ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026

"Κάγχαζαν" πάνω από τα ημιθανή παιδιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

 CEBCCEB1CEB6CEB9CF8ECF84CEB7CF82CEB3CEB5CEBBCEB1CEB5CEB9
…οι αποκαλύψεις που έρχονται σχετικά με τη δολοφονία του προσφυγόπουλου από το Αφγανιστάν και του σοβαρότατου τραυματισμού της αδερφής και της μητέρας τους είναι συγκλονιστικές.
Προπομπός οι αποκαλύψεις Αδαμόπουλου το πρωΐ στον Αντέννα 97,2.
Οι δολοφόνοι σάρκαζαν την οικογένεια των Αφγανών, από το τηλέφωνο στο οποίο πριν λίγη ώρα είχαν κάνει το “προειδοποιητικό” τηλεφώνημα.
Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα το οποίο σύμφωνα με τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα, σύμφωνα πάλι με τον “Δ”ημοσιογράφο, το τηλεφώνημα δεν έγινε γιατί την βόμβα την είχαν βάλει …εθνικοσοσιαλιστές τρομοκράτες σύμφωνα με τις “πληροφορίες” του.
Και ως εκ θαύματος, την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε η περίφημη προκύρηξη της νεοναζοεθνικοσοσιαλιστικοτρομοκρατικής οργάνωσης που αναλάμβανε την ευθύνη. Σε λίγο, περισσότερα.
Διαβάστε σχετικά: Βαθιά επηρεασμένοι από την “Αντεθνικοσοσιαλιστική” αρθρογραφία του Zougla.gr οι “Εθνικοσοσιαλιστές τρομοκράτες!”
Γιατί μία “Εθνικοσοσιαλιστική” τρομοκρατική οργάνωση έστειλε προκήρυξη στην “Αντιεθνικοσοσιαλιστική” Zougla.gr;
Δηλαδή τώρα τι θα πούμε στον Αφγανό πατέρα; Σου κομμάτιασαν τα παιδιά κάποια κρατικά απόβλητα; ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *