Αποκάλυψη: Οι Γερμανοί κρατούν με νύχια και με δόντια τον Βουρλούμη. Να ακυρωθεί ΤΩΡΑ η αγορά του ΟΤΕ από την Deutche Telecom.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

topΈπεσαν πλέον και επίσημα οι μάσκες για τον ρόλο του Γερμανικού κεφαλαίου στο μεγάλο πλιάτσικο της Ελληνικής οικονομίας. Οι Γερμανοί “συνιδιοκτήτες” του ΟΤΕ, εκβιαστικά κρατούν στη θέση του τον κύριο Βουρλούμη, ο οποίος όμως διώκεται ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ, του οποίου οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι μεγαλομέτοχοι! Πείτε μας λοιπόν με την κοινή λογική: ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θα κρατούσε στη θέση του ένα τέτοιο στέλεχος και μάλιστα θα του πλήρωνε και τα έξοδα δικαστηρίου; Ακόμα και ο πλέον “αγνός” ιδιοκτήτης θα έλεγε “πήγαινε σπίτι σου άνθρωπε μου, να υπερασπίσεις τον εαυτό σου και όταν λήξει το θέμα, εάν αθωωθείς, το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε όμως, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ”.

Οι Γερμανοί όμως, χρησιμοποιούν κάθε μέσο ώστε να κρατούν αυτό το στέλεχος στην κεφαλή του οργανισμού! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;

Σέβας στον Παντελή Οικονόμου που άφησε στην άκρη την κομματική ταυτότητα και μίλησε έξω από τα δόντια, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει για την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου ακόμα και στον Παπακωνσταντίνου αλλά κυρίως να πει ξεκάθαρα: “Να ακυρωθεί τώρα η εξαγορά του ΟΤΕ από τους Γερμανούς!”

Βλέπετε πως ξεχωρίζουν οι ρόλοι σιγά – σιγά μέσα στο κοινοβούλιο; Διαβάστε με προσοχή την ξεκάθαρη και πατριωτική θέση του Παντελή Οικονόμου:

“Πληροφορούμαι εγκύρως ότι η Κυβέρνηση έχει δυσκολία με το θέμα της νέας διοίκησης του Ο.Τ.Ε., διότι η DEUTSCHE TELEKOM επιμένει να κρατάει τον υπόδικο κ. Βουρλούμη και δέχεται να αντικατασταθεί ο κ. Βουρλούμης μόνο από τον κ. Αϊβάζη και τον κ. Τσαμάζη που είναι στενοί του συνεργάτες, πράγμα το οποίο η Κυβέρνηση –και ορθώς κατά την εκτίμησή μου- δεν το δέχεται.

Εν τω μεταξύ, η Κυβέρνηση –από ό,τι πληροφορούμαι- αντιπροτείνει ονόματα. Έχει προτείνει τουλάχιστον δύο πολύ αξιόλογους ανθρώπους, τον κ. Μπλέτσα και τον κ. Καραμούζη, τα οποία ονόματα προφανώς στρεψοδικώντας η DEUTSCHE TELEKOM δεν δέχεται. Έτσι τρενάρει η υπόθεση και παραμένει ο Βουρλούμης. Βέβαια, ο καθένας από μας μπορεί να κάνει κοινοβουλευτικό έλεγχο στον Υπουργό γιατί δεν παρεμβαίνει κ.λπ..

Με αφορμή αυτές τις πληροφορίες έχω να κάνω μια πρόταση. Έχουμε παραιτηθεί της αμοιβής μας εδώ. Η αμοιβή αυτή δεν έρχεται σε μας -και ορθώς δεν έρχεται- αλλά πηγαίνει στον κυβερνοχώρο, πηγαίνει στο πουθενά. Εγώ προτείνω η αμοιβή αυτή να γίνει μετοχές του ΟΤΕ υπέρ της κυριότητας του ελληνικού δημοσίου και μάλιστα μη εκποιήσιμες.

Εγώ σκοπεύω να κάνω μια ερώτηση στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας  για το εάν προτίθεται να ασκήσει νόμιμα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου για παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού και να ακυρώσει την αγοραπωλησία με την Deutsche Telekom.”

σσΟ: Εννοείται ότι η παρουσία του κυρίου Καραμούζη ως “αντίβαρο” του Βουρλούμη δεν πρέπει να συζητείται ούτε για αστείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ