Ποιοί "Έλληνες" επιχειρηματίες παίζουν τα παιχνίδια μυστικών υπηρεσιών ξένων κρατών;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

20120129-095714.jpgΈρχονται τρανταχτές αποκαλύψεις. Πρωταγωνιστές, επιχειρηματίες που γκρέμισαν τον Καραμανλή, που συνεργάζονται με Τουρκικά funds για να μην υπάρξουν αντιδράσεις στο ξεπούλημα κλπ κλπ.
Αναμενόμενο σάλο δημιούργησε η έκδοση του Βιβλίου της Βάλερι Πλέιμ «Fair Game, My Life as a Spy, My Betrayal by the White House» (Δίκαιη Ανταπόδοση, Η Ζωή μου ως Κατασκόπου, Η Προδοσία από τον Λ. Οίκο). Είχε προηγηθεί το βιβλίο του συζύγου της και πρώην πρέσβη Τζόζεφ Γουίλσον για το ταξίδι του στον Νίγηρα, με τίτλο «Ό,τι Δεν Βρήκα Εκεί», όλα τα σχετικά δηλαδή με τις ανυπόστατες κατηγορίες περί του ουρανίου που δήθεν είχε προμηθευτεί ο Σαντάμ Χουσεΐν για την κατασκευή όπλων μαζικής καταστροφής. Στο Βιβλίο της η Πλέιμ παρουσιάζει την καριέρα της στη CΙΑ, τις επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχε και την αποκάλυψη της ιδιότητας και της ταυτότητας
της από ανώτατα στελέχη του Λ. Οίκου, για να εκδικηθούν τον σύζυγο της που διέψευσε τα ψέματα που είχαν ειπωθεί, ώστε να δικαιολογηθεί η εισβολή στο Ιράκ. Τα «ΘΕΜΑΤΑ» είχαν παρουσιάσει πριν από χρόνια την υπόθεση Πλέιμ με λεπτομέρειες και αποκαλύψεις, που ακόμη και σήμερα δεν έχουν αξιολογηθεί πλήρως.
Όταν δημοσιεύσαμε τα πρώτα μας άρθρα για την πράκτορα της CΙΑ Βάλερι Πλέιμ και τα παιχνίδια που παίχτηκαν με το όνομα της, κανείς στην Ελλάδα δεν γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση και μάλιστα κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την ακρίβεια των πληροφοριών μας.
Τα άρθρα στα «ΘΕΜΑΤΑ» ακολούθησε και μια σειρά από εκπομπές μας για το ίδιο θέμα από το Ρ/Σ ΣΚΑΙ, χωρίς και πάλι να τύχουν κάποιας ιδιαίτερης προσοχής και αναδημοσίευσης, με εξαίρεση ορισμένες ανταποκρίσεις από τη «Deutsche Welle», που διέκρινε τη σπουδαιότητα των αποκαλύψεων μας.
Σήμερα η «Υπόθεση Βάλερι Πλέιμ» αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα κεφάλαια της αμερικανικής εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής και έχει συγκλονίσει τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πολλών άλλων χωρών, όπως και τον Λ. Οίκο.
Το βιβλίο έχει λογοκριθεί απόλυτα από τη CΙΑ που έχει διαγράψει ολόκληρες σελίδες (50, 51, 52, 53,63, 72 κ.ά.).
Έχουν επίσης διαγραφεί πολλά σημεία ακόμη και τίτλοι κεφαλαίων και χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι μόνον μία από είκοσι επτά σελίδες του πρώτου κεφαλαίου είναι ελεύθερη από μαύρες διαγραφές.
Ο σχετικός νόμος που ισχύει στις ΗΠΑ δίνει στη CΙΑ το δικαίωμα της παρέμβασης και της λογοκρισίας κειμένων που γράφονται από πρώην πράκτορες της «Company» και όσοι δεν συμμορφώνονται διώκονται και τιμωρούνται αυστηρά.
Η Βάλερι Πλέιμ δεν είναι συγγραφέας και ως εκ τούτου δεν 8α μπορούσε να γράψει ένα «καλό Βιβλίο», όσο κι αν αυτό περιέχει αυτοβιογραφικά της στοιχεία και περιστατικά που συνέβη-
σαν στη διάρκεια της θητείας της στη CΙΑ.
Οι εκδότες (Simon and Schuster) κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του νόμου και να υποστηρίξουν το βιβλίο προσλαμβάνοντας την εξαιρετική ρεπόρτερ Λόρα Ρόζεν, η οποία έχει να επιδείξει περγαμηνές στην ερευνητική δημοσιογραφία και σε θέματα εθνικής ασφάλειας. Η Ρόζεν ανέλαβε να γράψει ένα εκτεταμένο «υστερόγραφο» από 80 σελίδες μετά τον επίλογο της Πλέιμ, ώστε να προσδώσει στο βιβλίο την υπεραξία και τις εξηγήσεις που ήσαν απαραίτητες για τους αναγνώστες. Η δημοσιογράφος εργάστηκε ανεξάρτητα και βασίστηκε σε δημοσιεύματα και πληροφορίες, ενώ η ίδια η Βάλερι Πλέιμ δεν τη συνάντησε ποτέ πριν από την έκδοση του βιβλίου και διάβασε το «υστερόγραφο» αυτό μαζί με τους αναγνώστες. Είναι η Ρόζεν που συμπληρώνει και αποκαλύπτει πολλά από τα σημεία που η CΙΑ διέγραψε, δίνοντας ονόματα και ξεκαθαρίζοντας περιστατικά, καθώς η ίδια δεν υπήρξε ποτέ πράκτορας και επομένως δεν δεσμεύεται από τον σχετικό νόμο. Η Λόρα Ρόζεν περιγράφει την ενορχήστρωση από τον Λ. Οίκο της εκστρατείας για τη δυσφήμηση του Γουίλσον, με τη διαρροή σε «ημέτερους» δημοσιογράφους του ονόματος και της ιδιότητας της Πλέιμ.
Χαρακτηριστικά, γράφει ότι η υπερδύναμη που λέγεται ΗΠΑ χρησιμοποίησε τον Νίγηρα, που είναι η δεύτερη πιο φτωχή χώρα στον κόσμο, για να κοροϊδέψει την αμερικανική και την παγκόσμια κοινή γνώμη ώστε να εισβάλει στο Ιράκ!
Ο Γουίλσον αποκάλυψε το χαλκείο και τιμωρήθηκε μέσω της συζύγου του, μετά από εντολή που έδωσαν ο πρόεδρος Μπους και ο αντιπρόεδρος Τσέινι στα στελέχη τους, όπως οι Ρόουβ, Αρμιτάτζ, Φλάισερ, Λίμπι κ.ά. (τα «ΘΕΜΑΤΑ» εκτός από τα άρθρα για την υπόθεση Πλέιμ είχαν δημοσιεύσει και εκτεταμένα σημεία από τα Πρακτικά της δίκης του Λίμπι, στον οποίο έδωσε «χάρη» ο Τζορτζ Μπους). Εκτός από τα γεγονότα του Ιράκ, το βιβλίο αναφέρεται στην προσωπική ιστορία της Βάλερι Πλέιμ, στην πρόσληψη της από τη CΙΑ και στην εκπαίδευση της στη «Φάρμα», στον γάμο, στη μητρότητα και την οικογενειακή της ζωή, τη δουλειά της στον τομέα των όπλων μαζικής καταστροφής, στην παρακολούθηση του «δικτύου Qadir Khan» με τη διακίνηση πυρηνικών και σε πολλά άλλα. Μερικές φορές οι λογοκριτές της CΙΑ μοιάζουν αφελείς και ανούσιοι, όμως, αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει τη σημασία της.
Για παράδειγμα, στη σελίδα 7 του βιβλίου της η Πλέιμ περιγράφοντας την πρώτη της τάξη εκπαίδευσης στη «Φάρμα» αναφέρει: «φαινόταν ότι εγώ ήμουν η πιο. κατά πολύ». Μετρώντας τα γράμματα της διαγραφής θεωρούμε ότι η λέξη που διέγραψαν ήταν η «youngest» (νεαρή, μικρότερη σε ηλικία) και αυτό φαίνεται εκ πρώτης ανόητο, καθώς μοιάζει εντελώς ανώδυνο. Όμως, η CΙΑ επιδίωξε να εξαφανίσει όλες τις αποδείξεις για τη μακρόχρονη θητεία της Πλέιμ, συμπεριλαμβανόμενης και της χρονιάς που την προσέλαβαν (1985), όπως και την πρώτη της τοποθέτηση, που ήταν η Αθήνα! Στα άρθρα μας στα «ΘΕΜΑΤΑ» είχαμε αποκαλύψει ότι η Βάλερι Πλέιμ είχε περάσει και από την Ελλάδα υπηρετώντας στην πρεσβεία των ΗΠΑ με την κάλυψη της υπαλλήλου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Στο βιβλίο της η Πλέιμ δεν μπορεί να . αναφερθεί σε λεπτομέρειες λόγω της απαγόρευσης και, όπου το παρακάνει, επεμβαίνει ο λογοκριτής και διαγράφει.
Μιλώντας για την Αθήνα, χωρίς να κατονομάζει την πόλη, η Πλέιμ γράφει: «έπινα τον. καφέ μου» και οι λογοκριτές έχουν διαγράψει ακόμη και τη φίρμα του καφέ! Μερικές φορές κάτι ξεφεύγει από τις διαγραφές, όπως η λέξη «φέτα», όταν περιγράφει το τυρί που της άρεσε πολύ και που φανερώνει την Ελλάδα. Η Λόρα Ρόζεν δεν έχει κανένα πρόβλημα και στο «υστερόγραφο» της αναφέρεται στη θητεία της Πλέιμ στην Αθήνα και τις υπηρεσίες που η πράκτορας πρόσφερε στην «Company». Η Βάλερι Πλέιμ δούλευε για τη CΙΑ στην πρεσβεία της Αθήνας υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχη» Νταγκ Σμιθ και με ρόλο τις επαφές με πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους και τη στρατολόγηση τους ως συνεργατών της CΙΑ. Η νεαρή Αμερικανίδα σαγήνευε με την εμφάνιση της τους Έλληνες σε εκδηλώσεις και κοσμικές δεξιώσεις, κάνοντας «χρήσιμες» για την υπηρεCIA της γνωριμίες. Η άριστη εκπαίδευση, το διπλωματικό της προφίλ, τα ελληνικά της,
τα ξανθά μαλλιά και ο «εκδηλωτικός» της χαρακτήρας μάγευαν τους «επιρρεπείς» και τους οδηγούσαν σαν πεταλούδες στο φως!
Αν και άριστη γνώστης των πολεμικών τεχνών και των όπλων (αξέχαστη η ικανότητα της στο ΑΚ-47), η Βάλερι Πλέιμ φοβόταν για την ασφάλεια της, όταν κατέβαινε με το αυτοκίνητο της κάθε πρωί τη Λ. Κηφισίας για την πρεσβεία.
Ο Ρίτσαρντ Γουέλς δεν ήταν ο μόνος πράκτορας που είχε δολοφονηθεί στην Αθήνα, αν και ήταν ο πιο σημαντικός, αφού υπήρξε σταθμάρχης της CΙΑ.
Στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’80 η Βάλερι Πλέιμ δεν ήταν τόσο σημαντική ως πράκτορας, όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι η ιδιότητα της είχε από τότε αποκαλυφθεί στους Σοβιετικούς από τον διπλό πράκτορα Aldrich Ames
Μετά την Αθήνα η Βάλερι Πλέιμ κατέθεσε το διπλωματικό της διαβατήριο και εργάστηκε πλέον για τη CΙΑ ως NOC (Νοn Οfficial Cover). Αρχικά επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι για να δημιουργήσει τον μύθο του καθημερινού ανθρώπου και δούλεψε ως πωλήτρια ρούχων σε κάποιο μαγαζί, ενώ παράλληλα μάθαινε Γαλλικά.
Αργότερα η CΙΑ την έστειλε στην Ευρώπη για σπουδές και εκεί ξεκίνησε τη βαθιά της κατασκοπευτική δράση με την κάλυψη της ειδικού επί θεμάτων ενέργειας ως στέλεχος της εταιρείας-βιτρίνας Brewster Jennings & Associates.
Αυτά που δεν θα μάθουμε ποτέ είναι όσα η Πλέιμ δεν πρόκειται να περιλάβει σε κανένα βιβλίο και επομένως δεν θα λογοκριθούν από τους ειδικούς της CΙΑ.
Είναι η δημιουργία και η δράση του δικτύου πρακτόρων που εργάστηκαν είτε με την κάλυψη του διπλωμάτη, του επιστήμονα, του επιχειρηματία ή του απλού φωτογράφου-τουρίστα, για τα συμφέροντα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του Πενταγώνου και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Στη διάρκεια των κυβερνήσεων Μπους-Τσέινι με τους πολέμους και τις εισβολές παίχτηκαν σκληρά παιχνίδια με πρόσχημα τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και τον «έλεγχο των όπλων μαζικής καταστροφής». Αρκετοί πράκτορες σκοτώθηκαν σε επιθέσεις αντιμέτρων και πολλοί εξοντώθηκαν «από μέσα», όταν τα συστήματα θεώρησαν ότι κινδυνεύουν από διαφωνίες ή από κρίσεις συνείδησης (κάποιοι υποστηρίζουν ότι και οι πράκτορες έχουν συνείδηση). Ο κατάλογος είναι μακρύς και τα «ΘΕΜΑΤΑ» έχουν ασχοληθεί με πολλές από τις περιπτώσεις αυτές (κορυφαία «πράξη» η εξόντωση του Βρετανού επιστήμονα και επιθεωρητή του ΟΗΕ για τον αφοπλισμό Ντέιβιντ Κέλι λίγες μόλις ώρες μετά την αποκάλυψη της ιδιότητας και του ονόματος της Βάλερι – Πλέιμ).
Δύσκολα θα μάθουμε, επίσης, και τα ονόματα των Ελλήνων συνεργατών της CΙΑ που στρατολογήθηκαν από τη Βάλερ Πλέιμ και από άλλους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης και της Ανατολής.
Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης.
Η ευαίσθητη για τους Αμερικανούς περίοδος των πρώτων χρόνων στην εξουσία του Α. Παπανδρέου, οι σχέσεις του με τη Μ. Ανατολή και τον αραβικό κόσμο, τα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Άμυνας, οι ενεργειακές και οι τηλεπικοινωνιακές μπίζνες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη στρατολόγηση συνεργατών της CΙΑ που ήταν πρόθυμοι να σαγηνευτούν ακόμη και από τη γοητεία μιας αρχάριας χωριατοπούλας από το Ανκορέιτζ της Αλάσκας! Είδαμε τι έγινε στη συνέχεια με τους πολιτικούς που αναδείχθηκαν από το πουθενά και τις προσκλήσεις τους από διάφορες «διεθνείς λέσχες», τους επιστήμονες που έκαναν λαμπρή «καριέρα» μέσα και από δήθεν «μη κυβερνητικές οργανώσεις» και «ιδρύματα», με τις εταιρείες που «πρόκοψαν», και όλους τους άλλους «παράξενους» που επιβλήθηκαν σε διάφορους χώρους. Πράκτορες του FΒΙ με την ιδιότητα του «legal attache» βραβεύτηκαν δημόσια και από κοινού με Έλληνες «συναδέλφους» για τη δράση τους στην Ελλάδα, πράκτορες της CΙΑ με ελληνικά ονόματα συμμετείχαν σε προγράμματα απαγωγών, πράκτορες του ΝSA και άλλων υπηρεσιών οργάνωσαν με τη σύμπραξη Ελλήνων τις υποκλοπές και πράκτορες διοικούν σήμερα μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις. Η υπόθεση της Βάλερι Πλέιμ «διεκπεραιώθηκε» από φερέφωνα της πολιτικής και από δημοσιογράφους του pay-roll που στήριξαν πρόθυμα πολέμους και εισβολές που στηρίχτηκαν σε ψέματα….
Από τα “Θέματα”

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ο Υπουργός Hegseth επιβεβαιώνει ότι το ιρανικό καθεστώς δεν ελέγχει το Στενό του Ορμούζ

Ο Υπουργός Hegseth επιβεβαιώνει ότι το ιρανικό καθεστώς δεν ελέγχει το Στενό του Ορμούζ«Δύο εμπορικά πλοία των ΗΠΑ, μαζί με αμερικανικές φρεγάτες, έχουν ήδη...

Οργισμένη ανανκονωση του Κώστα Μπακογιάννη για τα ηλεκτρικά πατίνια

Οργισμένη ανακοινωση για τα ηλεκτρικά πατίνια εξέδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης Μάλλον ξέχασε πως το 2019 τα διαφήμιζε ο ίδιος….Η κατάσταση με τα ηλεκτρικά πατίνια στην...

Ένα βήμα πριν τον ολοκληρωτικό πόλεμο στην Ουκρανία

Ένα βήμα πριν τον ολοκληρωτικό πόλεμο στην Ουκρανία Η Ρωσία κηρύσσει μονομερή εκεχειρία για τις 8-9 Μαίου 2026 και απειλεί με μαζική πυραυλική επίθεση στο...

47χρονος πέθανε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ ενώ ταξίδευε

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτό...

Θαργήλια: Η Άγνωστη Γιορτή Εξαγνισμού της Αρχαίας Αθήνας

Τα Θαργήλια ήταν μια από τις σημαντικότερες και πιο αρχαίες αγροτικές και καθαρτήριες εορτές της αρχαίας Αθήνας, αλλά και ολόκληρου του ιωνικού κόσμου Τελούνταν κατά...

Συγκλονίζει στην κατάθεση της η μητέρα της 19χρονης Μυρτως

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στην κατάθεση της μητέρας της 19χρονης Μυρτούς η οποία περιγράφει όσα έγιναν το βράδυ της 14ης Απριλίου 2026 στο...

Αυτοκτόνησε αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ στην Καβάλα, όταν αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου υπηρετούσε Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένστολος φέρεται να...

Τι Έτρωγαν Πραγματικά οι Αρχαίοι Έλληνες; Η Αλήθεια για τα Λαχανικά (Πρώτο Μέρος)

Η κατανόηση της διατροφής, της γεωργίας και της ιατρικής βοτανικής στην αρχαία Ελλάδα απαιτεί μια πολυεπίπεδη και εξαντλητική προσέγγιση η οποία συνδυάζει οργανικά την αρχαιοβοτανική...

Σημείο Ανάφλεξης ο προτεινόμενος αγωγός Trans-Caspian (Ρωσική Ανάλυση)

Τα στρατηγικά διακυβεύματα είναι απλά πολύ υψηλά, καθώς το ΝΑΤΟ εισβάλλει σε ολόκληρη τη νότια περιφέρεια της Ρωσίας μέσω της συμφωνίας TRIPP και η...

Πακιστανός διανομέας πετούσε πέτρες σε γυναίκες

Στη δημοσιότητα ήρθαν βίντεο και ντοκουμέντα που καταγράφουν τη δράση ενός 28χρονου Πακιστανού διανομέα ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για σειρά επιθέσεων με πέτρες εναντίον ανυποψίαστων...

Βίκτωρας Γιαννικόπουλος: Το παιδί θαύμα που στα 15 του μόλις χρόνια συνεργάζεται με την NASA

Ο 15χρονος Βίκτορας είναι μαθητής εχει διακριθεί από πολύ μικρή ηλικία σε διαγωνισμούς φυσικής, αστροφυσικής και κβαντικής φυσικής Το κύριο project του αφορά μια προτεινόμενη...

Επίθεση Ερντογαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση

Σε μια νέα επίδειξη αυτοπεποίθησης και σκληρής ρητορικής, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε βέλη κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπογραμμίζοντας την αναντικατάστατη θέση της...

Κοινωνικός Τουρισμος: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκδοση των αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός 2026» της ΔΥΠΑ με το ενδιαφέρον να καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένο και να...

Αγία Ειρήνη και Άγιος Εφραίμ – Γιορτάζουν σήμερα

Η σημερινή ημέρα 5/5 αποτελεί μεγάλη γιορτή για την εκκλησία μας που τιμά την μνήμη της Αγίας Ειρήνης της Μεγαλομάρτυρος, του Αγίου Εφραίμ του...

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει εκτεταμένη οργή από την πρωτοφανή διαφθορά στα γραφεία επιστράτευσης

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη εσωτερική κρίση, καθώς αποκαλύπτονται εκτεταμένα δίκτυα διαφθοράς εντός των γραφείων στρατολόγησης με αξιωματούχους να εκμεταλλεύονται την επιρροή τους για...

Η Καθημερινή αποκαλύπτει το έγκλημα της κυβέρνησης κατά της ελληνικής κτηνοτροφίας: Στην Κύπρο εμβολίασαν τα ζώα και σώθηκαν!

Η Καθημερινή αποκαλύπτει το έγκλημα της κυβέρνησης κατά της ελληνικής κτηνοτροφίας: Στην Κύπρο εμβολίασαν τα ζώα και σώθηκαν! Στις 20 Φεβρουαρίου 2026 εμφανίστηκε το πρώτο...

«Βόμβα» στη Δικαιοσύνη: Η παραίτηση Μουζάκη διαψεύδει τον Άρειο Πάγο για τα Τέμπη

Η υπόθεση των Τεμπών συνεχίζει να προκαλεί ισχυρούς κραδασμούς στη Δικαιοσύνη με μια εξέλιξη που εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τη θεσμική λειτουργία του Ανώτατου Δικαστηρίου.Είχε...

Ο διεφθαρμένος Στάρμερ, θέλει να ενταχθεί η χώρα του μόνο συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Οικονομικό Βοήθημα προς την Ουκρανία

Ο διεφθαρμένος Πρωθυπουργός της Αγγλίας Στάρμερ, θέλει να ενταχθεί η χώρα του, το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνο συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Οικονομικό Βοήθημα προς την Ουκρανία.Δεν...

Σάλος με την διαπίστωση του Γιώργου Κύρτσου: Σιγά τη.. δημοσκοπική «πτώση» της ΝΔ, ανησυχώ μη πέσει και χτυπήσει

Σιγά τη..δημοσκοπική «πτώση» της ΝΔ, ανησυχώ μη πέσει και χτυπήσει. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll η ΝΔ «έπεσε» στο..31,2%. Ούτε με κυάλια βλέπει η ΝΔ τέτοιο...

Ανέβηκαν Ποτέ οι Αρχαίοι Έλληνες στον Όλυμπο;

Όλοι γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, οι 12 θεοί κατοικούσαν στον Όλυμπο Όμως, ο Όλυμπος δεν ήταν μόνο ένα συγκεκριμένο βουνό στη Θεσσαλία....

ΔΗΜΟΦΙΛΗ