www.olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ..!!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 3, 2009


Διαβάσαμε ότι οι Τουρκία κατασκεύασε ένα ελικόπτερο το Τα-129 στην χώρα τους δέ…. καμαρώνουν ότι είναι τουρκικής κατασκευής..πήγαν οι αρχηγοί τους μάλιστα στο Μιλάνο να παρακολουθήσουν την επίδειξη ….Αυτήν την είδηση μετέδωσαν εδώ για αυτό το θέμα.


Πρόκειται για μεγάλη μπούρδα ….εάν άρχιζαν να κατασκευάζουν οπλικά συστήματα οι τούρκοι από ελικόπτερα θα άρχιζαν ; ….Είναι κουταμάρα ακόμα και να το σκεφτείς… γνωρίζουμε ότι λίγες χώρες στον κόσμο μπορούν να φτιάξουν τέτοιου είδους πτητικές πολεμικές μηχανές …η Γαλλία ..η Κίνα, η Ρωσία, η ΗΠΑ, ούτε καν καλά η Γερμανία η Σουηδία η ,η Αγγλία δεν κατασκευάζει..εννοούμε ελικόπτερα ανταγωνιστικά … αλλά και μια ακόμα χώρα κατασκευάζει σχετικά ανταγωνιστικά … η Ιταλία …αυτή λοιπόν με χαμηλό εργατικό κόστος μιας και στην τουρκιά οι εργάτες ζουν σε άθλιες συνθήκες ….για αυτό εξάλλου πολλές χώρες φτιάχνουν εκεί κατασκευές κάθε είδους μιας και οι τούρκοι εργάτες δουλεύουν με συνθήκες προηγούμενου αιώνα… Οι Ιταλιάνοι λοιπόν φτιάχνουν εκεί κάποιο είδος ελικοπτέρου το βαφτίζουν τουρκικό …και έτσι ελπίζουν η τούρκοι να το πουλήσουν σε ισλαμικές χώρες… τρανή απόδειξη είναι ότι το Πακιστάν η Μαλαισία και η Ιορδανία ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν αυτό το ελικόπτερο..!!!…χώρες ισλαμικές..!..έτσι το «σύμμαχο » Ισραήλ και οι αμερικανοί μέσω της τουρκιάς που είναι ισλαμιστές θα πουλάνε υλικό…. και φυσικά θα θησαυρίζουν πάλι …χωρίς ανταλλακτικά και βασικά στοιχεία κατασκευής οι τούρκοι μόνο μεταπράτες είναι……!!!

Η ΙΤΑΛΟΙΣΡΑΗΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ

ΑΠΟ………….ΓΑΤΑΡΟΣ

Ένα Σχόλιο to “Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ..!!!”

  1. piko είπε

    Λέτε μπαρούφες… Μια χαρά 80-90% κατασκευαστικό έργο με πηγαίους κώδικες και 100% Τουρκικά συστήματα θα είναι το ελικόπτερο όπως τόσα και τόσα άλλα οπλικά συστήματα made in Turkey.Απλά εμείς εδώ κοιμόμαστε.

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,868 other followers