www.olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Aποκαλύψεις για την υπόθεση της 17Ν

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 10, 2009

Έχουμε κουραστεί να το επαναλαμβάνουμε: Εάν δεν επιληφθούν οι αρχές ξένου κράτους, οι μίζες κουκουλώνονται. Εάν δεν έρθουν ξένοι αστυνομικοί, οι τρομοκράτες μένουν ασύλληπτοι. Εάν δεν επέμβουν οι ξένοι ελεγκτές, η χώρα οδεύει στην πτώχευση. Εάν δεν επέμβουν “ξένες” οικολογικές οργανώσεις η χώρα θα παραμείνει κρανίου τόπος – σκουπιδότοπος. Τι πληρώνουμε το άτιμο και κωμικό κράτος;
“Υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που ήταν μέλη της «17Ν», που δεν ξέρουμε ποιοι είναι και δεν δικάστηκαν ποτέ. Τουλάχιστον!”
Υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να αθωώσουν κατηγορουμένους. Οι Άγγλοι επέμεναν να “οριστεί’ ως “αρχηγός” ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Οι δικαστές δεν ασχολήθηκαν με τα οικονομικά τετράδια της οργάνωσης επειδή “οι ανακριτικές αρχές προτιμούσαν να μην μπερδέψουν τον εισαγγελέα με λεπτομέρειες που δεν ταιριάζουν πολύ με τις ομολογίες!”.

Όλα αυτά τα αποκαλύπτει ο γνωστός αμερικανός πρώην διπλωμάτης κ. Τζον Μπρέιντι Κίσλινγκ* σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην Espresso. Mπορείτε να την διαβάσετε κλικάροντας το link.

*Τζον Μπρέιντι Κίσλινγκ. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία. Σταδιοδρόμησε ως διπλωμάτης καριέρας στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επί είκοσι χρόνια. Τον Φεβρουάριο του 2003 ήταν πολιτικός σύμβουλος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Αποφάσισε να παραιτηθεί από την ασφάλεια της θέσης του διαπιστώνοντας ότι η επικείμενη εισβολή της χώρας του στο Ιράκ ήταν μια ολέθρια απόφαση για τα συμφέροντα της Αμερικής. Η επιστολή της παραίτησής του έκανε τον γύρο του κόσμου. Δημοσιεύτηκε πρώτα στους «New York Times» και ύστερα σε δεκάδες χιλιάδες εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες, που την πρόβαλαν σαν ένα μανιφέστο μιας Αμερικής που μπορεί να κάνει τη διαφορά -προς το καλύτερο. Μιας υπερδύναμης που νομιμοποιεί κάθε πολιτική απόφασή της στηρίζοντάς τη σε ηθικά θεμέλια. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ετοιμάζει βιβλίο για την υπόθεση της «17Ν». Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει είναι συγκλονιστικά. Η συνάντησή μας έγινε στο σπίτι τού κ. Κίσλινγκ στην Πλάκα, ένα σημείο της Αθήνας που έχει γοητεύσει (ίσως και παγιδεύσει) τον συμπαθή Αμερικανό πρώην διπλωμάτη, ο οποίος προσπαθεί να εξιχνιάσει τα… ανεξιχνίαστα.

Πολύ αποκαλυπτική έρευνα από τους Αδιάβροχους.

4 Σχόλια to “Aποκαλύψεις για την υπόθεση της 17Ν”

  1. aris53m είπε

    @ olympia

    “…Έχουμε κουραστεί να το επαναλαμβάνουμε: Εάν δεν επιληφθούν οι αρχές ξένου κράτους, οι μίζες κουκουλώνονται. Εάν δεν έρθουν ξένοι αστυνομικοί, οι τρομοκράτες μένουν ασύλληπτοι. Εάν δεν επέμβουν οι ξένοι ελεγκτές, η χώρα οδεύει στην πτώχευση. Εάν δεν επέμβουν “ξένες” οικολογικές οργανώσεις η χώρα θα παραμείνει κρανίου τόπος – σκουπιδότοπος. Τι πληρώνουμε το άτιμο και κωμικό κράτος;…”

    Η απόλυτη σαπίλα.

    Δεν φτιάχνει αυτό το “Ελληνικό πράμα” με τα σημερινά δεδομένα (τους 300σίους).

    Θέλει φτου κι απ την αρχή.

  2. Coroner είπε

    ΣΗΨΗ ΚΑΙ δείχνει πόσο συνεργάζονται όλοι οι θεσμοί για να συγκαλύψουν εγκλήματα με όποια κυβέρνηση και αν είναι πάνω.

    • John είπε

      Γιατί όμως ο πρώην Αμερικανός διπλωμάτης ουσιστικά “καίει” τους Βρετανούς…τώρα?

      Τις τελευταίες βδομάδες που ήρθε το κλιμάκιο των Βρετανών αίφνης σταμάτησαν και οι τρομοκρατικές επιθέσεις… Πάνω κάτω όλοι υποψιαζόμαστε τι παίζει όμως υπάρχει και μια επιπλέον διάσταση, αυτή του ενδοσυστημικού παιχνιδιού εξουσίας μεταξύ ΗΠΑ-Βρετανίας τώρα που τα πράγματα έχουν γίνει άσχημα και για τους δύο.

  3. [...] **“Υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που ήταν μέλη της «17Ν», που δεν ξέρουμε ποιοι είναι και δεν δικάστηκαν ποτέ. Τουλάχιστον!” Υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να αθωώσουν κατηγορουμένους. Οι Άγγλοι επέμεναν να “οριστεί’ ως “αρχηγός” ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Οι δικαστές δεν ασχολήθηκαν με τα οικονομικά τετράδια της οργάνωσης επειδή “οι ανακριτικές αρχές προτιμούσαν να μην μπερδέψουν τον εισαγγελέα με λεπτομέρειες που δεν ταιριάζουν πολύ με τις ομολογίες!”. Όλα αυτά τα αποκαλύπτει ο γνωστός αμερικανός πρώην διπλωμάτης κ. Τζον Μπρέιντι Κίσλινγκ [...]

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

Gravatar
WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,805 other followers