Σέβας στον “κομαντάντε” Μάρκο Μουζάκη.
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 16, 2011
Όχι επειδή μας έκανε την τιμή να μας αναφέρει, αλλά για τον αδυσώπητο αγώνα που δίνει με την πένα και την παρουσία του – κόσμημα για την πολύπαθη Ελληνική δημοσιογραφία.
Ο άνθρωπος που διώχθηκε λυσσαλέα από τους Τσουκάτους και τους Πανταγιάδες, έμεινε καθαρός και αλύγιστος σαν το ατσάλι.
Κάθε του “ρίμα” θυμίζει την λεπίδα του Γκάτσου, την Ραψωδία του Αρτέμη, την πύρινη πνοή της Δέλτα.
Οι αρετές του πολεμιστή και του φιλοσόφου σε μία σελίδα, κάθε Κυριακή στο “Παρόν”.
Σέβας, όπως θα έλεγε και ο Σπάρτακος.























Obamias είπε
http://www.mywebsiteworth.com
Πατε εκει και βλεπετε ποση επισκεψιμοτητα εχει ενα site και τι αξιζει στο ιντερνετ βασει της επισκεψιμοτητας του.
Το Antinews παντως τρωει πατο, και αντιλαμβανωμαι το γιατι..χο χο χο!!!.
Σέβας στον “κομαντάντε” Μάρκο Μουζάκη. | StinFora.com είπε
[...] Πηγή… [...]
Anaconda είπε
Η διαφορά του βαθέος κράτους από την πατριωτική σταθερά βρίσκεται όχι στο πού δουλεύει αλλά στη συνδιακύμανση τού λόγου με το συμφέρον του έθνους.
Χαίρομαι που το Παρόν λειτουργεί ως όχημα έκφρασης για τέτοια φωνή. Ο ρόλος του είναι ο απαιτούμενος σε αυτές τις κρίσιμες για τον Ελληνισμό συνθήκες. Εύγε.
poll είπε
Καθόμουν ανάμεσα σε δύο τραπέζια, στο ένα ο Παπαγιάννης, ήρθε με τη μηχανή στον πεζόδρομο και το κράνος στο κουτί, γυαλάκι, ζελεδάκι, και μαγκιά, χιουμοράκι με τους δίπλα, στο άλλο ο Μάρκος με μια φίλη του, συνομιλία διακριτική, με ένα παλιό σακάκι, ρυτιδιασμένος, αδύνατος, αλλά όχι αδύναμος.
Σηκώθηκα, κοίταξα τον Παπαγιάννη και έσφιξα το χέρι του Μάρκου, καλώντας τον να συνεχίσει δυνατά και συγχαίροντάς τον.
Πραγματικά, από τους λίγους.
φωτεινη είπε
μα ειναι συγκρισιμα μεγεθη αυτα;
ο γυμνοσαλιαγκας με τον αντρα;
ΕΛΕΝΗ είπε
Μα νόμιζα ότι εξέλειπε αυτό το είδος πια. Το πρώτο εννοώ … Θα τρώει φαίνεται από τα κλεμένα ακόμα …