www.olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΙΔΕΟΠΝΟΟΝ»

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 11, 2010

Η Λογοτεχνική Ομάδα «Ιδεόπνοον» έχει μια μακροχρόνια και συνεχή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Σκοπός της είναι η προώθηση των πνευματικών ιδεών και η επαφή του κοινού,  όχι μόνο με  τις μορφές της Ελληνικής και Παγκόσμιας Λογοτεχνίας, αλλά και της Τέχνης γενικότερα. Στα πλαίσια των αφιερωμάτων της, έχει καθιερώσει τον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, το Διήμερο Συμπόσιο για την Αρχαία Ελλάδα καθώς και το Διήμερο Συνέδριο για τη Λογοτεχνία.

Η Λογοτεχνική Ομάδα  «Ιδεόπνοον» στις 17 & 18 Απριλίου 2010, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το 3ο Διήμερο Συμπόσιο για την Αρχαία Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης, με σημαντικούς ομιλητές από το χώρο των Γραμμάτων και της Τέχνης.

Τα  θέματα που θα παρουσιαστούν  είναι τα κάτωθι:

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ – ΙΩΝΙΑ-ΠΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ – ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το διεθνούς φήμης συγκρότημα αρχαιοελληνικής μουσικής του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΣΤΕΦΟΥ  «ΛΥΡΑΥΛΟΣ».

Για την Λογοτεχνική  Ομάδα «Ιδεόπνοον»

Με  εκτίμηση

Η Πρόεδρος – Αρετή  Γκιωνάκη – 6939154680

Ο Αντιπρόεδρος – Νίκος  Δεληγιάννης – 6932782059

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,805 other followers