www.olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ήταν ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. Φωτογραφίες ΣΟΚ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 21, 2011

Με δακρυγόνα και αστυνομικό εξοπλισμό τα παιδάκια της Γκεστάπο και της CIA. Με την ευγενική χορηγία των “συμμάχων”.

Το Τέλειο Σχέδιο, για μια άδεια πλατεία Συντάγματος πέτυχε.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε “κουκολοφόρους” με “παράξενο εξοπλισμό”.

Χθες γράφτηκε άλλη μια γραμμή στην ταφόπλακα της Δημοκρατίας στην Ελλάδα…

Η Πόλις Εάλω

Εδώ αρχίζει η επίθεση κατά της περιφρούρησης της διαδήλωσης πίσω από προκάλυμμα καπνού

Με το σφυρί κατά ηλικιωμένου διαδηλωτή

Στο στρατιωτικό εξοπλισμό των προβοκατόρων και πυροσβεστήρες
Με πλήρη εξάρτηση, μάσκα(!!!) και αστυνομικό γκλομπ
Εκτοξεύουν βόμβα
Χωρίς κανέναν ενδοιασμό πυρπολούν ανθρώπους, όπως έκαναν και στη «Μαρφίν»
Τα παλιά χακί σακίδια καπνογόνων των ΜΑΤ (!!!) στα χέρια των προβοκατόρων.
Με μολότοφ επιχειρούν να κάψουν διαδηλωτές
Οι φωτογραφίες πρόερχονται από το www2.rizospastis.gr

Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα ακουστεί σύντομα και το “Ο σώζων εαυτό σωθήτω’.  Θέλω να ελπίζω ότι αυτός ο λαός δεν έσβησε.

Θέλω να ελπίζω ότι τώρα αρχίζουν όλα.

Κριός ο Πολιορκητικός

77 Σχόλια to “Ήταν ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. Φωτογραφίες ΣΟΚ.”

  1. nofuture είπε

    Μέσα σε όλα αυτά και ενώ η αβεβαιότητα περισσεύει και τα περιθώρια της κυβέρνησης στενεύουν απελπιστικά, ζήσαμε και μία παραδοξότητα: το ΚΚΕ να περιφρουρεί ουσιαστικά τον αστικό κοινοβουλευτισμό βάζοντας τα στήθια του (τα μέλη του ) μπροστά στη Βουλή για να την υπερασπισθεί στις επιθέσεις των «μπαχαλάκηδων» και των περίεργων «αγανακτισμένων». Το είχε ουσιαστικά προαναγγείλει με την απόφασή του να περικυκλώσει την Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο, αλλά και με την Αλέκα Παπαρήγα να τονίζει ότι θα επιτραπεί η είσοδος και η έξοδος στους βουλευτές. Άρα ο πραγματικός στόχος ήταν η περιφρούρηση της Βουλής.

    • Σοφία είπε

      Φυσικά, για αυτό όλα αυτά τα κόμματα πρέπει να πετάξουμε έξω από τη βουλή χωρίς καμία διάκριση

      • Ντινος Τριανταφυλλιδης είπε

        ….ετσι ακριβως Σοφία !!

      • Κόριννα είπε

        Σοφὶα καὶ Ντῖνο,

        Ὅταν πετάξουμε “χωρίς διάκρισι”κιόλας ὅλα αὐτὰ τὸ κόμματα ἀπὸ τὴν Βουλή,τὶ θὰ φέρουμε;
        Καινούργια κόμματα;
        Πῶς θὰ γνωρίζουμε ὅτι οἱ καινούργιοι αὐτοί πολιτικοὶ θὰ εἶναι πατριῶτες;

        Πῶς θὰ βεβαιωθοῦμε ὅτι δὲν τοὺς ἔσπρωξε ἐνώπιόν μας ἡ Πρεσβεία,ὅπως εἶχε κάνει μὲ τὸν Ἀντρέα;
        Θὰ τοὺς κρίνουμε βάσει τῶν ὅσων θὰ μᾶς ποῦν;

        Θυμόσαστε τὶ ἔλεγε ὁ Ἀνδρέας;
        Ὑπάρχει τρόπος νὰ μετρήσουμε τὸν πατριωτισμὸ τῶν συμπολιτῶν μας;

        Ὅταν γκρεμίζεται ἕνας κόσμος ἄλλος δημιουργεῖται καὶ δὲν εἶναι πάντα καλλίτερος τοῦ προηγουμένου.

        Παράδειγμα,ὁ Στὰλιν ποὺ ἦταν τρίσχειρότερος τοῦ Τσάρου,καὶ ὁ Λένιν ὁμοίως,ἤ ὁ Ροβεσπιέρος ποὺ σκότωνε εὐγενεῖς γιὰ νὰ φέρη τὸν Αὐτοκράτορα.

        Ἄρα,κατὰ τὴν γνώμη μου πάντα,πιό λογικὸ φαίνεται,μέσῳ τῶν ἐκλογῶν,καὶ μὲ αὐτοὺς ποὺ ἔχουμε(better the devils we know than the devils we don’t know)νὰ πετάξουμε τὴν ὅποια σαβούρα-μή σταυρώνουμε τὰ λαμόγια καὶ μετὰ κατηγοροῦμε τὸν πρόεδρο τοῦ κόμματος-μετὰ νὰ κρεμάσουμε τοὺς προδότες περνώντας τους ἀπὸ δίκη,καὶ νὰ ἑτοιμάσουμε μιὰ πραγματικὴ Δημοκρατία,ἀργά καὶ σταθερά.

        Λέω ἀργὰ,διότι καὶ ἡ Ἀμεση Δημοκρατία ἄρχισε μὲ τὸν Σόλωνα τὸ 594 καὶ ὁλοκληρώθηκε τὸ 461.

      • EYAKI είπε

        ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ….

    • ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είπε

      Με μια αψυχολόγητη απόφαση το ΠΑΜΕ προκάλεσε χθες το μεσημέρι ένταση όταν μέλη του έκαναν αλυσίδα για να μην περάσει η πορεία του Εργατικού Κέντρου από την κεντρική πλατεία. Εκεί, το ΠΑΜΕ είχε μεταφέρει την κινητοποίηση από το δημαρχείο κλείνοντας το δρόμο με απορριμματοφόρα του Δήμου και φορτηγά από νωρίς το πρωί.Όταν γύρω στις 12 το μεσημέρι έφτασε η πορεία 1.000 περίπου διαδηλωτών από το Εργατικό Κέντρο με επικεφαλής μαθητικό μπλοκ, η αλυσίδα που είχαν σχηματίσει μέλη του ΠΑΜΕ κινήθηκε εναντίον τους. Στη συνέχεια υποχώρησε μην επιτρέποντας στην πορεία να περάσει και ακολούθησε το αναπόφευκτο: το μπλοκ των αντειξουσιαστών προχώρησε και συγκρούστηκε με το ΠΑΜΕ, παίρνοντας μπροστά και όσους εκ των ψυχραιμότερων πήγαν να αποτρέψουν τη σύγκρουση.ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.

      • ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είπε

        ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΜΕ ΝΔ.ΤΟ 1964 ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ….

      • ΜΑΡΙΑ είπε

        Παρακρατικοί ΠΑΜΕ-Ν.Δ.;;;;;
        Ἐνοχλήθηκαν τά φασιστοειδῆ κουκουλοφλώρια;;;;

    • Κόριννα είπε

      Ἀγαπητὲ Nofuture,
      καλά ἔκανε καὶ περιφρούρησε τὴν Βουλὴ-ἄν τὸ ἔκανε-διότι σκέψου τὶ εὐκαιρεία θὰ ἦταν γιὰ τὴν κυβέρνησι γιὰ νὰ καταλύση,ὅση ἐλευθερία μᾶς ἔχει ἀπομείνει.

      Ἤ μήπως ἤθελες νὰ μπῆ ὁ ὄχλος μέσα καὶ νὰ γίνουν ἀθλιότητες;
      Νὰ γίνουμε Λυβίη καὶ Συρία;

      Κατάλαβε, πώς οἱ “φίλοι” μας ψάχνουν γιὰ τέτοιες εὐκαιρίες ὀχλοκρατίας.
      Τούς βολεύει.

      Νὰ λές,γιατὶ δὲν ἅρπαξαν οἱ Παμῖτες-πού ἔχουν τὴν ἱκανότητα-τὰ τσογλάνια τοὺς κουκουλοφόρους;

      Νὰ δοῦμε τὰ “γλυκά” τους προσωπάκια;
      Ἆρά γε μιλοῦν Ἑλληνικά;

      • Миша είπε

        Κόριννα

        Κατέβα σε μια από τις επόμενες πορείες και διαπίστωσε μονη σου αν μιλούν ελληνικά οι «μπαχαλάκηδες» ….

        Παντως επειδή μπαινω στις ομάδες τους επίτηδες τους τελευταιους μηνες, ειμαι σιγουρος πως μιλουν πολυ καλύτερα ελληνικά από τον Τζεφρυ….

        Και δεν έχουν υπογραψει κανένα μνημόνιο,όπως οι νεοχαζί του Φυρερ, και καμμιά παραχωρηση εθνικης κυριαρχιας δια του εφαρμοστικου , όπως έκαναν οι σουπερ -ντουπερ πατριωταροι του Αντωνάκη

      • nofuture είπε

        Αγαπητή Κόριννα,

        Να ξεκαθαρίσουμε οτι δεν υπάρχουν ούτε “φίλοι” ούτε και φίλοι μας.

        Θα πρέπει πλέον ο λαός να καταλάβει τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του απ’αρχής του νεώτερου Ελληνικού κράτους και με έμφαση από 1944 και μετά.

        Ναι, γιατί δεν άρμαξαν οι “παμίτες” του κουκουλοφόρους αφού τους “είχαν του χεριού τους”;;; Δεν μπορεί, κάτι σημαίνει αυτό!!!

        Όσο για το αν γίνονταν αθλιότητες στη βουλή, κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος για κάτι τέτοιο.

      • φωτεινη είπε

        μισα,μην εχουν υπογραψει κανα συμβολαιο με το σορος λεω εγω,
        σε καμμια μκο.

      • swans είπε

        “Παντως επειδή μπαινω στις ομάδες τους επίτηδες τους τελευταιους μηνες…”

        Τι είν’ αυτά ρε Misha…

        Συλλυπητήρια προς τους οικείους του θύματος.

        Παρακράτος (από βίκι) :
        To παρακράτος (παρά του κράτους, δίπλα στο κράτος) είναι ένας κρυφός μηχανισμός ανθρώπινης ομάδας που στέκει δίπλα στην πολιτική εξουσία (ή μέρος αυτής) και πράττει ακολουθώντας εντολές της, που συνήθως δεν υπόκεινται στον ηθικό κώδικα των νόμων (και πολλές φορές στους ίδιους τους νόμους), ώστε να χειραγωγείται η πολιτική ζωή ενός τόπου.

        Η επιλογή του ΚΚΕ (σχετικά με τα της βουλής) ήταν λανθασμένη, κατά την άποψη μου.
        Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ ήταν άθλια ως προς το μέρος που κατηγορεί το “Δεν πληρώνω”. Ήμαρτον.
        Είχαν μια ευκαιρία να καταγγείλουν το αυτονόητο : ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.
        Δεν το έκαναν.

        Ας είναι.
        Αυτό που προέχει έιναι να μη ρίχθεί κι άλλο λάδι στη φωτιά.
        Ο εχθρός είναι άλλος.

      • Миша είπε

        Φωτεινη

        εχεις δικιο για τον Σορος και τα “open democracy” παιχνιδια του , τους τα λέω στα ίσια κι από κοντά…

        Swans

        Πλακα με κάνεις, ε;;;

      • swans είπε

        Εγώ;
        Εσύ τα γράφεις…

        Πολλοί μπορεί να το δουν αλλιώς το πράγμα…

      • Миша είπε

        Swans

        ημουν με το ΠΑΜΕ όταν γινοταν ο πετροπόλεμος . Περασαν μπορστά μου καμμιά δεκαρια αιμοφυρτοι χτυπημένοι στο κεφάλι, ειδα ανθρωπους να πεφτουν από τα πλαινα κρασπεδα στην πλατεία όταν εγινε το ντου του ΠΑΜΕ, εβλεπα τς πετρες από τους «μαυρους» να πεφτουν πάνω σε γυναικοπαιδα….

        Μετά κατεβηκα στη γωνια Μητροπόλεως και Φιλελλήνων όπου ήταν κάποια παιδιά του «black block».

        Μίλησα και με τους μεν και με τους δε.

        Αυτό που μου έκανε εντυπωση ειναι πως πολλά παιδιά από τους «μαύρους» δεν ήταν πανω από 18 χρονων, δεν ειχαν ούτε καν μάσκες, καλυπταν το προσωπο με κασκόλ, και ειχαν πολεμοφοδια πετρες και κατι μπαλονάκια με κοκκινη μπογια…

        Οποιος θέλει να παρεξηγησει-εσυ ή αλλος- ας το κανει….Δε δινω διάρα…

      • swans είπε

        Καλώς…
        Θα συμφωνείς ότι αυτό το “επίτηδες” χτυπάει κάπως άσχημα, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε έναν τόσο χύμα χώρο…

      • Миша,
        Μήπως ειδες και ποιος πέταξε τον μπάρμπα απο το πανω μερος της πλατείας κατω κι έσπασε το κεφαλι του(αυτον που στην αρχη θεωρούσαν νεκρο οι παντες);
        γιατι δεν λες οτι το Παμε στρίμωξε κόσμο στις σκαλες και τους τσάκισε;
        Εκτος κι αν ο μπάρμπας ηταν πράκτορας του σορος ξερω’γω…

      • Κουταλιανός είπε

        Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
        Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».

      • Миша είπε

        Swans

        To “επίτηδες” δεν ειχε την έννοια της ρουφιανιάς, πηγαίνω μαζι τους καποιες φορες γιατι θέλω να τους ακούσω , να μιλησω μαζί τους, να κατανοήσω…

        Κοstakouta

        όταν έπεσε ο ηλικιωμένος ημουν στο ιατρείο της πλατείας και άκουσα τον πανικό. Τον έριξαν οι κρανοφοροι ΠΑΜΙΤΕΣ όταν έκαναν το πρωτο ντου.
        Ο Σόρος είναι τόσο μεγάλο καθικι που μπορεί να μεταμφιεστει σε οτιδήποτε προκειμένου να τα κονομήσει…Σαν να πουμε σε προεδρο ΓΧΣ Οδυσσέα Βουδούρη….

        Κουταλιανέ

        Αυτό δεν είναι απόδειξη….Απόδειξη θα έχουμε όταν το ΚΚΕ μας δειξει έναν από τους αρκετους ασφαλιτες που τσιμπησε χθες….

      • malako είπε

        οι μπαχαλακηδες δεν ειχαν ελληνικη φατσαααα,πως να το περιγραψω

    • ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είπε

      ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

      http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345149

    • Nkos Giannou είπε

      Εσυ πιστευεις οτι το παμε η το κκε φυλαγε την βουλη , ενω η μιση δυναμης της αστυνομιας που ηταν κρυμμενη πισω απο την βουλη δεν θα μπορουσε

      Δεκαδες κλουβες ματαζτηδων ηταν πισω απο το φρακτη της βουλης στην βασιλησσης σοφιας

      Μηπως επιτηδες αφησαν το προαυλιο αφυλακτο?
      Τοσες πορειες κρατησαν μια χαρα την βουλη εδω και 35 χρονια , τωρα ξαφνικα δεν ειχαν αστυνομικους να την φυλανε και βρηκανε το παμε?

      ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ

      ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ η μαλλον να υποθεσω προβατα του δικοματισμου παιζωντας το παιχνιδι των γιωργακιδων , οι περισσοτεροι απο εσας γκρινιαζετε απο το πληκτρολογιο χωρις να πατε σε πορεια να δειτε τι παιζει , μια χαρα ηταν ολα μεχρι της 2,30, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ η διαμαρτυρωνταν το προβλημα αρχισε με τους κουκουλοφορους

      Δηλαδη εσυ προτεινεις να μπουμε στην βουλη και να σπασουμε ολα , να μην υπαρχει περιφρουρηση σε πορειες ?

      Τοσα χρονια δεν σκουζαμε ολοι μας που ειναι το παμε και το φυγαμε να κατσει να διαμαρτυρηθει ,ολοι μας δεν φωναζαμε οτι καιρος να διωξουμε τους κουκουλοφορους απο τις πλατειες , χθες που εγιναν και τα δυο , βρζιουμε αυτους που εφαγαν ξυλο για να τους διωξουν και να αποδειξουν και στον πλεον κακοπιστο τι ετσι κουκουλοφοροι
      Η νομιζετε οτι οι προβοκατορες και οι πληρωμενοι πρακτορες θα φυγουν με τα λογια , δυστυχως ετσι μας καταντησαν ,
      Στα αχι@#δια μου τι πρεσβευει απο ιδεολογιες δεν το υποστηριζα ποτε , αλλα χθες σταθηκε στο υψος των περιστασεων ,εδωσε ενα χερι ξυλο στους προβοκατορες και απο και περα τα ζωα αυτα ξερουν με τι θα εχουν να κανουν

      Αν χθες εφευγε το παμε στις μια και εμενε η πλατεια αφρουρητη , παλι τα ιδια θα ειχαμε με προχθες και θα εβγαιναν οι επαναστατες του πληκτρολογιου να λεγανε τα δικα τους

      ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ?

      • Φαίη είπε

        Κύριε Γιάννου,
        δεν πιστεύω ότι το θέμα ήταν να φυλαχτεί η βουλή με τον τρόπο που το εννοείτε όσο το να αποφευχθούν επεισόδια, (ενδεχομένως με νεκρούς ή πολλούς τραυματίες) τα οποία θα δυσχέρεναν το έργο της κυβέρνησης και θα την εξέθεταν στην κοινή γνώμη, εντός και εκτός. Τη βουλή ξέρουν να τη φυλάξουν αλλά γιατί να αναγκαστούν να το κάνουν όταν έχουν μαζευτεί εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου; Βλέπουν ότι η οργή του κόσμου ολοένα και αυξάνεται. Νομίζεις ότι τους αρέσουν τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο και δείχνουν τις βαρβαρότητές τους; Οι δανειστές μας δεν ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ; Που είναι η ρημάδα όταν γίνεται πόλεμος κάθε φορά που βγαίνουν οι Έλληνες στους δρόμους; Γιατί να ρισκάρουν να σπιλώσουν τη δημοκρατική τους εικόνα άλλη μια φορά;

        Μας έβαλαν να φαγωθούμε μεταξύ μας χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Μας έβαλαν τους ‘προστάτες μας’ να μας υποδείξουν τα όριά μας (για το καλό μας) με το αντάλλαγμα ότι θα εξασφάλιζαν την ασφάλειά μας. Και ναι, καθήσαμε λίγες ώρες παραπάνω ακούγοντας τα ίδια και τα ίδια σκουριασμένα συνθήματα, και τί έγινε; Το βράδυ, όταν δεν υπήρχαν οι κάμερες και ήμασταν λίγοι το καθεστώς ‘μίλησε’ με τη γλώσσα που πολύ θα επιθυμούσε να μας μιλήσει το μεσημέρι αλλά δεν μπορούσε λόγω του τεράστιου πλήθους και των τηλεοπτικών καμερών. Έχουν περάσει 2 χρόνια και τα μέτρα της κυβέρνησης γίνονται όλο και πιο σκληρά. Η κατάσταση για αυτούς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και καλό είναι να καταλάβουμε ότι από εδώ και στο εξής θα βρίσκουν τρόπους για να επιβάλλονται και ταυτόχρονα να εξαπατούν το λαό και την κοινή γνώμη επειδή γνωρίζουν ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο ο λαός θα εξαγριώνεται. Δεν θα μείνουν στα παλιά κόλπα τα οποία ο ίδιος ο λαός τα έχει πάρει χαμπάρι. Όσο περνάει ο καιρός και καθώς βάζω τα κομμάτια στη θέση τους συμπεραίνω ότι η στάση του ΠΑΜΕ γίνεται σκοτεινή και συμβάλλει στο καταστροφικό έργο της κυβέρνησης.
        ‘Οταν βλέπω ότι αναγκάζομαι να μπω σε διλήμματα κάτι μου βρωμάει και δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

  2. Σοφία είπε

    Άρα είναι οι ίδιοι “αντι”εξουσιαστές της εξουσίας που έκαψαν τον κόσμο στην Μαρφίν.

    Έτσι αμύνθηκε η “δημοκρατία” του Βενιζέλου.

  3. nerd είπε

    Ανοησίες των κομμουνιστών για να μην παραδεχθουν ότι αυτοί που κάνουν τις δολοφονικές επιθέσεις για να κάψουν και να σκοτώσουν κοσμο προέρχονται ιδεολογικά απο την δική τους πολιτική δεξαμενή….ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ…..
    Κρίμα για το Ολύμπια να φιλοξενεί τέτοια άρθρα με δήθεν αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ουσιαστικά δεν δείχνουν τίποτα απ αυτά που ισχυρίζεται το κείμενο.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ…

  4. Dimitris D είπε

    Οι τούρκοι και πακιστανοί πράκτορες δεν έχουν πρόβλημα να χτυπήσουν με το σφυρί ηλικιωμένους διαδηλωτές, να κάψουν μερικούς κτλ.
    Το σημαντικό είναι να μην καεί κοράνι!!!

    Οι αλβανοί έχουν άφθονο στρατιωτικό εξοπλισμό. Έχουν ρώσικο εξοπλισμό, από αυτόν που είχαν κάνει πλιάτσικο από τα αλβανικά στρατόπεδα σε παλιότερη εξέγερση τους. Έχουν αμερικάνικο εξοπλισμό από τα «φάρμακα» που αγόρασαν για το κόσοβο.

  5. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είπε

    ΚΑΙ ….ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΓΚΕΦΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    • Миша είπε

      Αυτό δεν υπάρχει με τιποτα…
      ΝΔτες στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ;;;!!!
      Και σχεδιασμός από το επιτελειο της ΝΔ;;;;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Σχεδιασμός για καμμιά μπαρότσαρκα στην Αράχωβα ίσως…
      Επιτελείο ;;; χαχαχαχα
      Χτες ο Μιχελάκης αγνοουσε τη δηλωση ΓΑΠ πως δε μπορεί να κυβερνά με 153 βουλευτές…
      Θυμάσαι οταν τις αρπαξε ο Χατζηντοράκης τι ανοησιες ξεφουρνιζαν για προβοκάτσιες κλπ;;
      Είναι τοσο αλλού που ακομα ξεχαρμανιάζουν με κάνα επικολυρικο δεκάρικο για τη Ραγκούση

  6. WOLF είπε

    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?? ΠΕΙΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ??

    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!

    • Φαίη είπε

      Εχθές το βράδυ όταν είχαν φύγει οι περισσότεροι και είχαμε μείνει μερικές χιλιάδες μπροστά στο Σύνταγμα ένας διαδηλωτής μας είπε τα εξής.
      Εγώ άκουγα ότι είναι μπάτσοι οι κουκουλοφόροι και δεν το πίστευα. Σήμερα το μεσημέρι είδα έναν που τον έπιασαν τα παιδιά του ΠΑΜΕ και ξεκουμπώνοντας τα ρούχα του είδα με τα ίδια μου τα μάτια ότι φορούσε στολή αστυνομικού από μέσα (αν θυμάμαι καλά μίλησε για στολή των ΜΑΤ) Έμεινα με το στόμα ανοιχτό μας είπε και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά μας είπε ότι το ΠΑΜΕ τον πήρε παραπέρα για να τραβήξουν φωτογραφίες (αυτό το δεύτερο μάλλον το υπέθεσε). Αν το ΠΑΜΕ τράβηξε φωτογραφίες ή βίντεο θα πρέπει να τα δείξουν στον κόσμο.

      Το άτομο που μας τα είπε αυτά μου φαινόταν απολύτως εχέμυθο και ισορροπημένο. Τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο μαζί μας και συζητούσε με ήρεμο τρόπο με κάποιον άλλον για τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας. Μάλιστα κάποια στιγμή ανέφερε και την ομιλία του κ Καμμένου που του είχε κάνει εντύπωση.

      • Миша είπε

        Φαίη

        ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!

        Το περιεργο όμως που προκύπτει από τις αλλεπάλληλες συλλήψεις παρακρατικών από το ΠΑΜΕ είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ;;;

        Χτες πχ ήσαν εκατονταδες δημοσιογραφοι κάτω!!! Δε θα μπορουσαν να φωνάζουν 10 από αυτούς και να τους δειξουν τον προβοκάτορα;;;

        Αντ αυτού , δεν βγαζουν ουτε φωτογραφια, ουτε βιντεο και αφου τον ξυλοφορτωσουν τον δινουν στους επισημους μπατσους …

        ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ;;;;

        Μήπως γιατι ειναι γλυκά τα φραγκα των κρατικων επιδοτησεων;;;;

        Ή μηπως γιατι φροντιζει μέχρι και σημερα την ακριβη τηρηση του συμφωνου της Γιάλτας ;;;

      • Φαίη είπε

        Μίσα, όταν έγραφα το σχόλιο από πάνω θα συμπλήρωνα ότι αν δεν δείξουν κάποιο υλικό να τους ξεμπροστιάσουν ο ρόλος τους είναι ύποπτος αλλά είπα να μην το προχωρήσω παρά πέρα.
        Φοβάμαι ότι αυτή η κατάσταση της διαμάχης μεταξύ των αναρχικών και του ΚΚΕ βολεύει αφάνταστα το σύστημα και η συνδρομή του ΚΚΕ που ‘περιφρουρεί τους αγώνες’ παίρνει άλλη διάσταση.
        Έχουμε καταλάβει όλοι μας τι γίνεται επιτέλους; Πάμε στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθούμε εναντίον του καθεστώτος και στο τέλος τρωγόμαστε μεταξύ μας. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

      • Миша είπε

        Εχεις δικιο 100%.

        Τα λέει κι o Swans ….

      • Φαιη,σκέψου οτι στο μνημείο του αγνώστου,έδιωχναν τους Ταριφες,γιατι;
        Φοβήθηκαν για τον εύζωνα;
        Και στη τελική ρε μαγκες που υπερασπίζεστε το ΠΑΜΕ.
        Απο ποτε το ΚΚ,εδρασε υπερ της πατριδας;
        Αυτοι δεν ξεπούλησαν τα παντα; αυτοι δεν προκάλεσαν τον εμφυλιο;
        Αυτοί δεν έδιναν όποιον αριστερό διαφωνούσε μαζι τους,στη γκεσταπο; Η ΟΠΛΑ,δεν καθάριζε πατριώτες και διαφωνούντες αριστερούς μαζι;
        Ο πατέρας της Παπαρηγα,τον ξερει κανείς; τι δουλειά εκανε για το κόμμα;

        Μη τα ξεχνάτε γαμώ τη πουτάνα μου και παίζετε το παιγνίδι τους!

      • Ετσι Νομιζω είπε

        Μισα

        Μια ερωτηση.

        Ειναι δυνατο και λογικο ενας «ματατζης» του «παρακρατους» να προχωρα

        στην «παρακρατικη» του ενεργεια φεροντας την στολη του κατω απο τα

        υπολοιπα ρουχα του.

        Οσο και χαζος να ειναι αυτος ο παρακρατικος ποσο μπορει αυτο να
        στεκει.

        Και εαν ετσι ειναι γιατι αυτοι αυτοι που τον επιασαν δεν τον

        ξεμπροστιασαν οπως επρεπε. Η χρυση ευκαιρια στα χερια τους για κατι

        που ολοι υποψιαζονταν και ελεγαν και προσπαθουσαν;; να αποδειξουν.

        Γιατι;;;;

        Καλο απογευμα

      • Φαίη είπε

        @ έτσι νομίζω

        γιατί δεν θέλουν;;

    • Ετσι Νομιζω είπε

      Φαιη γεια σου

      Να απαντησω δεν μπορω.

      Να υποθεσω ισως αλλα αν το κανω ,χωρις μιτο, μες στο

      λαβυρινθο των υποθεσεων θα χαθω.

  7. vyannis είπε

    έχουμε χάσει τη μπάλα , δυστυχώς
    δεν μας αξίζει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε……………………

  8. Миша είπε

    Μακάρι να ήταν τοσο απλά τα πράγματα…

    Η άλλη όψη :

    • Φαίη είπε

      Που το ξέρουν ότι είναι της Χρυστής Αυγής;;
      Όποιος κρατάει Ελληνική Σημαία είναι χρυσταυγίτης;
      Δεν παίζει να είναι αστυνομικοί που κρατούν επίτηδες Ελληνικές Σημαίες για να στοχοποιήσουν τους χρυσαυγίτες;

      • Миша είπε

        Φαίη

        πηγαινε στο παρακάτω λινκ , δες το βιντεο και διαβασε την περιγραφη

        h–p://www.youtube.com/watch?v=vMchTFsUFtU

        Golden eggs κανονικά…

      • WOLF είπε

        Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΓΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ. ΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ.ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

      • Sxetikotatos είπε

        “Δεν παίζει να είναι αστυνομικοί που κρατούν επίτηδες Ελληνικές Σημαίες για να στοχοποιήσουν τους χρυσαυγίτες;”

        Αναρωτιέμαι αν θα σκεφτόσουν παρόμοιες μ@λ@κίες για να δικαιολογήσεις την βία που ασκεί η αριστερά σε παρόμοιες καταστάσεις. Μήπως -λέω μήπως- είσαι ελαφρώς κολλημένη;

      • Φαίη είπε

        Βρε ‘συ Σχετικότατε.
        Έχουν πιάσει άτομα που αποδεικνύεται ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής; Πως έχουν βρει κουκουλοφόρους με ταυτότητες αστυνομικών; Απαντάω στο ρημάδι το σχόλιο του Μίσα. Επειδή ζητάω αποδείξεις είμαι κολλημένη;
        Έλα Παναγία μου!! Και δε δικαιολογώ τη βία κανενός. Ειδικά οι αριστεροί έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από τη δική μου κριτική. Τούτο όμως δεν πρέπει να είναι θέμα αριστερών, δεξιών αλλά καθαρά προβοκατόρων που έρχονται να θολώσουν τα νερά. Αν δεν το’χεις καταλάβει τότε εσύ είσαι κολλημένος..

    • WOLF είπε

      OΛA AYTA EINAI ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ??? ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΘΕΛΕΙΣ.

      ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!

    • γιωργος είπε

      παλι τις ιδιες μαλακιες….ρε εσεις απο ποια μπλοκ βγαινουν καθε φορα λοι κουκουλοφλωροι;απο που βγηκαν αυτοι που εκαψαν την Marfin;ποιοι δικηγοροι και βουλευτες πανε στηνΓΑΔΑ και τους υπερασπιζονται;ο Μαζιωτης που ειχε συλληφθει στο Πολυτεχνειο ηταν Χρυσαυγιτης;σιγουρα αναμεσα σε αυτους υπαρχουν πρακτορες και πληρωμενα καθαρματα αλλα αυτο δειχνει οτι ο χωρος της Αριστερας εχει κατακλειστει και αλλοτριωθει απο τετοια ατομα και υπηρεσιες εγχωριες και οχι μονο…καποιες συνιστωσες το εχουν παραδεχτει οτι λαμβανουν χρηματα απο καποια ευαγη ιδρυματα(SOROS κτλ)γι αυτο παιρνουν και αντεθνικες θεσεις.η νεολαια ΣΥΡΙΖΑ οργανωνει φιεστες με την ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ” νεολαια οπως την αποκαλει…ακομα και οι αντιερξουσιαστες του κωλου υποστηριζουν το δικαιωμα των κατοικων των Σκοπιων να αυτοαποκαλουνται Μακεδονες!!!δηλαδη στηριζουν το φασιστικο και ακρως σωβινιστικο καθεστως Γκρουεφσκι!!!μαχονται και για του ”Αφεντη το φαι” αφου υποστηριζουν και την λαθρομεταναστευση…τελικα τι αντιεξουσιαστες ειναι αυτοι υποστηριζοντας την εξουσια…απο οτι φαινεται ολοι αυτοι εχουν κοινους μηχανισμους χρηματοδοτησης για να εκφραζουν τις ιδιες αποψεις…και αυτο που τους ενοχοποιει πληρως ειναι το γεγονος οτι δεν απομονονουν και δεν παραδιδουνοι ιδιοι τους λεγομενους πρακτορες.γιατι ο Κωσταντινου δεν παρεδωσε στην αστυνομια αυτους που εκαψαν την Marfin;γιατι δεν τους συνελαβαν οι υπολοιποι συντροφοι οταν εκαιγαν 4 ανθρωπους ζωντανους;αν δεχτουμε το αλλο επιχειρημα οτι η αριστερα δεν γνωριζει τοτε ειναι το λιγοτερο ανικανοι που δεν μπορουν να περιφρουρησουν τον χωρο τους και τις οργανωσεις τους απο διεθνεις προβοκατορες…τελικα ΟΛΥΜΠΙΑ θα επρεπε να μεταφρασεις και να δημοσιευσεις τα κομματια των WIKILEAKSπου αναφερονται στις χρηματοδοτησεις στην Ελλαδα.και μια τελευταια ερωτηση…το indymedia Θεσσαλονικης γιατι εκλεισε;ο συντροφος Κουνταρδας τι απεγινε;δεν θα κανουν αγωνα για την αποφυλακιση του;

  9. telis είπε

    η μαλακία πάει σύννεφο στον “λαό”.
    Έχουν αξία οι υποθέσεις “ακροαριστεροί είναι”, “όχι, ακροδεξιοί είναι”, “όχι, κομμουνιστές είναι” ;;;;;;;;;;;;
    Σημασία έχει να ξέρουμε ΠΟΙΟΙ είναι. Με κάθε λεπτομέρεια.
    Να βγουν οι κουκούλες.
    Το αίτημα των καιρών δεν είναι να τζογάρουμε σαν στο “πάμε στοίχημα”, αλλά να απαιτήσουμε
    να μάθουμε ποιοί είναι επιτέλους. Ονόματα, διευθύνσεις, βιογραφικό.

  10. [...] Πηγή… Σχετικά άρθρα Tι ειδα στην παραλια Το αυριανό “Καρφί” ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Δεν τολμά να τον διαγράψει ο Παπανδρέου! Απίστευτη παρέμβαση στην πινακίδα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα (φωτό) Κοινωνία σε κατάρρευση: Γυμνή Ιερόδουλος σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της Αθήνας (φωτό ντοκουμέντο). Το νέο όπλο που τρέμουν οι αρχές ασφαλείας, στα χέρια των διαδηλωτών! που θα πάει βρε cnn; θα σε φάμε! « Ξέρεις τι είναι αγαπητέ συνέλληνα να σε δουλέυει ένας πανηλίθιος πρωθυπουργός! [...]

  11. Άκρα αριστερά και άκρα δεξιά είναι των υπηρεσιών ασφαλείας. Πάντα τους χρησιμοποιούν για να ελέγχουν καταστάσεις. Συχνά τους βάζουν ακόμα και μεταξύ τους να κάνουν επεισόδια.

    Οι εγκέφαλοι πίσω από αυτές τις ομάδες είναι άνθρωποι των υπηρεσιών που δήθεν προστατεύουν τη χώρα μας, δηλαδή είναι τα ίδια πρόσωπα που έχουν στον έλεγχό τους την πορνεία, τα ναρκωτικά, τους επιχειρηματίες, τους πολιτικούς, και που ξεπουλάνε τη χώρα μας σε κάθε Γερμανό και Τούρκο.

  12. σούλα η κομμώτρια είπε

    Ένταξη πατρίωτες,μπαβο στο ΠΑΜΕ που περιφρούρησε την ειρηνική διαδήλωση.Απο αύριο χαϊδευτείτε ελεύθερα με κρεμάλες , γουδη κτ.λ

  13. Ρίξτε καμιά ματιά στα πρόσωπα,εντός κρανών του ΠΑΜΕ….

    • WOLF είπε

      ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.

      ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΦΥΡΙΑ-ΓΚΛΟΜΠ-ΜΑΣΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

      • Ολοι αυτοι εκει ηταν μάχιμοι,με την διαφορά οτι αντί να κοιτάνε προς τα ΜΑΤ,κοίταζαν προς την πορεία και τα ΜΑΤ,έπιναν καφέ…Οποίο παράδοξο ε;

        Επίσης οταν λεω κοιτάξτε τα πρόσωπα,δειτε λιγο ετσι φυσιογνωμικά και πείτε μου αν σας φαίνονται για Ελληνες….

  14. Nkos Giannou είπε

    Η μαχη χθες ηταν ΚΚΕ μεταξυ ασφαλιτων , τον εμφυλιο που τον ειδανε ?
    Οι κκεουδες εκαναν μαυρους στο ξυλο τους προβοκατορες ασφαλιτες και καλα τους εκαναν

    • Миша είπε

      Νίκο, συνέβη να ειμαι με τους Παμιτες λιγο αφοτου ξεκινησε ο πετροπόλεμος ( βρισκομουν νωριτερα στο υψος του Ζαππειου για να δω τις ταξιαρχιες των ΜΑΤ που ήταν μαζεμένες τριγυρω)

      Αφου έπεσαν οι πρωτες πετριές και γεμισε ο τοπος σπασμένα κεφάλια, το ΠΑΜΕ έκανε ενα ντου με δυο τρεις σειρες κρανοφορους εξω από τη Μ.Βρεττάνια.
      Λιγο μετά οι μαυροι ανασυνταχθηκαν στη Σταδιου κι ανέβαιναν παλι προς τα πανω , ενω οι ΠΑΜίτες υποχωρουσαν . Τοτε εμφανιστηκαν 50 ματάδες και μπηκαν μεταξυ των μεν και των δε.

      Αν οι μαύροι ανεβαιναν ανενόχλητοι, δεν θα ειχαν τροπο οι ΠΑΜίτες να αντιμετωπίσουν τις μολοτωφ και τον πετροπόλεμο.

      Τα ΜΑΤ βοηθησαν το ΠΑΜΕ χθες.

      Και το ΠΑΜΕ τα ΜΑΤ.

      Όπως τα βοηθούν συχνά και οι μπαχαλοι.

      • Έχει δύο αναγνώσεις αυτή η κίνηση: Οι ΜΑΤάδες προσπαθούσαν να προλάβουν το χαμό που θα ακολουθούσε εις βάρος των μπάχαλων.
        Προχτές πάντως τους είδα με τα μάτια μου, Πανεπιστημίου και Κοραή: Μόλις τα πράγματα αρχίσαν να ζορίζουν για τους μπάχαλους, εμφανίστηκε από το πουθενά μιά διμοιρία ΜΑΤ, άρχισαν να παίζουν θέατρο μεταξύ τους (δεν ήταν ο σωστός τόπος για μολότωφ και χημικά), έπεσαν δύο κρότου – λάμψης και ω του θαύματος: Τα μπάχαλα διεσώθησαν από το βρωμόξυλο που θα τους έριχνε ο κόσμος (όχι του ΠΑΜΕ).

  15. WOLF είπε

    Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».

    http://www.youtube.com/watch?v=ysB_A8bahdY&feature=player_embedded

  16. σούλα η κομμώτρια είπε

    Μετά το Mega, τον ΣΚΑΪ, το ΛΑΟΣ, την Χρυσή Αυγή, την Ντόρα Μπακογιάννη, την κυβέρνηση, τη Νέα Δημοκρατία, το olympia,το ksipnistere, το seisaxthia,το antinews και πολλά αλλα πατριωτικά μπλογκ , δεξιά και αριστερά σήμερα αναμένονται συγχαρητήρια και από την αμερικάνικη πρεσβεία ,για την χτεσινή στάση του ΠΑΜΕ….

    • φωτεινη είπε

      ισχυει παντα η απαντηση με τα συγχαριτηρια στα Αδελφα Μπαχαλα της ιταλιας
      απο τους Διεθνεις Τραπεζιτες.
      δεν σου φτανουν αυτα σουλαρα;

  17. Α είπε

    Δηλαδη εσυ προτεινεις να μπουμε στην βουλη και να σπασουμε ολα , να μην υπαρχει περιφρουρηση σε πορειες ?

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

  18. ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

    Γιατι τα μπλοκ του ΠΑΜΕ εδώ και χρονια θεωρουνται από τον λαο τα πιο ασφαλη σε διαδηλωσεις και κινητοποιησεις, λογω της περιφρουρησης από τα ιδια τα μελη του (τα οποια ,υπ οψην ,δεν είναι ουτε εκπαιδευμενοι στρατιωτικα ,ουτε «ειδικες δυναμεις»,απλοι πολιτες εργαζομενοι ειναι!!!!) .Στις τελευταιες διαδηλωσεις πολυς κοσμος που δεν ειχε ουτε εχει σχεση με τους κομμουνιστες αναζητησε την ασφαλεια στα μπλοκα του.Ειδικα τις δυο τελευταιες μερες της γενικης απεργιας ο κοσμος αυτος ηταν τεραστιος σε ογκο .Αυτο εκανε το συστημα να λυσσαξει ,μια και τα κινηματα «αγανακτισμενων»,»δεν πληρωνω» κλπ, γρηγορα ξεθωριασαν στα ματια του λαου ,που καταλαβε ότι μονο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και συντονισμενα αυτος ο λαος θα γκρεμισει το συστημα .Αυτο ακριβως θελανε να …γκρεμισουν στη συνειδηση του λαου ,ότι ….ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εισαι ασφαλης ,οποτε κατσε σπιτι κι ασε να κανουμε τη «δουλεια» μας!!!!!
    Καποιοι λενε ότι το ΚΚΕ αυτό το εκμεταλλευεται για ψηφαλακια .ΛΑΘΟΣ!!!
    Το κομμα θα ηταν ευτυχες να οργανωθουν στοιχειωδως και αλλα μπλοκα λαικων δυναμεων ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ, ΣΥΡΙΖΑ ,κλπ και να μπορουν να αντιμετωπιζουν αποτελεσματικα τους προβοκατορες κι αργοτερα και τις «τακτικες δυναμεις» που θα εξαπολισουν οι εγχωριοι και ξενοι εναντιον μας …γιατι αν νομιζουν μερικοι ότι «τα αυγα βαφονται με πορδες» ,ότι το συστημα θα ανακρουσει πριμα με μια διαδηλωση ΧΥΜΑ του λαου ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ .
    Δυστυχως αυτό το απλο ζητημα τακτικης του λαικου κινηματος ,μονο το ΚΚΕ το εφαρμοζει .Τωρα το βλεπει και πιο ξεκαθαρα και πολυς απλος κοσμος .Ξεκαθαρο είναι πλεον στον καθενα ,τις «αχταρμα « αντιδρασεις ,τις μουντζες ,και τις χωρις στοχους διαδηλωσεις ,το συστημα ΔΕΝ τις φοβαται!!!
    Ετσι λοιπον τα αναρχοαυτονομα μισθαρνα οργανα του παρακρατους εκαναν χτες την δολοφονικη επιθεση (ναι θελαν νεκρους) εναντιον του πιο οργανωμενου τμηματος του λαου μας(οργανωση …με κροτου -λαμψης ,με ασφυξιογονα,δακρυγονα ,με εξοπλισμο που μονο από τη ΓΑΔΑ μπορεις να παρεις!!!).Δυστυχως ακολουθηθηκαν κι από πιτσιρικια που παρασυρμενα από τα επιχειρηματα του συστηματος ,που για καιρο τωρα εντεχνα καλλιεργουνται :»Το ΚΚΕ είναι του συστηματος»,» το ΚΚΕ κανει παρελασεις ή εφυγε νωρις ή κανει τσιφλικι του το Συνταγμα », »το ΚΚΕ προστατευει τη βουλη «!

    ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!

    Το ΚΚΕ προστατευσε δυο μερες την μαζικοτητα των διαδηλωσεων ,χαλασε τα σχεδια να μετατραπουν από νωρις οι διαδηλωσεις σε πετροπολεμο στον Αγνωστο στρατιωτη ,και σε προσκαιρη διαλυση τους ….Εδωσε την δυνατοτητα να μαζευτουν πανω από 700.000 λαου την πρωτη μερα και λιγο λιγοτερη τη δευτερη ,επι ωρες .Κι αν δεν γινοταν η δολοφονικη επιθεση χτες ως το βραδυ θα μαζευονταν πανω από 1.000.000!!!!Και μονο ότι οι εικονες των μαζικων διαδηλωσεων εκαναν τον γυρο του κοσμου ,ηταν ένα μηνυμα του λαου μας ,με πολλαπλους αποδεκτες και μεσα και εξω από την Ελλαδα .Και προς λαους και προς εχθρους των λαων .
    Οποιος νομιζει ότι με ένα λαικο ντου στη Βουλη ,ξεμπερδεψαμε με το συστημα …Οποιος θαρρει ότι ο εχθρος μας είναι μονο μεσα στη Βουλη ….αρκει να δει ότι το μνημονιο φκιαχτηκε στο Λονδινο από Ελληνες Εφοπλιστες,Τραπεζιτες και Βιομηχανους !!!! και με ποιους συναντηθηκε ο ΓΑΠ πριν αρχισει να βλεπει τους πολιτικους αρχηγους και θα καταλαβει ποιοι είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ του τοπου ,ποιοι για λογαριασμο τους φεραν το ΔΝΤ ,τον ΓΑΠ και την συμμορια του ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .(μεχρι και ο Μιχαλιολακος στη Δημαρχια της Αθηνας τους ΟΝΟΜΑΤΙΣΕ ,πως γινεται και δεν τους βλεπουν «προοδευτικοι» υποτιθεται ανθρωποι ;)
    Ισως και μια καταληψη της Βουλης να ηταν και βουτυρο στο ψωμι τους…. να φερουν πιο γρηγορα …αυτά που απεργαζονται, ή ακομα να δωσουμε την ευκαιρια για μια μεγαλη λαικη ηττα και μακελειο που θα κανουν πλεον το λαο να μην ξανασηκωσει κεφαλι για πολλα χρονια !!!!.Γι αυτό από νωρις ειπε το κομμα ,το βαρος στις γειτονιες (αυτοοργανωση-αλληλεγγυη ) ,στα χωρια ,στους τοπους δουλειας,στα συνδικατα ,εκει είναι οι πυρηνες της ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ και Αντεπιθεσης .Και μαζικες οργανωμενες παλλαικες διαδηλωσεις ….

    ΤΟ ΚΚΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ !!!
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΙ και ΑΠΙΤΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ .Σχεδιασμους κανουν και οι εχθροι μεσα από το Συστημα !!!!
    Εχετε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο ΚΟΜΜΑ !!!

    • dyspistos είπε

      Ενας από τους εντιμώτερους φίλους εδώ μέσα, παλληκάρι κι ειλικρινής τόσο που να παραδέχεται λάθη του κόμματός του και να συμφωνεί μαζί μου, όποτε τάγραφα εδώ κι είχα δίκιο, είναι ο Λεωνίδας.
      Ποτέ δεν μας κορόϊδεψε, δεν εψεύσθη, δεν παρεξετράπη σε ύβρεις, δεν κατηγόρησε άλλους αναίτια.

      Λόγοι υγείας δεν μου επέτρεψαν να είμαι στις συγκεντρώσεις. Ετσι, δεν έχω άμεση αντίληψη των συμβάντων. Διαφώνησα σε άλλη ανάρτηση με τον Μίσα και τον Gortinios, ως προς το τι υπερασπίστηκε το ΚΚΕ χθες. Εγώ έχω τη γνώμη ότι υπερασπίστηκαν τους διαδηλωτές, εκείνοι λένε τη Βουλή. Τους υποσχέθηκα να ζητήσω συγγνώμη, αν έκανα λάθος εκτίμηση.

      Αυτη τη στιγμή, τα μάτια του Λεωνίδα είναι δικά μου. Δεν κάνει λαθεμένες ή συναισθηματικές εκτιμήσεις, δεν “χαϊδεύει” το κόμμα του το ΚΚΕ, έχει τη λεβεντιά να παραδέχεται την αξία πολιτικών του αντιπάλων και, το κυριώτερο, είναι άνθρωπος του λαού, βγαλμένος από τα σπλάχνα του, άνεργος και χωρίς προοπτικές για το μέλλον. Αγωνίζεται, λοιπόν, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και για τον ίδιο, φυσικά.
      Ο,τι έγραψε στο σχόλιό του 3.41 το δέχομαι σαν την αδιαμφισβήτητη αλήθεια και το υιοθετώ. Αφού τάγραψε έτσι ο Λεωνίδας Παλαιοκώστας, έτσι είναι.
      Κι αν δεν θέλουμε να φτάσουμε να λυντσάρουνε κάποιοι τον ΓΑΠ όπως τον Γκαντάφι στη Λιβύη και νάμαστε κατόπιν έρμαια στα χέρια ξενοκίνητων, κτηνωδών ανθρωποειδών δηθεν επαναστατών, στα χέρια των αισχρών και χυδαίων παρακρατικών του χθες, που πετούσαν μολότωφ και κρότου λάμψης πάνω σ΄ανθρώπους ΑΟΠΛΟΥΣ, ας σταματήσουμε, για το καλό μας, την προκατάληψή μας με το ΚΚΕ.
      Επαναλαμβάνω για τους κακόπιστους: δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ ή του ΠΑΜΕ. Και διαφωνώ πολιτικά μαζί τους.
      Ξέρω όμως ότι:
      - Τα χαράτσια που μας βάζουνε και δεν τα πληρώνουμε – κι εγώ δεν πλήρωσα- θα μεταβιβαστούν στους νέους Κατοχικούς σαν χρέη μας πολλαπλασιασθέντα λόγω προστίμων και θα αρπάξουν αρχικά -όπως προβλέπει η μυστική τους συμφωνία- οικήματα και, στη συνέχεια και οικόπεδα, αγροκτήματα κλπ. Δηλαδή θα καταλάβουν με νομιμοφανείς τρόπους και το τελευταίο μ2 της Πατρίδας μας

      - Το μοναδικό κόμμα που παραμένει κόμμα Αρχών (αδιαπραγμάτευτων, ως γνωστόν) που διαθέτει οργάνωση και δυνατότητα άμεσης κινητοποίησης του κόσμου, είναι το ΚΚΕ.
      Αυτό, όπως έκανε και με το ΕΑΜ στην Κατοχή, θα μας ξελασπώσει.

      Δεν αστειεύομαι, δεν έχω παραποιήσει ούτε κατά κεραίαν τις πληροφορίες μου, παρακαλώ, ας εισακουσθώ. Για την Πατρίδα μας και μόνο.

    • Λεωνίδα, αντί να συνεχίσετε να λοιδωρείτε τις διαδηλώσεις Μαϊου – Ιουνίου, καλά θα κάνετε να παραδεχτείτε πως αργήσατε και αργήσατε πολύ.
      Το ΚΚΕ τους τυχοδιώκτες τους έχει στην ηγεσία του με αυτές τις διχαστικές ανοησίες.
      Κατά τα λοιπά, συλληπητηρια για τον σύντροφό σας και συγχαρητήρια που μισανοίξατε τα μάτια σας.

    • Миша είπε

      Φίλε Λεωνίδα

      ελπίζω να βγηκες αλώβητος από τη χθεσινή μανούρα.

      ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

      ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;; ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!!

      προσωπικά περιμένω από το ΚΚΕ , ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.

      Προσωπα και υπηρεσιακές ταυτοτητες…..

      Χαιρομαι που σε «ξαναβλέπω» κι ελπίζω την αλλη φορα τα προσωπα των μεταλλεργατων να κοιτουν τους πραιτωριανούς πισω από τον φραχτη του αίσχους και όχι τους υπολοιπους συγκεντρωμένους.

      Το ντου στη Βουλή βεβαίως και δεν θα καταστρέψει τον καπιταλισμο, αλλά μια τετοιου είδους ήττα των πραιτωριανων που φυλανε δοσίλογους πολιτκους, τραπεζιτες κι εφοπλιστες μπορεί να αποδειχθεί στρατηγικου χαρακτήρα….

  19. basilis32 είπε

    Ειδε κανεις σας την ομιλια της Παπαρηγα στη Βουλη την ημερα των επισοδειων?

    Εχει καμια σχεση με την μετεπειτα λογοδιαροια της?Ειδατε την παρεμβαση της στη ‘ζουγκλα’ οπου μιλουσε ακατασχετα και δε δεχοταν κ α μ ι α ερωτηση?

  20. basilis32 είπε

    επεισοδιων…

  21. blackpanther είπε

    Τι να πεις για αυτή την γελοία δημοσίευση που αντιστρέφει την πραγματικότητα.
    Κι η πραγματικότητα ήταν ότι το ΚΚΕ στις 20 Οκτώβρη διέσωσε την βουλή του ΔΝΤ αναλαμβάνοντας σαν νέα αυτόκλητη αστυνομία την περιφρούρηση της.

    Ο αρθρογράφος σοκάρεται που κάποιοι διαδηλωτές είχαν αντιασφυξιογόνες μάσκες !(λες και το να αμύνεσαι ενάντια στον χημικό πόλεμο είναι δείγμα ότι είσαι ασφαλίτης) και παρουσιάζει μονόπλευρα την σύγκρουση ΟΤΑΝ
    υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τους τραμπούκους του ΚΚΕ να χτυπούν αδιάκριτα 13χρονα και να πετάνε κόσμο από τα 5 μέτρα.
    Κρίμα και ξεφτίλα για το μπλογκ σας είναι αυτή η δημοσίευση.
    Αναζητώ την φωτογραφία του κόκκινου φασίστα που μου πέταξε πυροσβεστήρα στην κατηφόρα και από τα 2 μέτρα.
    Επίσης αναζητώ την φωτογραφία που δείχνει τους κόκκινους τραμπούκους να πετάνε πέτρες μέσα στην πλατεία και όποιον πάρει ο χάρος.

    Ο κόσμος που δεν ήταν ΚΚΕ αντιλήφθηκε μια χαρά τον προδοτικό ρόλο αυτού του κόμματος και την λύσσα του να υπερασπίσει την ΔΝΤ βουλή από εισβολή διαδηλωτών.
    Εξ ου και το σύνθημα που φωναζόταν μαζικότατα “ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ”
    Χαίρομαι που βλέπω εδώ ακροδεξιούς να το υποστηρίζουν γιατί αποκαλύπτεται έτσι σε ποιους δημιούργησε συμπάθεια η βρώμικη δράση του ΚΚΕ.

    Όσοι πιστεύουν ότι αυτό το βάρβαρο καθεστώς μπορεί να πέσει χωρίς μαζική εξέγερση καλλιεργούν τις χειρότερες αυταπάτες κι όσον αφορά για την θαυματουργή περιφρούρηση του ΚΚΕ αποδείχτηκε ότι δεν μετρά μία χωρίς την προστασία της αστυνομίας.

    Σχετικά με το τι έγινε εκείνη την μέρα που το ΚΚΕ έσωσε το καθεστώς έχω γράψει αυτό:
    http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/10/21/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b1%cf%80%ce%bb%cf%8c-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf/

    κι επίσης ας ξέρουν όλοι ότι μέσα στο ΚΚΕ υπάρχουν περισσότεροι ασφαλίτες από όλους μαζί τους υπολοιπους πολιτικούς χώρους.
    ΑΝ το ΚΚΕ έκανε τέτοια και τόσα αίσχη στις 20 Οκτώβρη για να σώσει ένα αντιλαϊκό καθεστώς ας φανταστούμε τι εγκλήματα θα έκανε αν έπαιρνε την εξουσία…

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 9,437 other followers