παίζονται;
    Κυριε Καραμανλή γιατί δεν γίνεστε ανεξάρτητος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;γιατί ψηφίζετε και στηρίζετε την αντισυνταγματικη κυβερνηση του δοτού Παπαδήμιου;Τι συμβαίνει,όλοι εκβιάζεσθε με τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;από ποιούς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  5. Καραβόσκυλο είπε

    Η βουλή δεν είναι αναθεωρητική,Δεν μπορεί να γίνει αναθεώρηση συντάγματος με την σύνθεση της παρούσας βουλής.
    Αν το κάνουν και αυτό τότε μιλάμε για πλήρη κατάλυση της δημοκρατίας.

  6. romios είπε

    Για μια ακόμη φορά, ο Καραμανλής είναι μάγκας. Βέβαια δεν μετέτρεψε την άμμο σε χρυσόσκονη, όπως θα θέλαμε όλοι, αλλά θα του το συγχωρήσουμε…

  7. Κωνσταντίνα είπε

    Και φυσικά ο – ανύπαρκτος – Πρόεδρος της Δημοκρατίας τσιμουδιά!!!
    Σου εύχομαι αγαπητέ κύριε Παπούλια να πεθάνεις, χωρίς να μπορέσεις ποτέ να ξαναδείς τα Γιάννενα! (κι αυτό είναι κακία)

  8. ΜΑΝΟΣ είπε

    ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΣΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ), ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑΙ, ΔΕ ΣΩΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΕΥΗ ΜΑΣ! ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ! ΕΛΕΟΣ!

    • Φαίη είπε

      Τώρα παίζουν λίγη μπαλίτσα. Ρίχνουν πάσες ο ένας στον άλλον. Εμείς από κάτω με το στόμα ανοιχτό λέμε βρε κοίτα να δεις που αυτός θα βάλει γκολ. Όχι ρε συ ο άλλος θα βάλει. Λίγη αποβλάκωση για να περνάει η ώρα. Τα παιδιά ιδρώνουν, χαλάλι τους, ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι στημένο αυτά ιδρώνουν.. λίγο το’χεις; Μπράβο στα παιδιά.

      • DustOfRoad είπε

        Βολή στο κέντρο Φαίη…κάτι σαν :

        πρέπει να δω την μάπα εκπομπή στην τηλεόραση γιατί είμαι τηλε-κριτικός και πρέπει να σχολιάσω αύριο στο περιοδικό…έχω και αυτήν την βαρυστομαχιά…

  9. Kastanas είπε

    Τελικά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ούτε την Διαφύλαξη του Συντάγματος αν δεν μπορεί να ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ , τότε πρέπει να θεωρείτε ΝΕΚΡΟΣ η ΠΡΟΔΟΤΗΣ και εμείς έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ σαν Έλληνες Πολίτες .

  10. mpimpis είπε

    υπαρχει και αυτο εδω:http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_8413.html
    Μίλησε ο Μπουχέσας “Πατριώτης”

    Καραμανλής: «Αναγκαία η ψήφιση της δανειακής για εθνικούς λόγους»Καραμανλής: «Αναγκαία η ψήφιση της δανειακής για εθνικούς λόγους»
    Παπαγαλίζεις τις θέσεις του mega, Παπαδήμου, και ΒεζιζελοΣαμαρά! Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συνομίλησε με αρκετούς βουλευτές της Ν.Δ. ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση και η θέση που διατύπωσε προς όλους ήταν σαφής και …
    κατηγορηματική: «Ναι» στη δανειακή σύμβαση, με το επιχείρημα ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας και δεν υπάρχει άλλη πολιτική επιλογή. «Αυτό που προέχει είναι το εθνικό συμφέρον», έλεγε χαρακτηριστικά στους γαλάζιους βουλευτές.
    Καταλάβατε πόσο πατριώτης είναι και αυτός;;;;;
    διαλεγεται και παιρνεται

  11. Ηλίας είπε

    Συνταγματική αναθεώρηση από την παρούσα Βουλή δεν μπορεί να γίνει. Είναι στο χέρι όλων μας να αγωνισθούμε (και όχι απλώς να ψηφίσουμε) ώστε η σύνθεση της επόμενης Βουλής να εγγυάται ότι δε θα περάσουν τα σχέδια των (εσωτερικών και εξωτερικών) εχθρών της πατρίδος και του Έθνους.

  12. Ιωαννης Μ είπε

    εαν δεν ηθελε αγγλικο ,οθωμανικο δικαιο

    ας μην ψηφιζε ,παρακινουσε τους βολευτες

  13. Αλίμονο... είπε

    Κατάφερε κι έμεινε ξύπνιος; Ολονυχτία; Τι λε ρε παιδί μου; Μιλάμε για πολύ σθένος το άτομο, να ουμ.

  14. a είπε

    Ε ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑΙ

  15. Zaglos είπε

    ”..Σύμφωνα με πληροφορίες που όμως ακόμα ελέγχονται..”
    Όλο με υποθέσεις, μισόλογα, τρίπλες και διά μέσω αράχωβας κάτι έκανε,
    κάτι ΙΣΩΣ είπε ο άνθρωπος που ήπιε το αμίλητο νερό!
    Είναι καιρός να σοβαρευτείτε επιτέλους!

  16. [...] Πηγη Share this:Like this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ by udemandn. Bookmark the permalink. [...]

  17. Φαίη είπε

    Αυτά για τους ένθερμους υποστηρικτές για αλλαγή του Συντάγματος εδώ και τώρα.

    Όσο για τον απολύτου εμπιστοσύνης του καραμανλή τον παυλόπουλο μπορούμε να κοιμώμαστε ήσυχοι.

    Μας έχουν φτύσει δεν εξηγείται αλλιώς.

  18. Gala είπε

    Επειδή δεν το κατάλαβα μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος?Επειδή διαφώνησε ο Καραμανλής έγινε όλο αυτό? Ο Καμμένος που χτυπιέται 2 χρόνια τώρα, γιατί δεν έγινε τόσος σάλος? Τί ειδικό βάρος έχει η γνώμη του Καραμανλή αυτή τη στιγμή?

    • ΧΑ! είπε

      Για τα τους βο(υ)λευτες του κυνοβουλιου και κομματικα προβατα του 15% που ακομα βλεπουν τον Καραμαν-αλη ως (πρωην) αρχηγο παγιδευμενοι μεσ’ τον μικροκοσμο του (απο)κομματος τους εχει μεγαλυτερη αξια ο μπουχεσας της Ραφηνας απο οποιονδηποτε αλλον…..ακομα και τον Καμμενο.

      Εδω υπολογιζαν σε 5 μονο διαροες πριν την ψηφοφορια και τους βγηκαν 20, φαντασου αν ειχε ταχθει ανοιχτα εναντιον ο Καραμαν-αλης, εστω και οριακα υπηρχε πιθανοτητα να μην υπηρχε υπερψηφιση του 2ου μνημονιου. Αλλα που ?

      Εγω ανικανο τον ανεβαζα , προδοτη τον κατεβαζα πολυ πριν τα τεκτενομενα των 2 τελευταιων ετων και συνεχιζω να το πιστευω.
      Οταν ομως υπαρχουν ακομα ατομα που ακομα κοβονται για εκεινον μετα απο ολα οσα εχει κανει και πιο σημαντικα ολα οσα ΔΕΝ εχει κανει τι περιμενεις ? Να προκοψει ο τοπος η’ το (απο)κομμα της ΝΔουλας με ολα τα κομματικα κλασομπαλα που το υποστηριζουν ?

      Κωλοτουμπες αρχηγοι, κωλοτουμπες οπαδοι….

      Ειχα μιλησει για 2 σφαλιαρες που θα ερθουν απανωτες σε ολους τους χειροκροτητες του εν λογω κυριου μετα την ψηφιση του εφαρμοστικου και της Παπαδημοκρατιας απο πλευρας του υπερπατριωτη, η μια ηρθε με το μνημονιο 2 !!

      Θες να δωσω και μια μικρη προβλεψουλα για τη δευτερη ?

      Οταν τα Σκοπια θα μπουν πλεον με επισημη ονομασια το “Μακεδονια” σε ΝΑΤΟ και ΕΕ αυτο θα εχει γινει ΚΑΙ με υπογραφη Καραμαν-αλη.

      Ο “ανθρωπος”(ο Θεος να τον κανει) ο οποιος χρεωθηκε το “ηρω’ι’κο βετο” που ποτε δεν δοθηκε στην προσκληση ενταξης μιας χωρα στην ΕΕ που παλι δεν δοθηκε εκεινο τον καιρο

      [ γιατι δεν ηταν μονο τα Σκοπια που θελαν ενταξη αλλα και η Γεωργια και η Γαλλια ειχε οπλικα τατσι-μητσι εκεινο τον καιρο με Ρωσια η οποια ειχε ζορι τοτε με την Γεωργια που τους εκοψαν το φυσικο αεριο ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ και ο Σαρκοζις μην θελοντας να δυσαρεστησει καμια πλευρα αλλα ουτε να βγει οτι διαλεγει πλευρες βαση εθνικου συμφεροντος αφησε τον χρησιμο βλακα της Ραφηνας να επομιστει το κοστος]

      αυτος ο “ανθρωπος” λοιπον (ο μπουχεσας της Ραφηνας να μην ξεχνιομαστε) θα δωσει και αυτος την -σιωπηλη η’ ηχηρη- συγκαταθεση του.

      ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ αυτο, παντα.

  19. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ του Σπυρίδωνος είπε

    Έχει να μιλησει ο ΠΡΏΗΝ από το 2009 . Να βγεί ευθαρσώς να πει τη γνώμη του και τα επιχειρήματα του για αυτό τον πληρώνουμε καλά και αμείωτα. ενώ οι δικες μας πενιχρές αποδόχες έχουν μειωθεί σημαντικά. Αν δεν του αρέσει να είναι βουλευτής, ας παραιτηθή. Δεν μπορώ να του συνχωρήσω ότι δεν εφαρμοσε τα σωστα μετρα και ας επεφτε παρα έκανε το λαθος να πάει στις εκλογές να τις χάσει, έχω την πεποιθηση ότι φυγομάχησε.

    • δεν μπορεί να φύγει. είναι στριμωγμένοι όλοι, μα όλοι. εμείς μπορούμε όμως να γυρίσουμε την πλάτη στα κόμματα να τα καταστήσουμε ανίσχυρα κι ας δούμε μετά πόσο ίσχυαν οι απειλές κατά των Ελλήνων, τι θα γίνει δηλαδή, θα πέσει ο Νιμπίρου στα κεφάλια μας; θα έχουμε μέγκα σεισμό; θα σκάσει το ηφαίστειο της Σαντορίνης; θα γίνουμε όλοι γκέϊ;;;;

      ήμαρτον δηλαδή με αυτά που μας λένε οι φήμες τους. γιατί απο αυτούς προερχονται, από κανέναν άλλο!

      • Διηδάμεια είπε

        Σωστά. Πιστεύω ότι ο πολύς λόγος για τα υπερόπλα προέρχεται από αυτούς γιατί εξυπηρετεί αυτούς. Άλλωστε γιατί να καταφεύγανε σε παλιομοδίτικες μεθόδους όπως πυρκαγιές και δεκεμβριάτικες ταραχες;;

      • πωπωπω, μ’αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, ακριβώς! για να καταφεύγανε σε παλιομοδίτικες μεθόδους! ιδού η απορία. εύγε Διηδάμεια. κι επιτέλους…… επιτέλους.

    • με βάση το σχόλιο 3 στην κουβέντα που άνοιξε η Νάνσυ σου απαντώ. οπότε ρίξε μια ματιά εκεί.

  20. ΑΡΜΕΛ είπε

    Π Α Π Α Ρ Ι Α Μ Α Ν Τ Ο Λ Ε Σ…

  21. Γιώργος είπε

    Σωστα τα περι του Ελληνικου Συνταγματος.

    Ο κος. τ. Πρωθυπουργος δεν ψηφισε ναι πριν λιγες ημερες ;

    Aλλα ξεχασα αυτη την φορα αφησαν ενα Panzerhaubitze 2000 στο απεναντι σπιτι να τον σημαδευει !

  22. kostas είπε

    ε λ ε ο ς

    • και πρόσεχε αν ισχύουν οι φήμες τους γιατί να μην ισχύουν και οι άλλες φήμες πως έχουμε και καλύπτρα πανελλαδική που δεν επιτρέπει να γίνει τέτοιος σεισμός από υπερόπλα ώστε να καταλήξει η Πίνδος βραχονησίδα. :lol:

      • kostas είπε

        καλε δε μπορω αλλο λεμε.. οι ανθρωποι δεν παιζονται.. θα με στειλουν αδιαβαστο

      • εγώ απλά σκέφτομαι άμα ήμουν στη θέση του ΚΚ Β και με απειλούσαν με υπερόπλα πρώτα θα ζήταγα αποδείξεις ας επέλεγαν ένα σημείο να μου έκαναν μια μικροεπίδειξη ισχύος, ταυτόχρονα θα έψαχνα όλες τις φήμες για τον τόπο, και θα το έπαιζα τρελός μετά. “κοιτάχτε να δείτε, μην με ξαναενοχλήσετε, άμα φάτε εμένα, απλά θα φάτε ένα άτομο, αυτός ο τόπος έχει καλύπτρα κι εγώ το πιστεύω. φάτε με, αλλά δεν μπορείτε να φάτε τίποτε άλλο!” ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΑ…… αχαχα αχ δεν το’χουν, δεν το’χουν λέμε.

      • kostas είπε

        σε προλαβαν.. εριξαν ενα δεντρο μπροστα του.. αν βλεπει η ΜΑΡΙΑ ας μας δωσει το συνδεσμο να γελασουμε λιγο παλι.. εγω δεν κραταω αρχειο

      • το θυμάμαι. κι είπα από μέσα “πλάκα έχει να ήταν αυτό το δεντρο η επίδειξη ισχύος των κατόχων υπερόπλων”

      • πάλι καλά που δεν του έπεσε ένα μπουκάλι κοκα κόλας θα είχαμε άλλα μετά.

      • kostas είπε

        Το «ρεπορτάζ» της ιστοσελίδας συμπληρώνει, ότι χάρη στην παρέμβαση του τέως Πρωθυπουργού «φαίνεται ότι όχι μόνο αποτρέπεται η συνταγματική αναθεώρηση που θα συνιστούσε έσχατη προδοσία κατά τη γνώμη μας», ενώ την εισήγηση «όχι μόνο δεν θα την κάνει κάποιος κυβερνητικός, ούτε καν ο Δένδιας αλλά ο …Παυλόπουλος που θεωρείται της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού!». Η ιστορία θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν είχε και… «δράκο». Διότι όχι μόνο ο Κώστας Καραμανλής δεν έθεσε βέτο, όχι μόνο δεν συγκρούστηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά ούτε καν στην Ολομέλεια της Βουλής δεν ήταν!

        Εξάλλου είναι γνωστό, ότι από τότε που παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Ν.Δ., η παρουσία του στη Βουλή είναι διακριτική, ενώ ο ίδιος αποφεύγει να δώσει συνέντευξη, αν και πολιορκείται από τους δημοσιογράφους.

        Ποιοι είναι, λοιπόν, αυτοί που κατασκεύασαν τη συγκεκριμένη ιστορία και ποια τα κίνητρά τους; Γιατί εμπλέκουν τον τέως Πρωθυπουργό σε μία υπόθεση που δεν ισχύει από την αρχή μέχρι το τέλος;

        κυκλοφορησαν τα νεα.. γελανε σ’ολο το διαδικτυο :)

  23. Μνημων είπε

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΧΩΝΕΥΕΙ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΨΗ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΧΟ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΕΨΙΜΟ Η ΓΙΑ ΑΕΡΙΟ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΤΕ.

    • Stavros είπε

      καλοοό

      κατά τα άλλα τώρα ησυχάσαμε…
      γιατί μου φαίνεται ότι του στρώνουν “σειρά”….το σύστημα που τώρα τους βολεύει σαν ηρωοποιημένος (κι ο αντώνιο έτσι ήταν…) κι οι προσωπολάτρες που δεν γνωρίζουν όλο το στόρυ κι ασχολούνται ακόμα με κόμματα

      σ΄αλλα άρθρα βλέπουμε και για “μεγάλη ψυχή προκόπη” κ.α.
      αυτός θα χωνέψει, εμείς θα ξεράσουμε καμιά ωρα

  24. ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ είπε

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ,ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ

  25. ελάτε ρε παιδιά,πατε να μας βγάλετε τον πολλάκις προδότη,ξαφνικά πατριώτη…
    Αφου τα ψήφισε όλα,ας κάτσει στα σουβλάκια του τώρα ο δειλός.

    • εγώ θα είχα γίνει σουράβλι από τις πολλές απειλές κατά του έθνους άμα με απειλούσαν και εκβίαζαν με υπερόπλα, τους βλέπετε αυτούς να τους έχει κοπεί η όρεξη; όχι! ούτε του παγκαλου ουτε του βενιζέλου ούτε του καραμανλή κι ουτε φυσικά η όρεξη του τζέφρυ για ποδηλασία. κι οι γυναίκες τους μια χαρά φτιασιδώνονται και το νυχάκι μια χαρά το προσέχουν αμέ, η λα πρερί πάει σύννεφο τα σπα επίσης, βάλε και τις εμφανίσεις με ρούχα της τελευταίας λέξης της μόδας. αμέ!

      το δούλεμα τους είναι ανυπόφορο. ή παίζει και το όχι μόνο δεν μπορούν να βρουν λύσεις κι είναι τζάμπα μάγκες αλλά δεν ξέρουν και πως να εκβιαστούν! η εικόνα τους είναι το ακριβώς αντίθετο ενός εκβιαζόμενου ατόμου που έχει στριμωχτεί και του κόπηκε η όρεξις γενικώς! η όποια αργοπορία των πιθανών υπεροπλικών μαρτυρίων του πολύπαθου λαού μας μάλλον δεν οφείλεται στους οσφυοκαμπτικούς χειρισμούς των υποθέσεων της χώρας αλλά στο ότι…προέχουν άλλα συμβόλαια εκβιασθέντων, μιας και οι πολιτικοί μας δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα όταν δεν τρώνε και δεν φτιασιδώνονται.
      τόσο καλά τα πάνε με την συνείδησή τους δε που αυτοκτονούν άλλοι γι’αυτούς.

      οχι άλλο κάρβουνο λοιπόν.

  26. Γύπας είπε

    τότε γιατί μας έχετε σπάσει τα @ρχιδι@ τόσο καιρό για το αγγλικό δίκαιο που διέπει τη συμφωνία και προδότες όλοι και διάφορες άλλες μ@λ@κίες;
    επιτέλους τί συμφέροντα υπηρετείτε και κάνετε τέτοια προπαγάνδα;
    ή είναι απλώς βλακεία ανωτέρας στάθμης;

  27. paparas είπε

    Καραμαν αλης κωνσταντινος ναι και στα κεφτεδακια ναι και στα ντολμαδακια της γιαγιας ναι και στα γουρουνοπουλα ναι και στα κοψιδια ναι και στους λουκουμαδες ναι ναι ναι σε ολα πειναω.

  28. Κόριννα είπε

    Τὸν κοροϊδεύετε ὅτι τοῦ ἀρέσει τὸ φαγητὸ καὶ ἔτσι εἶναι στρουμπουλός.

    Τούς ἄλλους δύο ἱπποποτάμους τοῦ Κοινοβουλίου γιατὶ δέν τούς κοροϊδεύετε,γιὰ τὸ γεγονὸς ὅτι τρῶνε τὸ καταπέτασμα,ἐννοῶ.

    Ὁμολογουμένως ὁ ΚΚβ γιὰ πολλά εὐθύνεται,ἀλλά ὄχι γιὰ ὅσα οἱ δύο προαναφερθέντες.

    Γιατί λοιπόν ἄσχολεῖσθε μαζί του;
    Ἔληξε.
    Ὁ ἄνθρωπος πῆγε σπίτι του,ἐκτὸς ἄν φοβᾶσθε πώς δὲν πῆγε.

    Τό μέλλον θὰ τὰ ἐξηγήση ὅλα.

  29. EMY είπε

    Δεν αντέχω φτου κι απ’ την αρχή το κάκιστα παιγμένο σίριαλ “η -όπου να’ ναι φτάνει-πατριωτική επανάσταση του ΚΚ τζουνιορ”. Δείξτε επιτέλους λίγο έλεος! Πόσα να σηκώσει η ταλαίπωρη κράση μας πια;
    Όποιος δέχεται απειλές ένα όπλο έχει. Να βγει να πει την αλήθεια. Έτσι τις ακυρώνει και τις απενεργοποιεί. Κι αν δεν καταφέρει ούτε με αυτόν τον τρόπο να σώσει τη χώρα του, θα έχει τουλάχιστον σώσει την ψυχή του…
    Τα υπόλοιπα όπως είπα εμπίπτουν στην περιοχή των “Μυστικών της Εδέμ” αλλά με άσχημους πρωταγωνιστές.

  30. Dimitri είπε

    Τι λες ρε παιδί ;

    Παρενέβη ο χοντρός από την Ραφήνα ;

    Τρομερή είδηση και εμείς κοιμώμασταν όλο το βράδυ ; Ντροπή.

    (Καλά κάνετε και γράφετε και καμμιά μα@ακία, έχει στεγνώσει η ψυχή μας με όλα αυτά τα ευχάριστα…..)

  31. efst0062 είπε

    Έχω χάσει επεισόδια και δεν σας καταλαβαίνω.
    Πολύ συνομολογείται και δεν βγαίνει νόημα. Ανακόντα, Νάνση, Πουλακίδα, και όλοι στην παρέα
    είμαι πολύ μεγάλος για να εντρυφήσω στη φρασεολογία σας. Πάντως στην εποχή μου είχαμε κι εμείς παπαρολογία, αλλά είχαμε και ψυχή.
    Είχαμε θύματα για να δημηουργηθή αυτό που έχετε εσείς σήμερα. Λοιπόν κόψτε τον πολύ φραπέ
    και βάλτε κώλο να δούμε προκοπή.
    Και προσοχή να μην κάνετέ τα ίδια λάθη.

  32. john1660 είπε

    και μετα κοιμηθηκε

  33. [...] 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΒΕΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΣΟΚ! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Με κολοσσιαία περιουσία στην [...]

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 9,490 other followers