ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 17, 2012
ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ. ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ 5000 ΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΙΔΕΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Μόνο στις χώρες υπό κατοχή υπήρξαν τέτοια φαινόμενα. Στην Καμπούλ, στην Βαγδάτη, οι μνήμες του παγκόσμιου Ελληνισμού έγιναν βορά στους νεονομάδες ιμπεριαλιστές. Στην μόλυνση του πλανήτη, την μετάλλαξη των Μογγολικών φύλων, των Ούνων “προηγμένων”.
Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας, με τον διορισμένο ηγέτη της και τα τρομοκρατημένα ανθρωπάκια που τον στηρίζουν, ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Επιβεβαίωσε δε πως μόνο μία αντεθνική συμμορία θα μπορούσε να οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε τέτοια εξαθλίωση.
Την ίδια στιγμή λοιπόν που χιλιάδες αστυνομικοί φυλούν τους εκλεκτούς του καθεστώτος, ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον κύριο Παπαδήμο, τους βουλευτές που ψήφισαν “ΝΑΙ” στο μνημόνιο, τον Προβόπουλο και τους μεγαλοτραπεζίτες, τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, τους μεγαλοδημοσιογράφους,
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,
Το μουσείο της κοιτίδας του παγκόσμιου πολιτισμού, του ανθρωπισμού, του πνεύματος και της αρμονίας γινόταν βορά στους “κόνδορες” του φασισμού, του ιμπεριαλισμού, του Βρετανικού δικαίου και του ΔΝΤ.
Εμείς το γνωρίζουμε βέβαια. Οι Έλληνες όφειλαν να γνωρίζουν τι σόι κράτη δημιουργεί το “Βρετανικό Δίκαιο”. Να γνωρίζουν όμως και οι νεοκατακτητές ότι κάθε αρρώστια έχει και το αντίδοτο. ΕΟΚΑ, IRA, Mau Mau, η λαϊκή αντίδραση στον ληστρικό ιμπεριαλισμό. Έλληνες της Κύπρου, Αφρικανοί Κικούγιου και Ιρλανδοί που σάπισαν στις Βρετανικές φυλακές για να μην προδώσουν το Έθνος τους. Να μην επιτρέψουν στο υπόδουλο απολίτιστο κράτος να εξοντώσει τον Γηγενή πολιτισμό τους.
Γνωρίζουμε ότι ο Ιερός Τόπος της Ολυμπίας αποτελεί πρόκληση για τους σκοταδιστές των μνημονίων του Μαμμωνά. Το άδολο φως της όμως που ζεσταίνει τις ψυχές των Γηγενών, δεν θα σβήσει στα δικά μας χέρια. Και ο Έλληνας όταν παλεύει για τις χιλιετίες, δεν γίνεται ΑΔΕΔΥ. Γίνεται ΕΑΜ, ΕΟΚΑ, Ρούπελ. Θερμοπύλες και Λιοπέτρι. Σε κάθε γειτονιά.
Like this:
One blogger likes this post.
Αυτή η καταχώριση έγινε στις Φεβρουαρίου 17, 2012 στις 12:56 μμ υπό ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα όποια σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω RSS 2.0 ροή.
Μπορείτε αφήστε σχόλιο, ή trackback από τον δικό σας ιστότοπο.
Ευβοευς είπε
Μη ταραζεστε…
Δεν ειναι κλοπη*
Αρχισαν οι κατασχεσεις απο τους δανειστες!!!!
Πριν το Γερουλανο υπουργος πολιτισμου ηταν ΚΑΙ ο γιγαντας ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ….
O tempora o mores…
Anergos_Pinei_Kwnio είπε
απαλλοτρίωση είναι
φιρΦιρικος είπε
Ο Samaras τι ρολο παιζει ρε καραγκιοζη; ερημωσε τα μουσεια απο τους φυλακες; Δεν τον κατηγορουσαν τοτε οτι ειχε προσλαβει φυλακες εκ Καλαμων;
Ας ψαξουν τους “διωγμενους” του Μουσειου, που ηξεραν και το ποιοι και το πως και το γιατι!
polspyros είπε
Πήρε για φύλακες το Βορίδη και τον Αδωνι,,,,,,,,,
ΑΙΑΣ ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ είπε
ΝΑΙ
Άρης είπε
Ο samaras είναι ο καραγκιόζης.
PETROS είπε
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CDS ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΓΕΘΗ> Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 4.8 ΔΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΔΙΣ.
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕς ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ 4.8 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
h..ps://doc.research-and-analytics.csfb.com/docView?language=ENG&source=ulg&format=PDF&document_id=897191241&serialid=l2oX8%2FqnJ%2BhhNS3nquaCVUwbnLf47EQ2QBjtUoZ7o4Q%3D
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ CDS FLOW:
h..p://www.dtcc.com/products/derivserv/data/index.php
PETROS είπε
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
HELLENIC REPUBLIC
GOVERNMENT
SOV
69,382,164,345
3,214,549,242
4,183
Europe
-
HELLENIC TELECOMMUNICATIONS ORGANISATION SOCIETE ANONYME
TELECOMMUNICATIONS
CORP
32,777,630,420
1,074,261,396
4,779
Europe
-
PETROS είπε
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
GDUPONT είπε
GDUPONT
Βατάτζης είπε
Είπαμε, ο Σαμαράς φταίει και για τη Μικρασιατική Καταστροφή….
Anaconda είπε
Ολόκληρη κλούβα για να φυλάει τον ανύπαρκτο αξύριστο wannabe και τίποτα για τον πολιτισμό της πατρίδας μας…
Πώς να το καταλάβουν όμως;;;
Νοιώθουν Έλληνες;;;
BΡΑΧΟΣ είπε
Όχι και τίποτα…
Φυλάνε τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου από τους Έλληνες…
THOMAS είπε
..ειναι ΛΙΓΟΙ..//..
Χριστιάνα είπε
-Νοιώθουν Έλληνες;-
Ναι….όσο εσύ νοιώθεις λαμπατέρ.
Αλλά να σου πω κάτι;; Ούτε τα προσχήματα οι ηλίθιοι δεν μπορούν να κρατήσουν. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ.
Αφήνουν ένα μουσείο-και ΠΟΙΟ μουσείο- να το φυλάει(;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) μια γυναίκα υπάλληλος του ελεεινού Πολιτισμού όλη νύχτα. Άσε που νομίζω ότι 6 με 7.30 το πρωί είναι και εντελώς αφύλαχτο, γιατί δεν τους βγαίνουν οι βάρδιες.
Στους ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ. Στα ΛΑΜΟΓΙΑ.
Όταν θα πρεπε να φυλάσσεται σαν αστακός από τα μισά ΟΥΚ συν τις ειδικές δυνάμεις και ό,τι άλλο υπάρχει τέλος πάντων αρχιδάτο στην Ελλάδα.
ΙΔΙΩΣ μετά το σκηνικό στην Πινακοθήκη.
Και να στο πάω παραπέρα;;;;Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέμα βούλησης είναι και εγκεφάλου που ρολάρει.
Τα τσιπάκια, ξέρουν να τα βάζουν στα ζώα για να τα εντοπίζουν. Το έκαναν και νόμο του κράτους. Θα τσιπάρουμε και τις πάπιες σε λίγο.
Ένας αρχαιολόγος εκεί μέσα δεν μπορεί να τσιπάρει τα αρχαία;;;; Να βρει έναν τρόπο να εντοπίζονται;;;;
Τι ήταν;;;;;;
Κειμήλια παρθένων της Άνω Κωλοπετινίτσας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας ήταν!!!!!!
Και καμμένο ΚΑΙ κλεμμένο.
ΟΣΟ και να τους έχω συνηθίσει, ΟΣΟ πραγματικά, ΚΑΘΕ φορά ξεπερνάω και ένα όριο αντοχής με τους αλήτες.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.
Πατρικιος είπε
Χριστιανα,
Ποσο δικιο εχεις.
Τελεια.
ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ είπε
μηνιαία βουλευτική αποζημίωση=10.000 ευρώ,βουλευτές=300,τό μήνα
οι αποζημιώσεις=10.000Χ300=3.000.000 , τό χρόνο,μαζί μέ 13ο καί 14ο
3.000.000Χ14=420.000.000 Ευρώ,νά πού πάνε τά λεφτά,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είναι νά κόβουν μισθούς καί συντάξεις……
Anaconda είπε
πέρα από τους βουλευτές Ηλείας που λούφαξαν,
πού ήταν σήμερα ο ‘είναι μάταιο, αφέσου’ Αβραμόπουλος που κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία;
που ήταν σήμερα ο Καζακστάν Πολύδωρας που κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία;
όλοι τουμπεκί;;;
ΚΑΝΕΙΣ με λίγη τσίπα να κατεβάσει τα εξαπτέρυγα;;;
ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ΟΛΟΙ
φωτεινη είπε
βρε παιδια γιατι αναφερουν τον σταυλιτη σαν ξαδερφο του σαμαρα;
ειναι αληθεια;
η ειναι ραδιο αρβυλα;
Anaconda είπε
Δε γνωρίζω Φωτεινή μου ούτε νομίζω ότι έχει κάποια σημασία – άλλωστε θα έχεις παρατηρήσει πως όλοι κάποια σχέση έχουν μεταξύ τους…
φωτεινη είπε
αυτο ηθελα να πω,Ανακοντα.
οτι αν ειναι αληθεια αυτο,ειναι μια ακομα αποδειξη οτι ολοι εχουν μια σχεση μεταξυ τους.
ολοι αυτοι ειναι ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
και κραταει απο πολλα χρονια…
T( είπε
Ο Γερουλάνος, όπως και ο Λιάπης, ο Άρης, ο φούφουτος και άλλοι άχρηστοι ανίκανοι, κάνουν παιχνίδι εις βάρος μας.
Τούς ενδιέφεραν περισσότερο οι χορηγίες σε κάτι νεανικές παρακμιακές παραστάσεις και σε κουλτουριάρηδες αναρχοπασόκους αντί να επενδύσουν στην ιστορία (τους ενοχλεί)!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΥΤΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ. Τέτοια έχουν και άλλοι λαοί. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. Εκεί έπρεπε να επενδύσουμε, αλλά το σάπιο σύστημα που έχει σκοπό να μας εξαφανίσει, καταστρέφει και αυτό.
Θέλουμε μπατίρηδες σουρωμένους Άγγλους… που και αυτοί ακόμα ερχόμενοι εδώ επισκέπτονται τα μουσεία μας… ή μήπως σλαβόφωνους ανιστόρητους «γείτονες» (Σκοπιανοί, Βούλγαροι, Τούρκοι, κλπ).
Οι ξένοι που έρχονται εδώ έρχονται πρώτα για την ιστορία και μετά για τα υπόλοιπα. Πότε θα το καταλάβουμε!
…Αναμείνατε για χειρότερα.
km είπε
ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ…………ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ………ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….
dim είπε
Παρακμη,τι αλλο να πω?
Οι αστυνομικοι ειναι επιφορτισμενοι με την φυλαξη των μασταρδοπαπανδρεου,και αλλων….
Επισης παιζουν τον ρολο της φιλιππινεζας διαφορων κυριων……
Ειναι καλοι στο να δινουν ξυλο,να ριχνουν χημικα,να προβοκαρουν ειρηνικες διαδηλωσεις….
Κανουν παααρα πολλα ……..εκτος απο το να φυλανε αυτους και αυτα που πρεπει…..
***Θελω να προτεινω να διερευνηθουν πιθανες ευθυνες των υπουργων που σχετιζονται με το θεμα….
Φαίη είπε
‘Ωρες ώρες νοιώθω ότι δε θ’αντέξω άλλο..
Φαίη είπε
ΓΜ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΜ..
Gala είπε
Και όχι μόνο Φαίη. Τα αρρωστημένα μυαλα τους, το ανύπαρκτο ήθος και η ανύπαρκτη μόρφωση τους διαλύει τη χώρα και την ιστορία του Έθνους μας. Λαμόγια του κ..τα δεν θα γλιτώσουν απο τα χέρια μας σε όποιο πλανήτη και αν πάνε. Θα τους σφάξω με τα ίδια μου τα χερια όποτε και αν μου δοθεί η ευκαιρία. Θα πληρώσουν πολύ ακριβά το τίμημα.
THOMAS είπε
ΠΙΠΕΡΙ ..:)
..ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ..//..
BΡΑΧΟΣ είπε
Δεν έχεις ιδέα πόσο μπορείς ν΄αντέξεις ακόμα…
dim είπε
Πρεπει να αντεξεις-αντεξουμε για να δουμε το αιμα των προδοτων και των απογονων τους να ρεει….
Ακραιο?Ισως ,αλλα αναγκαιο.Ετσι θα μπει ενα τελος….ετσι μονο θα φοβηθουν και εντος και εκτος..
Φαίη είπε
Το ξέρω Βράχε, το ξέρω
Μόνο για να δω το αίμα τους να ρέει, όπως λέει και ο Dim..
BΡΑΧΟΣ είπε
Το αίμα παιδιά, δεν είναι η μόνη λύση.
Υπάρχουν κι άλλες.
dim είπε
Ολες οι αλλες οι λυσεις εξανεμισθηκαν.Α, ανθει μια πραγματι η αυτοκτονια των συμπατριωτων μας που ειναι πολυ της μοδας και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολητε….
Ευχαριστω δεν θα παρω,θα περιμενω ….
Λυπαμαι, αλλα η λυση το ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.
BΡΑΧΟΣ είπε
Κι εγώ λυπάμαι, αλλά ερχόμενος σε επαφή με τόνους αίματος,ζεστού, ανθρώπινου αίματος, προτιμώ άλλες λύσεις.
Δεν έχετε οι περισσότεροι ιδέα, δεν σας κακολογώ, είναι απλό γεγονός.
Δεν πρέπει να φτάσουμε εκεί.
Δεν πρέπει.
Φαίη είπε
Έχεις δίκιο Βράχε
αλλά τα πράγματα στενεύουν
αλωνόμαστε εκ των έσω
μας οδηγούν σε νόμους της ζούγκλας
Αν φτάσουμε σ’αυτό το σημείο, να έχουμε ως μοναδική λύση το αίμα, για μένα ο Ελληνικός Στρατός θα φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Ἕκτωρ (Εἵς Οἰωνός Ἄριστος, ἀμύνεσθαι περί Πάτρης) είπε
Να δημεύσουμε όσα έχουν και δεν τους ανήκουν και να πάνε για μεροκάματο απαγορεύοντάς τους την έξοδο από τη χώρα.
dim είπε
Εγω αισθανομαι αδυναμος και φοβισμενος,
αλλα ειμαι ετοιμος να μεταλλαχθω…..και να
“γευτω” το ΑΙΜΑ.
Περιεργως πως φιλοι νιωθω μια αγαλλιαση στην φανταστικη ροη του ΑΙΜΑΤΟΣ των προδοτων και παντα θα λεω και των απογονων τους.
Πρωτα το ΑΙΜΑ ,και μετα η δημευση….και οτι αλλο θελετε….
Νομιζω οτι φτανει η στιγμη να αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας,απενατι στην οικογενεια ,τα παιδια μας,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Το βαρος πεφτει αναποφευκτα στις πλατες του ΛΑΟΥ,τις δικες μας…
Καθε ημερα νιωθω οτι μας ανοιγουν μια πορτα και απο ενα σκοτεινο δωματιο μπαινουμε σε ενα ακομη πιο σκοτεινο,
και ουτω καθ”εξης…Που θα παει αυτο?Θα παμε στον Αδη με την θεληση μας?Δεν το δεχομαι…..ΦΟΒΑΜΑΙ αλλα πλεον ειμαι ετοιμος για ολα…
Αυτο εχω να τους πω….αλλοιμονο σας προδοτες.
***Τα λογια,οι σκεψεις που ανταλασσουμε ειναι η αρχη του αγωνα.
Η αρχη της υπερνικησης του ΦΟΒΟΥ,και της γεννησης γενναιων αγωνιστων γιατι οχι και ΗΡΩΩΝ.
ΒΡΑΧΟΣ είπε
Dim, δεν μπορώ να φοβηθώ κάτι που – δυστυχώς – γνωρίζω.
Ο δρόμος του αίματος είναι one way…Αν τον πάρεις, δεν έχει γυρισμό.
Να προσέχετε τι εύχεστε.
Δεν υπάρχουν “τελικές” λύσεις.
DustOfRoad είπε
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι Έλληνες-δες χάνουν το κουράγιο τους…Φαίη ειδικά εσύ δεν πρέπει να “πέφτεις”, αλλά κι αν σου συμβαίνει δεν πρέπει να το κοινοποιείς…
Φαίη είπε
αμαρτία μου το ξέρω.
γιαυτό είσαστε εδώ για να με σηκώνετε
έχω σηκώσει και εγώ άλλους στο παρελθόν
έτσι είναι, είμαστε άνθρωποι όχι ρομποτάκια τι να κάνουμε
DustOfRoad είπε
έτσι είναι αγαπητή….και δικό μας χρέος είναι αυτό : “γιαυτό είσαστε εδώ για να με σηκώνετε”…και όχι το άλλο, το απεχθές…
Κουράγιο….ένα ψωμί θα χαθεί το μισό και ένα ολόκληρο….τώρα συμβαίνει αυτό Φαίη….άρα ;;;;
Πατρικιος είπε
Φαιη cheer up να μην σε παρει ο διαλος.
Ειναι διαταγη
Φαίη είπε
ωχ!!
Πατρικιος είπε
Οξι και ξερο!
Εισαι περηφανη Ελληνιδα η οχι;
Φαίη είπε
ωχ!! ωχ!! ωχ!!
DustOfRoad είπε
Μπράβο Πατρίκιε…χαμογέλασε…τι μεγαλείο…..
Πατρικιος είπε
DustOfRoad
Αν της βασταγε ας εκανε κι αλλιως!
Οι Ελληνες και οι Ελληνιδες ΔΕΝ λυγιζουν! Ειναι σκαλισμενο εδω και αιωνες με χρυσα γραμματα στις σελιδες της Παγκοσμιας Ιστοριας!
Ειναι μαθημενοι να θυμωνουν και να πολεμανε!
Οι Αλβανοι με τα κλεψιμεϊκα και οι “εμποροι” κλεπταποδοχοι τους, μην πω ποιοι ειναι και με πουν παλι (οι σουσουραδες της “Ο”) αντισιμητη, θα πιαστουν στο φτερο!
DustOfRoad είπε
Ααα….εννοείς τους Αφορολόγητους ή τους Kalesmenus-Akalestus…χεχε τι τους περιμένει…..
Πατρικιος είπε
Ναι αυτοι και οι ………..αβαφτιστοι!
Μη ξεχναμε προ παντος αυτους!
Αλβανός και χρυσαυγίτης είπε
Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
h__p://www.youtube.com/watch?v=L8mRw130MOE
Προσκεκλημένος στην εκπομπή του ANT1 ”Πολιτικό Βαρόμετρο” είπε: ”Οι Έλληνες και οι Αλβανοί είναι δύο έθνη που για περισσότερο από χίλια χρόνια βρισκόντουσαν σε μία στενή σχέση. Αλβανική εθνική συνείδηση δημιουργήθηκε από τους Ιταλούς και τους Αυστριακούς τον 19ο αιώνα. Κατά τούτο λοιπόν είναι πολύ λογικό ένα μεγάλο μέρος των Αλβανών, για μένα τουλάχιστον προσωπικά, να είναι Έλληνες”.
Ομαδα νεοναζι κυψελης είπε
Μιχαλολιάκος: “Εθνικοί αγωνιστές οι Ταγματασφαλίτες”!
Μεταφορτώθηκε από το χρήστη HellasOrthodoxia την 14 Φεβ 2012
Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως οι Ταγματασφαλίτες ήταν εθνικοί αγωνιστές που έσωσαν την χώρα από τον κομμουνισμό και όχι προδότες και συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών!
Μάλιστα, στις έντονες αντιδράσεις του παρουσιαστή Σ. Χίου λέει “μην περιμένετε να απολογηθώ” και αναφέρεται στα εγκλήματα όχι μόνο των Γερμανών, αλλά και των Άγγλων εναντίον Ελλήνων!
Εμείς, αναρωτιόμαστε : Τι είδους “εθνικός αγωνιστής” είναι κάποιος που ορκιζόταν στο όνομα του Χίτλερ, δηλαδή του κατακτητή της Ελλάδας;
Ακόμα κι αν τα συγκεκριμένα Τάγματα όντως δημιουργήθηκαν ως “αντίβαρο” στον ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, που θα επιχειρούσε σίγουρα την κατάληψη της εξουσίας με τα όπλα μόλις οι εισβολείς έφευγαν, ρωτάμε τον κ. Μιχαλολιάκο:
Δεν συνιστά προδοσία η οποιαδήποτε συνεργασία Ελλήνων με τον οποιοδήποτε κατακτητή; Πώς γίνεται, εκείνοι που συνεργάστηκαν ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ των Γερμανών – που παραδέχεστε λέγοντας πως όποιος διαφωνεί είναι εκτός πραγματικότητας – να θεωρείται…εθνικός αγωνιστής;;
Επειδή διάφοροι παραμονεύουν να μας κολλήσουν την ταμπέλα του κομμουνιστή, πληροφορούμε πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε “άγιους” τους ΕΛΑΣίτες, ούτε βέβαια ξεχνάμε τις φρικιαστικές σφαγές εκείνων εναντίον των Ελλήνων (π.χ. στον Μελιγαλά και αλλού).
Τους θεωρούμε προδότες, διότι όποιον αγώνα έκαναν εναντίον των κατακτητών, των αμαύρωσαν μετά εξυπηρετώντας την ιδεολογία τους και όχι το καλό της Ελλάδας!
Με αυτή τη λογική, τι θα πρέπει να πούμε για τους Ταγματασφαλίτες που δημιουργήθηκαν από την αστική τάξη (Ράλλης, Πάγκαλος, Λογοθετόπουλος, Τσολάκογλου κλπ) που ΗΔΗ είχε προδώσει τη χώρα με την συνθηκολόγησή της στους Γερμανούς;
Επομένως, ο χαρακτηρισμός “εθνικοί αγωνιστές”, είναι εκτός από ανιστόρητος και προκλητικός!
Υ.Γ. Επειδή (ξαναλέμε) οι…ταμπέλες παραμονεύουν, υπενθυμίζουμε πως ο Εθνικόφρων αγωνιστής Ναπολέων Ζέρβας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ τα Τάγματα Ασφαλείας με απόφαση του ΕΔΕΣ Αθήνας, στα τέλη του 1943 – αρχές ’44. Αυτό, λέει πολλά!
Οβριος και κλεπταποδοχος είπε
Πραμα που σαλευει και το Μουστερη γυρευει!
Οβριοί χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!
Από τον Jonathan Cook.
Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet” ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
“Οι δικοί μας δεν θα λενε: “Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής”…. «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -”Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών”.
Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγάφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ…
Όλο το άρθρο εδώ:
h-tp://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html
Ο παππους μου ειχε χονδρομαναβικο στου Ρεντη είπε
Κόριννα είπε
Μπράβο Πατρίκιε!
Θὰ τῆς ἒλεγα κάτι σκληρό ἀλλά μέ πρόλαβες;
Μάνια είπε
Κοίτα να δεις για πότε εμφανίστηκαν να κάνουν επίθεση Πατρίκιε.
Τελικά παρακολουθούν τα πάντα .
Ειμαι ψυχακιας και ονειρευομαι ποσοστα είπε
Την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση μετά την ψηφοφορία της Κυριακής
και τον κατακερματισμό του πολιτικού σκηνικού,
από τη VPRC για τα «Επίκαιρα» (Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012),
με την ανάλυση του Χριστόφορου Βερναρδάκη και την επιμέλεια του Γιάννη Κορωναίου.
Χρυσά Αυγά 2,5 (ευρώ τα 3 με το συμπάθειο)
h__p://www.clevernews.gr/media/k2/items/cache/648a7207302fd2b1353ab2cf89655b02_XL.jpg
Πατρικιος είπε
Μανια,
απλως αποδεικνυω του λογου μου το αληθες χωρις ιδιαιτερο κοπο!
Δεν χρειαζεται να παω παρα περα!
Παιρνουν ακομα και φρασεις που εχω γραψει σε αλλα σχολια μου και τα κανουν ……ψευδωνυμα!
Αυτοι ειναι οι οβριοι!
Οι σαραφηδες και σκουπιδιαρηδες της καθε κοινωνιας που τους ανεχεται!!
———–
Κοριννα
Περιμενες κατι λιγοτερο απο μενα;
Αμπου-Μούσα είπε
Καλως τη Μανια απο την Παλαιστινη, αν δεν κανω λαθος …
Φαίη είπε
Σιγά ρε παιδιά, σιγά ρε παιδιά πέσατε όλοι σας πάνω μου να με φάτε.
Όταν βλέπετε την Πατρίδα ανοχύρωτη δεν σας πιάνει ένας κόμπος στην καρδιά;;
Ε αυτό με έπιασε και μένα αλλά θα το γυρίσω στο βρισίδι από εδώ και πέρα να δείτε.
Πάντως αυτό το όξι και ξερό του Πατρίκου ήταν όλα τα λεφτά.. Λύθηκα στα γέλια
σκουπιδιαρηδες της καθε κοινωνιας που τους ανεχεται!! είπε
Χρυσά Αυγά , Μιχαλολιάκος και κακό συναπάντημα
h__p://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/06/18/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AC-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AC-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1/
Πηγή: “Ποντίκι”
Μια σύντομη περιήγηση με τους … αγέρωχους του νεοναζιστικού σιναφιού. Από τον Νίκο Μιχαλολιάκο ιδρυτή της Χρυσής Αυγής, μέχρι της μέρες μας.
Ευτυχώς για την αστυνομία, εκτός από τα δικά της think tanks, που δεν βρήκαν για τη συγκεκριμένη περίπτωση χρόνο και ουσία για να καταναλώσουν, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες οι «αποθήκες» στοιχείων των εφημερίδων αλλά και όσων αριστερών οργανώσεων, είτε αποσπασματικά είτε πιο συστηματικά, καταγράφουν και χαρτογραφούν, πέρα από τις πολιτικού χαρακτήρα νομότυπες εκδηλώσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, και τις άλλες, τις πολύ πιο εξτρεμιστικές….
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη σύντομη ιστορική περιήγηση με τους… αγέχορους του νεοναζιστικού σιναφιού. Και να δούμε αυτούς που κατηγορήθηκαν, είτε πριν από τη σύνταξη του καταστατικού … χάρτη δικαιωμάτων του νεοφασίστα είτε μετά το 1993, όπου η Χρυσή Αυγή έκανε τα πρώτα… σκιρτήματα της στη σκιά του ιδεολογικού σκότους.
Για ευνόητους λόγους η αναφορά σε ονόματα γίνεται με τα αρχικά τους, όμως σε καμία περίπτωση τα γεγονότα που περιγράφονται – όπως βλέπουμε στην εισαγωγή ή στον επίλογο ταινιών – δεν είναι φανταστικά. Δυστυχώς.
Ο επικεφαλής
Το Νούμερο 1 είναι… 1 διαχρονικά και δεν αλλάζει. Γι’ αυτόν θα κάνουμε μια εξαίρεση. Δεν έχει άλλωστε νόημα και αξία, όταν αναφέρεσαι στον Φύρερ (ηγέτη, καθοδηγητή στα γερμανικά) του ελληνικού νεοναζισμού, να καλύψεις σε αποχρώσες σκιές το όνομα του γενικού γραμματέα της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου. Του ανθρώπου που κατάφερε να εκλεγεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ως δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας.
1. 0 Μιχαλολιάκος, λοιπόν, δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει και να διαδηλώνει ακόμη και μέσα στο δημαρχείο της πόλης, που ανά τους αιώνες αποτελεί σύμβολο της Δημοκρατίας, την ιερή προσήλωση του στα μαύρα ιδεώδη που αντιπροσωπεύει ο ιδεοληπτικός σκοταδισμός ενός ναζιστικού χαιρετισμού.
Υπήρξε ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής. Τον Δεκέμβριο του 1976 είχε συλληφθεί ωστόσο και κατηγορηθεί για συμμετοχή στην επίθεση σε δημοσιογράφους κατά την κηδεία του βασανιστή της χούντας Μάλιου. Συλλαμβάνεται και κατηγορείται εκ νέου τον Ιούλιο του 1978, αυτή τη φορά ως μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής ομάδας βομβιστών και τον Οκτώβριο του 1979 καταδικάζεται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Στη φυλακή λέγεται πως είχε έρθει σε επαφή με τους πρωτεργάτες της χούντας.
Μαύρη είναι η… «νύχτα»
2 Το πιο πρόσφατο και χτυπητό παράδειγμα ενός ταραχοποιού πολιτευτή της οργάνωσης αποτελεί ο Χρήστος Ρ. Υπήρξε υποψήφιος περιφερειάρχης και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής το 2010 στη Δυτική Ελλάδα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. ‘Εχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων ως μπράβος, για συμβόλαια θανάτου ή για διευκόλυνση εκπλήρωσης από άλλους τέτοιων κοντράτων, ενώ πρόσφατα προφυλακίστηκε για υπόθεση διπλής δολοφονίας.
* Τον Ιούνιο του 2009 παίρνει άδεια λειτουργίας ενός μπαρ στην ταραγμένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μάλιστα το συγκεκριμένο στέκι παρουσιάζεται ως ορμητήριο των frei corps, που
σε συχνά χρονικά διαστήματα εξαπολύουν επιθέσεις.
* Τον Φεβρουάριο του 2010, το ίδιο μάλιστα βράδυ που ακολούθησε ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, πιάστηκε επ\ αυτοφώρο με όπλο το οποίο προσπάθησε να κρύψει στο μαγαζί του,
μαζί με μια στοίβα από ναζιστικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε «έρευνα» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ανήκει στην «Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα», τους οποίους, όπως είδαμε, επιχείρησε ο Παπουτσής να καταστήσει συνομιλητές του, αλλά δεν βρήκε… ευήκοα ώτα!
Η περίπτωση «Περίανδρου»
3. 0 Αντώνης Α., γνωστός και ως «Περίανδρος» από το όνομα του Κορίνθιου τυράννου, υπήρξε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής τη δεκαετία του 1990 κι εμφανίζεται να οργανώνει και να συμμετέχει στη δολοφονική επίθεση εις βάρος τριών νεαρών ακριβώς απέναντι από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 16 Ιουνίου του 1998.
Οι… «καταδρομείς» βάζουν στόχο τους φοιτητές Δημήτρη Κουσουρή, Γιάννη Καραμπατσόλη και Ηλία Φωτιάδη, τους οποίους επιχειρούν να περικυκλώσουν. Άρχισαν κινούνται απειλητικά κατά πάνω τους, δείχνοντας τον Κουσουρή και φωνάζοντας «Αυτός είναι!». Οι Καραμπατσόλης και Φωτιάδης καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά τον Κουσουρή τον εγκλωβίζουν και τον χτυπούν ανελέητα με ρόπαλα στο κεφάλι. Τον εγκαταλείπουν μόνο όταν τον βλέπουν να πέφτει κάτω και να παραμένει ακίνητος!
Ο Κουσουρής, γραμματέας τότε της Οργάνωσης Σπουδάζουσας της Νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ, ήταν στα δικαστήρια για μία υπόθεση σχετική με το ΑΣΕΠ, που όμως συμπίπτει χρονικά με τη δίκη πέντε μελών της Χρυσής Αυγής για μία άλλη αιματηρή επίθεση σε μέλη της τότε ΟΣΕ (μετέπειτα ΣΕΚ) στη Φωκίωνος Νέγρη περίπου δύο χρόνια νωρίτερα (6 Μαρτίου 1996).
Ο «Περίανδρος», ύστερα απ’ αυτή την επίθεση, κρυβόταν για 7 ολόκληρα χρόνια. Παρουσιάστηκε και παραδόθηκε στις… διωκτικές αρχές τον Σεπτέμβριο του 2005 και προφυλακίστηκε για να δικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2006. Βαρύνουσα σημασία στη δίκη που ακολούθησε είχε η κατάθεση του Χρήστου Γεωργόπουλου, του γιατρού που χειρούργησε τον Δ. Κουσουρή το βράδυ της επίθεσης:
«Τον χειρούργησα το ίδιο βράδυ γιατί δεν είχε πολύ χρόνο, θα πέθαινε, σώθηκε γιατί ήταν νεαρός οργανισμός. Τα χτυπήματα στο κρανίο ήταν πολλαπλά, είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια βία. Η δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε ισούνταν με αυτά που ασκούμε σε τριάντα εκατοστά τσιμέντο για να σπάσει! Όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά.
Ο βασικός κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών, τα οποία στο εφετείο κατέπεσαν στα 12. Σύμφωνα με τα «Νέα» στις 17 Μαρτίου του 2004, «η ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. που συστήθηκε για τη σύλληψη του ενόσω φυγοδικούσε σκόνταψε στις διασυνδέσεις της “Χρυσής Αυγής” και του ίδιου του “Περίανδρου” με αξιωματικούς του Σώματος».
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, που ουδέποτε διαψεύστηκε, τα απόρρητα έγγραφα της ειδικής αυτής ομάδας αποκάλυπταν πως «η Αστυνομία προμήθευε στους Χρυσαυγίτες ασυρμάτους και κλομπ στις μαζικές διαδηλώσεις, στις επετείους του Πολυτεχνείου και σε εκδηλώσεις του “αριστερίστικου και αναρχικού χώρου”, για να εμφανίζονται ως αγανακτισμένοι πολίτες και να προκαλούν επεισόδια».
«Πρωτοφανής ασυλία»!
4 Σ’ αυτή τη θέση τοποθετούνται από κοινού οι Δημήτρης Ζ. και Χάρης Κ. Πρόκειται για δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της οργάνωσης κι εκ των πρωτοπαλίκαρων τότε του Φύρερ, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε έναν χρόνο με αναστολή για την επίθεση στις 6 Μαρτίου του 1996 στη Φωκίωνος Νέγρη σε βάρος μελών της αριστερίστικης οργάνωσης ΟΣΕ και μετέπειτα ΣΕΚ.
Λίγα χρόνια αργότερα, ο Χάρης Κ. καταδικάζεται σε 4 χρόνια φυλακή για ληστεία του πρακτορείου διανομής εφημερίδων «Αργός» στην Καλαμάτα και οδηγείται στη φυλακή. Εμφανώς μεταμελημένος, θ’ αποσχιστεί από το… «Κόμμα» μετά τη φυλακή και θα γράψει ένα βιβλίο, στο πλαίσιο της έκδοσης του οποίου δίνει αρκετές συνεντεύξεις. Σ’ αυτές, μεταξύ πολλών άλλων, αποκαλύπτει ότι:
«Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει φιλοφασιστικό κόμμα που να απολαμβάνει την ασυλία που έχει η Χρυσή Αυγή από το ελληνικό κράτος… Ξέρω ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος… Όταν το κράτος δεν θέλει να εμπλακεί σε συμπλοκές με τους αναρχικούς, ουσιαστικά μας χρησιμοποιεί προκαλώντας μεταξύ μας συγκρούσεις.
Η αστυνομία, για παράδειγμα, πολλές φορές έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι. Με εμάς τηρούσαν μια στάση συμπάθειας. Ήταν φιλικοί, θα έλεγα, τις περισσότερες φορές. Μας έβλεπαν να χτυπιόμαστε με τους άλλους και δεν έκαναν τίποτα… Στις πορείες είχαμε μαχαίρια, κλομπ, ξυράφια. Τις ασπίδες τις φτιάξαμε με μερικούς συναγωνιστές» («Ταχυδρόμος», 27.3.04 και 23.4.05). Ο Δημήτρης Ζ. θα βγει από τη Χρυσή Αυγή και θα επιχειρήσει να εκλεγεί βουλευτής στις τελευταίες εκλογές ως υποψήφιος του ΛΑΟΣ, κόβεται όμως την τελευταία στιγμή από τον Καρατζαφέρη.
Επιθέσεις κατά συρροή
5 Παναγιώτης Ρ., γνωστός και ως «Πόρκυ». Κατηγορήθηκε για επίθεση με μαχαίρι στο Μοναστηράκι στις 19 Οκτωβρίου 2005. Όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ της εποχής:
«Στις 19 Οκτωβρίου 2005 τραμπούκοι νεοναζί, ένας εκ των οποίων είναι ο Π.Ρ., γνωστός με το ψευδώνυμο “Πόρκυ”, μαχαίρωσαν δύο αδέλφια. Ο Ρ. χτύπησε τον μικρότερο αδερφό δίνοντας του 13 (!) μαχαιριές, εκ των οποίων η μία στον αυχένα και η άλλη δίπλα στο αυτί, προκαλώντας του σοβαρότατο εγκεφαλικό τραύμα. Νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του. Ο λόγος για τον οποίο ο νεοναζί χτύπησε το νεαρό φοιτητή ήταν γιατί ο τελευταίος φορούσε μια αντιφασιστική κονκάρδα.
Ο Ρ. καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε 21 χρόνια και 3 μήνες φυλακή και οδηγήθηκε στις φυλακές (17 στο εφετείο). Πέντε χρόνια νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2000, ο Ρ. είχε συμμετάσχει και ήταν κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του σε άλλες επιθέσεις στην Πλ. Κυψέλης και το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο, για τις οποίες επίσης καταδικάστηκε εκ των υστέρων, αφού είχε οδηγηθεί στη φυλακή».
Ύστερα … έγινε αστυνομικός
6 Γιάννης Α. Καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2008 σε έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή, ποινή που επαναβεβαιώθηκε και στο εφετείο. Ο νεοναζί ομαδάρχης της «Χρυσής Αυγής» καταδικάστηκε για την επίθεση στην οποία φέρεται ότι συμμετείχε και καθοδήγησε ενάντια σε μέλη του ΣΕΚ που το καλοκαίρι του 2000 προπαγάνδιζαν με αφισοκόλληση αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Κυψέλη.
Ο Α., λίγο μετά την επίθεση, προσελήφθη στην… αστυνομία μέσω ΑΣΕΠ σε διαγωνισμό για ειδικούς φρουρούς, εγείροντας δικαιολογημένα ερωτήματα για την ποιότητα των στοιχείων και των παραστατικών που προσκόμισε, δεδομένου ότι απαιτείται λευκό ποινικό μητρώο.
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, του 200, υποδείχτηκε ως επικεφαλής του frei cops οιτ εκδήλωσε την επίθεση στο Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο, για την οποία έχει καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκισης πρωτόδικα! Συνεργάτης του σ’ αυτές τις επιθέσεις κατά το κατηγορητήριο ήταν ο “Πόρκυ”. Ο Α. εξακολουθεί να προσφέρει τις “καλές” του υπηρεσίες στο … άσπιλο από νεοφασιστικές επιρροές σώμα της αστυνομίας και πληροφορίες τον φέρουν στο δυναμικό τμήματος των νοτίων προαστίων
Σκοπίμως ατεκμηρίωτες
Πάντως, χωρίς να αναφερόμαστε σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν κι εξακολουθεί ν’ αποτελεί ζήτημα, το οποίο κατά καιρούς πολλοί εγείρουν, το ότι κατηγορούμενοι ανήκοντες στη συγκεκριμένη οργάνωση τυγχάνουν πολύ συχνά ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης, ως απότοκο γεγονός, λένε κάποιοι… φιλύποπτοι, των σκόπιμα ατεκμηρίωτων δικογραφιών που υποβάλλουν στη δικαιοσύνη οι κάθε φορά επισπεύδουσες αστυνομικές αρχές. Αυτό έχει ως φυσική συνέπεια κι άμεσο αποτέλεσμα να τους αποθρασύνει η ατιμωρησία, με τις δίκες τους ν’ αναβάλλονται και στο μεσοδιάστημα αυτοί να εξακολουθούν με αμείωτη ένταση την κακοποιό τους δράση. Εμμονές προκατειλημμένων, κατά πάσα πιθανότητα…
Πηγή: “Ποντίκι”
Πατρικιος είπε
Αρουραιοι και ποντικια!
Τρωκτικα παντου!
Και μαϊμούδες είπε
h__p://img.chan4chan.com/img/2009-05-13/1242221390135.jpg
Μάνια είπε
Kαλώς τον Λαλάκη απ΄το antinews.
Βλέπω κρατάτε αρχείο γαι οσους σας τα χώνουν .
Υπουλ όντα.
Εχετε μπλοκάρει το σύστημα εδω κια ωρα να μην σταλεί το μήνυμα μου.
Nancy είπε
Ποιός είναι ο Λαλάκης Μάνια; Δεν γράφει εδώ κάποιος με τέτοιο όνομα, καλό είναι να μην ανακατεύουμε τα ιστολόγια μεταξύ τους γιατι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα εκ του μη όντος.
Φαίη είπε
Nancy,
όποιος και να’ ναι έρχεται ασορτί με τον Πατρίκιο γιατί προφανώς διαολίζεται.
Μάνια είπε
Μην φοβάσαι Νάνσυ ,δεν δημιουργέιται κανένα πρόβλημα.
Ο λαλακης είναι ενας και καλά ΕΛληνας,οπως και καποιοι αλλοι ,που μου εκαναν επίθεση στο αλλο ιστολογιο οποτε εγραφα κατι αρνητικό για τους Σιωνιστές.
Οταν πριν δυο χρόνια ειχε πάει το καράβι στην Γάζα με Ελληνες και αλλους ακτιβιστές και οι Ισραηλινοί ανοιξαν πυρ και εγω το κατέκρινα αυτοι εγραφαν οτι ημουν και ΄γω στο καραβι.
Τωρα παρουσιάζονται εδώ σαν μαφιοζοι να μου το θυμίσουν , να μου δείξουν οτι δεν ξεχνάνε. πραγμα που σημαίνει οτι είναι μια κλίκα που παρακολουθεί και σταμπάρει οποιος τους πανε κοντρα.
Πατρικιος είπε
Για τη σουσουραδα αποκλειστικα!
Ναι αυτη που καθε πουρνο-πουρνο πεταει καλημερες στην “ακρογιαλια” πινοντας το καφε της!
“καλημερα Φωτεινη μου” “καλημερα αρκαδι μου”…….καλημερα καβουρα μου
Μη σου πω τιποτα και σενα. Αντε μια-μια σας!
otan ta lege o majestic me thn acropoli kapoioi koroideuan........ exeis arxeio olympia...... είπε
,
opa είπε
mathites tora ekso apo to syntagma
Πυκτης είπε
αυτο θα το πληρωσετε με το αιμα σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
dyspistos είπε
Εμείς οι Ελληνες, φίλτατε Πύκτη, δεν βουτάμε σε αίμα για να εκτονωθούμε. Διάβασε τον Βράχο πιο πάνω και σκὲψου.
Εμείς, που είχαμε Σωκράτη, Αριστοτέλη, Ηράκλειτο, Πυθαγόρα κ.ά., γκρεμίζουμε τους τυράννους και τους παραδίδουμε στη Δικαιοσύνη. Που δεν πίνει αίμα, για να καθαρθεί, φίλε.
Εκτόνωση θάταν να σφάξω τον ΓΑΠ. Σύνθημα να μετατραπεί σε όχλο βρυκολάκων ο λαός.
Πυκτης είπε
ΕΚΤΟΝΩΣΗ ? οχι φιλε μου, δεν το λεω για εκτονωση, μιλω για οσια και ιερα , για την πατριδα που ειχε ηρωες πολεμιστες, αυτοι δεν σκοτωναν για εκτονωση…το ιδιο θα γινει και τωρα
Μετων είπε
Κἀτι σχετικὀ. Απεβἰωσε προσφἀτως σε ηλικἰα 93 ετὠν ο ἐμπορος ἐργων τἐχνης Ρὀμπερτ Εμμἀνουελ Χεχτ, γὀνος εβραϊκης οικογενεἰας που διαθἐτει μεγἀλη ομὠνυμη αλυσἰδα καταστημἀτων. Κατηγορἠθηκε κατ’ επανἀληψιν για διακἰνηση προϊὀντων αρχαιοκαπηλἰας και γι’ αυτὀ καταδικἀσθηκε απὀ ιταλικἀ δικαστἠρια. Υπενθυμἰζουμε επἰσης οτι η Εβραἰα «ἐμπορος τἐχνης» Πεγκ Γκὀλντμπεργκ κατηγορἠθηκε για διακἰνηση ελληνικὠν αρχαιοτἠτων απο την τουρκοκρατοὐμενη Βὀρειο Κὐπρο.
Κωνσταντίνα είπε
Εξάλλου υπό κατοχή η Ελλάδα έχασε αμέτρητους και αμύθητους θυσαυρούς. Έτσι “νομιμοποιήθηκε” και το εμπόριο αρχαιοελληνικών θησαυρών… Αλλά τόσα χρόνια που υποτίθεται είμαστε ελεύθεροι, που είναι να σηκώσουμε κεφάλι σ’ αυτά; Όλος ο πλανήτης έβγαλε λεφτά από μας κι έχουν το θράσος και μιλάνε. Αλλά εδώ σου λέει έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα ανασκαφών στην Ελλάδα σε τέσσερις ξένες χώρες …
Πώς δεν τρελαθήκαμε ακόμη μ’ αυτύς που μας κάνουν κουμάντο; Ή μήπως έχουμε τρελαθεί και δεν το καταλαβαίνουμε; Πάντως ζούμε σε άλλη πραγματικότηα από πολύν κόσμο δε θα το αρνηθείτε…
Πατρικιος είπε
Κλεψια και αρχαιοκαπηλια και να ΜΗΝ ειναι αυτοι μεσα Μετωνα;
Αυτο και ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ.
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι θα μας δουλευεουν και οι πουστοεγγλεζοι με τα ελγινια κλεψιμεϊκα τωρα!
astillais είπε
Μα γι αυτό το έκαναν
Άντε πόσο θα ζω να σου μαθαίνω.
Πατρικιος είπε
Λες να ξανα-μπουρλοτιασουν καμια συναγωγη να μας ξαναπουν αντισιμητες;
Δεν θα το αντεξω!
ΥΓ.
Πιο πανω αφιερωσα τραγουδι στη σουσουραδα μας!
Μοιρασου το!
fantomas είπε
…να “κλέψουμε” κι εμείς την …ελευθερία μας…η μόνη λύση είναι η ίδρυση κάτω βουλής…μια εθνοσυνέλευση ρε παιδάκι μου…πώς το λένε…
Κωνσταντίνα είπε
Αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα έτσι που το πάνε! Το ‘χουμε ξανακάνει με το Βενιζέλο!…Αν αυτοί αρνηθούν να κάνουν εκλογές,να τις κάνουμεμόνοι μας;! Πολύ μου άρεσε.
:ο) είπε
αυτά λέω και εγώ
DustOfRoad είπε
Ααχ βρε Φαίη, μ΄ακούς ;;;;
Πάρε λίγο κουράγιο που βρήκα…είναι λίγο μπαγιάτικο…περσινά ξινά σταφύλια θα μου πεις αλλά να….
Του ΑΝΕΣΤΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ
Αντισυνταγματάρχης ΣΔΓ
Πρόεδρος ΣΥΣΜΕΔ
….Η απάντηση βρίσκεται στην καρδιά όλων των Ελλήνων πολιτών. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς, πολύ σύντομα θα δοθεί δημοκρατικά. Ο Ελληνικός λαός πολύ σύντομα θα τιμωρήσει τους ξένους και ντόπιους δυνάστες του. ….
Φαίη είπε
ευχαριστώ DustOfRoad..
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ είπε
‘Ενας ΑΝΤΡΑΣ λοχίας ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!’όλοι φοράνε φούστες;;;;;;;;;
Soula είπε
ντροπη !! αισχος !!! ανικανοι παρτε δρομοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ είπε
IRA ΘΕΛΕΤΕ IRA ΘΑ ΕΧΕΤΕ. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΩΣ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.
greek είπε
ΨΟΦΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
Απολλώνιος είπε
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ.Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ,ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.ΟΥΣΤ ΡΕ.
irmini είπε
Ας ηρεμίσουμε, ποτέ δεν πάρθηκαν σωστές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Δεν είναι ίδιο της φυλής μας να θέλουμε αίμα για εκδίκηση. Η εκδίκηση θα είναι να ορθώσουμε το ανάστημα μας. Να κάνουμε το αντίθετο από αυτά που περιμένουν να κάνουμε, αν μας περιμένουν να φωνάζουμε στο Σύνταγμα εμείς, να κάνουμε κινήσεις να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να υπερασπίσουμε την Ελλάδα. Ο ένας για τον άλλο κι όλοι μαζί για την Ελλάδα.
DustOfRoad είπε
Πότε κινδυνεύουν τα πλοία από τα κύματα;;
Γιατί έπεσαν τα ντουβάρια της Ιεριχού;;
Γιατί τα πεζοπόρα τμήματα βαδίζουν άναρχα όταν περνάνε μια γέφυρα;;;
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ
ούτε για αστείο δεν θα το κάνουμε κάποια φορά (σύντομα);;;
Έτσι ρε παιδί μου….για να μετρήσουμε αποτελέσματα…στατιστικά δηλαδή….ούτε μια φορά (σύντομα);;;;
Συντονιστείτε σε κάτι απλό…μποϋκοταζ Γερμανικών προϊόντων….
….Όλα τα πατριωτικά ιστολόγια κοινή ανάρτηση σε κοινή ώρα…δεν έχει σημασία το περιεχόμενο….ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ μας ενδιαφέρει και τους τρομάζει….άντε, μασημένη τροφή θέλουν κάποιοι….
DustOfRoad είπε
Να κι ένα παράδειγμα…
………………………………………..
Στα χέρια τους παίρνουν την εμπορία του γάλακτος, του κρέατος αλλά και του μαλλιού, που εδώ και χρόνια είναι ξεχασμένο στην χώρα μας, 100 κτηνοτρόφοι από την Μαγνησία και την Λάρισα οι οποίοι και ίδρυσαν τον πρώτο Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων με την ονομασία «Ρήγας Φεραίος».
……………………………………………………..
Αλλά τα blogs δεν μπορούν να συντονιστούν….όχι ότι δεν θέλουν…όοοοχιι….δεν μπορούν….είναι θέμα τεχνολογίας και τεχνογνωσίας που δεν έχουν….καταλάβατε;;;;σχολιάστε ελεύθερα αλλά όχι και να ….συντονιστείτε….
EYAKI είπε
ΣΩΣΤΟΣ…ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΕΛΛΗΝΑΣ είπε
Υποκριτές !!! Τώρα σας έπιασε όλους ο πόνος γιά τα απομεινάρια του μεγάλου Ελλήνικού πολιτισμού. Που είσασταν όταν φωνάζαμε γιά την πλημμελή φύλαξη των πατρώων μνημείων ? Που είσασταν όταν γράφαμε για τις καταστροφές και το πλειάτσικο των ξεριζομένων τεμαχίων από τον Παρθενώνα ,με παραλήπτες όλες τις χριστιανικές εκκλησίες ,που φύτρωσαν σαν μανιτάρια κάτω από τον Ιερό βράχο ? Που είσασταν όταν δίναμε αγώνες για να μήν καταστραφεί ο ναός των 12 Θεών ,από την βαρβαρότητα των νεοελλήνων ? Που είσασταν ότα βέβηλοι σκοταδιστές κατέστρεψαν τον ναό του Διονύσου ,στο ομώνυμο προάστειο ?
Που είσαστε όταν στις εκκλησίες όλης της χώρας ,αναθεματίζεται επτάκις ο Ελληνικός πολιτισμός ,κατά την εορτή της ορθοδοξίας ? Που είσαστε όταν υβρίζονται καθημερινά οι πρόγονοι μας ,ως ” ειδωλολάτρες ” ,από την εκκλησία και και τους λάτρεις της ?
Δυστυχώς φοβάμαι ότι τα χειρότερα εις βάρος του Ελληνικού πολιτισμού και των απαράμιλλων έργων του , έπονται και η ευθύνη
δεν θα μπορεί να καταλογισθεί μόνον εις βάρος της άχρηστης Βυζαντινορωμέικης κάστας που μας κυβερνάει ,αλλά και σε
ολους που ενσυνείδητα ή ασυνειδητα ,ακολουθούν τα κελεύσματα αυτού του ανθελληνικού κατεστημένου .
DustOfRoad είπε
Άκου Έλληνα…ήρθες να μας μιλήσεις για τα στραβά της Ορθοδοξίας τέτοιους καιρούς ;;;
Μην διχάζεις….θα σε πω μάγκα αν καταφέρεις και ενώσεις…ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;
שי είπε
να και μια σωστή κουβέντα:
να καταφέρεις να ενώσεις αντί να διχάζεις
Κόριννα είπε
Dustofroad,
αὐτοί εἶναι βλαμμένοι.
Παρακολουθοῦν τὶς ἀναρτήσεις καὶ πετάγονται ὅπου νομίζουν ὅτι μποροῦν νὰ κατηγορήσουν τὴν Ὀρθοδοξία(ἐξυπηρετώντας τὸν Σόρο)καὶ τὸ Βυζάντιο(ἐξυπηρετώντας τὸ Βατικανό).
Δὲν ἀξίζει νὰ ἀσχολῆται κανείς μαζί τους.
Το ρολόι είπε
Σωστός ο D.O.R.
++++
DustOfRoad είπε
Yes madam…
ΕΛΛΗΝΑΣ είπε
Με τέτοια μυαλά ,που χειρίζονται τα Ελληνικά θέματα από όπου σας συμφέρει και δεν μπορείτε να δείτε ,λόγω θρησκευτικού φανατισμού,την πραγματικότητα ,ασφαλώς και θα έλθουν τα χειρότερα.
Αλήθεια ποιά είναι η διαφορά μεταξύ της απάθειας σας για την καταστροφή του ναού των 12 Θεών και της έντονης αγανάκτησης σας ,γιά την σημερινή κλοπή των αρχαίων αντικειμένων ?
Τήν καραμέλα του διχασμού αλλού . Μήπως θα πρέπει να προτάξεις την αλήθεια που είναι παραχαραγμένη ,για να μπορέσουν επιτέλους οι Έλληνες να βρούν τι ακριβώς φταίει για την κατάντια μας ?
astillais είπε
ΕΛΛΗΝΑΣ
Κι εσύ προτάσεις την αλήθεια;
Άντε ρε ξύσου
ΕΛΛΗΝΑΣ είπε
Μήπως έχασες ακόμη και εκείνο το κρύο χιούμορ που διατηρούσες ? Ανόητη και άκομψη απάντηση για μία κυρία .
Επειδή όμως με ξέρεις κι απ’την καλή και κυρίως από την ανάποδη,αυτή την φορά δεν θα σου κάνω το χατίρι να πέσω
στο επίπεδό σου.
Όσο για τα ξυσίματα , κάνε τα εκεί που σου χρειάζονται ,λόγω απραξίας….
astillais είπε
Αυτό που έχασα το ξέρω
αυτό που βρήκα να δείς.
Έλληνας είπες;
Το κάθαρμα πως ετυμολογείται;
Μαρία Π. είπε
Πράγματι, αρχισε το πλιάτσικο από τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ. Πρεπει, όμως να σταθούμε και στη σημειολογία του γεγονότος, που ειναι το κτύπημα στην ρίζα μίας πανανθρώπινης αξίας ταυτισμένης με τον Ελληνισμό.
ΟΛΥΜΠΙΑ από την Χιλή μέχρι το Αφγανιστάν σημαίνει Ελληνισμός. Απαξιώνεται λοιπόν και συμβολικά η εννοια του Ελληνισμού στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης.
Μία Αξία του Ελληνισμού που είναι μέχρι σήμερα πανανθρώπινα αποδεκτή και καθε 4 χρόνια ενώνει την Οικουμένη και υμνεί τον Ελληνισμό, καλείται σε όλες τις γλώσσες του κόσμου OLYMPIA. Ποιοί θέλουν να την απαξιώσουν?
Για την ουσιαστική απαξίωσή μας φρόντισαν οι γυρολόγοι πολιτικοί που γύριζαν τον κόσμο και καθύβριζαν τον ελληνικό λαό που τους εμπιστεύθηκε, τον διέσυραν, τον έδωσαν βορά σε κιτρινες φυλλάδες να τον φτύνουν και αυτές ξεκαπιστρώθηκαν και έβαλαν στο βρωμόστομά τους την Ακρόπολη, ετόλμησαν να ζητήσουν τα νησιά μας και το μπλε του Αιγαίου, και τον ίδιο τον Ηλιο μας, ακόμα και αυτόν τον Ανεμο!
Δεν θέλω να γίνω Κασσάνδρα. Σε λιγους μήνες θα έχουμε την αφή της φλόγας για τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2012. Θα ρωτήσω μόνο: Μήπως, μέσα σ’ αυτή την νοσηρή ατμόσφαιρά που δημιουργήσανε, το τελετουργικό της αφής που συγκλονίζει εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη “μεταλλαχθεί” σ’ ένα γραφικό πανηγυράκι ?
שי είπε
το τελετουργικό της αφής που συγκλονίζει εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη “μεταλλαχθεί” σ’ ένα γραφικό πανηγυράκι ?
δυστυχώς η αφή της φλόγας είναι χιτλερικής έμπευσης τελετουργικό, αλλά ήταν τόσο πετυχημένο που υιοθετήθηκε πάραυτα απ την ολυμπιακή κοινότητα.
τώρα βέβαια αν περιμένεις το περιστατικό της ληστείας του μουσείου της ολυμπίας για να δεις να μεταλλάσσεται σε ”γραφικό πανηγυράκι” το καπέλωμα της ολυμπιακής ιδέας από πολυεθνικές τύπου κόκα κόλα, εεεε μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη
χαιρετίσματα λοιπόν
Κόριννα είπε
Κάνεις μεγάλο λάθος.
Δὲν εἶναι καθόλου Χιτλερικῆς ἐμπνεύσεως ἡ ἀφή τῆς φλόγας.
Οὔτε καὶ ἡ σβάστικα,πού εἶναι ἀρχαῖο Ἑλληνικό σύμβολο.
Δὲν ἀπορρίπτουμε ὅ,τι ὡραῖο βρωμίζει κάποιος ψυχοπαθής.
Ἡ Ὀλυμπιακή φλόγα συμβολίζει τὴν φωτιά πού ἔκλεψε ὁ Προμηθέας ἀπὸ τὸν Δία,καί στὴν Ἀρχαία Ἑλλάδα,κατὰ τὴν διάρκεια τῶν ἀγώνων,ἄσβεστη παρέμενε ἡ φλόγα αὐτή.
Ἔμεινε λοιπόν νὰ συμβολίζει τοὺς Ὀλυμπιακούς.
Ἴσως ὁ Χίτλερ νὰ τὴν ξαναχρησιμοποίησε γιά πρώτη φορά ἀπό τότε πού ξανάρχισαν οἱ ἀγῶνες.
DustOfRoad είπε
Αμάν ρε συ Κόριννα….μην αφήσεις να πέσει κάτι κάτω….ένα λαθάκι κάναμε…άκουσες τι είπαν οι Ρώσοι στην λίμνη Βοστόκ ;;;; “Βρήκαμε κάτι που μοιάζει με χρυσή σβάστικα”….
Ή οι ΟύμπερΑλες βουτήξανε σε πολύ βαθιά νερά στα μέσα του 20ου αιώνα ή ….
Φαίη είπε
Κόριννα,
είσαι απαραίτητη στο μπλογκ..
שי είπε
κόριννα καλησπέρα,
δεν μιλάω για τη φωτιά γενικώς, ούτε για τον συμβολισμό της φωτιάς του προμηθέα στην αρχαιότητα, αλλά για την υπόθεση της αφής της φλόγας που ξεκινώντας απ την ολυμπία τρέχει από πόλη σε πόλη σε όλο το κόσμο μέχρι να φτάσει να ανάψει στο στάδιο των ολυμπιακών την ημέρα έναρξης, όπου γίνονται οι ολυμπιακοί αγώνες κάθε φορά…
αυτή λοιπόν η ”ολυμπιακή φλόγα” έσκασε μύτη για πρώτη φορά στους ολυμπιακούς του βερολίνου το 1936
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 1936 ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΔΕΝ υπήρχε ως τελετουργικό.
ούτε να βρωμίσω τίποτε πάω ούτε απορρίπτω κάτι. επισημαίνω μια λεπτομέρεια που ίσως πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.
κι είχα διαβάσει πάρα πολλά το 2004 για τους ολυμπιακούς και ήμουν κι εθελοντής!
astillais είπε
שי
Η αφή της φλόγας είναι άλλο και άλλο το τσιρκουλογύρισμα
Εσύ μίλησες για την αφή και μάλιστα για το τελετουργικό της αφής
Τώρα τα γυρίζεις;
Επίσης άλλο φλόγα άλλο φωτιά
αυτά είναι από τα βασικά
πως και σου διαφεύγουν;
astillais είπε
Κόριννα ,
η σβάστικα δεν είναι σύμβολο (με την τρέχουσα έννοια)
είναι συν-βολο με την χρηστική έννοια
Δηλαδή για να το πω απλά με ένα παράδειγμα απ΄τα χιλιάδες
Έχεις δεί αυτό που βιδώνουν και ξεβιδώνουν τις ρόδες των αυτοκινήτων;
το λένε σταυρό τα μαστόρια
ε αυτό για να γυρίσει και να βιδώσει ή να ξεβιδώσει απαιτεί ροπή
αυτή την ροπή την δίνουν τα χέρια
Επίσης η σβάστικα είναι σε άλλη εκδοχή (επίσης χρηστική) 4Γ ενωμένα
Αν μπορούσα να στο σχεδιάσω θα ήταν ποιό εύκολο
Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και ρώτα κάποιον που γνωρίζει
οπότε θα καταλάβεις γιατί είναι σύν-βολο
Οι αρχαίοι απεχθάνονταν την διακόσμηση(άλλο αν οι αρχαιολόγοι -ευτυχώς όχι όλοι-μιας και δεν μπορούν να το εξηγήσουν λένε ότι ήταν διακοσμητικά -την τύφλα τους λέω εγώ)
ότι έφτιαχναν ήταν προς χρήση ή για διδαχή
Πατρικιος είπε
Κοριννα και λοιπες φιλες
γιατι ασχολεισθε και χαλατε ασκοπα το χρονο σας με τον εδωδιμο σαγιαν της “Ο”;
:ο) είπε
Μη τους δίνετε τη φλόγα.
Ας πάνε να τη πάρουνε από τη κόκα κόλα ή την ντόιτσεμπανκ ή απ’τα γραφεία του δουνουτου
Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο περί κοινού Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Αυτό λέω εγώ.
שי είπε
ήθελα να ξερα, από όλους όσοι κόπτονται για την κλοπή του μουσείου της ολυμπίας, πόσοι πάνε στα μουσεία;;;
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ για να μην πω κανένας, γιατί η αφεντιά μου στα μουσεία τρέχει και μάλιστα πολλές φορές επισκέπτομαι το ίδιο μουσείο, δεν πάω μια φορά και τελείωσε…
αλλά από γνωστούς, φίλους, συναδέλφους, συγγενείς, γείτονες και κάθε άλλη δυνατή ”ομάδα”, ήμουν η εξαίρεση.
ο έλληνας δυστυχώς πάει στο μουσείο όταν κάνει τουρισμό, πχ στο εξωτερικό, κι αυτό όχι γιατί έχει πάθος με την γνώση, αλλά για να μπορεί να πει ”πήγα εδώ εκεί και παρακάτω”… όταν τους ρωτάς ”και γιατί δεν πάτε και στα δικά μας μουσεία;” εκεί αρχίζουν και χασκογελάνε.
πριν 25 χρόνια, ανύπαντρος τότε και νεαρός, ήμουν με φιλικό ζευγάρι στη φλωρεντία.
κάτσαμε 4 μέρες εκεί και μετά βενετία….
όταν γυρίσαμε με ρώτησαν στην παρέα ”πήγατε στο παλάτσο ουφίτσι;” -όχι
”πήγατε στο παλάτσο βέκιο;” -όχι
”πήγατε στο παλάτσο νουόβο;” -όχι
”ε πού στο διάτανο πήγατε;!!!!”
”ε”, τους απάντησα, ”πήγαμε στο παλάτσο φερέ, στο παλάτσο αρμάνι και στο παλάτσο βερζάτσε…..”
η γκόμενα, παρδόν, η σύζυγος του συζύγου, έκανε τότε αγορές άνω του ενός εκατ. δρχ. σε ιταλικές γόβες, γούνες, δύο παρακαλώ, και καπέλα…
την φαντάζομαι σήμερα να σκίζει τις γούνες της από οργή για το πλιάτσικο των ανθελλήνων στην ολυμπία….
ρε ουστ
DustOfRoad είπε
Χεστήκαμε για τις απόψεις σου….εμείς φτιάξαμε την πρώτη ύλη, εσείς να πηγαίνετε να την θαυμάζετε….τώρα δουλεύουμε για την επόμενη χιλιετία…Μορδεχάϋ…
שי είπε
δεν σε έβρισα μορδεχάυ, αν σε βρίσω απάντησέ μου στην ίδια γλώσσα
διατύπωσα μια θλιβερή απορία που μένει χρόνια αναπάντητη στα λόγια, διότι στην πράξη ο μέσος έλληνας δεν τιμάει την κληρονομιά μας. και το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να την επισκεφτεί εκεί που φυλάσσεται, να διαβάσει, να μελετήσει, να ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
שי είπε
και μάθε και τί σημαίνει ”πρώτη ύλη”!
DustOfRoad είπε
Πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκι…το Μορδεχάϋ είναι βρισιά…γιατί αν είναι… να σε πω και Παύλο ή Γιάννη…
:ο) είπε
Κοίτα έχω πάει Ολυμπία, νομίζω όμως πως το καινούργειο μουσείο στο Διόν ή και της Βεργίνας είναι σαφώς ανώτερα.
Κατα τ’άλλα οι περισσότεροι δεν τα επισκέπτονται έχουν άγνοια. Αν τους πάνε με το σχολείο στο μουσείο Μπενάκη, έχει καλώς, διαφορετικά αδιαφορούν….
Ακόμη πιο όμορφα είναι τα μουσεία κυκλαδίτικης τέχνης, ενώ και κάποια λαογραφικά μουσεία στο Πήλιο αξίζουν… Που λεφτά για τέτοιες βόλτες τώρα :ο(
Θα μου πεις όταν τα χρήματα περίσσευαν τα αναλώνανε σε life style αηδίες
Nancy είπε
Μην πέφτεις σε παγίδα της διαίρεσης των Ελλήνων DustofRoad, όλοι πρέπει να είμαστε ενα σώμα στην εθνική αντίσταση κατα της πολιτικής αλητείας που μας κυβερνάει, το να διαχωρίζουμε τώρα Βόρειους vs Νότιους, Γαύρους vs Βάζελους, αριστερούς vs συντηρητικούς κλπ, είναι επανάληψη του εμφυλίου που είναι ακόμα νωπός. Ιδεολογικά διαφέρουμε όλοι αλλα έχουμε έναν στόχο, αλλιώς δεν σωζόμαστε όχι απο άλλους, αλλα ούτε απο τον κακό εαυτό μας φίλε μου. Μην ασχολούμαστε με την ιδεολογία των άλλων, εχθροί δεν είμαστε αφού είναι δικό τους θέμα που δεν είναι του παρόντος να λύσουμε. Ας ελευθερωθούμε απο τα ξένα και εγχώρια κοράκια που περιμένουν να φάνε ότι μας απέμεινε και μακάρι να είμαστε εδώ να λύσουμε τις ιδεολογικές διαφορές μας με όλο μας το χρόνο. Φτάνει όμως το φαρμάκι απο κάθε πλευρά, δεν ενδιαφέρει κανέναν τώρα η επίλυση διαφορών φίλε μου.
שי είπε
νταστ
υπέθεσα ότι σε λένε μορδεχάυ, κι αυτό διότι δεν με λένε εμένα
ως προς τη βρισιά, πήγαινε στο ”χέστηκα” όχι στο όνομα
σταυρούλα πετρίδου είπε
Συγκεκριμένα στο μουσείο της Ολυμπίας πήγα πριν από αρκετά χρόνια.
Δεν ήταν και το καλύτερό μου να με τραβάει ο άνδρας μου στα μουσεία, αλλά τι να κάνω μπήκα μέσα με βαριά καρδιά.
Οταν άρχισα να περιεργάζομαι τα πελώρια αγάλματα, άρχισα να νιώθω στην αρχή δέος και μετά μια απίστευτη συγκίνηση σε σημείο που άρχισα να κλαίω.
Τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι μόλις κάρφωνα τα μάτια μου στα πρόσωπα των τέλειων αγαλμάτων του Ερμή του Πραξιτέλους, του Απόλλωνα,της Απτέρου Νίκης κ.λ.π.
Τα μάτια τους ήταν σαν να κοίταζαν τα δικά μου με μια απέραντη λύπη.
Αυτή την λύπη δεν θα την ξεχάσω ποτέ.
Φαίη είπε
Αγαπητή Σταυρούλα.
Έχεις καρδιά Ελληνίδας.
שי είπε
σταυρούλα,
νομίζω, αν δεν με γελάει η μνήμη μου, ο κικέρων έγραψε το εξής για τους έλληνες: ”αφήστε τους να φτιάχνουν αγάλματα που ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ, δική μας αποστολή είναι να κυριαρχήσουμε στον κόσμο”
και όντως, τα δικά μας αγάλματα είναι απαράμιλλα στην ιστορία της γλυπτικής της ανθρωπότητας!!!
εγώ πάλι όταν κατέβαινα ηράκλειο, στην κρήτη, είχα στην κωλότσεπη κι ένα μεγεθυντικό φακό να θαυμάζω τους κεχριμπαρένιους σφραγιδόλιθους!
Κόριννα είπε
Σταυρούλα
τὸ ἴδιο ἔπαθα ὅταν ἀντίκρυσα τοὺς Πολεμιστές στὸ Ρὴγιο,στὴν Καλαβρία.
Κάθησα σέ ἕναν πάγκο ἀπέναντι ἀπὸ τὰ ἀγάλματα καὶ δέν ξεκόλλαγα.
Λένε πώς εἶναι τοῦ Φειδία.
Ὅποιος ἔχει πάει μὲ καταλαβαίνει.
Κόριννα είπε
Μόνο πού τὰ δικά μας ἀγάλματα ἐμπνέουν καὶ θαυμὰζονται ἀκόμα ἀλλά ἡ αὐτοκρατορία τοῦ Κικέρωνα εἶναι ἤδη παρελθὸν.
σταυρούλα πετρίδου είπε
Φαίη αυτό το συναίσθημα πραγματικά δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Κι ότι κι αν λέει ο Βράχος, θα ήθελα να έβλεπα αυτούς τους σατανάδες να κολυμπάνε στο αίμα.
Εχω πολλά νεύρα.
σταυρούλα πετρίδου είπε
Κόριννα δεν έχω πάει ποτέ αλλά φαντάζομαι τι θα ένιωσες, αν κρίνω από την δική μου εμπειρία.
Καμμιά φορά σκέπτομαι ότι είμαι πολύ τυχερή όταν ανακαλύπτω την κληρονομιά μου, όταν όμως μπαίνω σε δημόσια υπηρεσία ή σε νοσοκομείο, νιώθω σαν απόβλητο.
Ποια κατάρα μας δέρνει μαμώτο;
Πότε θα αποφασίσουμε να μην ψηφίζουμε αυτές τις κατάρες;
ΠΟΤΕ;
σταυρούλα πετρίδου είπε
Εχει δίκηο η Κόριννα!!!
Η δική μας κληρονομιά δίνει αναπνοή,η δική τους εκπνοή.
Διαλέγουμε και παίρνουμε.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. | TheNewsGr είπε
[...] μέσω olympia.gr/ Διαδώστε τοFacebookEmailPrintTwitterLike this:LikeBe the first to like this post. By Greekx • Posted in Πολιτικη 0 [...]
αντωνης Πλακας είπε
Τον Νικολακη τον αδελφο τον φυλανε 12! Την Ολυμπια κανεις! φτου σας !!!
Φαίη είπε
και τα πανάκριβα ποδήλατα που αγόρασε το gogo φυλάνε
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. | Α είπε
[...] Ρούπελ. Θερμοπύλες και Λιοπέτρι. Σε κάθε γειτονιά. ΠηγηΚατηγορία: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ « « [...]
Γιωργος είπε
ΦΥΛΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΚΟΙΛΑΔΕΣ,,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ..
φωτεινη είπε
αμα δεν τους εξαφανισουμε, δεν γλυτωνουμε.
αυτο το γεγονος ειναι η καταντια μας.
ουστ σε ολα τα σκυλια του κυνοβουλιου και τα σογια τους.
εξωγήινος είπε
Δεν θα αφησουν τιποτα ρε τα καθάρματα σ αυτον τον ιερο τοπο.. Τον ΠΑππουλια και σια και τις Εβραικες συναγωγές τις φυλανε με καραμπινιεριδες.. ενω έπρεπε να μας φυλάνε εμάς απο αυτους!!
ΕΛΕΟΣ! Ο στρατός κοιμάται..ο κόσμος τα λέει αναμεταξυ τους, ξεθυμανει στα καφενεια και στο ιντερνετ και γαμω την καταδίκη μας το έργο τους συνεχιζεται.. – το πλιατσικο αρχισε.. ας φαμε σκατα εμεις -πληρώνετε γρήγορα τους φορους μη σας παρει κανας διαολος
vasiliki omogennis είπε
O nikitaras o tourkofagos eipe, an eseis oi politikoi den mporeite na ta vreite metaxy sas tha anagasete emas tous stratigous na kanoume governo millitare,Mipos einai tora afti i ora gia na sothi oti exei apomeinei apo tin ermi patrida;
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είπε
ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΣΤΡΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ;
APOLLO11 είπε
το αλβαναριό αγαπητέ δεν παίρνει χαμπάρι…θα κλέψει και την τσίχλα που έφτυσες…., εξάλλου μόνο πράσινο…φανάρι…είδαν αυτοί από τα σύνορα ( λέμε τώρα…σύνορα ..) μέχρι το νοτιότερο σημείο της Ελλάδος !
αν εμείς είμαστε ανίκανοι – ανάξιοι ή τελικά εγκάθετοι …και αφήνουμε Αφύλακτα τα Φυλακτά τι περιμένεις…?
τα δόλια γυάλινα ΜΜΕ ανέλαβαν έργο…πάλι…κρύβοντας τον ψύλλο..στα άχυρα..!
APOLLO11 είπε
ΝΑ ΉΤΑΝ ΜΟΝΟ 5000 ΤΑ ΕΤΗ….ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!!
αφού πέρασε η Φωτιά καταστρέφοντας το Κρόνιο Δάσος ( το λεγόμενο ..) έφτασαν και οι μεταφορείς να φορτώσουν το σμιλεμένο μάρμαρο που μόνο ο ΕΛΛΗΝΑΣ μπορούσε να του δώσει Αρμονική – Θεραπευτική μορφή εφαρμόζοντας την Χρυσή Τομή ή το Φ προς τιμήν του Φειδία.
Δεν ρίχνω καμία ευθύνη στους Κλέφτες…ή σχεδόν καμία , αφού τέτοιο εμπόρευμα νυχτερινής αγοράς , αφύλακτο και ανεκτίμητο σε μαγνητίζει….
να το φορτώσεις…,,
νομίζω….ότι το πλιάτσικο ξεκινά…
οι πρασινομπλέ ( για τους κόκκινους σκοτάδι…. αφού απλώνουν την μπουγάδα.. τους στην Ακρόπολη κάθε 3 κ λίγο..) έδωσαν το σύνθημα !
περάστε Μέσα και ότι σας αρέσει δικό σας , αρκεί εμείς να έχουμε τις καρέκλες μας !
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είπε
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25.000-30.000 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΠΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
APOLLO11 είπε
ΑΘΗΝΑ: Η ΑΛΛΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΑΡΙΑ είπε
Πῶς νά μήν νοιώσης μῖσος;;;;
ΠΩΣ;;;;;;;;;;
Τσακιστεῖτε ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ καί βρεῖτε τους….ΤΩΡΑ!!
Σοφία είπε
E… στη χώρα της κυβέρνησης και της βουλής των “λουτσοφάγων” δεν χρειάζεται ούτε μνήμη ούτε ιστορία, η μοναδική και απόλυτη προτεραιότητα είναι οι στόχοι της πολιτικής των δανειστών!
Κι επειδή αυτοί οι στόχοι (βλέπε cds και κερδοσκοπικές πουτανιές) μεθοδεύονται από τα τρία μπάσταρδα της ψοφόγριας φαρμακονινίτσας και του σαπιοαίματου σαβουρογάλη (το “λ” με “μ”), τα μπασσταρδάκια πρέπει να προστατεύονται, επείσης πρέπει να προστατεύονται κι όλοι εκείνοι οι άσχημοι και μπάσταρδοι που η κάψα τους είναι να μειωθεί και να καεί η Ελλάδα για να περνάνε καλά οι ενωμένοι συμμορίτες “δανειστές”.
Σοφία είπε
επίσης
Aftermath είπε
Ο στρατός έμεινε τίποτα άλλο αν δεν επέμβει δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα συμβεί.
Αλέκος είπε
Δεν υπάρχουν λεφτά για φύλακες , προτείνω να δύνεται στους ληστές καροτσάκι σουπερ μάρκετ για να παίρνουν ότι θέλουν σε φιλικές τιμές , έτσι δεν θα πληρώνουμε υπάλληλους και θα βγάζουμε και το χαρτζιλίκι μας . Και η πινακίδα να λέει το αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει όλα τσάμπα αρχαία , Δέη ,ΟΤΕ, τη μάνα μας τον πατερά μας( με την σύνταξη που θα παίρνουν δεν τους μένουν και πολλά χρόνια ζωής) , Βενιζέλος, (όχι τον ταγό της οικονομίας μας το αεροδρόμιο εννοώ)
polmarkarch είπε
Τα είπατε με αγανάκτηση όλοι σας.
Κάθε μέρα στο Πεδίον του Αρεως δέν υπάρχει ψυχή ……….Ελληνας. Τα έχουμε γράψει στα δεκάδες έγγραφα μας και στα σχόλια των Blogs.
2007 – 2012
Και αναρωτιόμαστε που πήγαν οι μαντεμένιες κολλόνες όταν απομακρύνθηκαν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της Ημιτελούς Οικοδομικής Αναπλάσεως των 10.000.000 $ ευρώ μέσα στη δασική έκταση του Πεδίου του Αρεως.?;;;;;;;;;;;;
Οταν απομακρύνονται οι κορμοι των δένδρων εν μέσω ψύχους που καταλήγουν ?
Οργή και κενό Δημοκρατίας
http://kyameftopedioareos.blogspot.com
http://expaganus.wordpress.com
http://asda.gr/elxoroi